Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

kaç tane toplandı cnm benım bide hangi hastanede yaptrdın bide cnm yas kac senın

kaç tane toplandı cnm benım bide hangi hastanede yaptrdın bide cnm yas kac senın

Benim 10 tane toplandı, yaşım 34 ,gürgan'da tedavi oluyorum canım, bakalım kaçı döllenmiş yarın öğrenicez,sen nerde tedavi oluyorsun,senin yaşın kaçtı?

Son düzenleme:
yarın sabah toplanacak benimkilerde içim bir garip.acaba kaçtane kaçı döllenecek birsürü soru işareti.ALLAH hepimize sabır ve bebiş versin kızlarrr..

Benim 10 tane toplandı, yaşım 34 ,gürgan'da tedavi oluyorum canım, bakalım kaçı döllenmiş yarın öğrenicez,sen nerde tedavi oluyorsun,senin yaşın kaçtı?

bende kadıköy şifada tedavi görüyorum yasımda 26 yumosların masallah iyiymiş kac tanesi döllenmiş nezamn haber vercekler

Öncelikle herkese merhaba. Uzun zamandır klubü takip ediyorum ama bir türlü üye olma ve yazma fırsatım olmadı. Bugün artık üye olmaya ve yazmaya karar verdim.

Arkadaşlar bundan 4 sen önce kadar çikolata kisti var diye hacettepenin özel bölümünde ameliyata girdim oradaki hoca ameliyat gününe kadar lapparaskopi yapacağını söylemesine rağmen ameliyat günü açık ameliyata çevirdi daha orada birinci şok neyse ameliyata girdim çıktım hoca dediki kist yumurtalığı sarmış yumurtalığıda aldım ikinci şok. ( Ki şimdi internetten araştırıp edindiğim bilgilere göre ne olursa olsun bir kist yüzünden yumurtalık alınmazmış, burdan o yumurtalığımı alan hocanın kulaklarını hergün çınlatıyorum.)
Neyse 1 sene sonra bir bebeğimin olacağını öğrendim ama bu sevinç 7 hafta kadar sürebildi bebişim karnımda kalp atışları durdu. Eşimle birlikte bu duruma inanamadık ve 3-4 hastahane dolaştık fakat sonuç aynıydı. Sonra kürtaj için (iyi temiz dikkatli olsun diye) Ankara Lokman hekim hastanesine başvurduk hemen ameliyata aldılar. Doktor kendinden emin çok güzel olacak vakumla alacağım hiç zarar vermiyeceğim falan dedi bir de biraz rahatladık neyse kürtajı yaptı. (Tabi bi o gün eşimle durumumuz perişan) birde ilaç verdi bu ilaç parça varsa temizleyecek dedi, bir hafta sonrada kontrole çağırdı. bir hafta sonra gittiğimizde parça kaldığını ve tekrardan kürtaj olması gerektiğini söyledi o an biz şok tabi. bir operasyon daha geçirdim. 6 ay çocuk yok dedi bizde öyle yatık daha sonra 1 sene kadar denedik çocuk yok olmuyo. değişik doktorlara gittik sebe yok.
Sonra Tokat gop üniversitesinin özeline gittik orada da tahliller falan sonra oradaki hocada dedi rahimde yapışıklık var büyük bir ihtimalle ondan dolayı çocuk olmuyo. Eee dedik hoca bu neden olur dedi daha önce kürtaj oldunmu? evet dedim oldum. Evet dedi genelde bundan olur. (O zaman o Lokman hekimdeki doktorun kulaklarını ne kadar çınlattım bilemezsiniz.) Neyse Gop'taki hoca da histereskopi ve laparoskopi yaacağım dedi. OK dedik ne yapalım başka çeremiz mi var? Yaptı bize üç ay verdi bu üç ay içinde çocuk oldu oldu olmazsa aşılama yapacağım dedi. dedik tamam her ay adetimi büyük bir heyecanla bekledik her ay bizi biraz daha yıprattı. Velasıl o üç ayda da olmadı tamam dedi aşılama yapıyoruz. Üç defada aşılama yaptı. Sonuç yine aynı. Eşimde bende artık çok sıkılmış ve perişan olmuştuk. Bir süre hiç birşey yapmadık kendi haline bıraktık ama yine yok. Sonra tüp bebeğe karar verdik geldik ankaraya yine. Önce Hacettepeye geldik İbrahim hoca var onunla görüştük tamam dedi ok tüp bebeği yapalım bi muayeneden sonra yanlız dedi öncelikle bi histereskoi yapmayı öneririm sana dedi daha iyi olur dedi. OK dedik HRS de histereskoi yapıldı bir ay sonra adet zamanı gel dedi, geldim, baktı 9 tane yumurta var dedi bu çok güzel fakat bunlardan 1 tanesi az gelişmiş onu çekip alabilirim ama dedi bence bir ay adetini düzene sokalım ondan sonra yapılım tüp bebeği dedi (şimdi diyorum keşke o zaman yaptırsaymışım) ok dedik bana doğum kontrol hapı verdi onu kullandım sonra adetimi beklemeye başladım bir hafta sonra oldum ama çok az geliyodu. Aslında bir sıkıntı olduğunu ben ozaman anlamıştım. Neyse gittim hacettepeye ultrasyona falan girdim baktılar 4 tane yumurta var tabi ben şok Hemen gittik İbrahim hocaya canınızı sıkmayın dedi 4 te yeter bize hem dedi ilaçlardan sonra sayı artabilirde. biraz soru yağmurundan sonra yanlız dedi bundan sonra sizinle Gürkan bey ilgilenecek (biz bi daha şok) yeni yasadan dolayı özele gideceğim dedi. Neyse ilaçları kullanmaya başladım sonra gittim hacettepeye baktım çok kalabalık. İbrahim hocayla da konuşunca HRS'de yaptırmaya karar verdik. Dün yumurta toplama işlemi yapıldı 4 yumurtayı aldıklarını herhangi bi olumsuzluğun olmadığını söylediler. Bu gün aramalarını bekle bekle öğleden sonra dayanamadık biz aradık. 4 yumurtadan sadece birinin kaliteli olduğunun diğerlerinin olmadığını söylediler. o bir yumurtada bugün döllenmiş yarın bölünmesini bekliyorlarmış. Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.

Çok korkuyorum canlar ya o tek embriyoyada bir şey olursa. Acaba ikinci günden sonra embriyoya birşey olur mu bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.

Allah herkesin gönline göre versin. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın...

Çok zorluklar atlatmışsın canım, umarım bu son olur ve herşey yolunda gider,bugün haber alabildin mi?

slm kızlar.10 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş yarın 7.15 de transferim var.sonuca az kaldı kalp atışlarım hızlanıyor.sonucu güzel olur inşlh hepimizin.

slm kızlar.10 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş yarın 7.15 de transferim var.sonuca az kaldı kalp atışlarım hızlanıyor.sonucu güzel olur inşlh hepimizin.

mersinn sabah 7.15 mi,çok erkenmiş (sabahsa tabii ) benim tam net değil,yarın sabah netleşir,yarın transferim olur diye düşünüyorum, bakalım hakkımızda hayırlısı

Çok zorluklar atlatmışsın canım, umarım bu son olur ve herşey yolunda gider,bugün haber alabildin mi?

Güzel dilekkerin için teşekkür ederim canım, 2 gündür giremedim siteye. Evet embriyo normal bölünmesini tamamladı ve dün transfer gerçekleşti. İnşallah hayırlısıyla 11 gün sonra kan testine gideceğim. Allahım inşallah hepimize pozitif sonuçlar göstersin.

Canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebişini alırsın. Bu arada transferden hiç korkma 5 dakika bile sürmüyor. Sonrasında biraz dinlendirip bırakıyorlar. Haydi bakalım hayırlısı inşallah 13 gün sonra pozitif haberlerini alırız.

Hayırlı olsun canım,çok sevindim,benim de yarın olabilir transferim,sonra da heyecanlı bekleyiş

arkadaşlar bende çarşamba günü alıcam sonucumu. inanılmaz stresliyim.bir de aksine bu hafta o kadar çok olumsuz olaylar yaşadım ki eşim ölümden döndü trafik kazası geçirdi. en yakın arkadaşım bana birsürü surat yaptı vb... bu kadar olumsuzluklarla tutar mı bilmem(( allahım hepimizin gönlüne göre versin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…