Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

arkadaşlar!ben 31 yaşındayım.4 yıllık evliyim. geçen sene mayıs ayında tedaviye başladık.dosya oluşturmak için tahliller falan, rahim filmi (acılı bir deneyim). ardından yaz tatili girdi.2 ay önce aradılar.'raporunuz onaylandı.tüp bebek olacak 'dediler.biz aşılama olur diye düşünmüştük.bizim kişisel işlerimizden dolayı bu aya kaldı.yarın adetimin 3,günü hastaneye gidicem tahlil ve ultrasyondan sonra bana iğne verilecekmiş. bundan sonra neler olacak. ne olur yardım edin

Canim Bol-bol dua et! Protokol donemin basliyor. dr kendisi bilgilendirir yeter ki igneleri zamaninda dogru sekilde yapmalisin. Adetin 2-yada 3-ci gunu baslanacak bu islemlere . Sonra catlama ignesi olacak sonra yumoslar toplanacak kaliteli diyen 1-2 embriyon transfer edilecektir. Sadece sakin ol bol dua et Allah yardimcin olsun!

yaşınızı öğrenebilirmiyim. benim bildiğim yasal olarak 35 yaş üzerindeki hastalara sadece 2 adet transfer yapılabiliyomuş
siz nasıl 4 tane tranfey yaptırdınız.

hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar bu konuda rahatsızlık veriyorsam baştan özür dilerim ama benim şöyle bir maruzatım var eylülayında raporla devlet hastanesinde tüp bebek denedim boş folikülden dolayı iptal edildi tedavim ama rapor hakkım duruyordu ilaçlarını kendi imkanınla alırsan tekrar tedaviye başlarız demişlerdi ... uzun lafın kısası ben ilaçlarımın bir kısmını burda bazı arkadaşların desteğiyle tamamladım ve bugün tedaviye başladık ama gonal f ve cetrodite yetmiyeceğini söyledi yani şöyleki arkadaşlar biliyorsunuz gonal f açılınca sulandırıldıktan sonra yani 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor bana bu süre içinde açılmış ve daha kullanılmayacak olan yarım kalan yani ilaçlarınızdan varsa gönderebilirmisiniz yani bana 150-200 doz daha gerekebilecek bu yüzden yeni bir ilaç almam gerekebilir fiyatlarıda biliyorsunuz yüksek yani yine uzattım kısacası elinizde yarım kalan ilaçlarınızı atmak yerine kullanmak üzere bana gönderebilirmisiniz ayrıca 2 adet te cetrodite e ihtiyacım var 1 haftaya kadar zamanım var şimdiden herkese çok teşekkürederim anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim rabbim herkese tedavisinden olumlu sonuç almayı nasip eder inşallah

merhaba kuzunaz,Benim elimde 300 mm lik gonalf var,daha bugün açıp karıştırdım.Bugün son dozumdu.yarısını kullandım.Kalanını verebilirim.Nasıl ulaştırabilirim sana.İstanbuldayım bende.

Yumurtalarimi toplattim ruhumumu teslim ettim anlamadim valla.Sali gununden beri acilar ve agrilarla cebellesiyorum,sinirlerimde bozuldu artik,dünden beri bide mide bulantisi cikti basima hiç bi sey istemiyor canim. Karnin 7 aylik hamile gibi sisti.nefes alirken cigerlerim agriyo. Ustune transferimde iptal oldu,su toplamaya baslamisim. Kilomda artmiş simdi tartildim.benim yasadiklarimi yasayan arkadaslar siz ne yaptiniz acaba hastaneye gitsemmi bilmiyorum. İki gun sonra yeniden kontrolum var. Ama benim agrilarim azalmiyo her gun artiyo

canim sen yumarta toplandiktan sonrami rahatsizlastin ? cunki bende hastanelik olmustum yumurta toplamada vucudum su toplamisti serum verdiler birgun yani artik patlama durumuna gelmistim 3 hafta sonra eski halime donmustum ..

aynen bende de oyle olmustu bol bol su icmen gerekiyor kahve valan icme tavsiyem. yani olum ya hatirlamak istemiyorum ama yatamiyorum kalkamiyordum cok kotu duygulardi. insallah guzel sonuclar alirsin

herkese merhaba bende aşılam için yumurta toplatacağım ama acayip korkmaya başladım.rahim filminden daha mı zor.lütfen cevap yazın

Merhaba arkadaşlar, benim de geçtiğimiz cumartesi günü yumurtalarım toplandı, toplanmadan önce çok okudum, çok araştırdım, sıkıntılı bir süreç olduğunu düşünüyordum, ama çok şükür düşündüğüm gibi olmadı, sadece bugüne kadar büyük tuvaletime çıkamadım, ama şükür o sorunum da kalmadı artık. Sanırım bu durum kişiden kişiye değişiyor.

aynen bende de oyle olmustu bol bol su icmen gerekiyor kahve valan icme tavsiyem. yani olum ya hatirlamak istemiyorum ama yatamiyorum kalkamiyordum cok kotu duygulardi. insallah guzel sonuclar alirsin
Teskler Sevimce.Ne kötü bi şeymiş ya, artik kendimi suçlamaya baslamistim benmi abartiyorum diye. Karnim su toplamis hafta sonu fenalastim, ölüyorum sandim aradik doktorumu hemen cagirdi ve benden 2 litre su aldilar, serum, antibiyotik sükür agrilarim gecti nefes alabiliyorum ama hala su var karnim şiş. Oda artik kendiliginden gececekmiş. Ben daha öncede çok agri cektim ama ilk defa böyle oldum. Bu durum genelde çok sayida yumurta alininca oluyomuş. Bu arada opudan sonra su toplama ihtimalim oldugu için önlem aldim. Bol Protein beslendim bol su ictim ama işe yaramadi. Embryolarim cok iyi durumda donduruldu artik insallah 2 ay sonra transferim olucak. Hepimiz pozitif alalim insallah

herkese merhaba bende aşılam için yumurta toplatacağım ama acayip korkmaya başladım.rahim filminden daha mı zor.lütfen cevap yazın

Rahim filmi daha zor bence :) yumurta toplama kolay endiselenme zaten anestezi aldigin için uyandiginda hersey bitmis oluyor. Sonrasinda agrin olursa belki olur onun içinde agri kesici veriyolar. Benim cok yumurtam oldugu icin bunlari yasadim. Her bünye farkli tepki veriyor, benimle beraber opu olanlari gördüm hoplaya ziplaya geldiler kontrole. Hiç korkma bi sey hissetmiyosun umarim agrisiz atlatirsin. Gecmis olsun simdiden

cevapladığın için çok teşekkür ederim.

benim transferde allah izin verirse bu ay adetimi bekliyorum haplara baslicam 3 ay bekledim sonuclari ben ve 2 tane 1 kalite embryo donduruldu ve beklemekte allah hayirlisini verir insallah cumlemize ..

benim transferde allah izin verirse bu ay adetimi bekliyorum haplara baslicam 3 ay bekledim sonuclari ben ve 2 tane 1 kalite embryo donduruldu ve beklemekte allah hayirlisini verir insallah cumlemize ..

Amin insallah bu sefer pozitifi goruruz. İcimden bi ses bu deneme olacak diyor :)) ama dondurulmus embriyo ile ilk kez transferim olacak oda beni endiselendiriyor yalniz arastirdim biraz cogu kiside dindurulmuslarla hamile kalmis daha az stres ve igne derdi olmadigi icin dinlenmis rahim transferde basariyi arttiriyormus bana doktorumda oyle soyledi. İnsallah hersey yolunda giderse transferim subatta olucak. Dua edelim bol bol birbirimiz icin

selam arkadaşlar, öncelikle allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, yeni yıla umutla girelim.
33 yaşındayım benim ilk denemem olacak. ben de iğnelere başladım 5. günümdeyim, merak ediyorum yumurta toplama ve transferi, burdan baya bi okudum en azından beni nelerin beklediğini anladım, herkese teşekkürler paylaşımlar için. yarın 2. kontrolüm var benim sorunum yumurta rezervi azlığı. ilk kontrolde 6 tane gözüktü yumoş, az ama benim için iyi bir sayıymış 4-5 tane toplarız dedi doktorum. heyecanla bekliyorum. bir de çalışan arkadaşlara sorum yumurta toplamadan sonra rapor veriyolarmı? transferi de kapsayacak şekilde kaç gün alsam acaba.

Durulife tedavin hayirli olsun, insallah guzel sonuclar almak nasip olsun. Yumurta toplamadan sonra kişiye göre degisen bi agri durumu oluyor sanirim yinede tavsiye edilen opudan sonra mutlaka istirahat etmek. Narkoz verildigi için en azindan o gün için dinlenmen gerekecektir. Rapor istedigin takdirde veriliyor benim merkezim vermisti.

slm arkadaşlar. bugün transferin 7. günü. adet belirtilerinin aynısını yaşıyorum dünden beri. bunu yaşayıpta hamile kalan varmı? çok canım sıkılıyo bu duruma (

KIZLARRR, bugün iğnelerin 6. günü, bu gidişle çarşamba toplanacakmış yumurtalarım, umutla bekliyorum. şimdilik iyi gidiyo büyüyo yumoşlar. herkese mutlu yıllar diliyorum ve hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…