arkadaşlar!ben 31 yaşındayım.4 yıllık evliyim. geçen sene mayıs ayında tedaviye başladık.dosya oluşturmak için tahliller falan, rahim filmi (acılı bir deneyim). ardından yaz tatili girdi.2 ay önce aradılar.'raporunuz onaylandı.tüp bebek olacak 'dediler.biz aşılama olur diye düşünmüştük.bizim kişisel işlerimizden dolayı bu aya kaldı.yarın adetimin 3,günü hastaneye gidicem tahlil ve ultrasyondan sonra bana iğne verilecekmiş. bundan sonra neler olacak. ne olur yardım edin
Merhaba, benim 27 ocakta yumurtalarım toplandı.uyandığımda odaya alınmıştım, beni giydirmişler bile..adet sancısı kadar bile değil sonrasında yaşanan sancı..zaten 1-2 gün sürüyor geçiyor.kaç yumurta döllendi, acaba döllenenler bölünecek mi diye hastaneden haber beklerken sancı pek düşünülmüyor bile..benim 13 yumurtadan 10 tanesi döllendi, 4 tanesi de transfer edildi.Her akşam kalçadan iğne oluyorum, progesteron hormonu, onun acısı hepsinden daha fazla.umarım emeklerimiz boşa değildir...
hayırlı akşamlar herkese arkadaşlar bu konuda rahatsızlık veriyorsam baştan özür dilerim ama benim şöyle bir maruzatım var eylülayında raporla devlet hastanesinde tüp bebek denedim boş folikülden dolayı iptal edildi tedavim ama rapor hakkım duruyordu ilaçlarını kendi imkanınla alırsan tekrar tedaviye başlarız demişlerdi ... uzun lafın kısası ben ilaçlarımın bir kısmını burda bazı arkadaşların desteğiyle tamamladım ve bugün tedaviye başladık ama gonal f ve cetrodite yetmiyeceğini söyledi yani şöyleki arkadaşlar biliyorsunuz gonal f açılınca sulandırıldıktan sonra yani 28 gün içinde tüketilmesi gerekiyor bana bu süre içinde açılmış ve daha kullanılmayacak olan yarım kalan yani ilaçlarınızdan varsa gönderebilirmisiniz yani bana 150-200 doz daha gerekebilecek bu yüzden yeni bir ilaç almam gerekebilir fiyatlarıda biliyorsunuz yüksek yani yine uzattım kısacası elinizde yarım kalan ilaçlarınızı atmak yerine kullanmak üzere bana gönderebilirmisiniz ayrıca 2 adet te cetrodite e ihtiyacım var 1 haftaya kadar zamanım var şimdiden herkese çok teşekkürederim anlayışınız içinde ayrıca teşekkür ederim rabbim herkese tedavisinden olumlu sonuç almayı nasip eder inşallah
merhaba kuzunaz,Benim elimde 300 mm lik gonalf var,daha bugün açıp karıştırdım.Bugün son dozumdu.yarısını kullandım.Kalanını verebilirim.Nasıl ulaştırabilirim sana.İstanbuldayım bende.
Tup bebege giren arkadaslar Allahim yuzumuzu guldursun! Insallah hamile kaliriz.Hamile kalanlar bebislerini ellerine almayi nasip etsin!
Arkadaslar Dun 1.12.2011 tarihinde yumoslar toplandi 4 adet yumurta ciktigini ve 3-olgun oldugunu soylemisti . Kendi Dr. izine gittigi icin baska dr toplama islemini yapmisti. Surekli 6-7 yumurta var diyorlardi son 28.11.2011.tarihinde bakildiginda durum ayni idi. Dun hastanede 1 saata yaklasik kaldim eve dondim corba ictim biraz bekleyip 2 bardak cay sonra ilaclarimi ictim wc gittim kucuk hic yapamadim. 30 dk bekledim tekrar gittim hic yapamadim tekrar hastaneye gittik Dr bakti rahim hersey normal dedi (kusura bakmayin orda kucuk wc yaptirmaya calisti Nerdeyse rengi koyu kirmizi- siyah rengindeydi) Igne vurdular sonra tekrar ilaclar aldim eve donunce wc girip agliyorum birkac saat durum ayniydi sonra Sukurler olsun aglaya yapabildim siyah renginde idi.
Dr bebreklerden kaynaklaniyor diyor. Transfer 5.12.2011 tarihinde olacak. Suan Nerdeyse 10-dan fazla ilaclar gunune 2-kere aliyorum. Bu arada buyuk kucuk wc bugun sukur sorunsuz oldu. Sasirmis durumdayim Transfer gunu belli ilaclari icmelisin diyor... Gecen sene sadece yumoslar toplandi transfer oldu folik asit ve utrojestan disinda hicbirsey vermemislerdi.
Dualariniza ihtiyacim var...
Yumurtalarimi toplattim ruhumumu teslim ettim anlamadim valla.Sali gununden beri acilar ve agrilarla cebellesiyorum,sinirlerimde bozuldu artik,dünden beri bide mide bulantisi cikti basima hiç bi sey istemiyor canim. Karnin 7 aylik hamile gibi sisti.nefes alirken cigerlerim agriyo. Ustune transferimde iptal oldu,su toplamaya baslamisim. Kilomda artmiş simdi tartildim.benim yasadiklarimi yasayan arkadaslar siz ne yaptiniz acaba hastaneye gitsemmi bilmiyorum. İki gun sonra yeniden kontrolum var. Ama benim agrilarim azalmiyo her gun artiyo
Teskler Sevimce.Ne kötü bi şeymiş ya, artik kendimi suçlamaya baslamistim benmi abartiyorum diye. Karnim su toplamis hafta sonu fenalastim, ölüyorum sandim aradik doktorumu hemen cagirdi ve benden 2 litre su aldilar, serum, antibiyotik sükür agrilarim gecti nefes alabiliyorum ama hala su var karnim şiş. Oda artik kendiliginden gececekmiş. Ben daha öncede çok agri cektim ama ilk defa böyle oldum. Bu durum genelde çok sayida yumurta alininca oluyomuş. Bu arada opudan sonra su toplama ihtimalim oldugu için önlem aldim. Bol Protein beslendim bol su ictim ama işe yaramadi. Embryolarim cok iyi durumda donduruldu artik insallah 2 ay sonra transferim olucak. Hepimiz pozitif alalim insallahaynen bende de oyle olmustu bol bol su icmen gerekiyor kahve valan icme tavsiyem. yani olum ya hatirlamak istemiyorum ama yatamiyorum kalkamiyordum cok kotu duygulardi. insallah guzel sonuclar alirsin
herkese merhaba bende aşılam için yumurta toplatacağım ama acayip korkmaya başladım.rahim filminden daha mı zor.lütfen cevap yazın
Rahim filmi daha zor bence :) yumurta toplama kolay endiselenme zaten anestezi aldigin için uyandiginda hersey bitmis oluyor. Sonrasinda agrin olursa belki olur onun içinde agri kesici veriyolar. Benim cok yumurtam oldugu icin bunlari yasadim. Her bünye farkli tepki veriyor, benimle beraber opu olanlari gördüm hoplaya ziplaya geldiler kontrole. Hiç korkma bi sey hissetmiyosun umarim agrisiz atlatirsin. Gecmis olsun simdiden
Teskler Sevimce.Ne kötü bi şeymiş ya, artik kendimi suçlamaya baslamistim benmi abartiyorum diye. Karnim su toplamis hafta sonu fenalastim, ölüyorum sandim aradik doktorumu hemen cagirdi ve benden 2 litre su aldilar, serum, antibiyotik sükür agrilarim gecti nefes alabiliyorum ama hala su var karnim şiş. Oda artik kendiliginden gececekmiş. Ben daha öncede çok agri cektim ama ilk defa böyle oldum. Bu durum genelde çok sayida yumurta alininca oluyomuş. Bu arada opudan sonra su toplama ihtimalim oldugu için önlem aldim. Bol Protein beslendim bol su ictim ama işe yaramadi. Embryolarim cok iyi durumda donduruldu artik insallah 2 ay sonra transferim olucak. Hepimiz pozitif alalim insallah
benim transferde allah izin verirse bu ay adetimi bekliyorum haplara baslicam 3 ay bekledim sonuclari ben ve 2 tane 1 kalite embryo donduruldu ve beklemekte allah hayirlisini verir insallah cumlemize ..
selam arkadaşlar, öncelikle allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin, yeni yıla umutla girelim.
33 yaşındayım benim ilk denemem olacak. ben de iğnelere başladım 5. günümdeyim, merak ediyorum yumurta toplama ve transferi, burdan baya bi okudum en azından beni nelerin beklediğini anladım, herkese teşekkürler paylaşımlar için. yarın 2. kontrolüm var benim sorunum yumurta rezervi azlığı. ilk kontrolde 6 tane gözüktü yumoş, az ama benim için iyi bir sayıymış 4-5 tane toplarız dedi doktorum. heyecanla bekliyorum. bir de çalışan arkadaşlara sorum yumurta toplamadan sonra rapor veriyolarmı? transferi de kapsayacak şekilde kaç gün alsam acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?