Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

canım sağol, bugün hemşireye sordum ben, yumurta toplamadan sonra ertesi günler için rapora gerek olmuyabilir (iyi olursam) ama transfer sonrası mutlaka veriyolarmış.

canım sağol, bugün hemşireye sordum ben, yumurta toplamadan sonra ertesi günler için rapora gerek olmuyabilir (iyi olursam) ama transfer sonrası mutlaka veriyolarmış.

slm cnm. umarım senin yumurtaların toplandıktan sonra rapora ve dinlenmeye ihtiyacın olmaz ama ben yumurta toplandığı gün ve sonrki 2 gün boyunca ayağa kalmakta bile çok zorlandım. sadece lavaboya gidiyordum. çok sancım, ağrım vardı. transfer günü biraz azaldı. ama o güne kadar çok kötüydüm. o halde işe gitmeme imkan yoktu. rapor almıştım zaten öncesinde ama almamış olsam işe gidemezdim. o yüzden sen yinede rapor al bence. hemşireler ve dr lar fazla önemsemiyorlar o yüzden gerek yok diyebilirler. ama inan gerek oluyor.

Aynen katiliyorum benim basima gelenler pismis tavugun basina gelmemistir heralde iki uc gundur iyiyim bi seyim kalmadi artik. Korkutmak istemiyorum kimseyi ama bu kadar agri genelde cok yumurta alinan hastalarda oluyomus benden 31 yumurta alindi tam kuluckaya yattim heralde o neydi oyle bende anlamadim bu kadar yumurta :)) sonrasinda geeberiyodum o ayri.

KIZLAR 6 TANE YUMOŞ TOPLANDI...

çok şükür iyyim, valla bişey anlamadım çok kolay oldu. Çok sakindim, hatta hafif uyumuşum işlemde bana uyumadım gibi geldi gözlerim açıktı ama konuştuklarını duydum. Sonra biraz dinlenip kalktım, hafif bir kanamam oluyo, hiç ağrım falan olmadı şimdi biraz başladı ama benim adet sancılarımın yanında az bile. Hemşireler, anestezi uzmanı falan bana ne kadar sakinsin, çok rahatsın dediler. sanırım ondan kolay oldu. Böyle olursa yarın işe giderim. İlçalar verdiler onlara başlayacağım..nasip olursa cumartesi transfer var.

inşallah canım hepsi döllenir ve hepsi prens ile prenses olurrrrrrr

Son düzenleme:

EbrarEbru merhaba baska bir topikte yazistigim bir arkadasim seni yazdi hemen yazmak istedim dilerim gorursun...bende oksuruk krizlerindeyim...7 haftalık hamileyim 3 haftadir oksuruyorm...transferim olmadan once basladim progesteron hormonlarina ve hala devam ediyoruz ignelere buyuk olasilikla ignelerden kaynaklaniyor bende igne olduktan sonra ateste 38lere yukseliyor...kulak burun bogazciya gittik herhangi bir mikrop tasimadigimi bogazimda homronlar yuzunden odem olustugunu soyledi....senin gectimi yada neler yaptin bu konuda?

insallah olur canim gonlum istiyor ki allah kimseyi zorda koymasin muradlarini versin

selam canim toplandiktan sonra seni iki gun boyunca ariyorlar embryo larin durumlari neler diye bende oyle yaptilar bende mesala 9 tane dolendi ama 2 tane kaldi 1 kalite embro olarak ama benim ki arastilmaya 4 tane gitti 2 kaldi..

slm arkadaşlar. bugün transferin 7. günü. adet belirtilerinin aynısını yaşıyorum dünden beri. bunu yaşayıpta hamile kalan varmı? çok canım sıkılıyo bu duruma (

hamilelikte adet sancisi verior canim

selam canim toplandiktan sonra seni iki gun boyunca ariyorlar embryo larin durumlari neler diye bende oyle yaptilar bende mesala 9 tane dolendi ama 2 tane kaldi 1 kalite embro olarak ama benim ki arastilmaya 4 tane gitti 2 kaldi..

Sağol canim. 4 tane yumos döllendi yarın transferim var.

slm arkadaşlar. bugün transferin 7. günü. adet belirtilerinin aynısını yaşıyorum dünden beri. bunu yaşayıpta hamile kalan varmı? çok canım sıkılıyo bu duruma (

merhaba nilla benim de 14 ocakta transferim gerçekleşti ama doktorum kullandığımız ilaçlardan dolayı adet belirtisi gibi belirtisi gibi belirtilerin (karın kasık ağrısı göğüs ağrısı gibi) olabileceğini söyledi sakın endişelenme inşallah bebişin seninledir

merhaba kızlar benim de 12 ocakta anestezi altında yumurtalarım toplandı 14 ocakta da transferim gerçekleşti 26 ocakta da kısmetse testim var Allahım hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah!!!

merhaba kızlar benim de 12 ocakta anestezi altında yumurtalarım toplandı 14 ocakta da transferim gerçekleşti 26 ocakta da kısmetse testim var Allahım hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…