Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

merhaba arkadaşım benim de ilk tüp bebek denemem 14 ocakta transferim oldu 26 ocakta da testim olacak Allahın izniyle bebeğim benimledir inşallah!!!ben de çalışıyorum benim 12 ocakta yumurtalarım toplandı 14 ocakta transfere çağırdılar transferden sonra da 3 gün rapor verdiler benim embriyolar transfer edildiğinde 2 günlük 4 hücreliydi muhtemelen blastokist i atlatsın diye 3 gün önemli dediler ben 3 günden sonra senelik iznimden 10 gün alacağım 4000 lira para harcadım işyerimde kimsenin umru değil kimse anlamıyor maddi manevi stresimi o yüzden bebeğim beni bırakmasın diye ben de 10 gün senelik izin verin dedim böyle durumlarda ev hanımı olmak lazımmış bunu anladım zaten zorlu bir süreçten geçiyoruz kimse anlamıyor ya da anlamak istemiyor o yüzden ben herkesi Allaha havale ediyorum Allah yar ve yardımcımız olsun

MERhaba, benim de 23 Ocak'ta testim var hayırlısı inşallah herşey yolunda gider isteyen herkes bebişine kavuşur ! :)

benimde 30 ocakta testim var ...senin ki daha önce inşallah pozitif olur...nerde tedavi gördün.

siz bu mesajı yeni mi yazdınız.eski mesaj mı yeniyse paylaşmak isterim pek anlayamadım bu işi ...
sıkışık olmak derken idrara sıkışman gerekiyor.rahmi daha iyi ve net görmeyi sağlıyormuş ama cevabı yazmakta geç kalmadıysam eğer abartıp çok su içme.evde içme.hastanede içmeye başla ama abartma.gerçi çok sıkışırsan dayanamayacak gibi olursan yani transferden önce doktor yardımcı olup bi miktar rahatlatıyor seni..sen hangi aşamadasın..transferin oldu mu

Allahın izni ile benimde yarın yumurta toplama işlemim var. Allah kolaylık versin inşallah(amin)

cnm sonuçların ne çıktı, hamilesindir inşallah.

bu iş durumu benimde canımı sıkan bir olay maalesef, çok daha fazla strese giriyorum diyebilirim. keşke çalışmasaydım bile diyorum bazen bizim burda izin almak çok problem, çok zor.. ama yapacak birşey de yok. ben de yıllık iznimi kullanım diyorum ama, bu tüp bebek işine yeni başladım hangi aşamalardan geçiceğimi bilmiyorum ki, izine çıksam ya o izin sürecinde işlemlerim bitmezse ki, öyle olacak galiba

merhaba arkadaşlar bugün yumoşlarım toplandı iğne tedavim bitti.perşembe yada cuma transfer olcak inşallah.6 tane yumoşum varmış sizce nasıl olur durum? kaç tane kalır emriyo dondura bilirmiiyimki bide kaç tane transfer yapıyolar?

inşallah hepsi embriyo olur arkadaşım benimde dün toplandı yumurtalarım ben daha şanssızım ama umutluyum inşallah hepsi embriyo olsun dediğim 3 yumurtam toplandı 4tü ama biri işe yaramaz galiba bana da çarşamba yada perşembe dediler bugün arayacam 4 te söyleyecekler dualarım hep kendim gibilerle inşallah mutlu sona ulaşırsın

bu benim ikinci denemem olacak ilk denememde 11 yumurtam toplandı 8 i işlendi hepsi kaliteli 1. kalite embriyo olmuştu 4 ü kondu ama başarısız sonuç

taksit taksit cevap oluyo ama aklıma yazınca geliyo benim dışarıda kalan embriyolarım da yaşamıştı o zaman 15 gün falan doktorum senden negatif test haberi gelince attım yoksa çok sağlıklı dışarıda bile hala kaliteli geliştiler demişti çok şaşırmıştı tutmadığına keşke onları o zaman dondurtsaydım ondan sonra bi kendiliğinden gebelik yaşadım kaybettim bütün bu üzüntüler benim yumurta kalitemi etkiledi şimdi 3 yumurtaya sevinir hale geldim bu 3 yumurtayı da aylarca kontrolden sonra buldum yani senin durum benim ilk durum gibi şanslı olabilir 3 falan koysa 3 ünü dondurabilir 2 de koyup kalanı dondurabilir

rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah.seninkilerinde hepsi kalır inşallah.allahım inteyen herkeze versin çekiyoruz bu zolukları sonlarını güzel eylesin inşallah.nasıl durumun agrıların filan varmı?

sağol canım güzel duan için amin inşallah ben aradım iyi gidiyor yarın 12 den sonra ara kararlaştıracağız falan dedi transfer gününü söylemeyi herhalde hemşireyle konuştum yüreğim ağzımda bekledim benim son şansım gibi bişey bu tedavim değerlerim berbat 1 senedir git gel bu aşamaya ulaşmayı bekledim çok şükür ulaştım sonunda allahım tamamına erdirsin hayır ve mutlulukla sonuclasın cümlemizinkini inşallah ağrım yok gibi az az 4-5 saatte bir kasığıma batma gibi bi ağrı oluyor ama çok yumurtası toplananlarda ağrı oluyor bildiğim kadarıyla azcık yumurtanın pek ağrısı olmaz herhalde senin durum nasıl belki senin biraz oluyordur ben öncekimi pek hatırlamıyom ozaman 11 taneydi belki ağrımıştır o zaman çok rahattım ozaman sebepsiz deniyordu bize ne olduysa sonraki 1buçuk senede oldu banada bu sürecteki sıkıntılardır sebebim herhalde neyse allah hepimize yardım etsin

inşallah canım benim agrım var kısıklarımda oturup kalkarken batma var daha ilk gün ya ondan dır diyorum.bu da benim ilk tedavim.doktor 9-10 tane olur diyordu 6 tane yumoş duyunca üzüldüm çünkü tekrar tedavi olmayı aynı sıkıntıları yaşamadan dondurulmuş embriyo olsun istiyorduk.kısmet rabbim ne isterse o olur tabikide.hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah güzel haberlerini alırım sen benden öndesin

inşallah canım arka arkaya verelim güzel haberleri allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, kucağnı boş bırakmasın hayırlısıyla damdan düşenin halini damdan düşen anlıyor tüm tedavidekiler hep dualarımda hepimizin olsun sağlıklı hayırlı bir bebişi

evet canım aynen öylee yaa başına gelmeyen anlamıyor ki halden.duaların için sende saol.bu arada aradılar bugün ve 6 tane side döllenmiş durumları iyiymiş inşallah böyle devam eder inşallah.

arkadaşlar aklıma bişi takıldıda bilgisi olan varmı.transferde idrara sıkışık olmak gerekiyomuşya işlem bitiminde kalkmıyomuşun hemen.sürgü istersen sürgü verilyomuş.ben bu sürgü ne onu bilemedim nasıl oluyor?

canım bir nevi lazımlık işte sen hemşireyi çağırıp tuvaletim var deyince onlar getiriyor plastik hasta lazımlığını hafifçe bacak arana koyuyorlar oraya yapıyorsun tuvaletini

bende bu konuda yasadıklarımı anlatayım evlenelı henüz 4 ay olmustu bebek istemimiz vardı 4 ayda bişi olmayında eşime dedım doktora gidelım bı sorun varsa bılelım yıllarca bekleyıp olmayınca doktora gitmenın anlamı yok dedım ve 4. ayımızda doktora gittik benden hormon testı ıstedıler eşimdende semen analizi istediler benım sonuclarımın hepsi normal çıktı sorun eşimin sperm sayısının dusuk olmasıymıs bız erkenden sorunumuzun ne oldugunu bıldık .. doktorumuz bızi aşılama ile felan uğraştırmadı aşılama olsa bıle boşa olur dedı siz direkt tüp bebek yaptırın dedı ve bize histereskopi önerdi ...direkt tüp bebeğe gidersiniz ama rahimde bi sorun varsa bebek tutmaz buda boşa masraf olur dedı ve ben iğneden bıle korkarken şimdi histereskopiyi nasıl yaptıracAGImı düşünüyordum internette nasıl yapıldıgına dair videolar izledım başkalarının yorumlarını okudum sonuç itibari ile kendımı alıştırdım bu duruma ve bi gün sabah erkenden hastaneye gittik yatısım yapıldı ve öğleden sonra ameliyathaneye gittim normalde belden aşağı uyusturulacaktı ama ameliyathane geç boşaldıgı için anestezi verdıler ameliyathaneye girdiğimde kendımı tutamadım ve ağlamaya başladım ağlarken ben bayılmısın ayıldıgımda ilk sorum hemşirelere bi sorun yok demı dedım onlarda yok dedı ve ben uyumaya devam etmısım sonra hayal mayal eşimi gördüm ve hemsirelerın benı yataga aldıklarını hıssettım ama tamamen bi rüya gibiydi ...canım kocamda ben ameliyathaneden çıkarken yıne ağlamısım oda kötü bişi oldu sanmıs ki sonrasında yumurtalık toplanmasındada anestezı aldım ordan çıkarkende ağlamısım ...sonuc doktor hiç bi sorun yok dedı adetın 1. gunu gel buraya dedı ve adetımın 1. gunu hafta sonuna geldıgı için adetımın 3 . günü tüp bebek tedavisine başladık..ilk gittiğimde doktor muayene etti yumurtalıkların durumuna baktı iğne ve ilaç verdi 4 gun gonal-f iğnesi ve bi hap kullandum sonra tekrar gittik kontorle yumurtalıkların büyümesi normaldı ama her gittiğimde doktora bi sorun varmı dıye soruyordum oda bende yok sende varmı dıyordu :) vee sonra 3 gün daha gonalf kullandım ve 10.gün akşam çatlatma iğnesi vuruldum 12 gün gittim yumurtalıalrım toplandı ameliyathaneden çıktıgımda müthiş sancım vardı kasıklarımda ama 5-6 saat sonda gecti sancım ... 8 yumurtam toplanmıstı 4 tanesi döllendı ..ve 3 gün sonra bebişim benımle buluştu tabi kolay olmadı idrar tutmam gerekiyodu çok fazla zorlanmadım 10 bardak su içtim ve bebişimin içime bırakıldıgı anı ekrandan bende izledim süper bi duyguydu toplam 10 lık bi işlemdi bu sonrası bekleme süresiydi 15 yatmamı önerdi doktor bende yattım herşey çok güzel ilerlerken sonuç malesef negatif oldu doktorum bile şaşırdı bızden kromozom testi istedi şimdi onun sonucunu beklıyoruz eğer bı aksılık olmazsa hazıran ayında 2. denememı yapacagım ben umutluyum benım bebegım benım olacak inşallah allah hepimizi bebişlerimize kavustursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…