arkadaşlar aklıma bişi takıldıda bilgisi olan varmı.transferde idrara sıkışık olmak gerekiyomuşya işlem bitiminde kalkmıyomuşun hemen.sürgü istersen sürgü verilyomuş.ben bu sürgü ne onu bilemedim nasıl oluyor?
merhaba arkadaslar ben dun transfer ıslemı nı yaptırdım. ama bana sıkısık olmam gerektıgını soyelemedıler ıstedıgın gıbı gel denıldı.sıce onemlı bıseymıydı sıkısık olmak etkılıyomu tutunmayı ? sonra transfer sırasında ultrasyonla konrtol da edılmedım sızde oylemıydı? ne olur benı bır aydınlatın. hala yumurta toplamann verdıgı acıları cekıyorumm gecmek bılmedı bugun 4.gun. bende hep bır anormallık var allahım ısallah cektıgımızz cılelere karsı nasıp eder bıze evlatlarımızı cevap veren arkadaslar sımdıden cok tesekkur edrım
cok tesekkur ederım canım senınde yumusların hayırlı olsun ıns hayırlısıyla tutarlar bekletmezler bızıyumurtalarn toplandıktan sonra cok agrın olmustun transferden sonrada hafıf hafıf devam edıyo.eger gaz sıkısıklıgı sıskınlık hıssın sancın varsa ılıksuya lımon sık ve ıc ac karnına cok rahatlatıyo.beklıyoruzz artık gecmek bılmıyo zamann ama orası ayrıı.hersey nasıp umarım allahım butun ısteyenler ıcındede bızlere nasıp eder kolay surecler degıl bunlarr allaha amanet olunn
ne yaptın canım hıc haber haber vermemıssın transferın gerceklestımı?kac embrıo transfer edıldı?doktorun neler tafsıye ettı ?ınsallah ıyısındır herseyde yolundadırr
oncelıkkle benim sonucum negetif malesefkii 11 cı gun adet oldum.ıns sızlerınkı guzel haber olur.bende bır pkos hastasıyım yumurtamız cok ama herkes gıbı yuksek dozajda ıgneler vurulup cok yumurta elde etmek bızım ıcın cok tehlıkelı baska boyutlara kayıyo.az olsun kalıtelı olsun:))benımde 9 taneydı 2 sı yerlestırıldı 2 donduruldu dıgerlerı kayıp:) 8 embrıyo hıcde fena degıl ınsallah kalıtelılerdir dayanma suresı ona gore degısıyo 1.kalıtyse cok rahat beklıyo.bırsey sorucam neden 5 gun bekletıyosun normalde 2 veya 3 gun koyuyolar bır farkı var mı? bende sımdı donmus olanlara bas vuracam onun ıcın daha bılınclı doktorumun karsısına cıkmak ve ne ıstedıgımı soylemek ıstıyorumm allah hepımızın yardımcısı olsunn boll sanslarr
slm negatif olmasına çok üzüldüm cnm moralini bozma durmak yogg dewamm inş. olucak. bnmde bugün 11. günüm hiç bişi hissetmiorum progestan kullanmadın mı? kanamayı önlüo diee biliorum bende hiç bi belirti yoog yarın test günüm ama içimde olmıcak gibi bi his war we çogg üzülüorum dondurma işlemi içinde aramadılar eğer olursa ararıs dem
işlerdi bana ama aramadılar ((hakkımızda hayırlısı olsun inş.aynı koşturmacayı tekrar kaldırabilirmiyim bilmiorum[
slm ıns allahın ıznıyle yolla devam edecem ama umidim yok denecek kadar az.progestan kullandım ama bısey degısmedı cunku benım cok sancım ve agrım olmustu 10 gun . guzel hıc bır belırtının olmaması ıns hamılesındırr .aynı kosusturmayı kaldırabılırım ama aynı beklemeyı o 12 gun gecmek bılmıyo ve sonucu bılmıyorum ama ınsan herseye alısıyo ve bundada bır hayır vardır dıyo bızım goremedıgımız sukurler olsun en azından tedavı olabıyorum ugrasıyorum bısler ıcın. sonucunu paylas ne kadar cok olumlu haber okdar umıt oluyo okuyon ınsanlar ııcın bızım ıcınn ..
slm negatif olmasına çok üzüldüm cnm moralini bozma durmak yogg dewamm inş. olucak. bnmde bugün 11. günüm hiç bişi hissetmiorum progestan kullanmadın mı? kanamayı önlüo diee biliorum bende hiç bi belirti yoog yarın test günüm ama içimde olmıcak gibi bi his war we çogg üzülüorum dondurma işlemi içinde aramadılar eğer olursa ararıs dem
işlerdi bana ama aramadılar ((hakkımızda hayırlısı olsun inş.aynı koşturmacayı tekrar kaldırabilirmiyim bilmiorum[
slm ıns allahın ıznıyle yolla devam edecem ama umidim yok denecek kadar az.progestan kullandım ama bısey degısmedı cunku benım cok sancım ve agrım olmustu 10 gun . guzel hıc bır belırtının olmaması ıns hamılesındırr .aynı kosusturmayı kaldırabılırım ama aynı beklemeyı o 12 gun gecmek bılmıyo ve sonucu bılmıyorum ama ınsan herseye alısıyo ve bundada bır hayır vardır dıyo bızım goremedıgımız sukurler olsun en azından tedavı olabıyorum ugrasıyorum bısler ıcın. sonucunu paylas ne kadar cok olumlu haber okdar umıt oluyo okuyon ınsanlar ııcın bızım ıcınn ..
mrb cnm dün merkeze gidip test yaptırdım yazmaya bile elim warmıo ama sonuç negatif çıktı çok üzgünüm (( beklemek insanı çok yıpratıoo anlatamamm o duyguyu yaşayanlar bilir.we sonuç negatif işte . . .bi süre ara wericem ama başka bi merkezde denemeyi düşünüorum brs da oturuorum yine burda bi merkeze gitmeği düşünüorum ama henüz hangisi olacağını düşünmedim dondurulmuş embriom bile yook ( herşeyi yine yaşıcamm rabbim yardımcımız olsun inş.kendinize ii bakın ii haberler bekliorum bende sizden grz.
kızlar mrb bende iğnelere başladım hem göbek hem kol salı yada çarşamba günü toplanacak nasıl olcak bilmiyorum yanıma ne almalıyım pijama mı eşofman filan mı yardım lütfen belli etmiyom eşime ama heyecan bastı beni
:18:
çok rahat ol yanına da bişi almana gerek yokk çok kalmıosun zaten en fazla iki saat o da sana bağlı zaten hayırlı olsun şimdiden allah yardımcın olsun üzerinde bişi kalmıo )) yumurta toplama sırasında ne warsa çıkarıosun gömlek weriolar giyiniosun ööle işte sakın heyecan yapma hiç gerek yok gerçekten de )) umarım herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?