Yumurtalarımız Toplandıktan Sonra Neler Yaşadık?

canım artık tek embrıyo transfer edılmıyomu ? ben artık 1den fazla embrıyo transfer edılmesı yasak dıye bılıyrm.

nix cim tek emriyo transfer edilecek diyorlar ama doktorunla konuşursan iki tane üç tane koyabiliyorlar. sonuçta bunun takibinin yapılması zor bir durum. Çünkü bazen tek embriyo koyuyorlar ama ikiye bölnünebiliyor. devletin amacı çoklu gebeliği önlemek ama isteyenlere konabiliyor yani.

Konu bayağı eski ama açıp okuyack arkadaşlara bilgi olsn ben geçen hafta çarşamba yumurta toplandı 25 tane çıktıktn sonra gayet iyiydim daha sonra ağrı sancı tam 10 gündür çekiorm ben çok kötü oldum kaç defa da acillik doktor normal pko lularda oluor dedi sıvı bırıkmemş ama hep gaz vardı öldüm ülsüm dirildim bir daha cesaret edebilecğimi sanmıorm transferm de 2 ay erteledi doktor dondurdular bir kısmı 3. Gün bir kısmıda 5. Gün embryosu inş transferde ağrım olmz gözümde korkmuor değl hani daha güzeimi sayılmam hala hasta yatağımdym ve annem bakıor herkes de aynı şey olack die birşy yok Allah hepimizin yardmcısı olsn

Canim gecmiş olsun . Transferin ertelenmesi iyi olmuş aslında kendini toparlarsin bol su iç. 25 yumurta gayet güzel peki kaçı döllendi bilgi verdiler mi

Geçmiş olsun herkese. Benim de bugün toplandı. İlkinde hiç kanamam ağrım olmamıştı. Ama bugün ağrım çok fazlaydı ve durup durup kanamam oluyor. Çok değil yine de ama rahatsız ediyor. Normalmiş bunlar. Zor da olsa korkmayın kızlar. İstirahat en güzeli. Dinlenmek lazım.

Canim gecmiş olsun . Transferin ertelenmesi iyi olmuş aslında kendini toparlarsin bol su iç. 25 yumurta gayet güzel peki kaçı döllendi bilgi verdiler mi
Heegün bilgi verdiler 17 tanesiydi olgundu 14 ii kaliteliydi 6 tanesi 3. Gün embryosun diğeer kalanlarda 6 tanesi 5. Gün embryosu olarak donduruldu yani 12 tane falan kaldı sağlam cnm sağolasn inş geçer beni çok zorladı transferm iyi ki diorm ertelenmş ikisini bir kaldıramazdm sanrm

Cnm bnm kanamam ilk gün çok azdı sonra olmadı evt normalmş bunlar ama bnm yaşadklarm çok normal gelmedi bana ama sitede çok fazla acillik olam var ohss oldm bende ve bu pkolularda oluor genellikle senin kaç tane yumurtan vardı sana da çok geçmş olsn cnm

Cok guzel maşallah. Allah gönlüne gore versin canim

Amin cnm sağolasn bakalm sonuç ne olack bu adetin de dğl diğerinde gel dedi doktorm bnm içinde ii bu toparlanırm en azndan
öncelikle rabbim inşallah nasip eder hepimize... ben birşey sormak istiyorum bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama sadece 1 yumurta vardı dkt pek umutlu konuşmadı diğer aşılama deniycez.. yumurtaların maşallah baya çokmuş bunun için ilaç mı kullandın ...

Canim aşılamada aslında sağlıklı olan 1 yumurta oluşmasi . O yüzden onu kafana takma . Zaten bize 1 yumurta 1 sperm lazim:) .

Canım benimde bugün geçti çok şükür. Ohss zor evet tahmin edebiliyorum. Benim 4 tane sadece. Çok olmadığı için ohss olmuyordur. Tabiki dikkat etmek gerek. Aşırı olunca doktora bilgi vermelisin diyorlar zaten merkezlerde ama ben sadece burayı okuyanlar korkmasın diye yazdım. Kanama olunca insan önce bi panikliyo. Benim ilkinde olmamıştı ikincide olunca önce korktum devam eder mi diye. Çok şükür geçti. Bu arada 4 yumurtam da döllenmiş. Çok mutlu oldum. Sizinle de paylaşayım istedim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Aynen cnm çok yumurta olması önemli dğl ki önemli olan 1 tane olsun ama tutsun bebek o yüzden sıkma canını bu işler kısmet

Amin cnm herksn gönlüne göre versn rabbim senin transfer ne zaman olack kısmetse

İnş cnm hadi hayrlısı inş tutar bebeşin sağlıkla kucağınada alırsn inan buna tamam mı cnm bnm
Sağol canım Allah razı olsun. Bu sefer inanıyorum ama olmazsa da Allahtan herşey. Nasip. İnşallah sende bi an önce alırsın bebişini kucağına.

Sağol canım Allah razı olsun. Bu sefer inanıyorum ama olmazsa da Allahtan herşey. Nasip. İnşallah sende bi an önce alırsın bebişini kucağına.
Amin cnm bnm önce bnm ii olmam lazm daha kötüym düzelemdm ne yapacağımıda bilemiorm artk nefes dahi almakta zorluk çeker oldm Allah hepimizin yardmcısı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…