YUMURTALIK REZERVİ AZ OLUP HAMİLE KALAN VARMI VARSA NASIL BI TEDAVİ UYGULANDI

Gerçekten miii? ?? Ayy tüylerim diken diken oldu. Ben kendiminkini öğrendiğimden beri ağlıyorum çok kötüyüm. Nasıl sevindim anlatamam
.. kaç yaşındasıniz peki hiç ilaç falan Kullandınız mi??

Gerçekten miii? ?? Ayy tüylerim diken diken oldu. Ben kendiminkini öğrendiğimden beri ağlıyorum çok kötüyüm. Nasıl sevindim anlatamam
.. kaç yaşındasıniz peki hiç ilaç falan Kullandınız mi??
34 yasindayim, ilac vs kullanmadim. Sadece yukarda arkadasin yazdigi balli corekotlu tarifi yaptim

Bebeğinizi sağlıkla kucaginiza alın insallah.. Çok sevindim darısı isteyen herkesin başına

Bebeğinizi sağlıkla kucaginiza alın insallah.. Çok sevindim darısı isteyen herkesin başına
Bir de, 3 sene kadar once de dusuk yapmistim, o zaman da olsun olsun 0,50 kusurdur heralde. Yani hamile kalabilirsin, kotu seyleri okuyup sakin moralini bozma. Sadece biraz daha zor hamile kalirsin

allah razı olsun canım.allah sana da nasip etsin inşallah ve isteyen herkese.benim ilk denemede oldu.mini tüp bebek uygulandı.yumurta kalitesini arttırıcı ilaçlar kullandım..
Merhaba cnm bende aynı konudan muzdaribim erken yumurta yetmezligi var ve 3 tup bebek sonucunda kalitesiz yumurta oluştu .sen hangi merkzde yaptırdın ve ne ilaçlar kullandın kaç folukul n vardı yazarsan sevinirim

Merhaba cnm bende aynı konudan muzdaribim erken yumurta yetmezligi var ve 3 tup bebek sonucunda kalitesiz yumurta oluştu .sen hangi merkzde yaptırdın ve ne ilaçlar kullandın kaç folukul n vardı yazarsan sevinirim
Diğer mesajlarında yazmışsın cnm geç gördüm tskler ama ne ilacı kullandığını yazarmisin

selam kızlar ben de ağlıyorum ağlıyorum iş yerinde kendimi çok zor tutuyorum ağlamamak için .
34 yaşındayım bekarım en son doktor ultrasonla bakınca sağ taraf boşalmış 1 yumurta var sol yarafta da 2 yumurtma varmış onlarda kalitesiz miş öyle söyledi en son yaptırdığım amh : 0.33 çıktı E2: 36 idi fsh :17 idi
adetim kesilmesin diye divina verdi birinci kutu divina kullandım 1 . kutu divina ile adet oldum
çok kötüyüm ailede kimsede bu durum yok neden ben neden neden neden neden
anam beni 43 yaşında doğurmuş ben neden 34 43 'ün tersi 34 allahım neden

Valla canım senin gibi çok isyan ettim sülalede benim bulfu diye bak 0.26 ile doğal hamile kalanlar var

Kızlar bende bundan bikaç ay önce rezeevim az olduğunu öğrendim 0.5hatta buraya da yazmıştım çok üzüldüm çok ağladım hemen tüp bebek tedavisine başladım ama tedavimde 11olgun yunurtam çıktı 7si döllendi sizce 0.5 değerle bukadar yumurta çıkabilir mi

Ben şok arkadaşım iki sefer toplama yapıyor kızda iki sefer toplam taş catlasin 5 hemde rezerv azlığı çok sınırda değil ve menapur 4 doz. 1 su yapıyordu günlük onun dışında başka iğne daha. Çok sasirdim valla hemde döllenmiş çok sevindim canım gerçekten benim rezerv az brn bile az çıkar tuo bebek denesek diyorum demekki oluyormus inşallah tutarlarda :)

Canim ya benim amh senibkindende kötü. Simdi 1 yum gelisiyor. Cuma alacaklar insallah döllenir ve hamile kalirim

İnşallah canım ama o kadar çok üzülmüştüm ki bu sonuca bile çok sevindim amh testini tekrar yaptırmayı düşünüyorum

Gozun aydin canim. Benim eski dr'um demisti ki, amh degeri tek basina cok bir sey ifade etmez yani soyle, eger muayene sirasinda yumurta gorunuyorsa, iyi durumdaysa yumurtalar vs amh tek basina moral bozulacak bir sey degil. Tabi ki dusuk cikmasini tercih etmeyiz ama gorunurde iyi durumda yumurtalar varsa cok da kafaya takmaya gerek yok, hamile kalabilirsin demisti. Bence senin durumun da benim durumum da oyle. Yumurtasi az olan arkadaslar icin de, 1 yumurta hamile kalmak icin yeterli, moralinizi bozmayin diyorum

Rabbim hepimize yardimci olsun insallah mayis ayina kadar cok duzenliydi adetlerim mayista 17 gunde tekrar oldum sonra testler yaptirdim amh ile tanistik sonra yine duzenli geldi adetlerim bu arada tup bebek onerildigi icin rapor islemlerine basladim ams bu ayda 18.gunde geldi adetim ilk gun dra gittim vajinal ultrason cok az rezerv dedi bende rapor olayini anlattim dedim cikarana kadar ziyan olmasin klomen verdi 3 gun basladim gunde 2 tane ictim persembe kontrole gittim sol tarafta 2 yumurta cikti daha onceki ay 4 tu nasil uzuldum siz anlayin neyse buyumeye baslamislar dedi sun 15mm civari ctesidr bakicaz dedi yarin tekrar gidicem dualarinizda benide unutmayin yine yazarim size rabbim hayirlisiyla guldursun yuzumuzu insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…