- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
inşallah geç tutunuyordur çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı Allahım ne olur güç verSevdakusum lutfen yarın kan testini gorelim öyle uzulelim yaaa belki gec tutunuyor
Hiç bozma moralini bak ben tek embriyo ile hemde 2.gün embriyosu hamileyim çok şükür ilk denememde 1 yıldır uğraşıyorduk ,benimde rezerv çok azdı tek tek oluyordu yumurtalar her adet ,Allah'ın mucizesi bu.merhaba canm bugun adetın 3, gunu Turgut bey tup bebek yaparsak bu ay 4 yumurtan olur az dedi gelecek ay tekrar bakıcak. sansım cok mu az ya sabahtan beri aglıyorum
Yaa Can'ım bende şimdi gördüm okudum 30 tane ama geç kaldım sanırım,güzel haberlerle gel inşallahtabiki canım inşallah
Kaçıncı gün de yaptın idrar testi,bak bende 10.gün 12.gün idrarda negatif çıkmıştı,14.gün kanda pozitifti ,idrara bakıp moralini bozma Bencedekızlar az önce idrar testi yaptım negatif çıktı
canım 3. gün embriyosu. bugün 10. gündü. yarın kan vercem. senin ki 12. gün de mi kanda negatif çıktı canımKaçıncı gün de yaptın idrar testi,bak bende 10.gün 12.gün idrarda negatif çıkmıştı,14.gün kanda pozitifti ,idrara bakıp moralini bozma Bencede
geç kalmadın tatlım 10 bin fatihayı bitirdik fazla bile okundu.kimin duası Allah katında kabul olur bilemeyiz Allah razı olsunYaa Can'ım bende şimdi gördüm okudum 30 tane ama geç kaldım sanırım,güzel haberlerle gel inşallah
2.gün embriyosuydu benim,10.gün idrarda yaptım negatifti,12.gün yine yaptım negatifti idrarda,14.gün kanda pozitifti.canım 3. gün embriyosu. bugün 10. gündü. yarın kan vercem. senin ki 12. gün de mi kanda negatif çıktı canım
hımm tamam tatlım moral oldu bana da sağol :)2.gün embriyosuydu benim,10.gün idrarda yaptım negatifti,12.gün yine yaptım negatifti idrarda,14.gün kanda pozitifti.
rabbim saglicakla.kucagina almayi nasip etsin. Allahim en kisa zamanda bana da.nasip eder insallahHiç bozma moralini bak ben tek embriyo ile hemde 2.gün embriyosu hamileyim çok şükür ilk denememde 1 yıldır uğraşıyorduk ,benimde rezerv çok azdı tek tek oluyordu yumurtalar her adet ,Allah'ın mucizesi bu.
Insallah en kisa zamanda tutunur bebeklerimiz.4 tane yumurta az değilki.benim doktorum 1 yumurtayala bile yapıyor.bizim durumumuz belli zaten bu sayı güzel aslında...
günaydın bana böyle bir etki yapmadı yan etkilerinde var mı bilmiyorumarkadaşlar günaydınnn.... biesteron dha kabızlık ve sancı yapıyormu ilaca başladığımdan beri bunları yaşıyorum ,, sizde de varmı bu etkiler??
canımm ne diyeceğimi bilemiyorum.aynı şeyi yaşamış biri olarak.çok üzüldüm..inş.bu imtihanlardan kurtuluruz hepimiz..nolur yıpratma kendini..biliyorum içinden ağlamak geliyor,tutamıyorsun kendini..allah yar ve yardımcın olsun..rabbim ol desin inş.da olsun artık bidahaki tedavinde..Kızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
anladım canm, valla kaç gündür böyleyim yan etkilerinde yazmıyor anlamadım ki..günaydın bana böyle bir etki yapmadı yan etkilerinde var mı bilmiyorum
canım öncelikle geçmiş olsun.. herşeyin sonu değil bu kez olmadıysa 2. ' de olur canını sıkma, .. sonuçta senin embriyoların gelişimleri de iyiydi ama demek ki zamanı var.. hem kendiliğinden bile hamile kalma şansın var.. tüplerin açık olduktan sonra....ben de bu ay yaptıracam bakalım negatifte olsa kumar oynar gibi bi riske giriyoruz resmen .. ama bu kumarda para gitsin sadece .. duygu ve psikolijimizinde gitmesine izin vermemeliyiz...Kızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
bende kullanıyorum cnm dhea ve coenzm.bendede öyle bi etkisi yok olmadı..yediklerine dikkat et bakalım..bol su iç..meyve ye..düzelir inş.anladım canm, valla kaç gündür böyleyim yan etkilerinde yazmıyor anlamadım ki..
saol canm inş. düzelir..haklısın aklıma gelmedi değil aslında.. sabah akşam süt içiyorum ,meyve yemiyorum belkide bundan oldu.. bugün 24. günüm bekleyelim bakalım haftaya nasılsa doktor yolu görüncek .. (tüp bebek başlancak)bende kullanıyorum cnm dhea ve coenzm.bendede öyle bi etkisi yok olmadı..yediklerine dikkat et bakalım..bol su iç..meyve ye..düzelir inş.
24 gündürmü kullanıyorsun ilacı ? dr un kim ? inşallah hayırlısıyla başlarsın tedaviye..saol canm inş. düzelir..haklısın aklıma gelmedi değil aslında.. sabah akşam süt içiyorum ,meyve yemiyorum belkide bundan oldu.. bugün 24. günüm bekleyelim bakalım haftaya nasılsa doktor yolu görüncek .. (tüp bebek başlancak)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?