Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba canm bugun adetın 3, gunu Turgut bey tup bebek yaparsak bu ay 4 yumurtan olur az dedi gelecek ay tekrar bakıcak. sansım cok mu az ya sabahtan beri aglıyorum
Hiç bozma moralini bak ben tek embriyo ile hemde 2.gün embriyosu hamileyim çok şükür ilk denememde 1 yıldır uğraşıyorduk ,benimde rezerv çok azdı tek tek oluyordu yumurtalar her adet ,Allah'ın mucizesi bu.

Kaçıncı gün de yaptın idrar testi,bak bende 10.gün 12.gün idrarda negatif çıkmıştı,14.gün kanda pozitifti ,idrara bakıp moralini bozma Bencede
canım 3. gün embriyosu. bugün 10. gündü. yarın kan vercem. senin ki 12. gün de mi kanda negatif çıktı canım

arkadaşlar günaydınnn.... biesteron dha kabızlık ve sancı yapıyormu ilaca başladığımdan beri bunları yaşıyorum ,, sizde de varmı bu etkiler??

Hiç bozma moralini bak ben tek embriyo ile hemde 2.gün embriyosu hamileyim çok şükür ilk denememde 1 yıldır uğraşıyorduk ,benimde rezerv çok azdı tek tek oluyordu yumurtalar her adet ,Allah'ın mucizesi bu.
rabbim saglicakla.kucagina almayi nasip etsin. Allahim en kisa zamanda bana da.nasip eder insallah

Kızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
canımm ne diyeceğimi bilemiyorum.aynı şeyi yaşamış biri olarak.çok üzüldüm..inş.bu imtihanlardan kurtuluruz hepimiz..nolur yıpratma kendini..biliyorum içinden ağlamak geliyor,tutamıyorsun kendini..allah yar ve yardımcın olsun..rabbim ol desin inş.da olsun artık bidahaki tedavinde..

Kızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
canım öncelikle geçmiş olsun.. herşeyin sonu değil bu kez olmadıysa 2. ' de olur canını sıkma, .. sonuçta senin embriyoların gelişimleri de iyiydi ama demek ki zamanı var.. hem kendiliğinden bile hamile kalma şansın var.. tüplerin açık olduktan sonra....ben de bu ay yaptıracam bakalım negatifte olsa kumar oynar gibi bi riske giriyoruz resmen .. ama bu kumarda para gitsin sadece .. duygu ve psikolijimizinde gitmesine izin vermemeliyiz...

bende kullanıyorum cnm dhea ve coenzm.bendede öyle bi etkisi yok olmadı..yediklerine dikkat et bakalım..bol su iç..meyve ye..düzelir inş.
saol canm inş. düzelir..haklısın aklıma gelmedi değil aslında.. sabah akşam süt içiyorum ,meyve yemiyorum belkide bundan oldu.. bugün 24. günüm bekleyelim bakalım haftaya nasılsa doktor yolu görüncek .. (tüp bebek başlancak)

24 gündürmü kullanıyorsun ilacı ? dr un kim ? inşallah hayırlısıyla başlarsın tedaviye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…