Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba canm bugun adetın 3, gunu Turgut bey tup bebek yaparsak bu ay 4 yumurtan olur az dedi gelecek ay tekrar bakıcak. sansım cok mu az ya sabahtan beri aglıyorum

Allah razı olsun tatlim yarın test yapacağım inşallah iyi haberler veririm size
Kız çok heyecanlıyım seni le her süreci burda yaşadık her ay yaşadığın sıkıntıları biliyorum allah bu güzel haberi de beraber kutlamaya nasip etsin arkadaşım. Ben kaç tane okudum neler okudum hatırlamıyorum artık yarın güzel bir gün olsun inşallah. Gün senin için doğsun

Kızlar buraya yazayım dedim belki sizlere umut olur diye benimde amh 0.23 tu fsh yüksekti kasımda tup bebek yaptırdım negatif oldu ama Aralık ayında kendiliğinden hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.
ayy ne güzel maşallah umut oluyorsunuz bizlere.Rabbim bize de nasip eylesin...

ahhh canım arkadaşım bu sorunu ilk öğrendiğimde ilk paylaştığım arkadaşlarımsınız bana destek oldunuz ne zor günlerdi. Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşımmm benimmm ben hiç birşey hissetmiyorum ne bir ağrı ne bir sızı. hiçbir belirti yok korkuyorum yaa Rabbim hayırlısını versin.. biliyormusun ben imam hatip lisesinde öğretmenim. bir öğrencim bundan 20 gün önce tesadüfen hocam size hatim yapacağım dedi. ve bugün bitirdiğini söyledi o kadar mutlu oldum ki o haber bana çok iyi geldi. çooook kişinin duasını aldım bu sefer inşallah kabul olur

merhaba canm bugun adetın 3, gunu Turgut bey tup bebek yaparsak bu ay 4 yumurtan olur az dedi gelecek ay tekrar bakıcak. sansım cok mu az ya sabahtan beri aglıyorum
4 tane yumurta az değilki.benim doktorum 1 yumurtayala bile yapıyor.bizim durumumuz belli zaten bu sayı güzel aslında...

inşallah yarın müjdeli haberi verirsiniz ve bizlere umut olursunuz.o zaman hikayenizi de paylaşırsanız sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…