- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
Tese10 tane benden canım okudum Allah kabul eder inşallah
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun10 tane benden canım okudum Allah kabul eder inşallah
canım 10 tanede benden...test tarihin ne zaman canım..inş pozitifi görücen..Tese
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Teşekkür ederim canım Allah razı olsuncanım 10 tanede benden...test tarihin ne zaman canım..inş pozitifi görücen..
Canım 30 tane okudum Allahım kabul eder inşallah ☺kaç tane okuduğunuzu da yazın canlar sayı alıyorum ya ondan
merhaba canm bugun adetın 3, gunu Turgut bey tup bebek yaparsak bu ay 4 yumurtan olur az dedi gelecek ay tekrar bakıcak. sansım cok mu az ya sabahtan beri aglıyorumSelam arkadaşlar,ben yaklaşık 25 gün sonra inş.regli ile transfere hazırlığa başlıcam,bu arada cyclo prog verdi Dr.içmeye başladım,bu arada incir kürsüde yapsam denesem diyorum o da 21 gün yapılıyormuş,belki diyorum transfer için gitçem ya güzel yumurtalar olur mu diye? Ne dersiniz,biliyorsunuz benim tek oluyo yumurta iğnelerle bile.
50 tane de ben niyetlenmiştim senin için duan bitmiş gene de okuyacağım cnm senin için rabbim kabul etsin inşallahTeşekkür ederim canım Allah razı olsun
sağol canım Allah razı olsun50 tane de ben niyetlenmiştim senin için duan bitmiş gene de okuyacağım cnm senin için rabbim kabul etsin inşallah
Sevdakusum bwn dun 10 tane faith okudum.Allahim gonlune gore versinKızlar dua Okuyan dan okumayandan Allah razı olsun. Dualarim bitti fazla bile okundu elhamdulillah. Herkesin ağzına yüreğine sağlık opuyorum
Allah razı olsun tatlim yarın test yapacağım inşallah iyi haberler veririm sizeSevdakusum bwn dun 10 tane faith okudum.Allahim gonlune gore versin
Kız çok heyecanlıyım seni le her süreci burda yaşadık her ay yaşadığın sıkıntıları biliyorum allah bu güzel haberi de beraber kutlamaya nasip etsin arkadaşım. Ben kaç tane okudum neler okudum hatırlamıyorum artıkAllah razı olsun tatlim yarın test yapacağım inşallah iyi haberler veririm size
ayy ne güzel maşallah umut oluyorsunuz bizlere.Rabbim bize de nasip eylesin...Kızlar buraya yazayım dedim belki sizlere umut olur diye benimde amh 0.23 tu fsh yüksekti kasımda tup bebek yaptırdım negatif oldu ama Aralık ayında kendiliğinden hamile kaldım Rabbime şükürler olsun.
ahhh canım arkadaşım bu sorunu ilk öğrendiğimde ilk paylaştığım arkadaşlarımsınız bana destek oldunuz ne zor günlerdi. Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşımmm benimmm ben hiç birşey hissetmiyorum ne bir ağrı ne bir sızı. hiçbir belirti yok korkuyorum yaaKız çok heyecanlıyım seni le her süreci burda yaşadık her ay yaşadığın sıkıntıları biliyorum allah bu güzel haberi de beraber kutlamaya nasip etsin arkadaşım. Ben kaç tane okudum neler okudum hatırlamıyorum artıkyarın güzel bir gün olsun inşallah. Gün senin için doğsun
4 tane yumurta az değilki.benim doktorum 1 yumurtayala bile yapıyor.bizim durumumuz belli zaten bu sayı güzel aslında...merhaba canm bugun adetın 3, gunu Turgut bey tup bebek yaparsak bu ay 4 yumurtan olur az dedi gelecek ay tekrar bakıcak. sansım cok mu az ya sabahtan beri aglıyorum
inşallah yarın müjdeli haberi verirsiniz ve bizlere umut olursunuz.o zaman hikayenizi de paylaşırsanız sevinirim...ahhh canım arkadaşım bu sorunu ilk öğrendiğimde ilk paylaştığım arkadaşlarımsınız bana destek oldunuz ne zor günlerdi. Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşımmm benimmm ben hiç birşey hissetmiyorum ne bir ağrı ne bir sızı. hiçbir belirti yok korkuyorum yaaRabbim hayırlısını versin.. biliyormusun ben imam hatip lisesinde öğretmenim. bir öğrencim bundan 20 gün önce tesadüfen hocam size hatim yapacağım dedi. ve bugün bitirdiğini söyledi o kadar mutlu oldum ki o haber bana çok iyi geldi. çooook kişinin duasını aldım bu sefer inşallah kabul olur
tabiki canım inşallahinşallah yarın müjdeli haberi verirsiniz ve bizlere umut olursunuz.o zaman hikayenizi de paylaşırsanız sevinirim...
Normalde zaten pazar test günün dur bakalım idrara takılma. Bekle yavrum hemen moral bozmak yokkızlar az önce idrar testi yaptım negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?