Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kuzumm maşallah subhanallah allah şansını bahtini açık etsin, kendi gibi güzel bi omur nasip etsin, allahım bizlere de yaşatsin evlat sevgisini, anne olmayı inşallah
Amin canım allah razı olsun . Bu bicirikda benim işten kaçıp kaçıp stres attığım kafamı dagittigim güzellik işte yakinda bizde anne olacağız inşallah umutluyum

A
Ne güzel canım allah kucağında göstersin inşallah böyle güzel şeyler okuyunca moralimiz yerine geliyor, sağlıklı bi hamilelik diliyorum sana allaha emanet olun
min inşallah canım hepimize yaşasın Rabbim bir topikte hikayemi de yazmıştım onuda sizlerle paylaşmak istiyorum linkini atacağım sizlere faydalı olup güzel haberlerinizi alırsam çok sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-icin-okuyoruz.791103/page-3673#post-44405350

UOTE="sevdakusum, post:889, member:076"]allah razı olsinşallah tatlım benim çoook sağol

Sevdakusum 10 ben 10 kaynanam okudu Allahkabul etsin insallah yarin buyuk haberi bekliyoruzzz

esmaaaaalarrr benimde fsh ım 4 ay önce 7,4 ken bu ay 28 e yükseldi antral folikül sayım 6 çıktı senin kaç çıkmıştı anlamıyorum he seyim sağlıklıyken nasıl bu kadar yükseldi. Eşimde varikosel ameliyatı oldu çok üzüldüm burda okuduklarımla biraz umutlandım.

Canım benim antral folikül sayım 2-3 çıkıyordu tup bebekte 1 tane yumurta gelişti sadece çok kötü günler geçirdiğim.icin benim hiç çocuğum almayacakmış gibi hissediyodum ama çok şükür ben bu amh hormonununda stresten etkilendiğini düşünüyorum. Çünkü okadar süre birsey yokken bir anda fsh yükseliyor amh düşüyor erken menapoz deniyor hiç mi hiç inanmıyorum. Zaten problem erkekle başlıyor bizde stresten kendimizi yapay menapoz a sokmaya calısıyoruz

Sevdakusum 10 kaynanam 10 ben 5 er tanede 3 hemşire arkadaşım okudu 35 tane toplam fatiha oldu Allahım kabul etsin

offff heyecanlandım şimdi yaaa inşallah inşallah :))
Canim mesajini simdi gordum bi 50 tane de bana yaz. Bu arada kuzenim ikinci denemesini yaptirmisti gecen cumartesi ve bu pazartesi de ilk testi pozitif cikti :) ailecek cok mutluyuz yillardir olmuyordu ve cok istiyordu. Darisi sana canim benim

Canim mesajini simdi gordum bi 50 tane de bana yaz. Bu arada kuzenim ikinci denemesini yaptirmisti gecen cumartesi ve bu pazartesi de ilk testi pozitif cikti :) ailecek cok mutluyuz yillardir olmuyordu ve cok istiyordu. Darisi sana canim benim
Okudum cankm. Allahim emeklerini bosa cikarmasin sonucun pozitif olsun o da hakkinda hayirlisi olsun bebisin sana saglikla sıkı tutunsun insallah.

Allah razı olsun canım bu haber iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…