Amin canım allah razı olsun . Bu bicirikda benim işten kaçıp kaçıp stres attığım kafamı dagittigim güzellik işteKuzumm maşallah subhanallah allah şansını bahtini açık etsin, kendi gibi güzel bi omur nasip etsin, allahım bizlere de yaşatsin evlat sevgisini, anne olmayı inşallah
min inşallah canım hepimize yaşasın Rabbim bir topikte hikayemi de yazmıştım onuda sizlerle paylaşmak istiyorum linkini atacağım sizlere faydalı olup güzel haberlerinizi alırsam çok sevinirim.Ne güzel canım allah kucağında göstersin inşallah böyle güzel şeyler okuyunca moralimiz yerine geliyor, sağlıklı bi hamilelik diliyorum sana allaha emanet olun
Canım bende okucam.. Allahım güzel haberlerle mijdelendirsin seni inşallah..
Allah razı olsun kızlar çok mutlu ettiniz beni inşallah dualarınızla pozitifi görürümCanim bende okurum seve seve tüm kalbimle
offff heyecanlandım şimdi yaaa inşallah inşallah :))Çok inanıyorum hatta diyim sana 247 çıkacak kan sonucun içime doğuyor
oyyyy maşallah çok güzel bir yeğenin varmış öpüyorummm nanaktannnnBunlari biliyorum kuzum sevdakusum güzel haber alacak. Senin transferin süper geçecek. Allahım arkadaşının mutluluğunu bizlere de yaşatsin insallahhhhh ada da sizleri öpüyor :))
Canım bende okucam.. Allahım güzel haberlerle mijdelendirsin seni inşallah..
kaç tane okuduğunuzu da yazın canlar sayı alıyorum ya ondanCanim bende okurum seve seve tüm kalbimle
Canım benim antral folikül sayım 2-3 çıkıyordu tup bebekte 1 tane yumurta gelişti sadece çok kötü günler geçirdiğim.icin benim hiç çocuğum almayacakmış gibi hissediyodum ama çok şükür ben bu amh hormonununda stresten etkilendiğini düşünüyorum. Çünkü okadar süre birsey yokken bir anda fsh yükseliyor amh düşüyor erken menapoz deniyor hiç mi hiç inanmıyorum. Zaten problem erkekle başlıyor bizde stresten kendimizi yapay menapoz a sokmaya calısıyoruzesmaaaaalarrr benimde fsh ım 4 ay önce 7,4 ken bu ay 28 e yükseldi antral folikül sayım 6 çıktı senin kaç çıkmıştı anlamıyorum he seyim sağlıklıyken nasıl bu kadar yükseldi. Eşimde varikosel ameliyatı oldu çok üzüldüm burda okuduklarımla biraz umutlandım.
Canim 10 tane dün okudum. Bugün 20 tane daha okurum ben. Bana 30 yaz sen fazla okuyabilirsem yazarım :)kaç tane okuduğunuzu da yazın canlar sayı alıyorum ya ondan
Öperim teyzeleri sizin yerinize :)oyyyy maşallah çok güzel bir yeğenin varmış öpüyorummm nanaktannnn
bende okurum ekleyebilirsin arkadaşımkızlar fatiha dağıtıyorum okuyabilecek olan var mı 10 tane okumanız bile yeterli teşekkür ederim şimdiden
Canim mesajini simdi gordum bi 50 tane de bana yaz. Bu arada kuzenim ikinci denemesini yaptirmisti gecen cumartesi ve bu pazartesi de ilk testi pozitif cikti :) ailecek cok mutluyuz yillardir olmuyordu ve cok istiyordu. Darisi sana canim benimoffff heyecanlandım şimdi yaaa inşallah inşallah :))
Kaç tane tatlimbende okurum ekleyebilirsin arkadaşım
Okudum cankm. Allahim emeklerini bosa cikarmasin sonucun pozitif olsun o da hakkinda hayirlisi olsun bebisin sana saglikla sıkı tutunsun insallah.Canim mesajini simdi gordum bi 50 tane de bana yaz. Bu arada kuzenim ikinci denemesini yaptirmisti gecen cumartesi ve bu pazartesi de ilk testi pozitif cikti :) ailecek cok mutluyuz yillardir olmuyordu ve cok istiyordu. Darisi sana canim benim
10 tane benden canım okudum Allah kabul eder inşallahkaç tane okuduğunuzu da yazın canlar sayı alıyorum ya ondan
Allah razı olsun canım bu haber iyi geldi banaCanim mesajini simdi gordum bi 50 tane de bana yaz. Bu arada kuzenim ikinci denemesini yaptirmisti gecen cumartesi ve bu pazartesi de ilk testi pozitif cikti :) ailecek cok mutluyuz yillardir olmuyordu ve cok istiyordu. Darisi sana canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?