- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
anladım canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap , ama bal , yoğurt ve vitamin kullan :) yararı var zararı yok.. sen kimseye bakma içinden hangi dr.a gitmek istiyorsan ona git ... bana uyan sana uymaz sana uyan bana uymaz.. ben bu işlerin kısmet olduğunu düşünüyorum zamanı var yani balcalı olmazsa kötü bir yer deme hakkım olmamalı ... sonuçta adam prof. adana balcalıyı yadsıyamam..Daha ben negatif ten yeni çıktım, dinlenme toparlanma surecindeyim.
Memoriale 2 denemem oldu ve ısrarla sormama rağmen sizler gibi takviye,yada FSH dusurecek hiçbirşey sıcak bakıyorlar.
Ama burada görüyorum birçok doktor da önerilerde bulunmus bu konuda.ben sizlerden okuyup not aldım ama bi doktora danışmam da gerek kullanmadan sanırım.. Bu tarz araştırmalarla beklemedeyim anlayacagin.
Anladım canım. .benim adetim gecdi yenice..birdahaki adete bakalim bir sorun cikmazsa baslicak gibiyiz..yumurta olmuyordu inşallah bu sefer olur ...ilacı adetin 3. gününden beri kullanıyorum canım yani 21 gün oluyor . doktorum adana balcalıda prof, İbrahim hoca .. sağol canım sen naptın ?
geçmiş olsun cnm ya.üzüldüm gerçekten ama var bunda da bir hayır.nasip değilmiş bu sefer.inşallah bir dahakine olur...Kızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
Ayy sevdakusum uzulme ne olur sikma canini dicem ama inan cok zor cok. Vardir Rabbimin bir bildigi canim.Off offdoktorlar sadece şaşırıyo canım neden tutmadığını hiç araştırmıyorla her şey çok iyiydi diyip niye tutmadığını bana soruyrlar ben nerden bileyim ki önceki böyle çok kaliteliydi ama olmadı. evet çok güzel dölleniyor çok şükür ama neden olmuyo demekki zamanı değilmiş diyorum ama eli kolu bağlı bir şekilde oturup niye olmuyo diye düşünmek istemiyorum bişeyler yapmak istiyorum ama elimden bişey gelmiyo çünkü çok aciz bir kulum hiçbişey gelmiyo elimden
Benim oyleydim cnm.Maalesef tuplerimi aldirdim cunku tup bebek yaptirdim ve tutmadı benimArkadaşlar hsg sonucumda tüplerim açık çıkmıştı ama filme bakınca tüpler düzgün görünmüyo, sağdan sola inceden kalına kıvrım kıvrım ilerliyo, değişik geldi bana. Memorial da Yücel Beye sorduğumda bazen tüplerde sıvı birikebiliyo veya enfeksiyon nedeniyle olmuş olabilir demişti. Aklıma takıldı sizin görüntü nasıl? Tüplerinde sıvı biriken bununla ilgili operasyon geçiren kimse var mı? Benim öyle bi durumum varsa teşhisi nasıl koyulacak acaba?
Bi sevdakusum histeroskopi yaptirmismiydin?doktorlar sadece şaşırıyo canım neden tutmadığını hiç araştırmıyorla her şey çok iyiydi diyip niye tutmadığını bana soruyrlar ben nerden bileyim ki önceki böyle çok kaliteliydi ama olmadı. evet çok güzel dölleniyor çok şükür ama neden olmuyo demekki zamanı değilmiş diyorum ama eli kolu bağlı bir şekilde oturup niye olmuyo diye düşünmek istemiyorum bişeyler yapmak istiyorum ama elimden bişey gelmiyo çünkü çok aciz bir kulum hiçbişey gelmiyo elimden
Yok canım yapmadım tüpler için mi yapılıyorBi sevdakusum histeroskopi yaptirmismiydin?
Yok canım yapmadım tüpler için mi yapılıyor
Hımmm yok canım yapmadım benRahim ve tupler için yani baska bir neden varmi diye?
Hımmm yok canım yapmadım benRahim ve tupler için yani baska bir neden varmi diye?
Kuzum böyle düşünme. Nedeni yok malesef bunun. Ben daha hic transfer olamadım ama mesela ablam 3 kere transfer oldu ama tutmuyor. Dr lar bir sürü sebep söylüyor yumurta çok iyi olmayabilir Sperm yeterli olmayabilir. .. Bu böyle değişip duruyor Oysaki sebep zaman... zamanı değil kuzum bu sefer de senin zamanin değilmiş ama inan bana o zaman gelecek. Bugün değil belki ama yarın mutlaka.cok istiyoruz ben ablam için istiyorum ben seni için istiyorum kendim için istiyorum herkes için istiyorum ... nolur üzülme olacak inan buna çok iste. Istemekten yılma.doktorlar sadece şaşırıyo canım neden tutmadığını hiç araştırmıyorla her şey çok iyiydi diyip niye tutmadığını bana soruyrlar ben nerden bileyim ki önceki böyle çok kaliteliydi ama olmadı. evet çok güzel dölleniyor çok şükür ama neden olmuyo demekki zamanı değilmiş diyorum ama eli kolu bağlı bir şekilde oturup niye olmuyo diye düşünmek istemiyorum bişeyler yapmak istiyorum ama elimden bişey gelmiyo çünkü çok aciz bir kulum hiçbişey gelmiyo elimden
Benim oyleydim cnm.Maalesef tuplerimi aldirdim cunku tup bebek yaptirdim ve tutmadı benim
Yok canım yapmadım tüpler için mi yapılıyor
Cnm tupler sismisse zaten cok affedersin esinle beraber oldugunda anlarsin.Batma hissediyosun. Varsa böyle bir durum lutfen hsg filmi cektirBen de negatif sonuç aldım bir kez. Tek negatifte önemsenmiyo mu acaba, böyle bir durum var demediler çünkü sadece olabilir dendi. Neye göre karar verildi acaba tüplerin alınmasına? Hsg sonucunda belli olmuyor mu direk, anlamadım işte.
Cnm tupler sismisse zaten cok affedersin esinle beraber oldugunda anlarsin.Batma hissediyosun. Varsa böyle bir durum lutfen hsg filmi cektir
Cnm sislik varsa ve de enfeksiyon olmussa zaten tup bebek yapilmamasi lazim diye biliyorum.Doktorunla bir konus istersenHsg çekildi, histeroskopi de yapıldı. Sadece tüplerin hsg filminde düzgün olmaması dikkatimi çekmişti özellikle biri bi sağa kıvrılmış bi sola, kıvrık kıvrık, doktora sorduğumda enfeksiyondan veya sıvı varsa ondan olabiliyo bazen demişti ama ameliyattan falan bahsetmedi tedaviye başlatmışlardı.
Her protokol demek istedim,evet her ay herbirini denedi doktorum.rezerv azdı bende ,tek yumurta bulsak seviniyorduk.h protokol ne demek ? düşük doz,natural siklus,yüksek doz bunların hepsi ayrı ayrı denendimi yani ?
Canım ne diycem bilemedim ama Allah sana güç versin ki hemen toparlayın kendini yola devam,pes etmek yok,Kızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?