Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

KELEBEK0908 canım senin tedavi süreçlerin nasıldı ? hangi dr a gittin ?
Ben bahceci Fulya'da Güvenç karlıkayaya gıttım,tüp bebek tedavimde,şimdi yine ona devam ediyorum.bende h protokol denendi,düşük doz,natural siklus,yüksek doz ama tedaviye ilk başladığım ayda dondurduğumuz tek embriyo tuttu benim.

h protokol ne demek ? düşük doz,natural siklus,yüksek doz bunların hepsi ayrı ayrı denendimi yani ?

Kızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
canım sözün bitiği yerdeyiz ama inan bebişin geliceği saati iyi biliyor olmamamsındada vardır bir hayır biliyorum bu sözler senin acını hafifletmiyor içine bir kor oturmuşcasına üzülüyor için yanıyor ama inan iki gün alıycan sonra inş Allahın izniyle toparlancan ayag kalkıcan ve tedavine devam edicen..biz güçlü kadınlarız yumurtladığın sürece şansın var tüp bebek sonrası doğal hamiş kalanda çoook Allahım sabır versin inş mükafatını alıcaz yaşadıklarımızın..

Canim benim zor biliyorum ama bak ne güzel dollendi transfer oldun bu büyük bir gelisme. Olacak inan bana. Allahım bu kadar isterken boş bırakmayacak kucagimizi. Mutlaka uzuleceksin ama bırakma kendini.
doktorlar sadece şaşırıyo canım neden tutmadığını hiç araştırmıyorla her şey çok iyiydi diyip niye tutmadığını bana soruyrlar ben nerden bileyim ki önceki böyle çok kaliteliydi ama olmadı. evet çok güzel dölleniyor çok şükür ama neden olmuyo demekki zamanı değilmiş diyorum ama eli kolu bağlı bir şekilde oturup niye olmuyo diye düşünmek istemiyorum bişeyler yapmak istiyorum ama elimden bişey gelmiyo çünkü çok aciz bir kulum hiçbişey gelmiyo elimden

haklısın canım iki gün ağlayıp tekrar ayağa kalkacağım inşallah Allah o gücü verir bana

Sevdakusum merakla seni bekliyordum ne olur üzülme 2 gun agla bitsin bende cok korkuyorum kendimde belirti aramaktan kafayi yedim.insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin canimm..bak benim tutsa bile haziranda evlatlık icin siraya koyacaklar inan ki ben onun annesi olurum 2 yildir gidip geliyorum cocuk esirgemedeki bebeklere inan ki cok cigerden seviyorum cok şükür hem evlatlık edinecem hemde sevaba girecem Allahın izniyle. .hicbir fatki yok inanki illa karninda buyutmek degil annelik.emek harcamak..uzme kendini olur mu inşallahguzel olacak hersey.bak bugun yok benim cocugum tup bbebek tutarsa yazinda evlatlık aldigimizda 2 tane birden olacak insallah :) uzulme ne olur

inşallah senin ki tutar canım bu acıyı sen yaşamazsın inşallah çok zor gerçekten. bugün arka arkaya o kadar kötü haber aldım ki Rabbim can sağlığı versin. bir arkadaşım da çok zor çocuk sahibi oldu bugün bir haber aldım eşi yoğun bakımdaymış. dedim Allahım bir yerden verip bir yerden alıyorsun hepsi imtihan.Allahım eşimize annelerimize babalarımıza kardeşlerimize can sağlığı versin

Canimmm benimm aminnn cok dogru esimiz annemiz babamiz kardesimiz tum sevdiklerimiz iyi olsunda cok sukur ne yapalım sabrederiz.amin canim inşallah tutar hayırlısı ile tutmasada hazirandan sonra yavrum zaten gelecek hayatimiza herhalukarda..tutmazsa üzülürüm aglarim ama tutunacagim dalim olacak inşallah yazin

24 gündürmü kullanıyorsun ilacı ? dr un kim ? inşallah hayırlısıyla başlarsın tedaviye..
ilacı adetin 3. gününden beri kullanıyorum canım yani 21 gün oluyor . doktorum adana balcalıda prof, İbrahim hoca .. sağol canım sen naptın ?

Selam..ben bakmadim buraya negatif sonucumdan sonra,cevap vermissin saol..
Benim sorunum rezerv dusuklugu

Başkenti aklımdan geciriyorum.. Bakalım arastirmadayim..
Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Güzel haberlerini duymak isterim:)

bende duymak isterim canım saol..ne zaman başlıyosun tedaviye ? ücret nekadar dediler

İbrahim hocanın soyadı nedir acaba?
ben başka hiç bir yeri içimden geçirmedim canım (tüp bebeği)direk İbrahim hocaya yaptırcam dedim ... ama eğer ibrahim hoca olmasaydı araştırmalarım doğrultusunda başkentte, Bülent haydar dedeoğluna giderdim..

bende duymak isterim canım saol..ne zaman başlıyosun tedaviye ? ücret nekadar dediler

Daha ben negatif ten yeni çıktım, dinlenme toparlanma surecindeyim.
Memoriale 2 denemem oldu ve ısrarla sormama rağmen sizler gibi takviye,yada FSH dusurecek hiçbirşey sıcak bakıyorlar.
Ama burada görüyorum birçok doktor da önerilerde bulunmus bu konuda.ben sizlerden okuyup not aldım ama bi doktora danışmam da gerek kullanmadan sanırım.. Bu tarz araştırmalarla beklemedeyim anlayacagin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…