- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Ben bahceci Fulya'da Güvenç karlıkayaya gıttım,tüp bebek tedavimde,şimdi yine ona devam ediyorum.bende h protokol denendi,düşük doz,natural siklus,yüksek doz ama tedaviye ilk başladığım ayda dondurduğumuz tek embriyo tuttu benim.KELEBEK0908 canım senin tedavi süreçlerin nasıldı ? hangi dr a gittin ?
Uzme kendini diycem ama çok zor biliyorum, rabbim herşeyin hayirlisini versin inşallah. Belli ki bi zamanı var umutsuzluğa kapılma lütfen olur muKızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
h protokol ne demek ? düşük doz,natural siklus,yüksek doz bunların hepsi ayrı ayrı denendimi yani ?Ben bahceci Fulya'da Güvenç karlıkayaya gıttım,tüp bebek tedavimde,şimdi yine ona devam ediyorum.bende h protokol denendi,düşük doz,natural siklus,yüksek doz ama tedaviye ilk başladığım ayda dondurduğumuz tek embriyo tuttu benim.
Canim benim zor biliyorum ama bak ne güzel dollendi transfer oldun bu büyük bir gelisme. Olacak inan bana. Allahım bu kadar isterken boş bırakmayacak kucagimizi. Mutlaka uzuleceksin ama bırakma kendini.Kızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
canım sözün bitiği yerdeyiz ama inan bebişin geliceği saati iyi biliyor olmamamsındada vardır bir hayır biliyorum bu sözler senin acını hafifletmiyor içine bir kor oturmuşcasına üzülüyor için yanıyor ama inan iki gün alıycan sonra inş Allahın izniyle toparlancan ayag kalkıcan ve tedavine devam edicen..biz güçlü kadınlarız yumurtladığın sürece şansın var tüp bebek sonrası doğal hamiş kalanda çoook Allahım sabır versin inş mükafatını alıcaz yaşadıklarımızın..Kızlar az önce sonucumu aldım sonuç negatif
doktorlar sadece şaşırıyo canım neden tutmadığını hiç araştırmıyorla her şey çok iyiydi diyip niye tutmadığını bana soruyrlar ben nerden bileyim ki önceki böyle çok kaliteliydi ama olmadı. evet çok güzel dölleniyor çok şükür ama neden olmuyo demekki zamanı değilmiş diyorum ama eli kolu bağlı bir şekilde oturup niye olmuyo diye düşünmek istemiyorum bişeyler yapmak istiyorum ama elimden bişey gelmiyo çünkü çok aciz bir kulum hiçbişey gelmiyo elimdenCanim benim zor biliyorum ama bak ne güzel dollendi transfer oldun bu büyük bir gelisme. Olacak inan bana. Allahım bu kadar isterken boş bırakmayacak kucagimizi. Mutlaka uzuleceksin ama bırakma kendini.
haklısın canım iki gün ağlayıp tekrar ayağa kalkacağım inşallah Allah o gücü verir banacanım sözün bitiği yerdeyiz ama inan bebişin geliceği saati iyi biliyor olmamamsındada vardır bir hayır biliyorum bu sözler senin acını hafifletmiyor içine bir kor oturmuşcasına üzülüyor için yanıyor ama inan iki gün alıycan sonra inş Allahın izniyle toparlancan ayag kalkıcan ve tedavine devam edicen..biz güçlü kadınlarız yumurtladığın sürece şansın var tüp bebek sonrası doğal hamiş kalanda çoook Allahım sabır versin inş mükafatını alıcaz yaşadıklarımızın..
inşallah senin ki tutar canım bu acıyı sen yaşamazsın inşallah çok zor gerçekten. bugün arka arkaya o kadar kötü haber aldım ki Rabbim can sağlığı versin. bir arkadaşım da çok zor çocuk sahibi oldu bugün bir haber aldım eşi yoğun bakımdaymış. dedim Allahım bir yerden verip bir yerden alıyorsun hepsi imtihan.Allahım eşimize annelerimize babalarımıza kardeşlerimize can sağlığı versinSevdakusum merakla seni bekliyordum ne olur üzülme 2 gun agla bitsin bende cok korkuyorum kendimde belirti aramaktan kafayi yedim.insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin canimm..bak benim tutsa bile haziranda evlatlık icin siraya koyacaklar inan ki ben onun annesi olurum 2 yildir gidip geliyorum cocuk esirgemedeki bebeklere inan ki cok cigerden seviyorum cok şükür hem evlatlık edinecem hemde sevaba girecem Allahın izniyle. .hicbir fatki yok inanki illa karninda buyutmek degil annelik.emek harcamak..uzme kendini olur mu inşallahguzel olacak hersey.bak bugun yok benim cocugum tup bbebek tutarsa yazinda evlatlık aldigimizda 2 tane birden olacak insallah :) uzulme ne olur
ilacı adetin 3. gününden beri kullanıyorum canım yani 21 gün oluyor . doktorum adana balcalıda prof, İbrahim hoca .. sağol canım sen naptın ?24 gündürmü kullanıyorsun ilacı ? dr un kim ? inşallah hayırlısıyla başlarsın tedaviye..
canım öncelikle moral bozukluğunu anlayabiliyorum ama tüp bebek işi şans işi.. birini tanıyorum sorunları yok, embriyoları oldu ama tutmadı.. hemde 2 kez bunun gibi çok örnek var... demem o ki olacağı varsa senin de dediğin gibi burada da(adanada) iyi bir profla neden olmasın olur tabi ama MOralini bozma.. hiiiç canını sıkma benim ilk deneyimim olacak ama maşallah master yaptık bu konuda :) araştıra araştıra ... ama hala yeni bir bilgi öğreniyoruz.. ben rapor çıkarıyorum balcalıda prof. İbrahim hoca var zaten herzaman o ilgileniyor .. inan kısmette varsa iyi bir doktorla olur diyorum yoksa başkentte bi doktor önerdiler ama devlet herzaman daha sağlamdır dedim bu konularda..sizin problem nedir ?
ilacı adetin 3. gününden beri kullanıyorum canım yani 21 gün oluyor . doktorum adana balcalıda prof, İbrahim hoca .. sağol canım sen naptın ?
Teşekkür ederim başkenti dusunuyorum şimdilik..adana başkentte esra kılıçdaroğlu bulgan isminde prof varmış çok iyi diyorlar.araştırabilirsiniz
bende duymak isterim canım saol..ne zaman başlıyosun tedaviye ? ücret nekadar dedilerSelam..ben bakmadim buraya negatif sonucumdan sonra,cevap vermissin saol..
Benim sorunum rezerv dusuklugu
Başkenti aklımdan geciriyorum.. Bakalım arastirmadayim..
Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Güzel haberlerini duymak isterim:)
canım değişik bi soyadı var aklımda tutamıyorum ama netten bakim bi..İbrahim hocanın soyadı nedir acaba?
canım İbrahim uysak..İbrahim hocanın soyadı nedir acaba?
ben başka hiç bir yeri içimden geçirmedim canım (tüp bebeği)direk İbrahim hocaya yaptırcam dedim ... ama eğer ibrahim hoca olmasaydı araştırmalarım doğrultusunda başkentte, Bülent haydar dedeoğluna giderdim..İbrahim hocanın soyadı nedir acaba?
bende duymak isterim canım saol..ne zaman başlıyosun tedaviye ? ücret nekadar dediler
canım İbrahim uysak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?