Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum faydası oldu mu bilmiyorum canım. Ilk tedavi de 1 yumurta çıktı o da boş. 2. Tedavi de 3 yumurta çıktı 1 i döllendi ama sağlıksız bölündü. Şimdi biesteron qenzim yanında saizen diye bir iğne verdi Dr um. 2 ay kullanacağım Mart da tekrar deneme yapacağızArkadaşlar aranızda dhea bıosteron kullananlar var mı? Faydasını gördümüz mü. hamile kalamlarınız yada hamile kalan tanıdıklarınız var mı??? bende 1 aydır kullanıyorum. dhea kullanan arkadaşlarla sohbet etmek istiyorum
burdayım canım dolanıyorum öyle öyle uzaklaşmak istiyorum artık bebek fikrinden
Pes etmek yok canım. Sakın öyle düşünme. Olacak zamanı var elbet moralini bozma toparlamaya çalis nolurburdayım canım dolanıyorum öyle öyle uzaklaşmak istiyorum artık bebek fikrinden
Ayy çok üzüldüm. Ne ilaç kullanmista öyle olmuş
benimde reverv az canım. ara ara yazalım birbirimize. gelişmeler hakkında bilgi verelim. ben günde 3 tane alıyorum. 1 kutu bitti 2.kutuya başladım. vicudunda bir etki hissettin mi bu ilaçtan sonra. doktor bize hergün ilişki önerdi.ben yeni başladım cnm kullanmaya..rezervi az olanlara veriyor dr genelde sizde ne vardı sorun ?
canım sen 1 ay kullanıp tüp bebek tedavisine başlamışsın. benim doktorum bana 3 ay kullan aralıksız dedi günde 3 tane. hergün ilişki dedi. 3 ay sonra kontrol.Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum faydası oldu mu bilmiyorum canım. Ilk tedavi de 1 yumurta çıktı o da boş. 2. Tedavi de 3 yumurta çıktı 1 i döllendi ama sağlıksız bölündü. Şimdi biesteron qenzim yanında saizen diye bir iğne verdi Dr um. 2 ay kullanacağım Mart da tekrar deneme yapacağız
evet canım haberdar edelim birbirimizi..bende 3 tane alıyoırum günde..bide coenzim 2 tane..yok benim vücüdumda bi değişiklik yok..istekde yok bende hiç..benimde reverv az canım. ara ara yazalım birbirimize. gelişmeler hakkında bilgi verelim. ben günde 3 tane alıyorum. 1 kutu bitti 2.kutuya başladım. vicudunda bir etki hissettin mi bu ilaçtan sonra. doktor bize hergün ilişki önerdi.
canım sen 1 ay kullanıp tüp bebek tedavisine başlamışsın. benim doktorum bana 3 ay kullan aralıksız dedi günde 3 tane. hergün ilişki dedi. 3 ay sonra kontrol.
cnm 5 folikül gayet iyi..ama boş olup olmadığı ancak tolandıktan sonra anlaşılıyor..inş. dolu doludur..kalitelidir..kızlar merak ettiğim bir konu var , şimdi benim ultrasonda 5 folükül var ..daha tüp bebeğe başlamadım .. bunlar yumurta potansiyelinde olan folüküller değilmi ? yani boş çıkma durumları olurmu ki ? ayrıca ben daha tüp bebekte kullanılan iğne ilaç vesaire kullamaya geçmedim...şimdi de beni bu stres sardı iyimi
inşallah canım 5 folükül evet iyi olduğunu düşünüyorum ama boşmu dolumu olması şimdi de kafama takıldı .. şölede bişey var 3 yıllık evliyim eğer kaliteli olsaydı zaten hamile kalırdım diğimi ama...bide normal sağlıklı bir insanda kaç folükül görünüyorki?cnm 5 folikül gayet iyi..ama boş olup olmadığı ancak tolandıktan sonra anlaşılıyor..inş. dolu doludur..kalitelidir..
canım yaa dün gece gözlerim çok ağrıyodu kaç gündür ağladığım için bilgisayara bakacak durumda değildim. kalktım hemen uyudum yazamadım cevap. pes etmedim tabiki canım sadece bir süreliğine bu fikirden uzaklaşmak istedim. çok yıprandım çünkü toparlanmam lazımPes etmek yok canım. Sakın öyle düşünme. Olacak zamanı var elbet moralini bozma toparlamaya çalis nolur
evet bence her zaman temkinli olmak lazım benim ablama da doktor menapoza giriyorsun çocuğun olmaz dediler.3 çocuğu vardı düşünmüyorlardı çocuk zaten. onlarda korunmayı bıraktı 3 sene sonra hamile kaldı şimdi bebeği bir yaşında. yani her an süpriz bir yumurta çıkabilirAyy çok üzüldüm. Ne ilaç kullanmista öyle olmuş
Normal kisidede degisir kisiden kişiye yumurta sayısı. .normalde ilacsz bir yumurta büyümüş diye biliyorum ..allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım. .inşallah canım 5 folükül evet iyi olduğunu düşünüyorum ama boşmu dolumu olması şimdi de kafama takıldı .. şölede bişey var 3 yıllık evliyim eğer kaliteli olsaydı zaten hamile kalırdım diğimi ama...bide normal sağlıklı bir insanda kaç folükül görünüyorki?
Ya bende kullaniyorum ama bende bi degisiklik yok..işe yaramiyormuki; (Merhaba arkadaşlar bende q enzim ve dhea kullanıyorum geçen ay tüp bebek negatif sonuç olmuştu yumurta rezervi benimde düşük o ilaçların etkisindenmi dhea danmı bilmiyorum yumurtalıklarım resmen ağrıyor sizde böyle bir durum varmı?
Haklisin cnm..biraz dinlen toparla kendini.bidaha tedaviye basladiginizda inşallah rabbim hayirlisyla nasip eder..yüzünüzü guldurur. .canım yaa dün gece gözlerim çok ağrıyodu kaç gündür ağladığım için bilgisayara bakacak durumda değildim. kalktım hemen uyudum yazamadım cevap. pes etmedim tabiki canım sadece bir süreliğine bu fikirden uzaklaşmak istedim. çok yıprandım çünkü toparlanmam lazım
O zaman demek oluyor ki normal yolla ilaçsız hamile kalan bir kişi 2 folikülle hamile kalıyor öylemi ?Normal kisidede degisir kisiden kişiye yumurta sayısı. .normalde ilacsz bir yumurta büyümüş diye biliyorum ..allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?