Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Çok doğru söylüyorsunuz kızlar yaa...doğru düzgün vicdanlı doktoru nasıl bulcaz ?
Bende çok olumsuz tedaviler gördüm. .çok yiprandim. .amh düşük zaten..allah yardımcımız olsun. .doğru vijdanli dr larla karsilastirsin inşallah bizleri...

Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum faydası oldu mu bilmiyorum canım. Ilk tedavi de 1 yumurta çıktı o da boş. 2. Tedavi de 3 yumurta çıktı 1 i döllendi ama sağlıksız bölündü. Şimdi biesteron qenzim yanında saizen diye bir iğne verdi Dr um. 2 ay kullanacağım Mart da tekrar deneme yapacağız

ben yeni başladım cnm kullanmaya..rezervi az olanlara veriyor dr genelde sizde ne vardı sorun ?
benimde reverv az canım. ara ara yazalım birbirimize. gelişmeler hakkında bilgi verelim. ben günde 3 tane alıyorum. 1 kutu bitti 2.kutuya başladım. vicudunda bir etki hissettin mi bu ilaçtan sonra. doktor bize hergün ilişki önerdi.

canım sen 1 ay kullanıp tüp bebek tedavisine başlamışsın. benim doktorum bana 3 ay kullan aralıksız dedi günde 3 tane. hergün ilişki dedi. 3 ay sonra kontrol.

kızlar merak ettiğim bir konu var , şimdi benim ultrasonda 5 folükül var ..daha tüp bebeğe başlamadım .. bunlar yumurta potansiyelinde olan folüküller değilmi ? yani boş çıkma durumları olurmu ki ? ayrıca ben daha tüp bebekte kullanılan iğne ilaç vesaire kullamaya geçmedim...şimdi de beni bu stres sardı iyimi

evet canım haberdar edelim birbirimizi..bende 3 tane alıyoırum günde..bide coenzim 2 tane..yok benim vücüdumda bi değişiklik yok..istekde yok bende hiç..

cnm 5 folikül gayet iyi..ama boş olup olmadığı ancak tolandıktan sonra anlaşılıyor..inş. dolu doludur..kalitelidir..

Merhaba arkadaşlar bende q enzim ve dhea kullanıyorum geçen ay tüp bebek negatif sonuç olmuştu yumurta rezervi benimde düşük o ilaçların etkisindenmi dhea danmı bilmiyorum yumurtalıklarım resmen ağrıyor sizde böyle bir durum varmı?

cnm 5 folikül gayet iyi..ama boş olup olmadığı ancak tolandıktan sonra anlaşılıyor..inş. dolu doludur..kalitelidir..
inşallah canım 5 folükül evet iyi olduğunu düşünüyorum ama boşmu dolumu olması şimdi de kafama takıldı .. şölede bişey var 3 yıllık evliyim eğer kaliteli olsaydı zaten hamile kalırdım diğimi ama...bide normal sağlıklı bir insanda kaç folükül görünüyorki?

Pes etmek yok canım. Sakın öyle düşünme. Olacak zamanı var elbet moralini bozma toparlamaya çalis nolur
canım yaa dün gece gözlerim çok ağrıyodu kaç gündür ağladığım için bilgisayara bakacak durumda değildim. kalktım hemen uyudum yazamadım cevap. pes etmedim tabiki canım sadece bir süreliğine bu fikirden uzaklaşmak istedim. çok yıprandım çünkü toparlanmam lazım

Ayy çok üzüldüm. Ne ilaç kullanmista öyle olmuş
evet bence her zaman temkinli olmak lazım benim ablama da doktor menapoza giriyorsun çocuğun olmaz dediler.3 çocuğu vardı düşünmüyorlardı çocuk zaten. onlarda korunmayı bıraktı 3 sene sonra hamile kaldı şimdi bebeği bir yaşında. yani her an süpriz bir yumurta çıkabilir

Normal kisidede degisir kisiden kişiye yumurta sayısı. .normalde ilacsz bir yumurta büyümüş diye biliyorum ..allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım. .

Ya bende kullaniyorum ama bende bi degisiklik yok..işe yaramiyormuki; (

Haklisin cnm..biraz dinlen toparla kendini.bidaha tedaviye basladiginizda inşallah rabbim hayirlisyla nasip eder..yüzünüzü guldurur. .

Normal kisidede degisir kisiden kişiye yumurta sayısı. .normalde ilacsz bir yumurta büyümüş diye biliyorum ..allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım. .
O zaman demek oluyor ki normal yolla ilaçsız hamile kalan bir kişi 2 folikülle hamile kalıyor öylemi ?

Merhaba arkadaşlar,daha öncede yazmıştım.ben dün Zeynep Kamile gittim. Bir sürü evrak istediler onları hazırlayıp reglinin 2.veya 3.günü eşinle beraber geleceksin dediler.Zeynep Kamile giden var mı ? Çok uzun bir süreç mi olacak ? Normalde hep özele gittim ve doktorlar hep bişi yok diyip gönderdiler. En son kendim araştırdım yapılması gereken testleri yaptırdım amh 0,7 fsh 11,89 çıktı doktorum tüp bebek dedi bu kadar zamandır git gel yapıyordum en baştan neden yaptırmadılar bu testleri anlam veremedim. hep zaman kaybı oldu.Eurofertil'e gitmeyi düşünüyorum burası hakkında fikri olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…