cnm doktora gitmedinmi mutlakangit ve tahlillerini yaptır adetlerim düzenlimicanım aynı durum bende de var 3 yıllık evliyim, ilk 4 yada 5 ay normaldi son iki buçuk yıldır aşırı kuruluk var istek yok.. senin anlicağın evlendim ama tadını kesinlikle çıkaramadım.. eşimle aşık olarak evlendik çok seviyorum .. bu durumum düzelir mi hiç bilmiyorum.. rezerv azlığından dolayımı oluyor bu durum onu çok merak ediyorum eğer değilse sigara içiyorum bundan dolayımıdır anlamadım.....
devamlı doktor takibindeyim canım tam 1,5 yıldır en son geçen ay adetimde gittim 5 folükül var dedi, tüp bebeğe başlicaz bu ay .. şimdi adetimin gelmesini bekliyorum ama adetlerimde düzensiz ne zaman olacağımı bilmiyorum .. bugün adetimin 29. günü ama daha beklesemmi bilmiyorum adetimi ?yarın doktora gidim diyorum ?cnm doktora gitmedinmi mutlakangit ve tahlillerini yaptır adetlerim düzenlimi
sizin böle sorunlarınız varmı yani kuruluk, isteksizlik ?cnm doktora gitmedinmi mutlakangit ve tahlillerini yaptır adetlerim düzenlimi
bende kuruluk var da isteksizlik yok hiç çok şükür...sizin böle sorunlarınız varmı yani kuruluk, isteksizlik ?
evet hiç istek yok..ilcı duayla almanız ne güzel..bende allahım şifalsr ver diyorum bazen..bazende boşunamı içiyorum bunları diyorum..inş.boşuna olmaz..coenzim vitamin diyebiliriz cnm..coenzim ne oluyor doktorum bana vermedi ondan. ben kalsiyum hapı alıcam daha yeni. eşine karşımı bir istek yok?? mesela bende cinsel birleşmede sıkıntılarım oluyordu. hiç istek olmuyordu. ağrı oluyordu. doktor bana hergün birlikte olcaksınız dediğinde ben imkansız demiştim bu kendimi biliyorum çünkü. ama bu ilaçtan sonra hergün bazen gün aşırı birlikteliğimiz oldu ve kuruluk yok sıkıntılarım gitti. bu anlamda ilacın faydasını gördüm ben kısa zamanda. şuan adetimin son günü. ve yumurtalıklarımda acaip batmalar oluyo. iğne batıyor sanki özellikle sağ yumurtalığım. sende olmuyor mu canım?? hiçmi belirti yok. bak bide ben bu ilacı hwr alışımda niyet ederek alıyorum fatiha okuyorum. okuduğum fatiha şerife hürmetine Affına sığınarak şifaa istiyorum sağlığıma geri kavuşayım sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun Allahım bu ilacı bu şekilde vicuduma nazar et şifa vesilesi kıl. zararlı taraflarınındanda vicudumu koru Allahım deyip içiyorum.
canım benim adetin son günü ve benim yumurtalıklara sanki iğne batırıyolar üst üste ağrı oluyor canm acıyor. acaba neye delalettir. ben gnde 3 tane alıyoru im
bendede kuruluk oluyor bazende isteksizlik çok sinir bozucu ...sizin böle sorunlarınız varmı yani kuruluk, isteksizlik ?
evet canm gerçekten sinir bozucu . sigara kullanıyormusun ?bendede kuruluk oluyor bazende isteksizlik çok sinir bozucu ...
günde 2 tane filan çok değil sen kullanıyormusun canımevet canm gerçekten sinir bozucu . sigara kullanıyormusun ?
evet canım günde 10 tane, yani yarım paket... ve sigara içmezsem yemek yiyiyorum ama içtiğim için iştahım yok.. bundan olduğuna eminim aslında ama bırakamıyorum ... dolayısıyla bu yüzden hamile kalamadım eminim ki... herkezin vücudu ayrı işliyor canım yani.. sigara beni mahvetti.......günde 2 tane filan çok değil sen kullanıyormusun canım
Rabbim tez zamanda hepimize şifaa versin canım. dhe ilacını kullananlar olarak topik açtık olumlu yada olumsuz görüşlerimizi paaylaşıyoruz sende gelirsen sohbet ederiz aradaevet hiç istek yok..ilcı duayla almanız ne güzel..bende allahım şifalsr ver diyorum bazen..bazende boşunamı içiyorum bunları diyorum..inş.boşuna olmaz..coenzim vitamin diyebiliriz cnm..
Benim doktorum kullandırtmamıştı. Trasferden önce kesmiştiKızlar okuduğum kadarıyla çoğumuz antioksidan yani co enzim q 10, balık yağı gibi ilaçlar kullanıyoruz. Peki bu ilaçları transaferden sonra kullanmaya devam eden oldu mu ya da pozitifi gördükten sonra doktorunuz devam etmenizi söyledi mi? Gebelikte antioksidan kullanımini araştırıyorum lütfen yardımcı olun bu arada gebe değilim
Teşekkür ederim canım, başka kimse yok mu bana cevap verebilecekBenim doktorum kullandırtmamıştı. Trasferden önce kesmişti
Bana da hep yumurta toplamaya kadar kullandirdi sonra biraktirdi canım. Hamilelikte kullandirmazlar bencdTeşekkür ederim canım, başka kimse yok mu bana cevap verebilecek
Bana da hep yumurta toplamaya kadar kullandirdi sonra biraktirdi canım. Hamilelikte kullandirmazlar bencd
Teşekkür ederim canım, başka kimse yok mu bana cevap verebilecek
Selam. Bendede yumurtalık zayıftı. Tüp bebek le çocuk sahibi oldum ikizTeşekkür ederim canım, başka kimse yok mu bana cevap verebilecek
Üçüncü deneme de oldu. Amaa o ana gelmeye bi yılı geçti anca hamile kaldımTeşekkür ederim canım, başka kimse yok mu bana cevap verebilecek
Allah bağışlasın yavrularını canım allah her isteyene nasip etsin. Peki gebeliginden önce ve sonra balık yağı ya da antioksidan kullandın mi?Üçüncü deneme de oldu. Amaa o ana gelmeye bi yılı geçti anca hamile kaldım
Hayır bunları duymadım ben bileAllah bağışlasın yavrularını canım allah her isteyene nasip etsin. Peki gebeliginden önce ve sonra balık yağı ya da antioksidan kullandın mi?
Ben Protestan ve bant kullandımHayır bunları duymadım ben bile
Tamam canım çoook teşekkürler, allah razı olsun kuzularini op benim yerimeBen Protestan ve bant kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?