Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cnm doktora gitmedinmi mutlakangit ve tahlillerini yaptır adetlerim düzenlimi

cnm doktora gitmedinmi mutlakangit ve tahlillerini yaptır adetlerim düzenlimi
devamlı doktor takibindeyim canım tam 1,5 yıldır en son geçen ay adetimde gittim 5 folükül var dedi, tüp bebeğe başlicaz bu ay .. şimdi adetimin gelmesini bekliyorum ama adetlerimde düzensiz ne zaman olacağımı bilmiyorum .. bugün adetimin 29. günü ama daha beklesemmi bilmiyorum adetimi ?yarın doktora gidim diyorum ?

evet hiç istek yok..ilcı duayla almanız ne güzel..bende allahım şifalsr ver diyorum bazen..bazende boşunamı içiyorum bunları diyorum..inş.boşuna olmaz..coenzim vitamin diyebiliriz cnm..

günde 2 tane filan çok değil sen kullanıyormusun canım
evet canım günde 10 tane, yani yarım paket... ve sigara içmezsem yemek yiyiyorum ama içtiğim için iştahım yok.. bundan olduğuna eminim aslında ama bırakamıyorum ... dolayısıyla bu yüzden hamile kalamadım eminim ki... herkezin vücudu ayrı işliyor canım yani.. sigara beni mahvetti.......

evet hiç istek yok..ilcı duayla almanız ne güzel..bende allahım şifalsr ver diyorum bazen..bazende boşunamı içiyorum bunları diyorum..inş.boşuna olmaz..coenzim vitamin diyebiliriz cnm..
Rabbim tez zamanda hepimize şifaa versin canım. dhe ilacını kullananlar olarak topik açtık olumlu yada olumsuz görüşlerimizi paaylaşıyoruz sende gelirsen sohbet ederiz arada

Kızlar okuduğum kadarıyla çoğumuz antioksidan yani co enzim q 10, balık yağı gibi ilaçlar kullanıyoruz. Peki bu ilaçları transaferden sonra kullanmaya devam eden oldu mu ya da pozitifi gördükten sonra doktorunuz devam etmenizi söyledi mi? Gebelikte antioksidan kullanımini araştırıyorum lütfen yardımcı olun bu arada gebe değilim

Benim doktorum kullandırtmamıştı. Trasferden önce kesmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…