Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ben de çok ünlü bir kadın doğumcunun hastasıydım çok güvenirdim her yıl düzenli kontrole giderdim tek bir kez bile bana bu testlerden, risklerden, folikül sayımın azlığından bahsetmedi. Nasıl doktorlar nasıl insanlar anlayamıyorum, yıllarım gitti keşke daha önce gitseymişim başka doktorlara. Özel devlet fark etmiyo önemli olan vicdanlı doktorla karşılaşmak. İnternet var neyse ki öğrenebiliyoruz bazı şeyleri, keşke bu kadar güvenmeyip hep kendim araştırıp karar verseymişim neyse artık. Süreç uzun sayılmaz, gidince değerler uygun folikül de istenen sayıdaysa tedaviye başlanır, 10-14 gün kadar iğnelere verilen cevaba ve hormon değerlerine göre tedavi uygulanır. Yumurtalar iyi yanıt verdiyse uygun zamanda toplanır, dolu çıkan yumurtalar döllenirse uygun günde transfer edilir. Sonra sonuç almak için bekler inşallah mutlu haber alırsın :)

Aynen her gitmemde muayene etti yumurtalar çok güzel diyip gönderdi bekle bekle eee yaşım geçiyor benim dedim sonra amh yaptı işte fsh ı kendim araştırdıım da yaptırdım. Dediğin gibi Allah hepimizi vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın ve herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Şuan deli gibi araştırmadayım. :) bilgiler için teşekkürler

Normal kisidede degisir kisiden kişiye yumurta sayısı. .normalde ilacsz bir yumurta büyümüş diye biliyorum ..allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım. .
evet canım kişiden kişiye değişir ama şunu demek istedim, ultrason muayenesinde normalde bi vücutta en az 7 tane folükül olmalıymış , bunlardan bir tanesi büyüyüp gelişirmiş o da yumurta olurmuş...bi yazı okudum az önce öğrendim yani..

Tabiki dinln canım. Üzülme artık kolay değil evet. Bizi bizden iyi kimse anlamaz.neler yaşadığını biliyorum sözü hiç bir durum da bizim dedigimiz kadar gerçek olamaz. Ama inanıyorum güzel olacak

Kızlar birkadin dan haberi olan varmı? Sabah doğuma girecekti. Birsey yazmanız. Inşallah sağlıkla almıştır ikizlerini

hangi şehirde eurofertil?

O zaman demek oluyor ki normal yolla ilaçsız hamile kalan bir kişi 2 folikülle hamile kalıyor öylemi ?
genelde 1..bazılarında 2 de olabiliyor..çift yumurta ikizi diye duyarızya ha onlar işte iki yumişliler..yada 2 yumurtada büyüyüp biri tutmuş olabilir..allah bilir artık rahimlerde ne olup bittiğini :)

Merhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?

Merhaba arkadaşım. .hep olumsuzmu oldu demek üzüldüm. .pgt ne çekirdeksiz embiriyo ne demek
İstanbulda arat kamar iyi diyorlar..ama nerede çalışıyor labaratuvarini bilmiyorum.

evet canım haberdar edelim birbirimizi..bende 3 tane alıyoırum günde..bide coenzim 2 tane..yok benim vücüdumda bi değişiklik yok..istekde yok bende hiç..
coenzim ne oluyor doktorum bana vermedi ondan. ben kalsiyum hapı alıcam daha yeni. eşine karşımı bir istek yok?? mesela bende cinsel birleşmede sıkıntılarım oluyordu. hiç istek olmuyordu. ağrı oluyordu. doktor bana hergün birlikte olcaksınız dediğinde ben imkansız demiştim bu kendimi biliyorum çünkü. ama bu ilaçtan sonra hergün bazen gün aşırı birlikteliğimiz oldu ve kuruluk yok sıkıntılarım gitti. bu anlamda ilacın faydasını gördüm ben kısa zamanda. şuan adetimin son günü. ve yumurtalıklarımda acaip batmalar oluyo. iğne batıyor sanki özellikle sağ yumurtalığım. sende olmuyor mu canım?? hiçmi belirti yok. bak bide ben bu ilacı hwr alışımda niyet ederek alıyorum fatiha okuyorum. okuduğum fatiha şerife hürmetine Affına sığınarak şifaa istiyorum sağlığıma geri kavuşayım sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun Allahım bu ilacı bu şekilde vicuduma nazar et şifa vesilesi kıl. zararlı taraflarınındanda vicudumu koru Allahım deyip içiyorum.

canım benim adetin son günü ve benim yumurtalıklara sanki iğne batırıyolar üst üste ağrı oluyor canm acıyor. acaba neye delalettir. ben gnde 3 tane alıyoru im

evet canım haberdar edelim birbirimizi..bende 3 tane alıyoırum günde..bide coenzim 2 tane..yok benim vücüdumda bi değişiklik yok..istekde yok bende hiç..
canım aynı durum bende de var 3 yıllık evliyim, ilk 4 yada 5 ay normaldi son iki buçuk yıldır aşırı kuruluk var istek yok.. senin anlicağın evlendim ama tadını kesinlikle çıkaramadım.. eşimle aşık olarak evlendik çok seviyorum .. bu durumum düzelir mi hiç bilmiyorum.. rezerv azlığından dolayımı oluyor bu durum onu çok merak ediyorum eğer değilse sigara içiyorum bundan dolayımıdır anlamadım.....

canım ne yapıyorsun test yaptın mı ya da ne zaman yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…