Merhaba arkadaşlar,daha öncede yazmıştım.ben dün Zeynep Kamile gittim. Bir sürü evrak istediler onları hazırlayıp reglinin 2.veya 3.günü eşinle beraber geleceksin dediler.Zeynep Kamile giden var mı ? Çok uzun bir süreç mi olacak ? Normalde hep özele gittim ve doktorlar hep bişi yok diyip gönderdiler. En son kendim araştırdım yapılması gereken testleri yaptırdım amh 0,7 fsh 11,89 çıktı doktorum tüp bebek dedi bu kadar zamandır git gel yapıyordum en baştan neden yaptırmadılar bu testleri anlam veremedim.hep zaman kaybı oldu.Eurofertil'e gitmeyi düşünüyorum burası hakkında fikri olan var mı ?
Ben de çok ünlü bir kadın doğumcunun hastasıydım çok güvenirdim her yıl düzenli kontrole giderdim tek bir kez bile bana bu testlerden, risklerden, folikül sayımın azlığından bahsetmedi. Nasıl doktorlar nasıl insanlar anlayamıyorum, yıllarım gitti keşke daha önce gitseymişim başka doktorlara. Özel devlet fark etmiyo önemli olan vicdanlı doktorla karşılaşmak. İnternet var neyse ki öğrenebiliyoruz bazı şeyleri, keşke bu kadar güvenmeyip hep kendim araştırıp karar verseymişim neyse artık. Süreç uzun sayılmaz, gidince değerler uygun folikül de istenen sayıdaysa tedaviye başlanır, 10-14 gün kadar iğnelere verilen cevaba ve hormon değerlerine göre tedavi uygulanır. Yumurtalar iyi yanıt verdiyse uygun zamanda toplanır, dolu çıkan yumurtalar döllenirse uygun günde transfer edilir. Sonra sonuç almak için bekler inşallah mutlu haber alırsın :)
evet canım kişiden kişiye değişir ama şunu demek istedim, ultrason muayenesinde normalde bi vücutta en az 7 tane folükül olmalıymış , bunlardan bir tanesi büyüyüp gelişirmiş o da yumurta olurmuş...bi yazı okudum az önce öğrendim yani..Normal kisidede degisir kisiden kişiye yumurta sayısı. .normalde ilacsz bir yumurta büyümüş diye biliyorum ..allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah canım. .
Tabiki dinln canım. Üzülme artık kolay değil evet. Bizi bizden iyi kimse anlamaz.neler yaşadığını biliyorum sözü hiç bir durum da bizim dedigimiz kadar gerçek olamaz. Ama inanıyorum güzel olacakcanım yaa dün gece gözlerim çok ağrıyodu kaç gündür ağladığım için bilgisayara bakacak durumda değildim. kalktım hemen uyudum yazamadım cevap. pes etmedim tabiki canım sadece bir süreliğine bu fikirden uzaklaşmak istedim. çok yıprandım çünkü toparlanmam lazım
Inşallah canım sorunsuz sağlıkla alsın kuzularini kucağınaGerçekten mi allahım inşallah sorunsuz sıkıntısız almıştır kucağına bebeklerini akşam namazında dua edeyim inşallah güzel haberler verir bize
hangi şehirde eurofertil?Merhaba arkadaşlar,daha öncede yazmıştım.ben dün Zeynep Kamile gittim. Bir sürü evrak istediler onları hazırlayıp reglinin 2.veya 3.günü eşinle beraber geleceksin dediler.Zeynep Kamile giden var mı ? Çok uzun bir süreç mi olacak ? Normalde hep özele gittim ve doktorlar hep bişi yok diyip gönderdiler. En son kendim araştırdım yapılması gereken testleri yaptırdım amh 0,7 fsh 11,89 çıktı doktorum tüp bebek dedi bu kadar zamandır git gel yapıyordum en baştan neden yaptırmadılar bu testleri anlam veremedim.hep zaman kaybı oldu.Eurofertil'e gitmeyi düşünüyorum burası hakkında fikri olan var mı ?
genelde 1..bazılarında 2 de olabiliyor..çift yumurta ikizi diye duyarızya ha onlar işte iki yumişliler..yada 2 yumurtada büyüyüp biri tutmuş olabilir..allah bilir artık rahimlerde ne olup bittiğini :)O zaman demek oluyor ki normal yolla ilaçsız hamile kalan bir kişi 2 folikülle hamile kalıyor öylemi ?
ayy inş..sağlıkla kavuşmuşlardır..Kızlarbirkadin dan haberi olan varmı? Sabah doğuma girecekti. Birsey yazmanız. Inşallah sağlıkla almıştır ikizlerini
İstanbul-Altunizadehangi şehirde eurofertil?
konya olsa yardımcı olurdum.istanbuldakini bilmiyorumİstanbul-Altunizade
Çok teşekkür ederim. Şimdi Zeynep Kamilde başlamaya karar verdim bakalım bir sonuç alabilcem mikonya olsa yardımcı olurdum.istanbuldakini bilmiyorum
genelde 1..bazılarında 2 de olabiliyor..çift yumurta ikizi diye duyarızya ha onlar işte iki yumişliler..yada 2 yumurtada büyüyüp biri tutmuş olabilir..allah bilir artık rahimlerde ne olup bittiğini :)[/QU
Teşekkürler arkadaşım
Merhaba arkadaşım. .hep olumsuzmu oldu demek üzüldüm. .pgt ne çekirdeksiz embiriyo ne demekMerhaba arkadaşlar 4 defa tüp bebek denedik son tüp bebegimiz de pgt de çekirdeksiz embriyo olduğunu söylemişlerdi bunun üzerine Ankara da tedavi olcaktım ama şimdi belki tekrar bi tüp bebek daha yapabiliriz die düşünüyoruz eşimle acaba Ankara veya İstanbul da önereceğiniz laboratuvarı çok çok iyi olan tüp bebek merkezleri var mı ?
coenzim ne oluyor doktorum bana vermedi ondan. ben kalsiyum hapı alıcam daha yeni. eşine karşımı bir istek yok?? mesela bende cinsel birleşmede sıkıntılarım oluyordu. hiç istek olmuyordu. ağrı oluyordu. doktor bana hergün birlikte olcaksınız dediğinde ben imkansız demiştim bu kendimi biliyorum çünkü. ama bu ilaçtan sonra hergün bazen gün aşırı birlikteliğimiz oldu ve kuruluk yok sıkıntılarım gitti. bu anlamda ilacın faydasını gördüm ben kısa zamanda. şuan adetimin son günü. ve yumurtalıklarımda acaip batmalar oluyo. iğne batıyor sanki özellikle sağ yumurtalığım. sende olmuyor mu canım?? hiçmi belirti yok. bak bide ben bu ilacı hwr alışımda niyet ederek alıyorum fatiha okuyorum. okuduğum fatiha şerife hürmetine Affına sığınarak şifaa istiyorum sağlığıma geri kavuşayım sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun Allahım bu ilacı bu şekilde vicuduma nazar et şifa vesilesi kıl. zararlı taraflarınındanda vicudumu koru Allahım deyip içiyorum.evet canım haberdar edelim birbirimizi..bende 3 tane alıyoırum günde..bide coenzim 2 tane..yok benim vücüdumda bi değişiklik yok..istekde yok bende hiç..
canım benim adetin son günü ve benim yumurtalıklara sanki iğne batırıyolar üst üste ağrı oluyor canm acıyor. acaba neye delalettir. ben gnde 3 tane alıyoru imMerhaba arkadaşlar bende q enzim ve dhea kullanıyorum geçen ay tüp bebek negatif sonuç olmuştu yumurta rezervi benimde düşük o ilaçların etkisindenmi dhea danmı bilmiyorum yumurtalıklarım resmen ağrıyor sizde böyle bir durum varmı?
canım aynı durum bende de var 3 yıllık evliyim, ilk 4 yada 5 ay normaldi son iki buçuk yıldır aşırı kuruluk var istek yok.. senin anlicağın evlendim ama tadını kesinlikle çıkaramadım.. eşimle aşık olarak evlendik çok seviyorum .. bu durumum düzelir mi hiç bilmiyorum.. rezerv azlığından dolayımı oluyor bu durum onu çok merak ediyorum eğer değilse sigara içiyorum bundan dolayımıdır anlamadım.....evet canım haberdar edelim birbirimizi..bende 3 tane alıyoırum günde..bide coenzim 2 tane..yok benim vücüdumda bi değişiklik yok..istekde yok bende hiç..
canım ne yapıyorsun test yaptın mı ya da ne zaman yapacaksınSevdakusum merakla seni bekliyordum ne olur üzülme 2 gun agla bitsin bende cok korkuyorum kendimde belirti aramaktan kafayi yedim.insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin canimm..bak benim tutsa bile haziranda evlatlık icin siraya koyacaklar inan ki ben onun annesi olurum 2 yildir gidip geliyorum cocuk esirgemedeki bebeklere inan ki cok cigerden seviyorum cok şükür hem evlatlık edinecem hemde sevaba girecem Allahın izniyle. .hicbir fatki yok inanki illa karninda buyutmek degil annelik.emek harcamak..uzme kendini olur mu inşallahguzel olacak hersey.bak bugun yok benim cocugum tup bbebek tutarsa yazinda evlatlık aldigimizda 2 tane birden olacak insallah :) uzulme ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?