Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bunlar ilaç olmadığı için kullanılabiliyor arkadaşlar. ben hala balık asidi yağını kullanıyorum

Son düzenleme:
maşallah..tedaviniz nasıldı ? hangi ilaçlarla oldu ?
Selam. Benim ikizler şu an 21 aylık. Protestan fitil olarak 8 saatte bir vitamin bide en zoru bant göbek deliğinin iki tarafına iki güne bir değişiyordu. Çok pahalıydı tam elli tl her dört güne. Bazı tr den getirtirm 30 tl.. İlk ilk olarak rahim filmi hamiş olana kadar bi buçuk yıl aldı. Sabırla yani. İki operasyon geçirdim kist miyon falan neler çektiğimi Allah bilir. Bantlar adı üstünde bant yapışkan kaşıttırıyordu. Her zamn. Yıl kullandım onu Bunlar aklımda kalanlar. Üçüncü denemede tuttu. Allah herkese böyle bir durum yaşatmasın ama kolay bi hamilelik olur herkeste inşallah

bu dedikleriniz tedavi sürecindemi kullanıldı ? hani bizlere progon,menepur gibi ilaçlar veriyorlarya size bunun gibilerinden vermedilermi ? peki bu bantları 1 yılmı kullandınız ? nerede oturuyorsunuz =tr den getrttim demişsinizya....bilmezmiyim bende neler çekdim ve daha çekiyorum..
ilk tedavim kimyasalla sonuçlandı..sonra histereskopi amaliyatı oldum.sonraki tedavimde yumurta erken çatlmş dediler toplayamşlar..3 .tedavi e2 büyümedi iptal..4.tedavi yumurta büyümedi iptal..5 ve 6 da aynı iptal..

Canım ben şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum kismetse önümüzdeki adet sonrası transfer yaptiricaz iki tane dondurulmusum var onlarla deniycez sen hangi asamadasin?
hadi inş.tutarlar cnm ..hazırmışda bebeklerin seni bekliyor..ben şu an tedavide değilim..en son tedavimaralık ayında iptal olmuşdu yumurta büyümediği için....şimdi dhea ve bitkisek şeyler kullanıyorum.1 adet geçdi.2.adetde gitsemmi acba diyorum dr.

Bence bi git görün en azından fikir edinirsin ne yapman gerektigiyle ilgili

kızlar tedaviye başlamadan önce d vitamini ve b12 bakıldımı .tabi hormonlara bakılıyor zaten.e2,lh,fsh,tsh,prolaktin..

kızlar tedaviye başlamadan önce d vitamini ve b12 bakıldımı .tabi hormonlara bakılıyor zaten.e2,lh,fsh,tsh,prolaktin..
Canım ben d vitamini ferritin ve b 12 vitaminini kendim baktirdim hepsi düşük çıktı maalesef şimdi takviye yapıyorum hepsini. Bence sen de baktir benim doktorum baktir falan demedi artık kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız inşallah bizim de bir gün yüzümüz gülecek canım allah hayırlı evlatlar versin hepimize

bende cumartesi günü eurofertil de tedaviye başladım . Özge bey doktorum . benim içime çok sindi merkez . sadece tüp bebek kliniği olması , labaratuvar ve embriyologların klinik içinde olması hemşirelerin ve asistan kızların ilgisi beni çok tatm,n etti . raporlu 2500 tl dediler tüp bebeğe . aynı gün başladık biz . şu an 3 . iğne günüm Rabbim hepimize yardım etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…