- 13 Şubat 2015
- 1.445
- 1.132
- 83
- 39
Rabbim evlatlarına sağlık versin canım bende 2. tüp bebeği denememi yaptım 1 hafta önce negatifi aldım. umut oldun bana teşekkürlerÜçüncü deneme de oldu. Amaa o ana gelmeye bi yılı geçti anca hamile kaldım
Canım nerelerdesin ozletme kendini, umudunu yitirmedigine üzüntünün hafifledigine çok sevindimRabbim evlatlarına sağlık versin canım bende 2. tüp bebeği denememi yaptım 1 hafta önce negatifi aldım. umut oldun bana teşekkürler
Kızlar okuduğum kadarıyla çoğumuz antioksidan yani co enzim q 10, balık yağı gibi ilaçlar kullanıyoruz. Peki bu ilaçları transaferden sonra kullanmaya devam eden oldu mu ya da pozitifi gördükten sonra doktorunuz devam etmenizi söyledi mi? Gebelikte antioksidan kullanımini araştırıyorum lütfen yardımcı olun bu arada gebe değilim
Üçüncü deneme de oldu. Amaa o ana gelmeye bi yılı geçti anca hamile kaldım
Çok sağol canım allah kucağında göstersin bebeğini inşallahbunlar ilaç olmadığı için kullanılabiliyor arkadaşlar. ben hala balık asidi yağını kullanıyorum
Çok sağol canım allah kucağında göstersin bebeğini inşallah
Çok üzüldüm adınA. Umudunu yitirme. Üçüncüsü olur inşallah benim gibi ikiz birdenRabbim evlatlarına sağlık versin canım bende 2. tüp bebeği denememi yaptım 1 hafta önce negatifi aldım. umut oldun bana teşekkürler
maşallah..tedaviniz nasıldı ? hangi ilaçlarla oldu ?Selam. Bendede yumurtalık zayıftı. Tüp bebek le çocuk sahibi oldum ikiz
inşallah bizlerede nasip olur..bende 6 denemeyle uğraşdımÇok üzüldüm adınA. Umudunu yitirme. Üçüncüsü olur inşallah benim gibi ikiz birden
Selam. Benim ikizler şu an 21 aylık. Protestan fitil olarak 8 saatte bir vitamin bide en zoru bant göbek deliğinin iki tarafına iki güne bir değişiyordu. Çok pahalıydı tam elli tl her dört güne. Bazı tr den getirtirm 30 tl.. İlk ilk olarak rahim filmi hamiş olana kadar bi buçuk yıl aldı. Sabırla yani. İki operasyon geçirdim kist miyon falan neler çektiğimi Allah bilir. Bantlar adı üstünde bant yapışkan kaşıttırıyordu. Her zamn. Yıl kullandım onu Bunlar aklımda kalanlar. Üçüncü denemede tuttu.maşallah..tedaviniz nasıldı ? hangi ilaçlarla oldu ?
bu dedikleriniz tedavi sürecindemi kullanıldı ? hani bizlere progon,menepur gibi ilaçlar veriyorlarya size bunun gibilerinden vermedilermi ? peki bu bantları 1 yılmı kullandınız ? nerede oturuyorsunuz =tr den getrttim demişsinizya....bilmezmiyim bende neler çekdim ve daha çekiyorum..Selam. Benim ikizler şu an 21 aylık. Protestan fitil olarak 8 saatte bir vitamin bide en zoru bant göbek deliğinin iki tarafına iki güne bir değişiyordu. Çok pahalıydı tam elli tl her dört güne. Bazı tr den getirtirm 30 tl.. İlk ilk olarak rahim filmi hamiş olana kadar bi buçuk yıl aldı. Sabırla yani. İki operasyon geçirdim kist miyon falan neler çektiğimi Allah bilir. Bantlar adı üstünde bant yapışkan kaşıttırıyordu. Her zamn. Yıl kullandım onu Bunlar aklımda kalanlar. Üçüncü denemede tuttu.Allah herkese böyle bir durum yaşatmasın ama kolay bi hamilelik olur herkeste inşallah
Canım ben şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum kismetse önümüzdeki adet sonrası transfer yaptiricaz iki tane dondurulmusum var onlarla deniycez sen hangi asamadasin?Kanatsizkus senin tedavin ne durumda canım?
hadi inş.tutarlar cnm ..hazırmışda bebeklerin seni bekliyor..ben şu an tedavide değilim..en son tedavimaralık ayında iptal olmuşdu yumurta büyümediği için....şimdi dhea ve bitkisek şeyler kullanıyorum.1 adet geçdi.2.adetde gitsemmi acba diyorum dr.Canım ben şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum kismetse önümüzdeki adet sonrası transfer yaptiricaz iki tane dondurulmusum var onlarla deniycez sen hangi asamadasin?
Bence bi git görün en azından fikir edinirsin ne yapman gerektigiyle ilgilihadi inş.tutarlar cnm ..hazırmışda bebeklerin seni bekliyor..ben şu an tedavide değilim..en son tedavimaralık ayında iptal olmuşdu yumurta büyümediği için....şimdi dhea ve bitkisek şeyler kullanıyorum.1 adet geçdi.2.adetde gitsemmi acba diyorum dr.
bakalım cnm..ama korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan..Bence bi git görün en azından fikir edinirsin ne yapman gerektigiyle ilgili
Canım ben d vitamini ferritin ve b 12 vitaminini kendim baktirdim hepsi düşük çıktı maalesef şimdi takviye yapıyorum hepsini. Bence sen de baktir benim doktorum baktir falan demedi artık kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız inşallah bizim de bir gün yüzümüz gülecek canım allah hayırlı evlatlar versin hepimizekızlar tedaviye başlamadan önce d vitamini ve b12 bakıldımı .tabi hormonlara bakılıyor zaten.e2,lh,fsh,tsh,prolaktin..
bende cumartesi günü eurofertil de tedaviye başladım . Özge bey doktorum . benim içime çok sindi merkez . sadece tüp bebek kliniği olması , labaratuvar ve embriyologların klinik içinde olması hemşirelerin ve asistan kızların ilgisi beni çok tatm,n etti . raporlu 2500 tl dediler tüp bebeğe . aynı gün başladık biz . şu an 3 . iğne günüm Rabbim hepimize yardım etsin .Merhaba arkadaşlar,daha öncede yazmıştım.ben dün Zeynep Kamile gittim. Bir sürü evrak istediler onları hazırlayıp reglinin 2.veya 3.günü eşinle beraber geleceksin dediler.Zeynep Kamile giden var mı ? Çok uzun bir süreç mi olacak ? Normalde hep özele gittim ve doktorlar hep bişi yok diyip gönderdiler. En son kendim araştırdım yapılması gereken testleri yaptırdım amh 0,7 fsh 11,89 çıktı doktorum tüp bebek dedi bu kadar zamandır git gel yapıyordum en baştan neden yaptırmadılar bu testleri anlam veremedim.hep zaman kaybı oldu.Eurofertil'e gitmeyi düşünüyorum burası hakkında fikri olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?