Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

işde madem bunlarada bakılması gerekiyor ve önemli niye baktırmıyorlar anlamıyorum bende..banada bakmamışlardı..iyi sen akıllılık edip baktırmışsın..ben bi tüp dr una msj yazdım bunlarada bakdır dedi..ben başka rahatsızlık için gittiğim dahiliyede bakımışdı..d vitamini baya düşükdü..demirde öyle..d vitaminide hamilelikde baya önem arzediyormuş..haklısın kendi kendimizin dr olcaz araştırıp öğrencez çare yok..

Valla ben şunu öğrendim kadın doğum doktoru, endokrinoloji doktoru ve alternatif tıp birlikte olmalı tüp bebek tedavisinde hepsi de çok önemli kadın doğum doktoruna gidiyorum, zaten tiroidlerle ilgili sıkıntım var ilaç kullanıyorum diye genel tahlillerimi yaptiriyorum son bir aydır da zeytinyaginda beklemiş incir tuketiyorum. Anlayacağın ben elimden geleni yapiyorum gerisi takdiri ilahi rabbim ol dediği zaman olacak inşallah ne diyelim

haklısın cnm..hepsi bir olsa eksik ne varsa tamamlanır şansa katlanır böylelikle..

Merhaba arkadaslar. Sirf bi frouma katilmaknicin uye oldum. Bir ay once bende yumurtalik yetmezligi oldugunu ogrendim. Yikildim. Sizinleyim bu dan sonra. Amh 0,6. Folikul sayisi 5. Ilk gittigim doktor ilgilenmek bile istemedi. Kibarca basindan savdi. Yarin baska bi doktora gidecegim. Bu arada abd de yasiyorum. Tip bebek cok pahali bizde para yok. Bi kac sefer ust uste denememz lazim. 5 yasinda dogal yolla olan bi oglm var. korunmayi biraktiktan iki ay sonra tekrar hamile kaldim ama dusuk oldu. Bi doktora gidelim olesine dedik ve dunyamiz yikildi. Ne yapsak ne etsek bilemiyiruz. Inanin bir ayda 6 kilo verdim. Yavrumun yuzune bakamiyorum. Kendimi suclu hissediyorum. Hersey rabbimden biliyorum kadere riza gostermek zorundayim ama evladim icimi yakiyo. Haysti boyimca yalniz kalacak olmasi yikiyo beni. Buradaki sayfalri da takip ediyorum yani ing sayfalari. Inanin amh degeri dusuk olup dogal yolla hamile kalan tup bebekle hamile kalandan daha fazla arastirdigim kadariyla. Cok zor cok uzun bi yol. Bu sayfayi en basindan beri okudum ta 2010 larda acilmis. Kimi muradina ermis kimi erememis. Icim ciz etti herbirinizin hikayesini okuyunca. ilk kez size bu kadar icten yaziyorum.

Bende arastirdigim kadariyla mini tup bebek veya naturel tup bebek merkezine gidecegim yarin. Klinigin sayfalarini actigi kanallari serediyirum youtube da. Bir cok amh fsh magduru sifa bulmus ama bir okadarda bulamayan var. cok tuhaf bi seki,de kimseyi geri cevirmiyoruz amh fsh e2 degerlrine gore hasta ayrimi yapmiyoz dedi konustugum hemsire. Bi aklim diyo simsarlarin eline mi dusecegim bi aklim diyo seni baska kabul eden yer olmaz. Bilemiyorum kafam karaman corman. Inanirmisniz bilmiyorum youtube da panelini seyretyim bu doktorun, fsh 99 olan bi kadina 6 ay natural tup uygulamis kadinin su anda ikizleri var. cikti konustu falan. Biliyorum bunlar istisna yuzde bilmem kaclik kisim. Ama hep seyrediyirum o kanali biraz olsun moral veriyo bana.

Sanirim bu guruptaki arkadaslardanda natural uygulayanlar var. sonuca ulasan oldumu acaba. Normal tup ve natural yada mini tup uygulayanlar tecrubelerini yazabilirlermi acaba. Cok uzgunum biliyomusnuz, hic aklima gelmezdi ikinkere hamile kalip bi dha cocumun olmayacagi haberini almak. Rabbime siginiyorum hepinize dua ediyorum rabbim ikiser ikiser evlat versin herbirimize. Ne zor zamanlar gecer mi bilmiyorum. Dualrinizi bekliyorum

Esimde haberi alinca yikildi. Kac haftadir hasta duzelemedi birden bire sok yasadi. Oglum oylesine anne niye uzuluyosun deyip duruyo. Gulen gozlerine bakamiyorum canimin icinin. Yavrumu o kadar zor buyuttumki gurbet ellerde yalniz kalmasina dayanamamm

zor bir durum yaşadıklarımız.üzülmemek elde değil.ama sizin en azından bir evladınız var.ben 28 yaşındayım çocuğum yok. 1,5 yıl önce öğrendim durumumu.5-6 kere tedaviye başladık ama yumurta gelişmedi ya da boş çıktı.şimdi yeniden başladık tedaviye.ne olur sonuç bilemiyorum.imtihandayız ve Rabbim çektiğimiz sıkıntıların müfafatını verecektir sabredersek tabi.çocuğunuz olduğu için de şükredin bence.bizim durumumuz daha sıkıntılı evlat sevgisini hiç tadamadık...

Merhaba , gecmiş olsun öncelikle, bu baslık altında herkesin derdi aynı.
Ben 27 yasındayım ve degerlerım sızınkınden daha dusuk. Amelıyat olacagım ve belirsiz hersey. Sizin bir oğlunuz var, bence de halinize sukretmelisiniz. Esinizin hasta olması yada cocugunuzun yuzune bakamamak yerine bardagın dolu tarafına bakın derim. Burada yıllardır hiç cocugu olmayanlar var.
Bu süreçte kolaylıklar dilerim umarım 2. Cocugunuza kavusursunuz.

Tesekkur ediyorum sagolun. Evet sukurler oksun bi tane gunesim var. yas cok oenmli bi faktor kizlarnnsizler gencsiniz az yumurtaniz olsa bile kalitelinolma ihtimali ck yuksek. 33. Yasindayim ben yolu yariliyorum. Yine de icim yaniyor. Hepinize dua ediyorum. Rabbim kolay yollardan gecirsin, umudumuzu kaybettirmesin, kolaylik ancak allahim kolay kildigi seydedir. Mucizelere inaniyorum inanmak istiyorum ben.

Siz bir evladıniz olduğu halde bu kadar uzuluyorsaniz bizler ne yapalım bilemedim doğrusu, allah evladiniza sağlık versin uzun ömür versin. Bu kadar yikilmaniza gerçekten çok şaşırdım ve bunu ailenize bir felaketmis gibi yansıtmak oldukça yanlış değil mi sizce de? Elbette uzulmeniz normal ama elden birşey gelmiyor evladiniza sıkı sıkı sarılın ve üzülmeyin bir evladınız olduğu için sukredin. Bu arada sorununuzun ne olduğunu tam olarak öğrendikten sonra alternatif tiptan da faydalanabilirsiniz incir kuru soğan kuru gibi, allah herkesin yardımcısı olsun.

Sorunum ileri derecede yumuratlik yetmezligi. 42-43 yasindaki bi kadinin yumurtala
Iklarina sahip oldugumu ve cok buyuk olasilikla bir daha cocugumun olamayacagini soyledi doktorum. Sagolun ayakta durmaya calisiyorum. Yada alismaya calisyorum. Yada yavas yavas kabullenmeye calisiyorum diyelim. bu gunleri kolayca asmak ve bir dha donmemek duasiyla

Kızlar Merhaba ya ben saizen kullanıyorum 10 gün oldu. Ve bu ay ovulasyon çizgisi hep çıkıyor en son 2 gün önce çok koyu çıktı. Adetime 3 gün var ama hala çıkıyor :) bu iğne mi yapıyor anlamadım beya

33 yaşındayım 1 senelik evli iken öğrendim durumu amh 0.18 cnm. Inan çok zor günler yaşadım hala da yaşıyorum her ay Dr dayız ve transfer bile olamadım. Vicdan azabı çekme çocuğuna bakarken üzüntü ile değil ümit ile bak. Şükür et canım inşallah allah kardes nasip eder. Hiç olmayanları düşün ve içini rahatlat bence

Inşallah canım sorunsuz sağlıkla alsın kuzularini kucağına
Canim bebeislerime 19 ocak sabahi kavustum. Cok sukur kucuk sıkıntılar dısında iyiler. Ben biraz rahatsizim.onu da biran once toparlanmayi bekliyorum. Dogumun olacagi gece sabaha kadar sanci cektim hepinize tek tek dua etmeye calistim. En kisa.zamanda Allahim.bu duyguyu size de yasatsin canlarim. Sizler benim.icin cok ozelsiniz

Canim benim geçmiş olsun. Grip falan mı nasıl bir rahatsizlik hayırdır dikkat et kendine. Bebislerimizin adları ne annesi. Kuzum benim hayırlı olsun anneligin. Çok güzel bir ile olun inşallah

maşallah Rabbim ocuklarınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin.bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…