işde madem bunlarada bakılması gerekiyor ve önemli niye baktırmıyorlar anlamıyorum bende..banada bakmamışlardı..iyi sen akıllılık edip baktırmışsın..ben bi tüp dr una msj yazdım bunlarada bakdır dedi..ben başka rahatsızlık için gittiğim dahiliyede bakımışdı..d vitamini baya düşükdü..demirde öyle..d vitaminide hamilelikde baya önem arzediyormuş..haklısın kendi kendimizin dr olcaz araştırıp öğrencez çare yok..Canım ben d vitamini ferritin ve b 12 vitaminini kendim baktirdim hepsi düşük çıktı maalesef şimdi takviye yapıyorum hepsini. Bence sen de baktir benim doktorum baktir falan demedi artık kendi kendimizin doktoru olmak zorundayız inşallah bizim de bir gün yüzümüz gülecek canım allah hayırlı evlatlar versin hepimize
Valla ben şunu öğrendim kadın doğum doktoru, endokrinoloji doktoru ve alternatif tıp birlikte olmalı tüp bebek tedavisinde hepsi de çok önemli kadın doğum doktoruna gidiyorum, zaten tiroidlerle ilgili sıkıntım var ilaç kullanıyorum diye genel tahlillerimi yaptiriyorum son bir aydır da zeytinyaginda beklemiş incir tuketiyorum. Anlayacağın ben elimden geleni yapiyorum gerisi takdiri ilahi rabbim ol dediği zaman olacak inşallah ne diyelimişde madem bunlarada bakılması gerekiyor ve önemli niye baktırmıyorlar anlamıyorum bende..banada bakmamışlardı..iyi sen akıllılık edip baktırmışsın..ben bi tüp dr una msj yazdım bunlarada bakdır dedi..ben başka rahatsızlık için gittiğim dahiliyede bakımışdı..d vitamini baya düşükdü..demirde öyle..d vitaminide hamilelikde baya önem arzediyormuş..haklısın kendi kendimizin dr olcaz araştırıp öğrencez çare yok..
bugün de normal yolla hamile olduğumu öğrendim darısı herkese inşallahSelam. Bendede yumurtalık zayıftı. Tüp bebek le çocuk sahibi oldum ikiz
ay ne güzel inşallah rabbim bizlere de nasip eder...bugün de normal yolla hamile olduğumu öğrendim darısı herkese inşallah
haklısın cnm..hepsi bir olsa eksik ne varsa tamamlanır şansa katlanır böylelikle..Valla ben şunu öğrendim kadın doğum doktoru, endokrinoloji doktoru ve alternatif tıp birlikte olmalı tüp bebek tedavisinde hepsi de çok önemli kadın doğum doktoruna gidiyorum, zaten tiroidlerle ilgili sıkıntım var ilaç kullanıyorum diye genel tahlillerimi yaptiriyorum son bir aydır da zeytinyaginda beklemiş incir tuketiyorum. Anlayacağın ben elimden geleni yapiyorum gerisi takdiri ilahi rabbim ol dediği zaman olacak inşallah ne diyelim
aa maşallah..tüple ikiz ..şimdide normal..pek doğurgan çıkmışsınız maşallah subhanallah...darısı bizlere allahım inşallah...bugün de normal yolla hamile olduğumu öğrendim darısı herkese inşallah
zor bir durum yaşadıklarımız.üzülmemek elde değil.ama sizin en azından bir evladınız var.ben 28 yaşındayım çocuğum yok. 1,5 yıl önce öğrendim durumumu.5-6 kere tedaviye başladık ama yumurta gelişmedi ya da boş çıktı.şimdi yeniden başladık tedaviye.ne olur sonuç bilemiyorum.imtihandayız ve Rabbim çektiğimiz sıkıntıların müfafatını verecektir sabredersek tabi.çocuğunuz olduğu için de şükredin bence.bizim durumumuz daha sıkıntılı evlat sevgisini hiç tadamadık...Esimde haberi alinca yikildi. Kac haftadir hasta duzelemedi birden bire sok yasadi. Oglum oylesine anne niye uzuluyosun deyip duruyo. Gulen gozlerine bakamiyorum canimin icinin. Yavrumu o kadar zor buyuttumki gurbet ellerde yalniz kalmasina dayanamamm
Esimde haberi alinca yikildi. Kac haftadir hasta duzelemedi birden bire sok yasadi. Oglum oylesine anne niye uzuluyosun deyip duruyo. Gulen gozlerine bakamiyorum canimin icinin. Yavrumu o kadar zor buyuttumki gurbet ellerde yalniz kalmasina dayanamamm
Siz bir evladıniz olduğu halde bu kadar uzuluyorsaniz bizler ne yapalım bilemedim doğrusu, allah evladiniza sağlık versin uzun ömür versin. Bu kadar yikilmaniza gerçekten çok şaşırdım ve bunu ailenize bir felaketmis gibi yansıtmak oldukça yanlış değil mi sizce de? Elbette uzulmeniz normal ama elden birşey gelmiyor evladiniza sıkı sıkı sarılın ve üzülmeyin bir evladınız olduğu için sukredin. Bu arada sorununuzun ne olduğunu tam olarak öğrendikten sonra alternatif tiptan da faydalanabilirsiniz incir kuru soğan kuru gibi, allah herkesin yardımcısı olsun.Sanirim bu guruptaki arkadaslardanda natural uygulayanlar var. sonuca ulasan oldumu acaba. Normal tup ve natural yada mini tup uygulayanlar tecrubelerini yazabilirlermi acaba. Cok uzgunum biliyomusnuz, hic aklima gelmezdi ikinkere hamile kalip bi dha cocumun olmayacagi haberini almak. Rabbime siginiyorum hepinize dua ediyorum rabbim ikiser ikiser evlat versin herbirimize. Ne zor zamanlar gecer mi bilmiyorum. Dualrinizi bekliyorum
33 yaşındayım 1 senelik evli iken öğrendim durumu amh 0.18 cnm. Inan çok zor günler yaşadım hala da yaşıyorum her ay Dr dayız ve transfer bile olamadım. Vicdan azabı çekme çocuğuna bakarken üzüntü ile değil ümit ile bak. Şükür et canım inşallah allah kardes nasip eder. Hiç olmayanları düşün ve içini rahatlat benceSorunum ileri derecede yumuratlik yetmezligi. 42-43 yasindaki bi kadinin yumurtala
Iklarina sahip oldugumu ve cok buyuk olasilikla bir daha cocugumun olamayacagini soyledi doktorum. Sagolun ayakta durmaya calisiyorum. Yada alismaya calisyorum. Yada yavas yavas kabullenmeye calisiyorum diyelim. bu gunleri kolayca asmak ve bir dha donmemek duasiyla
Canim bebeislerime 19 ocak sabahi kavustum. Cok sukur kucuk sıkıntılar dısında iyiler. Ben biraz rahatsizim.onu da biran once toparlanmayi bekliyorum. Dogumun olacagi gece sabaha kadar sanci cektim hepinize tek tek dua etmeye calistim. En kisa.zamanda Allahim.bu duyguyu size de yasatsin canlarim. Sizler benim.icin cok ozelsinizInşallah canım sorunsuz sağlıkla alsın kuzularini kucağına
Canim benim geçmiş olsun. Grip falan mı nasıl bir rahatsizlik hayırdır dikkat et kendine. Bebislerimizin adları ne annesi. Kuzum benim hayırlı olsun anneligin. Çok güzel bir ile olun inşallahCanim bebeislerime 19 ocak sabahi kavustum. Cok sukur kucuk sıkıntılar dısında iyiler. Ben biraz rahatsizim.onu da biran once toparlanmayi bekliyorum. Dogumun olacagi gece sabaha kadar sanci cektim hepinize tek tek dua etmeye calistim. En kisa.zamanda Allahim.bu duyguyu size de yasatsin canlarim. Sizler benim.icin cok ozelsiniz
maşallah Rabbim ocuklarınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin.bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah...Canim bebeislerime 19 ocak sabahi kavustum. Cok sukur kucuk sıkıntılar dısında iyiler. Ben biraz rahatsizim.onu da biran once toparlanmayi bekliyorum. Dogumun olacagi gece sabaha kadar sanci cektim hepinize tek tek dua etmeye calistim. En kisa.zamanda Allahim.bu duyguyu size de yasatsin canlarim. Sizler benim.icin cok ozelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?