- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Allah an ali babalı büyütsün canım çok sevindim iyi olmanıza, kuzularini kokla bizim için. Ayy gözlerim doldu yazarken maşallah subhanallah hepinizeCanim bebeislerime 19 ocak sabahi kavustum. Cok sukur kucuk sıkıntılar dısında iyiler. Ben biraz rahatsizim.onu da biran once toparlanmayi bekliyorum. Dogumun olacagi gece sabaha kadar sanci cektim hepinize tek tek dua etmeye calistim. En kisa.zamanda Allahim.bu duyguyu size de yasatsin canlarim. Sizler benim.icin cok ozelsiniz
Kuzucum inan mesajlarin bi bes 10 tanesini okuyup telefonu birakiyorum. İkizler beni mahvettiler. Ev kalabalik bakan cok ama onlar donusumlu bakiyor ben sut yuzunden gece gunduz karismis vaziyette geziyorum. Sancim da cok ama oyle bir sey ki her turlu zorluga deger onlarin kokulari. O yuzden sakin ha sakin pes etmeyin. Allahin o mucizeyi ne zaman ne sebeplerle verecegini bilemeyizBu arada halabirkadin dan ses seda yok ikizlerle uğraşmaktan burayı görmeye fırsatı olmuyor sanırım, arada ses verse bizi merakta birakmasa çok seviniriz inşallah herşey yolundadır
Ben rapor aldım cnm ama orda yapmadım. Hayır o gün götürmeye gerek yok. Adetten kan testlerin ve USG yapılacak sonda seni yonlendiriyorlatarkadaşlar merhaba zeynep kamilde tüp bebek yaptıran var mı ? bana bir liste verdiler hazırlanması gereken evraklar sgk hizmet dökümü,nüfus müdürlüğünden kayıt örneği vs. bunları ilk gittiğim gün götürmek zorunda mıyım. adetin 2. veya 3.günü sabah 8,30 da gel dediler o gün götürmem gerekiyor mu.
Sagol tatlim benim.Yok grip degil de sancim fena. Adet sancisinin kat be kat fazlasi. Yavas yavas geciyor ama bu gecem de cok zorduCanim benim geçmiş olsun. Grip falan mı nasıl bir rahatsizlik hayırdır dikkat et kendine. Bebislerimizin adları ne annesi. Kuzum benim hayırlı olsun anneligin. Çok güzel bir ile olun inşallah
maşallah Rabbim ocuklarınıza hayırlı sağlıklı ömürler versin.bizlere de nasip etsin bu güzel duyguyu inşallah...
Sagolun kizlar ikinize de dua ettim teyzeleri. Pes etmek yok insallah en yakin zamanda bebeklerinize kavusun sizlerde canlarim. O gozler hep dolu bende de betulcumAllah an ali babalı büyütsün canım çok sevindim iyi olmanıza, kuzularini kokla bizim için. Ayy gözlerim doldu yazarken maşallah subhanallah hepinize
Tamam teşekkürler arkadaşım.Ben rapor aldım cnm ama orda yapmadım. Hayır o gün götürmeye gerek yok. Adetten kan testlerin ve USG yapılacak sonda seni yonlendiriyorlat
allah bağışlasın cnm..bizde seni merak ediyorduk..dualarınada amin.allah bizlerede göstersin inş.Canim bebeislerime 19 ocak sabahi kavustum. Cok sukur kucuk sıkıntılar dısında iyiler. Ben biraz rahatsizim.onu da biran once toparlanmayi bekliyorum. Dogumun olacagi gece sabaha kadar sanci cektim hepinize tek tek dua etmeye calistim. En kisa.zamanda Allahim.bu duyguyu size de yasatsin canlarim. Sizler benim.icin cok ozelsiniz
Allah razı olsun cnm.Rabbim büyük inşallah biz de kavuşuruz hayallerimize...Sagolun kizlar ikinize de dua ettim teyzeleri. Pes etmek yok insallah en yakin zamanda bebeklerinize kavusun sizlerde canlarim. O gozler hep dolu bende de betulcum
Allah razı olsun arkadaşım, hiç pes etmek olur mu daha ne mucizelere imza aticazSagolun kizlar ikinize de dua ettim teyzeleri. Pes etmek yok insallah en yakin zamanda bebeklerinize kavusun sizlerde canlarim. O gozler hep dolu bende de betulcum
İnsallah güzel buyumuslerdir arkadasim endişe etme, bol bol dua et sana da dua edicem güzel haberlerini bekliyoruzkızlar bugün son doz iğnemi yapacağım yarın kontrolüm var . inşallah var olan 2-3 yumurtam güzel büyümüştürRabbim hepimize yardım etsin
inşallah güzel büyümüştür.benim de cumartesi kontrol var.birşey soracaktım.kasıklarda ağrı oluyor mu senin.benim hiç olmuyor da endişeleniyorum yine mi gelişmiyor diye.kızlar bugün son doz iğnemi yapacağım yarın kontrolüm var . inşallah var olan 2-3 yumurtam güzel büyümüştürRabbim hepimize yardım etsin
Canim benim inşallah inşallah. Seninle aynıydı canım ikimizde de hasimato var. Ben iki gün önce değerlerime baktirmani için doktoruma gittim durumumu anlattım tüp bebek yaptığımı. O da kadınlık hormonlarına bakalım dedi hersey normal çıktı sadece dhea diye bir hormon çok yüksek çıktı. Doktorumun dediği şu oldu. Bu hormon erkeklerde yüksek olan bir hormon. Sende olması yumurta gelişimini etkiler adet düzensizliği yapar. Sen menapoz a çok uzaksin değerlerin çok normal bir ilaç vereceğim 3 ay kullanacaksin. Ondan sonra yumurtlaman düzelecek. Ben o kadar mutluydum ki ama yine de tüp bebek doktoruma sorayım dedim gittim sordum doktor gülerek çok bilmiş dedi. Yok öyle bişey dedi bu hormon sadece Tüylenme yapar onun dışında bir etkisi olmaz dedi. Tabi benim umutlar yerlerdeAllah razı olsun arkadaşım, hiç pes etmek olur mu daha ne mucizelere imza aticazsevdakusum computertchr D devrim82 yardm ile birlikte. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Tatlım maşallah bebeklerine kavuşmuşsun. Rabbim onlara can sağlığı versin çok opuyorummm onları nanaktanSagolun kizlar ikinize de dua ettim teyzeleri. Pes etmek yok insallah en yakin zamanda bebeklerinize kavusun sizlerde canlarim. O gozler hep dolu bende de betulcum
Canimmm yoksa hamile misin. Burda okumuştum öyle bişey varmış tam net bilmiyorum ama ovulasyon testinden hamile olduğunu ogrenenler olmuş onu bir araştır istersen ayyy inşallah hamilesindirKızlar Merhaba ya ben saizen kullanıyorum 10 gün oldu. Ve bu ay ovulasyon çizgisi hep çıkıyor en son 2 gün önce çok koyu çıktı. Adetime 3 gün var ama hala çıkıyor :) bu iğne mi yapıyor anlamadım beya
Allah allah benim de dehea yüksek çıkmıştı yıllar önce ama hiç üstünde durmamistim doğrusu, hatta biestoron dehea kullandım bayaa bi acaba aynı şey mi. Doktorlar da ne çok kendine güveniyor laflarının üstüne laf söyleyen olmasın aman, halbuki herkesin dalı farklı. Ne ilacı verdi canım sana ismini yazsana bi arastirayimCanim benim inşallah inşallah. Seninle aynıydı canım ikimizde de hasimato var. Ben iki gün önce değerlerime baktirmani için doktoruma gittim durumumu anlattım tüp bebek yaptığımı. O da kadınlık hormonlarına bakalım dedi hersey normal çıktı sadece dhea diye bir hormon çok yüksek çıktı. Doktorumun dediği şu oldu. Bu hormon erkeklerde yüksek olan bir hormon. Sende olması yumurta gelişimini etkiler adet düzensizliği yapar. Sen menapoz a çok uzaksin değerlerin çok normal bir ilaç vereceğim 3 ay kullanacaksin. Ondan sonra yumurtlaman düzelecek. Ben o kadar mutluydum ki ama yine de tüp bebek doktoruma sorayım dedim gittim sordum doktor gülerek çok bilmiş dedi. Yok öyle bişey dedi bu hormon sadece Tüylenme yapar onun dışında bir etkisi olmaz dedi. Tabi benim umutlar yerlerdekime inanacagimi şaşırdım. Ne yapayım ben yaa kime inanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?