- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
inşallah bir dahaki sefer olur.ben de 5. gündeyim cumartesi kontrol var inşallah gelişmiştir...Benim tedavim iptal oldu, biri çatlamış diğeri de yeterince yanıt vermedi diye aşılamaya bile gerek görmedi doktorum. Her şeyin hayırlısı yine ama insanız elde değil üzülüyoruz işte. Devam eden arkadaşlardan iyi haber gelir umarım.
Canim sordum ben dedim ki ben dhea 4-5 ay kullandım ondan dolayi mi yüksek Hayır dedi bu bir hormon dedi o ilaçla ilgisi yok dedi. İlacın ismi aldactone canım. Bilemedim bendeAllah allah benim de dehea yüksek çıkmıştı yıllar önce ama hiç üstünde durmamistim doğrusu, hatta biestoron dehea kullandım bayaa bi acaba aynı şey mi. Doktorlar da ne çok kendine güveniyor laflarının üstüne laf söyleyen olmasın aman, halbuki herkesin dalı farklı. Ne ilacı verdi canım sana ismini yazsana bi arastirayim
Canim senin folikül sayın gayet iyi bence bu grupta bulunan hastaların yani bizlerin folikül sayısı 3 u geçmez bazı aylar hiç olmaz. Bence sen iyi bir doktora git boşuna moralini bozup kendine ve Ailene zarar verme. Amh yanıltıcı olabiliyor. Yumurtalık rezervi ni en iyi ultrason daki folikül sayısı belirler bunu bütün doktorlar soyluyorKizlar merhaba ben bu konuda cok yeni oldugum icin birsey soracagim. Teshisim yumurtalik rezervi azligi. Ilk doktor bana ileri derecede azalmis dedi. Ilk ultrason muayesinde 7 folikul saydi. Malum amh yerlerde. Kibarca bizi yolladi yani cok ilgilenmek istemedi. Dun baska bir doktora daha gittim ademinim ilk gununden itibaren 10. Gun. Ultrasonla folikul sayimi yapti ve tam 16 tane folikul goruyorum dedi. Aranizda boyle bi deneyimi olan var mi. Yani folikul sayisi aydan aya bu kadar hizli degisrmi. Amh degeri ve folukul sayisi dogru orantili benim bildgm kadariyla. Her folikul yumurta anlamina gelmiyor biliyorum hatta amh degeri dusuk oldugu icin bi cok folikul bos olabilir ama yine de cok sasirdim ben bu duruma. Sizlerin folikul sayiniz kacti tedavi oncesi. Cevaplarsaniz cok sevindirirsiniz beni
Çok ilginç aldactone diuretik bi ilaç kalp hastalarında falan kullanılıyor kullanırken çok dikkatli ol canım sıvı alımını ihmal etme sakinCanim sordum ben dedim ki ben dhea 4-5 ay kullandım ondan dolayi mi yüksek Hayır dedi bu bir hormon dedi o ilaçla ilgisi yok dedi. İlacın ismi aldactone canım. Bilemedim bende
Bilmiyorum canım öf hangi doktora guvenecegimi sasirdimÇok ilginç aldactone diuretik bi ilaç kalp hastalarında falan kullanılıyor kullanırken çok dikkatli ol canım sıvı alımını ihmal etme sakin
Aldactone ve tuylenme konusu var bi ona baksana bana mantıklı geldi kullanabilirsinBilmiyorum canım öf hangi doktora guvenecegimi sasirdim
Benim epey ağrım oluyor tatlım ama benim kisttende kaynaklanıyor olabilir . Biri 14 diğer üçü 10 mm olmak üzere 4 yumurta gördü doktorum . E2 testi istedi . Ona göre iğne dozlarini ayarlayacak ama sıkıntı benim gonal f im bitti . Tekrar gonal f kullan dedi şu an eczanedeyim 360 tl diyor raporlu almıştım ben iğneleri hepsi 700 tutmuştu şimdi bu parayı vermek bana nasıl koyuyor . Ama Allah nasip etsin kucağıma alayım da hiç biri umrumda degil .. inşallah senin yumoşlarda güzel buyumusturinşallah güzel büyümüştür.benim de cumartesi kontrol var.birşey soracaktım.kasıklarda ağrı oluyor mu senin.benim hiç olmuyor da endişeleniyorum yine mi gelişmiyor diye.
Canim bende çok Tüylenme yok dhea yi kullanırken olmuştu ama şimdi yok. Ona da bakayim bir.Aldactone ve tuylenme konusu var bi ona baksana bana mantıklı geldi kullanabilirsin
Sadece tuylenmeden bahsetmiyor dehea nin testesteron ile ilişkisinden falan bahsediyor uzun süreli kullanım gerekiyor falan diye bayaa bi yazismislar hazır ara vermisken ilacını kullan derim ben, tüp bebek doktorlarına kalırsa alternatif tıbba bile karşılar.Canim bende çok Tüylenme yok dhea yi kullanırken olmuştu ama şimdi yok. Ona da bakayim bir.
Bende hicbir kasik agrisi hissetmemistim canim ama birtanede olsa cok sukur gelisti.. Dualarimiz birbirimizle olsun herzaman.. Endiselenme cunku stres ilumsuz etkiliyor herseyi canimkızlar bugün tedavinin 5. günündeyim.cumartesi kontrol var ama ben endişeliyim acaba gelişmiyor mu diye.çünkü kasık ağrısı hissetmiyorum.dua ederseniz sevinirim...
Canim kasik agrim olmuyor gelismiyor diye kafana takma.bende hic kasik agrisi yasamadim.hatta normalde daha cok yasarim.ama igneleri vururken hic olmadi.ama sukur 8 yumurtam olusmustu.kafana takma yani stres daha cok etkiliyor..kızlar bugün tedavinin 5. günündeyim.cumartesi kontrol var ama ben endişeliyim acaba gelişmiyor mu diye.çünkü kasık ağrısı hissetmiyorum.dua ederseniz sevinirim...
Maşallah kuzularima isimleri ile yasasinlar. . Ay yakın olsak kesin gelirdim görmeyeSagol tatlim benim.Yok grip degil de sancim fena. Adet sancisinin kat be kat fazlasi. Yavas yavas geciyor ama bu gecem de cok zorduonlar icin ne acilara katlaniyoruz. İsimlerimiz ahmet ediz ve ayse melis teyzesi.
Ahh yavrum ağzından bal damliyor o şans beni bulur mu acaba ☺ bakalım kullandığım iğne denmi bilmiyorum ki canım bekleyip göreceğizCanimmm yoksa hamile misin. Burda okumuştum öyle bişey varmış tam net bilmiyorum ama ovulasyon testinden hamile olduğunu ogrenenler olmuş onu bir araştır istersen ayyy inşallah hamilesindir
Hergün duamdasiniz canlar beraber güzel haberler paylasacagiz inşallahAllah razı olsun arkadaşım, hiç pes etmek olur mu daha ne mucizelere imza aticazsevdakusum computertchr D devrim82 yardm ile birlikte. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İnşallah betülcüm inşallah. .Allah razı olsun arkadaşım, hiç pes etmek olur mu daha ne mucizelere imza aticazsevdakusum computertchr D devrim82 yardm ile birlikte. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
İnşallah buyumuslerdir..o endişeye cok iyi bilirim. .inşallah iyi haber verirsin bize..kızlar bugün son doz iğnemi yapacağım yarın kontrolüm var . inşallah var olan 2-3 yumurtam güzel büyümüştürRabbim hepimize yardım etsin
Allah razı olsun cnm benim. .Hergün duamdasiniz canlar beraber güzel haberler paylasacagiz inşallah
Canim yaa üzüldüm. .inşallah bidahaki ay devam eder..Benim tedavim iptal oldu, biri çatlamış diğeri de yeterince yanıt vermedi diye aşılamaya bile gerek görmedi doktorum. Her şeyin hayırlısı yine ama insanız elde değil üzülüyoruz işte. Devam eden arkadaşlardan iyi haber gelir umarım.
ismimle dua edersen sevinirim cnm.ben sana hep isminle dua ediyorum.şu an tedavi aşamasındayım.ismim aysel...Hergün duamdasiniz canlar beraber güzel haberler paylasacagiz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?