Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inşallah bir dahaki sefer olur.ben de 5. gündeyim cumartesi kontrol var inşallah gelişmiştir...

Canim sordum ben dedim ki ben dhea 4-5 ay kullandım ondan dolayi mi yüksek Hayır dedi bu bir hormon dedi o ilaçla ilgisi yok dedi. İlacın ismi aldactone canım. Bilemedim bende

Canim senin folikül sayın gayet iyi bence bu grupta bulunan hastaların yani bizlerin folikül sayısı 3 u geçmez bazı aylar hiç olmaz. Bence sen iyi bir doktora git boşuna moralini bozup kendine ve Ailene zarar verme. Amh yanıltıcı olabiliyor. Yumurtalık rezervi ni en iyi ultrason daki folikül sayısı belirler bunu bütün doktorlar soyluyor

Canim sordum ben dedim ki ben dhea 4-5 ay kullandım ondan dolayi mi yüksek Hayır dedi bu bir hormon dedi o ilaçla ilgisi yok dedi. İlacın ismi aldactone canım. Bilemedim bende
Çok ilginç aldactone diuretik bi ilaç kalp hastalarında falan kullanılıyor kullanırken çok dikkatli ol canım sıvı alımını ihmal etme sakin

inşallah güzel büyümüştür.benim de cumartesi kontrol var.birşey soracaktım.kasıklarda ağrı oluyor mu senin.benim hiç olmuyor da endişeleniyorum yine mi gelişmiyor diye.
Benim epey ağrım oluyor tatlım ama benim kisttende kaynaklanıyor olabilir . Biri 14 diğer üçü 10 mm olmak üzere 4 yumurta gördü doktorum . E2 testi istedi . Ona göre iğne dozlarini ayarlayacak ama sıkıntı benim gonal f im bitti . Tekrar gonal f kullan dedi şu an eczanedeyim 360 tl diyor raporlu almıştım ben iğneleri hepsi 700 tutmuştu şimdi bu parayı vermek bana nasıl koyuyor . Ama Allah nasip etsin kucağıma alayım da hiç biri umrumda degil .. inşallah senin yumoşlarda güzel buyumustur

Canim bende çok Tüylenme yok dhea yi kullanırken olmuştu ama şimdi yok. Ona da bakayim bir.
Sadece tuylenmeden bahsetmiyor dehea nin testesteron ile ilişkisinden falan bahsediyor uzun süreli kullanım gerekiyor falan diye bayaa bi yazismislar hazır ara vermisken ilacını kullan derim ben, tüp bebek doktorlarına kalırsa alternatif tıbba bile karşılar.

kızlar bugün tedavinin 5. günündeyim.cumartesi kontrol var ama ben endişeliyim acaba gelişmiyor mu diye.çünkü kasık ağrısı hissetmiyorum.dua ederseniz sevinirim...

kızlar bugün tedavinin 5. günündeyim.cumartesi kontrol var ama ben endişeliyim acaba gelişmiyor mu diye.çünkü kasık ağrısı hissetmiyorum.dua ederseniz sevinirim...
Bende hicbir kasik agrisi hissetmemistim canim ama birtanede olsa cok sukur gelisti.. Dualarimiz birbirimizle olsun herzaman.. Endiselenme cunku stres ilumsuz etkiliyor herseyi canim

Canim kasik agrim olmuyor gelismiyor diye kafana takma.bende hic kasik agrisi yasamadim.hatta normalde daha cok yasarim.ama igneleri vururken hic olmadi.ama sukur 8 yumurtam olusmustu.kafana takma yani stres daha cok etkiliyor..

Sagol tatlim benim.Yok grip degil de sancim fena. Adet sancisinin kat be kat fazlasi. Yavas yavas geciyor ama bu gecem de cok zordu onlar icin ne acilara katlaniyoruz. İsimlerimiz ahmet ediz ve ayse melis teyzesi.
Maşallah kuzularima isimleri ile yasasinlar. . Ay yakın olsak kesin gelirdim görmeye

Canimmm yoksa hamile misin. Burda okumuştum öyle bişey varmış tam net bilmiyorum ama ovulasyon testinden hamile olduğunu ogrenenler olmuş onu bir araştır istersen ayyy inşallah hamilesindir
Ahh yavrum ağzından bal damliyor o şans beni bulur mu acaba ☺ bakalım kullandığım iğne denmi bilmiyorum ki canım bekleyip göreceğiz

kızlar bugün son doz iğnemi yapacağım yarın kontrolüm var . inşallah var olan 2-3 yumurtam güzel büyümüştür Rabbim hepimize yardım etsin
İnşallah buyumuslerdir..o endişeye cok iyi bilirim. .inşallah iyi haber verirsin bize..

Canim yaa üzüldüm. .inşallah bidahaki ay devam eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…