Persembe Dr a güdeceğim Can'ım bakalımCok sukur cnm simdi napiyoruz?
İnşallah kuzum bütün dualarım hepimiz için hepimiz güzel anneler olalım inşallah bu senemutlu yıllar anne adayı cnm ..rabbim gönlündekini versin cnm..nice nice boy boy bebilerle senelere...
Mutlu yillar canim yaa. Allah hepimize mutlu saglikli bol cocuklu yillar yasatsin. Evlerimiz cocuk kahkahalariyla kahve kokulariyla dolsun.Bugün benim doğum günüm canlargeçen de doğum günüm de yumurta problemimi ogrenmitjm bu doğum günüm de inşallah anne olurum. Burda çok şey öğrendim sizlerle çok sey paylaştım. Inşallah bu sene hepimiz anne oluruz .. iyi ki varsınız
Amin Can'ım benim inşallah o günleri allahım bize de yaşatır canımMutlu yillar canim yaa. Allah hepimize mutlu saglikli bol cocuklu yillar yasatsin. Evlerimiz cocuk kahkahalariyla kahve kokulariyla dolsun.
amin cnm...İnşallah kuzum bütün dualarım hepimiz için hepimiz güzel anneler olalım inşallah bu sene
Ins canim allah yardimcin olsun. Erken yumurtlama mi olmus?Bisey soracagim tedaviye baslamadan once hangi degrlere bakiyorlar bilgi verebilirmsn? Mesela rahim kalinligi lh fsh e2 kontrol edoyorlar sanirim dmi?dr gittim kızlarrr çok şükür değerlerim iyi çıkdı..ama tedavi için geç kalmışdım.sonraki ayda inş. değerlerim yine iyi çıkar ve tedavi başlar hayrlısıyla..
Olsun geç olsun güç olmasın Can'ım :) hormonlar iyi olsun yeter kidr gittim kızlarrr çok şükür değerlerim iyi çıkdı..ama tedavi için geç kalmışdım.sonraki ayda inş. değerlerim yine iyi çıkar ve tedavi başlar hayrlısıyla..
canım malum tatildeydik memleketteydim. çok giremedim nete arada giriyordum ama muhabbet olmadı. sizi takipteyim canım seni merak ediyordum adet olmuşsun gözün aydın. gerçi gözün aydın mı denir ne denir bilemedim ama bebek yoksa adet olmak daha mantıklısevdakusum nerelerdesin ara da ses ver canımm
Aynen öyle Bebek olmadığı müddetçe adet iyidir :) zeynep Kamil den çıktım bende 2.raporu alacağım sağda 2 solda 2 Folükül var dedi aksam kendi Dr uma gideceğim bakalım o ne Dicek Başladım yine gezmeye bencanım malum tatildeydik memleketteydim. çok giremedim nete arada giriyordum ama muhabbet olmadı. sizi takipteyim canım seni merak ediyordum adet olmuşsun gözün aydın. gerçi gözün aydın mı denir ne denir bilemedim ama bebek yoksa adet olmak daha mantıklı
Evet aynen canım. .Olsun geç olsun güç olmasın Can'ım :) hormonlar iyi olsun yeter ki
Niye geziyorsun karar veremedinmi hangisine gitsem diyeAynen öyle Bebek olmadığı müddetçe adet iyidir :) zeynep Kamil den çıktım bende 2.raporu alacağım sağda 2 solda 2 Folükül var dedi aksam kendi Dr uma gideceğim bakalım o ne Dicek Başladım yine gezmeye ben
Sagol canim benim darisi sana insallah. Cok sevindim sni gordugume :)yine geldim ben çoookk uzun zaman sonra...inşallah hepiniz iyisinizdir...
birkadin ikizlerini kucaklamış çok şükür...Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin...
tedavisi devam edenler inşallah bol ve kaliteli yumurtalarınız sonrasında embriyolarınız olurda bebişlere kavuşursunuz umarım...
canım canımmmmmSagol canim benim darisi sana insallah. Cok sevindim sni gordugume :)
Biraz erken dogdular teyzesi cok sukur birkac kucuk sıkıntı disinda sagliklilar. Ama ikiz baska biseymis gercekten cok zor. Allahtan o kadar cok istedim ki onlari dayanma gucu buluyorum :) gece gunduz diye bisey kalmadi simdiden ben nasil ise basliycam diye kara kara dusunuyorum :) hayirlisiyla en kisa zamanda sen de bebisini kucagina al canim ama teker teker gelsinler :)canım canımmmmmhayırlı uğurlu olsun inşallahhhh gözün aydın..nasıl oldu bebişler..teyzesi sevsin onların totişlerini
Allah güç kuvvet versin canım,Allah gönlüne göre verdi.....inan herkesten duyuyorum ikiz çok zor diye hatta yakından tanık olduklarımda var ama ne yalan söyliym bende ikiz sevdalısıyım :)Biraz erken dogdular teyzesi cok sukur birkac kucuk sıkıntı disinda sagliklilar. Ama ikiz baska biseymis gercekten cok zor. Allahtan o kadar cok istedim ki onlari dayanma gucu buluyorum :) gece gunduz diye bisey kalmadi simdiden ben nasil ise basliycam diye kara kara dusunuyorum :) hayirlisiyla en kisa zamanda sen de bebisini kucagina al canim ama teker teker gelsinler :)
Canimmm çok sevindim 4 folikul maşallah :)) inşallah dolu doludur. Güzelce dollenip tutunur lar anneciğine inşallah :)Aynen öyle Bebek olmadığı müddetçe adet iyidir :) zeynep Kamil den çıktım bende 2.raporu alacağım sağda 2 solda 2 Folükül var dedi aksam kendi Dr uma gideceğim bakalım o ne Dicek Başladım yine gezmeye ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?