- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
- 103
adetin 2. günü usg sağda 2 solda 6 tane folükül vardı normal mi yoksa az mı ?Canimmm çok sevindim 4 folikul maşallah :)) inşallah dolu doludur. Güzelce dollenip tutunur lar anneciğine inşallah :)
Yani bizim gibi hastalar için normalin üstünde :) maşallah inşallah daha da iyi olur.adetin 2. günü usg sağda 2 solda 6 tane folükül vardı normal mi yoksa az mı ?
ama bana bir doktor adetin 2. günüYani bizim gibi hastalar için normalin üstünde :) maşallah inşallah daha da iyi olur.
E2 biraz yüksekmis ama canım yine de net bir bilgim yok diğer arkadaşların bilgisi varsa onlar yardimci olsunlar.ama bana bir doktor adetin 2. günü
FSH:3.9
LH: 3.75
ESTRADİOL:93.74 çıktığı için e2 yüksek muhtemelen rezervin düşüktür dedi. amh yaptırmadım daha ama kafam bulandı
Tek başına e2 rezerv hakkında bilgi vermez. bu değer biraz yüksek ama usg ve fsh ta önemli ki fsh çok normal görünüyor şu anda. belki bu e2 ile kist oluşmuş olabilir ancak..ama bana bir doktor adetin 2. günü
FSH:3.9
LH: 3.75
ESTRADİOL:93.74 çıktığı için e2 yüksek muhtemelen rezervin düşüktür dedi. amh yaptırmadım daha ama kafam bulandı
hayırlı olsun tedaviniz sonu bebiş olsun inşallah..Selam arkadaslar umarim herkes iyidirler. Evet ben cok sukur regli oldum gec gelen reglim acisini cikardi masallah bu seferde durmuyor bunyem sasti ne diyim artik ve tabii ilaclarimi almaya basladim hafta Turkiyedeyim kismetse transferim olacak. Estrefom ve Coraspirin almaya basladim Allahim insallah bu sefer olur cok heyecanliyim cok ne olur dualarinizi esirgemeyin gitmeler gelmeler isten izin almalar o kadar zor oluyor ki anlatamam Rabbim artik hayirlisiyla sonucuna ulastirir insallah.
insallah cumelmizinhayırlı olsun tedaviniz sonu bebiş olsun inşallah..
Yok Can'ım sabah ki rapor için devlet hastanesindeki Dr aksam ki kendi Dr im :)Niye geziyorsun karar veremedinmi hangisine gitsem diye
Maşallah 2 ser ikişer yumuoslar olmus..güzel güzel buyusunler inşallah. .saglikli olsunlar dolu dolu olsunlar ins.cnmm...
Amin Can'ım ama mart da yapacağız tüp Bebek 1 ay daha saizen kullan derdi Dr im en iyi sonuç için biraz uzun kullanmak iyi dedi evde çalısmaya devam :))Canimmm çok sevindim 4 folikul maşallah :)) inşallah dolu doludur. Güzelce dollenip tutunur lar anneciğine inşallah :)
Hadi bakalımmm :) hayırlısıyla inşallah çalışmalar sonuç verir. Benimde birkaç gündür troid değerlerim bozuldu galiba kendimi hiç iyi hissetmiyorumAmin Can'ım ama mart da yapacağız tüp Bebek 1 ay daha saizen kullan derdi Dr im en iyi sonuç için biraz uzun kullanmak iyi dedi evde çalısmaya devam :))
Alla alla baktırsana Can'ım durduk yere yükseliyor mu ilaçların yokmuHadi bakalımmm :) hayırlısıyla inşallah çalışmalar sonuç verir. Benimde birkaç gündür troid değerlerim bozuldu galiba kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Merhaba canımmm amh bi yerde düşük bir yerde yüksek çıkmaz ya alla alla ilk amh ile ikinci arasında ne kadar sure geçti fsh a takılma yükselir azalır o ama amh düşmesi rezervin azaldığımı gösterir ne kadar Zaman da oldu buHerkese merhaba.Pazartesi günü Zeynep kamilde yaptırdığım kan sonucumda Fsh 16,11- Amh : 0,27 çıkmışDaha önce özel hastanede yaptırmıştım Fsh : 11,89-Amh : 0,7 çıkmıştı. 15 gün sonra tekrar gel demişlerdi yine Zeynep Kamile gitcem. Değerlerin bu kadar değişmesi normal bişey mi ? moralim iyice bozuldu
İlaçlarım var kullanıyorum ama tüp bebek ilaçları çok etkiledi sanırım ondan. Çünkü çatlatma iğnesi çok etkiliyormus.Alla alla baktırsana Can'ım durduk yere yükseliyor mu ilaçların yokmu
İlkini ocak ayının başında yaptırmıştım 2.ye 8 şubat bende anlamadım bişey. Prolaktin de yüksek çıkmışMerhaba canımmm amh bi yerde düşük bir yerde yüksek çıkmaz ya alla alla ilk amh ile ikinci arasında ne kadar sure geçti fsh a takılma yükselir azalır o ama amh düşmesi rezervin azaldığımı gösterir ne kadar Zaman da oldu bu
Öyle derler evet benim de 0.18 amh ama yapıyorlar sen bakma onlara moralini bozma bir daha yaptır bakalım Can'ımİlkini ocak ayının başında yaptırmıştım 2.ye 8 şubat bende anlamadım bişey. Prolaktin de yüksek çıkmış
1 ayda bu kadar değişir mi şaşırdım. Kadıköyde düzen laboratuvarı diye bir yer varmış orada tekrar yaptırcam.
amh 0,2 değeri tanıdık bir doktora gösterdim tüp bebek bile olmaz diyorkafayı yemek üzereyim.
Hiç kafana takıp kendini üzme, ortamın sıcaklığı bile AMH sonucunun yanlış çıkmasına sebep olabiliyormuş, önemli olan ultrasonda yumiler ve rahmin durumu bence... Benimki de 0,16 çıkmıştı ama çok ünlü bir profa gittim bu yanlış dedi ben daha iyi bir tablo gördüm dedi, tekrarlamaya gerek duymadı.İlkini ocak ayının başında yaptırmıştım 2.ye 8 şubat bende anlamadım bişey. Prolaktin de yüksek çıkmış
1 ayda bu kadar değişir mi şaşırdım. Kadıköyde düzen laboratuvarı diye bir yer varmış orada tekrar yaptırcam.
amh 0,2 değeri tanıdık bir doktora gösterdim tüp bebek bile olmaz diyorkafayı yemek üzereyim.
Ultrasonda bir tarafta 3-4 diğer tarafta 2-3 yumurta var dedi. Daha önceki muayenelerimde de hep yumurtaların çok güzel rahim için temiz dediler.Hiç kafana takıp kendini üzme, ortamın sıcaklığı bile AMH sonucunun yanlış çıkmasına sebep olabiliyormuş, önemli olan ultrasonda yumiler ve rahmin durumu bence... Benimki de 0,16 çıkmıştı ama çok ünlü bir profa gittim bu yanlış dedi ben daha iyi bir tablo gördüm dedi, tekrarlamaya gerek duymadı.
6-7 tane yumin var maşallah suphanallah, zaten 8-10 tane olursa doğal gebelik şansı yüksek bana söyledikleri, benim 3 yumi görmüştü sağ tarafta ve tüp başlattı, sonra ben istemedim hazır hissetmiyordum... Hormonlar zaten stresten etkileniyor, pozitif düşünce çok çok iyi geliyor...Ultrasonda bir tarafta 3-4 diğer tarafta 2-3 yumurta var dedi. Daha önceki muayenelerimde de hep yumurtaların çok güzel rahim için temiz dediler.Teşekkür ederim desteğin için. Üzülmeyeceğim diyorum ama elimde değil :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?