- 22 Şubat 2014
- 771
- 377
- 133
Ilk dogal yoldan.Dogal yolla mi hamile kaldin canim yoksa tup mu
Oyy canım benim buralardayim ama yazamıyorum, kosturmaca ışe daha transfer olmadı bekliyorum hal , olursa haber veririm canım sen nasılsın
İyi Can'ım ben de mart da başlıcak tedavi şşte bekliyorum :) ne Zaman transfer olacaksınOyy canım benim buralardayim ama yazamıyorum, kosturmaca ışe daha transfer olmadı bekliyorum hal , olursa haber veririm canım sen nasılsın
canım benim koşturmaca geçiyo günler malum okulun ilk zamanları toplantılar evraklar vs. bide bir süre uzaklaşmak istiyorum ama takip ediyorum sizi. ben uzun bir süre tedavi olmayı düşünmüyorum. bakalım Rabbim ne gösterecek hayırlısı olsun hepimiz hakkında. sen neler yapıyorsun canım
Hayırlısı kuzum dinlen kafanı dağıt zaten çok güzel bir mesleğin var inşallah iyi olur Can'ım senin için bende bekliyorum birşey tok şuan canımcanım benim koşturmaca geçiyo günler malum okulun ilk zamanları toplantılar evraklar vs. bide bir süre uzaklaşmak istiyorum ama takip ediyorum sizi. ben uzun bir süre tedavi olmayı düşünmüyorum. bakalım Rabbim ne gösterecek hayırlısı olsun hepimiz hakkında. sen neler yapıyorsun canım
Anam kızlar hep okuyucu olmuş :) iyi buralar da olum da arada yoklama yapıcamSelam canım. Buralardayım aslında genelde okuma taraflarında oluyorum bu sıra.. :)
Anam kızlar hep okuyucu olmuş :) iyi buralar da olum da arada yoklama yapıcam
:) güldürdün beni ....
Allah bağışlasın, ikinciyi de nasip etsin inşallah, yaşınız kaçtı? kür ve takviyelerle vücutlarını hazırlayıp, hormonlarını düzenleyenler tüp te ya da normal yolla başarıyı yükseltiyorlar bence..selam kızlar.Benim de yumurta rezervim az.3 kez asilama yaptırdık.fsh değerim 15e yukseldi amh değerim 0,16 idi.Tek yumurta ile Ankara Ankalife de tüp bebek denedik.Bebeğim 9. haftalıkken kalbi durdu.5 ay sonra tekrar tedavi ile ikinci tüp bebebeğe başladık.Bu arada amh değerim 0.23e yükseldi.Eurofertil Altunizadede tüp bebek yaptırdık Doktorum Eray Çalışkan idi.Allah'a şükür bir kızım oldu.Amh değerim çok düşük olduğu için zaman kaybetmeden tekrar tüp bebek yaptırmayı istedik.Aralık ayında adet oldum ve daha olmadım.Doktora gittim rahim kalınlaşmış adet olursun dedi ancak hala olmadım ve yumurta gözükmüyordu.Üniversite hastanesinde kan verdim fsh 83.10 çıktı amh hormon değerini 10 gün sonra alacam.bu fsh değeri ile tekrar adet olabilirmiyim ve de tekrar çocuk sahibi olabilirmiyim bilemiyorum Allah'a şükür bir kızım var.İsteyen herkez cocuk sahibi olsun İnşallah
Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.İnşallah her şey istediğin gibi olur :)Selam kizlar nasilsiniz ben cok kotu grip oldum tam transfer haftasinda.Cumartesi gunu doktora gidiyorum.Insallah hersey yolunda gider.Dua edin lutfen bana.Bu sefer hersey yolunda gitsin ne olur..
İnşallah güzel gidecek Can'ım merak etme hayırlısı ıle .. Dualarım seninle cok geçmiş olsunSelam kizlar nasilsiniz ben cok kotu grip oldum tam transfer haftasinda.Cumartesi gunu doktora gidiyorum.Insallah hersey yolunda gider.Dua edin lutfen bana.Bu sefer hersey yolunda gitsin ne olur..
Can'ım benim iyi olmana moralinin bir nebze düzeldiğini sevindim sana demiştim amh a takılma. Amh ABD tarafından ölçülen bir test.onların makinelerine göre ölçülüyor ve orda menapoza girme yaşı çok erken olduğu için ortalama 0.50 daha koy üzerine demişti bana gittiğim 2 Dr da. Biz amh fsh üzülüp üzülüp baktırıyoruz üzüldükçe daha cok stres yapıyoruz normal olmasına imkan kalmıyor ki testlerinArkadaşlar herkese merhaba,ben Zeynep Kamilde tedavi olacaktım fakat eşim orada olmaz dedi. O ara tesadüfen eşimin kardeşinin Giresun Ünv.den tanıdığı Prof. varmış onu tavsiye etti. Kavacık medistatede Salı günü oraya gittim raporlarımla beraber . İlk amh 0,70- fsh 11,89 du daha sonra zeynep kamilin yaptığı tahlillerde amh 0,2 fsh 16 çıktı. İyice umutsuzluğa kapılmıştım .Prof.Oya Gökmen bana bu tahliler çok güvenilir değil değişkenlik gösterebilir dedi benim için önemli olan yumurtalarının olması muayene etti 3 sol tarafta, 3 sağ tarafta 6 tane yumurta gördü bu çok güzel birşey dedi hatta sol taraftaki çatlamak üzereydi ama maalesef benim sol tüpüm tıkalıdaha önceden bir düşüğüm vardı 5 haftalık normal yolla hamile kalmıştım oda avantajımız dedi yani içime su serptti ve nasıl normal yolla hamile kalamadığına şaşırdım dedi. Prolaktinim yüksek çıkmıştı onun için bir ilaç verdi ve bir tanede folikasit verdi.Ayın 26 sında tekrardan gideceğim bir işlem yapılacak sonra adet günümü bekleyeceğiz orada tedaviye başlayacağım. Gelişmeleri yazarım sizede. Benim özele gitmeye imkanım yoktu maalesef kredi kullanıp yaptıracağım. Fiyatı da diğer özellere göre daha iyi 5000 tl dedi+1000 ilaç dedi. Bakalım hayırlısı olsun çok umutlu ve heyecanlıyım. Sizde amh ve fsh a çok takılmayın benim psikolojim bozulmuştu resmen Şuan moralim de çok iyi beslenmeme de dikkat ediyorum ve her sabah 1 kaşık çörekotu yağı içiyorum.Allahıma dua ediyorum evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et diye.
Can'ım benim iyi olmana moralinin bir nebze düzeldiğini sevindim sana demiştim amh a takılma. Amh ABD tarafından ölçülen bir test.onların makinelerine göre ölçülüyor ve orda menapoza girme yaşı çok erken olduğu için ortalama 0.50 daha koy üzerine demişti bana gittiğim 2 Dr da. Biz amh fsh üzülüp üzülüp baktırıyoruz üzüldükçe daha cok stres yapıyoruz normal olmasına imkan kalmıyor ki testlerin
Bu sebeple artık her şeyi unut tedavine odaklan inşallah güzel olacak Oya hanımı duymuştum ve araştırmıştım iyi bir Dr umarım başarılı olur tedavin Can'ım
Çok güzel canım:) yüzün hep gülsün Allahım hemen sana poz İ göstersin.Çok teşekkür ederim Canımcım, İnşallah hepimiz için güzel şeyler olur hayırlı olur. Moral resmen ilaç gibi geldi bana şu ara işyerimde de stresi azalttım daha pozitifim her şeye :)
A.S . cnm..geçmiş olsun.inş.herşey olumlu gider.allah yardımcın olsun cnm..Selam kizlar nasilsiniz ben cok kotu grip oldum tam transfer haftasinda.Cumartesi gunu doktora gidiyorum.Insallah hersey yolunda gider.Dua edin lutfen bana.Bu sefer hersey yolunda gitsin ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?