Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Gozunaydin canim. Allah yardimcin olsun.

merhaba 2 yıldır takip ediyorum bu başlığı hep başarı oykumu yazmak umuduyla bekledım ama 3. tup bebek denemem de başarısız oldu amh 1.20 fsh 12 .Agustos ayınde yapmış oldugumuz ikinci denemede iki embriyo blast gelişti 6. haftada düşükle sonuclandı en son 15 gün önceki tup bebekte tek embriyoyla düşük oldu .Haziranda 3 yıl evlilik şartı doluyor nerden başlayacağımı bilmiyorum rapor çıkaran arkadaşlar ne kadar surdu almanız ,antalya akdeniz unv. almayı düşünüyorum,cok mu uzun suruyor urfada görev yapıyorum sadece yaz tatili surem var . yaş 36 bu arada .iki histereskopi bir rahim ameliyatı derken bu noktalara gelebildik ,yeniden başlamak ne zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yapay rahim uygulamasını da merak ediyorum deneyen var mı aranızda arkadaşlar

Geçmiş olsun Can'ım inşallah biran önce tedavin güzel sonuçlanır
Ben 1.5 senelik evli iken aldım ilk raporumu şimdi 2.raporu alacağım 3 sene şartı düşük reservde aranmıyor 1.5 Ay da falan almıştım ilk raporu

Tüm tedavilerin kısa protokol müydü. Benim de 2 başarısız 3.düşük oldu
anladığım kadarıyla yumurta kötüyse embriyo da kötü oluyor ve tedaviler başatısız oluyor. Yani era co cultur pgt bunların uygulanmasına dikkatli karar vermek lazım

Amiraa sen tekrar deneyecek misin? Toparlanma süreci de zor spora başladım ,yürüyüşler yapıyorum sığındık Allah 'a ,hastane ve doktor araştırıyorum ,haziranda rapor almaya çalışıp tekrar deneyeceğim.

Deniycem tabii o kalp içimde bir an önce yeniden atsın istiyorum geçen hafta kürtaj oldum vaktim var şimdilik ama ben artık yumurta almayı da düşünüyorum.spor ve sağlıklı beslenme kendimize yapıcağımız en güzel yatırım.haziran iyi bi süre vakit bizim için çok önemli

yumurta alma fikriniz olabilir, saygı duyarım.ancak dinimizce doğru değil bunu belirtmek isterim.nesillerin karışmasına yol açtığı için.cenneti kazanmak kolay değil sabretmemiz gerekiyor.sonsuz ahiret yurdu yerine bu dünyadaki haram mutluluğu tercih etmek ne kadar doğru olur siz karar verin...

devrim82 canım gerçekten bilmiyordum üç yıl şartı aranmadığını çok şaşkınım dünyanın parasını ilacını harcadık biz ,bi de yazı ankara da geçirdim halledebilirmişim neyse önümüze bakalım durmak yok ...

çok geçmiş olsun en kısa zamanda atsın o kalp içinde insallah...

Ben de sizin fikrinize saygı duyuyorum ve çabalarınıza da fakat ben bunu bir tedavi olarak görüyorum

simdi araştırıyordum da önce aşılama olması gerekiyor diyor, canım biz 3 kez tup bebek denedik ,aşılamayla hoppp başa dön öyle mi oluyor anlamadım valla

Benimde yumurta reservim az. Bakalim. Gecen tek yumurta klomenle olustu. Bukez bol igne yaoiyorum. Yarin belli olacak yumurta oldumu olmadimi

Canim yaa allah yardimcimiz olsun ne diyelim. Amh o ladarda dusuk degilmis aslinda. Burada cogumuzun ki sifira yakin. umudunu kaybetme uzulme aglama .... Vs bunlar bana en cok soylenen kelimeler su anda. Seni ck iyi anliyorum yilginlik cokuyo insanin uzerine ama hersey rabbimin elinde. Hayat verecek olan o. Kimilerine veriyo kimilerini yillarca aratiyor. Nasibimizde varsa gelecek bi sekilde yoksa alismak mecburiyetindeyiz galiba. Diger tedavilerinde gebelik olumus. Buda bi umut. Ins bundan sonrakilerde dha saglikli bi gebeligin olur. Allaha emanet ol

pgt gibi testlere dikkatli karar vermek lazım demişsiniz, bunları yaptırmalıyız anlamında mı acaba?

Ben de sizin fikrinize saygı duyuyorum ve çabalarınıza da fakat ben bunu bir tedavi olarak görüyorum
haramla tedavi olmaz.geçn gün tvde hoca söylemişti.yumurta alımı zina sayılıyormuş.yanlış anlamayın beni işinize krışmak istemem sadece uyarmak istedim.gerisi sizin bileceğiniz iş.

pgt gibi testlere dikkatli karar vermek lazım demişsiniz, bunları yaptırmalıyız anlamında mı acaba?
bazen ivf merkezlerinin bu testleri gereksiz yaptırdığına şahit oldum o yüzden öyle dedim.arkadaşıma 2.denemede era önermişti doktoru yaptırmadı ama hamile kaldı

merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. benim tüp bebekten sonraki adetin üstünden 36 gün geçti hala adet olmadım 2-3 haftadır ateş basması çok oluyo bende normalde çok üşüyen biriyim ama bu aralar ateş basması çok sık oluyo. adet de olmuyorum. neden acaba korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…