- 25 Ocak 2016
- 317
- 440
- 53
Gozunaydin canim. Allah yardimcin olsun.Arkadaşlar herkese merhaba,ben Zeynep Kamilde tedavi olacaktım fakat eşim orada olmaz dedi. O ara tesadüfen eşimin kardeşinin Giresun Ünv.den tanıdığı Prof. varmış onu tavsiye etti. Kavacık medistatede Salı günü oraya gittim raporlarımla beraber . İlk amh 0,70- fsh 11,89 du daha sonra zeynep kamilin yaptığı tahlillerde amh 0,2 fsh 16 çıktı. İyice umutsuzluğa kapılmıştım .Prof.Oya Gökmen bana bu tahliler çok güvenilir değil değişkenlik gösterebilir dedi benim için önemli olan yumurtalarının olması muayene etti 3 sol tarafta, 3 sağ tarafta 6 tane yumurta gördü bu çok güzel birşey dedi hatta sol taraftaki çatlamak üzereydi ama maalesef benim sol tüpüm tıkalıdaha önceden bir düşüğüm vardı 5 haftalık normal yolla hamile kalmıştım oda avantajımız dedi yani içime su serptti ve nasıl normal yolla hamile kalamadığına şaşırdım dedi. Prolaktinim yüksek çıkmıştı onun için bir ilaç verdi ve bir tanede folikasit verdi.Ayın 26 sında tekrardan gideceğim bir işlem yapılacak sonra adet günümü bekleyeceğiz orada tedaviye başlayacağım. Gelişmeleri yazarım sizede. Benim özele gitmeye imkanım yoktu maalesef kredi kullanıp yaptıracağım. Fiyatı da diğer özellere göre daha iyi 5000 tl dedi+1000 ilaç dedi. Bakalım hayırlısı olsun çok umutlu ve heyecanlıyım. Sizde amh ve fsh a çok takılmayın benim psikolojim bozulmuştu resmen Şuan moralim de çok iyi beslenmeme de dikkat ediyorum ve her sabah 1 kaşık çörekotu yağı içiyorum.Allahıma dua ediyorum evlat isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et diye.
Geçmiş olsun Can'ım inşallah biran önce tedavin güzel sonuçlanırmerhaba 2 yıldır takip ediyorum bu başlığı hep başarı oykumu yazmak umuduyla bekledım ama 3. tup bebek denemem de başarısız oldu amh 1.20 fsh 12 .Agustos ayınde yapmış oldugumuz ikinci denemede iki embriyo blast gelişti 6. haftada düşükle sonuclandı en son 15 gün önceki tup bebekte tek embriyoyla düşük oldu .Haziranda 3 yıl evlilik şartı doluyor nerden başlayacağımı bilmiyorum rapor çıkaran arkadaşlar ne kadar surdu almanız ,antalya akdeniz unv. almayı düşünüyorum,cok mu uzun suruyor urfada görev yapıyorum sadece yaz tatili surem var . yaş 36 bu arada .iki histereskopi bir rahim ameliyatı derken bu noktalara gelebildik ,yeniden başlamak ne zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yapay rahim uygulamasını da merak ediyorum deneyen var mı aranızda arkadaşlar
Tüm tedavilerin kısa protokol müydü. Benim de 2 başarısız 3.düşük oldumerhaba 2 yıldır takip ediyorum bu başlığı hep başarı oykumu yazmak umuduyla bekledım ama 3. tup bebek denemem de başarısız oldu amh 1.20 fsh 12 .Agustos ayınde yapmış oldugumuz ikinci denemede iki embriyo blast gelişti 6. haftada düşükle sonuclandı en son 15 gün önceki tup bebekte tek embriyoyla düşük oldu .Haziranda 3 yıl evlilik şartı doluyor nerden başlayacağımı bilmiyorum rapor çıkaran arkadaşlar ne kadar surdu almanız ,antalya akdeniz unv. almayı düşünüyorum,cok mu uzun suruyor urfada görev yapıyorum sadece yaz tatili surem var . yaş 36 bu arada .iki histereskopi bir rahim ameliyatı derken bu noktalara gelebildik ,yeniden başlamak ne zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Tüm tedavilerin kısa protokol müydü. Benim de 2 başarısız 3.düşük oldu
anladığım kadarıyla yumurta kötüyse embriyo da kötü oluyor ve tedaviler başatısız oluyor. Yani era co cultur pgt bunların uygulanmasına dikkatli karar vermek lazım[/
evet kısa protokoldu düşüklerimde embriyo kalitesi iyiydi , yeni bir uygulama denemeden de sanki başka bir sıkıntı var ve atlanıyor gibi gelmeye başladı.Antalya dan bir profosörle telefonda görüştüm tüm hikayemi dinledi ve en baştan ele alınman ve farklı tetkikler yapılması lazım dedi. Bu kadar az embriyo ile de genetik test falan zor gibi sanırım havuz yöntemine deneyecegiz.
Deniycem tabii o kalp içimde bir an önce yeniden atsın istiyorum geçen hafta kürtaj oldum vaktim var şimdilik ama ben artık yumurta almayı da düşünüyorum.spor ve sağlıklı beslenme kendimize yapıcağımız en güzel yatırım.haziran iyi bi süre vakit bizim için çok önemliAmiraa sen tekrar deneyecek misin? Toparlanma süreci de zor spora başladım ,yürüyüşler yapıyorum sığındık Allah 'a ,hastane ve doktor araştırıyorum ,haziranda rapor almaya çalışıp tekrar deneyeceğim.
yumurta alma fikriniz olabilir, saygı duyarım.ancak dinimizce doğru değil bunu belirtmek isterim.nesillerin karışmasına yol açtığı için.cenneti kazanmak kolay değil sabretmemiz gerekiyor.sonsuz ahiret yurdu yerine bu dünyadaki haram mutluluğu tercih etmek ne kadar doğru olur siz karar verin...Deniycem tabii o kalp içimde bir an önce yeniden atsın istiyorum geçen hafta kürtaj oldum vaktim var şimdilik ama ben artık yumurta almayı da düşünüyorum.spor ve sağlıklı beslenme kendimize yapıcağımız en güzel yatırım.haziran iyi bi süre vakit bizim için çok önemli
çok geçmiş olsun en kısa zamanda atsın o kalp içinde insallah...Deniycem tabii o kalp içimde bir an önce yeniden atsın istiyorum geçen hafta kürtaj oldum vaktim var şimdilik ama ben artık yumurta almayı da düşünüyorum.spor ve sağlıklı beslenme kendimize yapıcağımız en güzel yatırım.haziran iyi bi süre vakit bizim için çok önemli
Ben de sizin fikrinize saygı duyuyorum ve çabalarınıza da fakat ben bunu bir tedavi olarak görüyorumyumurta alma fikriniz olabilir, saygı duyarım.ancak dinimizce doğru değil bunu belirtmek isterim.nesillerin karışmasına yol açtığı için.cenneti kazanmak kolay değil sabretmemiz gerekiyor.sonsuz ahiret yurdu yerine bu dünyadaki haram mutluluğu tercih etmek ne kadar doğru olur siz karar verin...
Hepimizin inşallahçok geçmiş olsun en kısa zamanda atsın o kalp içinde insallah...
simdi araştırıyordum da önce aşılama olması gerekiyor diyor, canım biz 3 kez tup bebek denedik ,aşılamayla hoppp başa dönGeçmiş olsun Can'ım inşallah biran önce tedavin güzel sonuçlanır
Ben 1.5 senelik evli iken aldım ilk raporumu şimdi 2.raporu alacağım 3 sene şartı düşük reservde aranmıyor 1.5 Ay da falan almıştım ilk raporu
Canim yaa allah yardimcimiz olsun ne diyelim. Amh o ladarda dusuk degilmis aslinda. Burada cogumuzun ki sifira yakin. umudunu kaybetme uzulme aglama .... Vs bunlar bana en cok soylenen kelimeler su anda. Seni ck iyi anliyorum yilginlik cokuyo insanin uzerine ama hersey rabbimin elinde. Hayat verecek olan o. Kimilerine veriyo kimilerini yillarca aratiyor. Nasibimizde varsa gelecek bi sekilde yoksa alismak mecburiyetindeyiz galiba. Diger tedavilerinde gebelik olumus. Buda bi umut. Ins bundan sonrakilerde dha saglikli bi gebeligin olur. Allaha emanet olmerhaba 2 yıldır takip ediyorum bu başlığı hep başarı oykumu yazmak umuduyla bekledım ama 3. tup bebek denemem de başarısız oldu amh 1.20 fsh 12 .Agustos ayınde yapmış oldugumuz ikinci denemede iki embriyo blast gelişti 6. haftada düşükle sonuclandı en son 15 gün önceki tup bebekte tek embriyoyla düşük oldu .Haziranda 3 yıl evlilik şartı doluyor nerden başlayacağımı bilmiyorum rapor çıkaran arkadaşlar ne kadar surdu almanız ,antalya akdeniz unv. almayı düşünüyorum,cok mu uzun suruyor urfada görev yapıyorum sadece yaz tatili surem var . yaş 36 bu arada .iki histereskopi bir rahim ameliyatı derken bu noktalara gelebildik ,yeniden başlamak ne zor Allah hepimizin yardımcısı olsun.
pgt gibi testlere dikkatli karar vermek lazım demişsiniz, bunları yaptırmalıyız anlamında mı acaba?Tüm tedavilerin kısa protokol müydü. Benim de 2 başarısız 3.düşük oldu
anladığım kadarıyla yumurta kötüyse embriyo da kötü oluyor ve tedaviler başatısız oluyor. Yani era co cultur pgt bunların uygulanmasına dikkatli karar vermek lazım
haramla tedavi olmaz.geçn gün tvde hoca söylemişti.yumurta alımı zina sayılıyormuş.yanlış anlamayın beni işinize krışmak istemem sadece uyarmak istedim.gerisi sizin bileceğiniz iş.Ben de sizin fikrinize saygı duyuyorum ve çabalarınıza da fakat ben bunu bir tedavi olarak görüyorum
Bebegin annesi olunmuyor zaten. Dinasyon Almanyada bile yasakharamla tedavi olmaz.geçn gün tvde hoca söylemişti.yumurta alımı zina sayılıyormuş.yanlış anlamayın beni işinize krışmak istemem sadece uyarmak istedim.gerisi sizin bileceğiniz iş.
bazen ivf merkezlerinin bu testleri gereksiz yaptırdığına şahit oldum o yüzden öyle dedim.arkadaşıma 2.denemede era önermişti doktoru yaptırmadı ama hamile kaldıpgt gibi testlere dikkatli karar vermek lazım demişsiniz, bunları yaptırmalıyız anlamında mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?