canım hamile olabilirmisin acaba çook duyduk öyle tüp bebek tutmuyor sonra hamiş kalınıyormerhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. benim tüp bebekten sonraki adetin üstünden 36 gün geçti hala adet olmadım2-3 haftadır ateş basması çok oluyo bende normalde çok üşüyen biriyim ama bu aralar ateş basması çok sık oluyo. adet de olmuyorum. neden acaba korkuyorum
canım hamile olabilirmisin acaba çook duyduk öyle tüp bebek tutmuyor sonra hamiş
Arkadaslar bugun transferim oldu 2 buz bebisim benle suan. Artik gun saymalara baslicam . Tavsiyeleriniz varmi
merhaba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli. benim tüp bebekten sonraki adetin üstünden 36 gün geçti hala adet olmadım2-3 haftadır ateş basması çok oluyo bende normalde çok üşüyen biriyim ama bu aralar ateş basması çok sık oluyo. adet de olmuyorum. neden acaba korkuyorum
Cok sagol Gulnevacim.6 hucrelilerdi ikisi de insallah iyidirler.Bahceci yapti transferimisıkı sıkı tutnsun minişlerin canım..kabak çekirdeği havuç suyu içenlerde var ve relaks olucan canım..3 gün dikkat et uzanma ağır kaldırm sonra normal hayatına dön..
''vicdanazabı ''iyi dileklerin için Allah razı olsun ,ilk tup bebek denememde üç embriyo bir tanesinin A kalite olduğu söylendi hiç tutunma olmadı çünküüüü rahim şekli T imiş meğerse doktor bey bunu görememiş Ankaraya gidip ikinci tedeviye başlama sürecinde farketti doktorumuz ameliyat oldum rahim normal şekline geldikten sonraki denemelerimizde pozitif sonuç aldık ama devamı gelmedi.zor cok zormuş öğretmenim ben, tahtaya arkamı dönüp ağlaya ağlaya tahtaya yazı yazıp çaktırmadan dersimi anlattım düşük yapıyordum ama evde durmak ne mümkün duvarlar üstüme üstüme geliyordu çok şükür daha iyiyim şimdi toparladım yeniden araştırmalarıma başladım ,her gününe hamd olsun ,eşim en buyuk destekçim Allah ondan razı olsun. bi de deneyenleriniz oldu mu bilmiyorum ama benim son iki denemede rahime çizik atıldı ,rahim hasarlama yapıldı doktorumuz tutunmayı arttırdığını söylemişti.Canim yaa allah yardimcimiz olsun ne diyelim. Amh o ladarda dusuk degilmis aslinda. Burada cogumuzun ki sifira yakin. umudunu kaybetme uzulme aglama .... Vs bunlar bana en cok soylenen kelimeler su anda. Seni ck iyi anliyorum yilginlik cokuyo insanin uzerine ama hersey rabbimin elinde. Hayat verecek olan o. Kimilerine veriyo kimilerini yillarca aratiyor. Nasibimizde varsa gelecek bi sekilde yoksa alismak mecburiyetindeyiz galiba. Diger tedavilerinde gebelik olumus. Buda bi umut. Ins bundan sonrakilerde dha saglikli bi gebeligin olur. Allaha emanet ol
canım dondurlmuşlarlamı oldun transferini çözünürdükten sonra tekrar takip edildimi gelişimleri..Cok sagol Gulnevacim.6 hucrelilerdi ikisi de insallah iyidirler.Bahceci yapti transferimi
Evt cnm dondurulmustu dun cozuldu bugunde transfer olducanım dondurlmuşlarlamı oldun transferini çözünürdükten sonra tekrar takip edildimi gelişimleri..
Selam arkadaşlar benim de rezervim az ilk tüp Bebek denememi yaptım 7 gun sonra sonuç alacağım umutsuzum ama bekliyorum yine de..
en çok sen inanmalısın, herkes hatta tıp bile umudunu yitirse sen yitirmemelisin Allah tan umut kesilmez ,güzel güzel sonuçların olur insallah .Selam arkadaşlar benim de rezervim az ilk tüp Bebek denememi yaptım 7 gun sonra sonuç alacağım umutsuzum ama bekliyorum yine de..
Insallah canim tek dileğimiz bu zaten Allahim herkesin günlüne göre verir insallahen çok sen inanmalısın, herkes hatta tıp bile umudunu yitirse sen yitirmemelisin Allah tan umut kesilmez ,güzel güzel sonuçların olur insallah .
ananas kabak çekirdeği tutunmaya yardımcı oluyormuş.Arkadaslar selam ben buz bebislerimi aldim.Artik gun saymaya baslicam . tavsiyeleriniz varmi?
dondurulurken kaç hücrelilerdi canım çok soru soruyorum kusura bakma..Evt cnm dondurulmustu dun cozuldu bugunde transfer oldu
Cnm onu soylememislerdi.Zannedersem cozuldukten sonra gelisip gelismediklerine bakiyolar.dondurulurken kaç hücrelilerdi canım çok soru soruyorum kusura bakma..
Selam arkadaşlar benim de rezervim az ilk tüp Bebek denememi yaptım 7 gun sonra sonuç alacağım umutsuzum ama bekliyorum yine de..
canım çok isterdim öyle olmasını ama zannetmiyorum. hiçbir belirti yok. doktor birkaç ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi ama benim hiç umudum yok. 2 tane kaliteli embriyo transfer edildi sonuç negatif. bu ikinci denememdi hiç pozitif sonuç alamadım..canım hamile olabilirmisin acaba çook duyduk öyle tüp bebek tutmuyor sonra hamiş kalınıyor
haklısın canım ama benim normalde de böyle gecikiyordu. hep gecikir benim adetlerim. bir hafta önce dersteydim karnıma ağrı girdi kesin adet oldum dedim hatta ped arayışına girdim o kadar emindim ama ne gelen var ne giden. o günden sonra hiç adet belirtisi bile olmadı.Için rahat ol
Için rahat olsun cnm.Tup bebekten sonra böyle gec yada erken gelmeler normal.O kadar ilaçlar aliyoruz.Bir yerden patlak veriyor.
canım seninde transferin hayırlı olsun inşallah pozitif sonucu alırsın. bizi haberdar etCnm onu soylememislerdi.Zannedersem cozuldukten sonra gelisip gelismediklerine bakiyolar.
Cnm sen test yaptinmi?Bakarsin mucize bebegin yoldahaklısın canım ama benim normalde de böyle gecikiyordu. hep gecikir benim adetlerim. bir hafta önce dersteydim karnıma ağrı girdi kesin adet oldum dedim hatta ped arayışına girdim o kadar emindim ama ne gelen var ne giden. o günden sonra hiç adet belirtisi bile olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?