Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hamile olabilirmisin acaba çook duyduk öyle tüp bebek tutmuyor sonra hamiş kalınıyor

sıkı sıkı tutnsun minişlerin canım..kabak çekirdeği havuç suyu içenlerde var ve relaks olucan canım..3 gün dikkat et uzanma ağır kaldırm sonra normal hayatına dön..

Için rahat ol

Için rahat olsun cnm.Tup bebekten sonra böyle gec yada erken gelmeler normal.O kadar ilaçlar aliyoruz.Bir yerden patlak veriyor.

sıkı sıkı tutnsun minişlerin canım..kabak çekirdeği havuç suyu içenlerde var ve relaks olucan canım..3 gün dikkat et uzanma ağır kaldırm sonra normal hayatına dön..
Cok sagol Gulnevacim.6 hucrelilerdi ikisi de insallah iyidirler.Bahceci yapti transferimi

''vicdanazabı ''iyi dileklerin için Allah razı olsun ,ilk tup bebek denememde üç embriyo bir tanesinin A kalite olduğu söylendi hiç tutunma olmadı çünküüüü rahim şekli T imiş meğerse doktor bey bunu görememiş Ankaraya gidip ikinci tedeviye başlama sürecinde farketti doktorumuz ameliyat oldum rahim normal şekline geldikten sonraki denemelerimizde pozitif sonuç aldık ama devamı gelmedi.zor cok zormuş öğretmenim ben, tahtaya arkamı dönüp ağlaya ağlaya tahtaya yazı yazıp çaktırmadan dersimi anlattım düşük yapıyordum ama evde durmak ne mümkün duvarlar üstüme üstüme geliyordu çok şükür daha iyiyim şimdi toparladım yeniden araştırmalarıma başladım ,her gününe hamd olsun ,eşim en buyuk destekçim Allah ondan razı olsun. bi de deneyenleriniz oldu mu bilmiyorum ama benim son iki denemede rahime çizik atıldı ,rahim hasarlama yapıldı doktorumuz tutunmayı arttırdığını söylemişti.

Selam arkadaşlar benim de rezervim az ilk tüp Bebek denememi yaptım 7 gun sonra sonuç alacağım umutsuzum ama bekliyorum yine de..

Selam arkadaşlar benim de rezervim az ilk tüp Bebek denememi yaptım 7 gun sonra sonuç alacağım umutsuzum ama bekliyorum yine de..
en çok sen inanmalısın, herkes hatta tıp bile umudunu yitirse sen yitirmemelisin Allah tan umut kesilmez ,güzel güzel sonuçların olur insallah .

Merhaba arkadaşım,umutsuz konuşma umudunu da kaybetme. Negatifliği at üzerinden. Dilerim herşey gönlünce olur. Herkesin bir derdi var.derdi veren dermanı da verir inşallah. Bende tedaviye başladım Tüp bebek ilk defa olacak. Umutluyum ve heyecanlıyım inşallah güzel sonuçlar alırım-alırız hepimiz.

canım hamile olabilirmisin acaba çook duyduk öyle tüp bebek tutmuyor sonra hamiş kalınıyor
canım çok isterdim öyle olmasını ama zannetmiyorum. hiçbir belirti yok. doktor birkaç ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi ama benim hiç umudum yok. 2 tane kaliteli embriyo transfer edildi sonuç negatif. bu ikinci denememdi hiç pozitif sonuç alamadım.. o yüzden umudum yok canım

Için rahat ol

Için rahat olsun cnm.Tup bebekten sonra böyle gec yada erken gelmeler normal.O kadar ilaçlar aliyoruz.Bir yerden patlak veriyor.
haklısın canım ama benim normalde de böyle gecikiyordu. hep gecikir benim adetlerim. bir hafta önce dersteydim karnıma ağrı girdi kesin adet oldum dedim hatta ped arayışına girdim o kadar emindim ama ne gelen var ne giden. o günden sonra hiç adet belirtisi bile olmadı.

Cnm sen test yaptinmi?Bakarsin mucize bebegin yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…