canım çok isterdim öyle olmasını ama zannetmiyorum. hiçbir belirti yok. doktor birkaç ay hamile kalma ihtimalin yüksek dedi ama benim hiç umudum yok. 2 tane kaliteli embriyo transfer edildi sonuç negatif. bu ikinci denememdi hiç pozitif sonuç alamadım..o yüzden umudum yok canım
Hamile olabılırsınız benım de oyle oldu hamile oldugumu öğrendim. Kan testi yada idrar testi yapın bence :)haklısın canım ama benim normalde de böyle gecikiyordu. hep gecikir benim adetlerim. bir hafta önce dersteydim karnıma ağrı girdi kesin adet oldum dedim hatta ped arayışına girdim o kadar emindim ama ne gelen var ne giden. o günden sonra hiç adet belirtisi bile olmadı.
Yaaa canim evet seni hatirliyorum. Masllah yaa inan ki. Ne guzel. Hayirli ugurlu olsun. Bizlere umut oldun. Dualarini bekliyoruzSelam herkese,
Amh: 0,22. , fsh : 14,5 , 1 cm çikolata kistim var, ve üzerine de hidroselpinks...
Ne ararsanız var yani.
1 tane basarısız tüp bebek deneyimim var. Bu ay laporoskopi ile tüpüm alınacaktı.
Ancak adetim gecikti. Hiç ihtimal vermedim kan bakmadım kistlerden gecikti dedim kendime. Cunku normal yolla olma ihtimali benim için imkansızdı.
Ama imkansız diye birsey yokmuş. Doktora gittim keseyi gördüler inanmadım doktora kan testi yaptım sonra inandım. Bu kadar ihtimal varken ben bile hamile kaldıysam bu forumda hiç kimsenin hamile kalması imkansız değil. Zor günler gecirdim ama şimdi düşünüyorum aslında bu işte düzgün beslenme ve moral önemli. Moral bozuk olunca zaten hiç birsey düzgün gitmiyor o yüzden rezervi az olanlar üzülmesin , bana doktorlar neler neler dediler ama sonucta kendi kendime hamile kaldım ki bu ay amelıyat masasına yatacaktım.
Herkese bol şanslar, normal yolla deneyin gercekten insan vucudunun yapamayacagı birsey yok.
Not: tüp bebekte 7 yumurtam vardı 3 tanesi ilaclara cevap verdi ve büyüdü. Yumurtalarım toplanınca aynı gün 2 tanesi bozuk dendi içi boşmuş. 1 adet yumurtam cıktı neyseki döllendi ve transfer oldum. Sonuç olumsuz.
O kadar ilaç hap iğne ile topu topu 1 tane yumurtam olurken 2 ay sonrasında vucudum kendi yumurtasını yapmış ve hamile kaldım. O nedenle boşuna üzülmeyin çalışmalara başlayın :))
Yaaa canim evet seni hatirliyorum. Masllah yaa inan ki. Ne guzel. Hayirli ugurlu olsun. Bizlere umut oldun. Dualarini bekliyoruz
yok canım yapmadım hem cesaretim yok hemde umudum..Cnm sen test yaptinmi?Bakarsin mucize bebegin yolda
canım yaaa ne güzel hikaye..:) maşallah darısı bize inşallah. peki canım sende hiç belirti varmıydı. benim hiç belirti olmadığı için hiç umutlanmıyorum. test de yapmıyorum o yüzdenSelam herkese,
Amh: 0,22. , fsh : 14,5 , 1 cm çikolata kistim var, ve üzerine de hidroselpinks...
Ne ararsanız var yani.
1 tane basarısız tüp bebek deneyimim var. Bu ay laporoskopi ile tüpüm alınacaktı.
Ancak adetim gecikti. Hiç ihtimal vermedim kan bakmadım kistlerden gecikti dedim kendime. Cunku normal yolla olma ihtimali benim için imkansızdı.
Ama imkansız diye birsey yokmuş. Doktora gittim keseyi gördüler inanmadım doktora kan testi yaptım sonra inandım. Bu kadar ihtimal varken ben bile hamile kaldıysam bu forumda hiç kimsenin hamile kalması imkansız değil. Zor günler gecirdim ama şimdi düşünüyorum aslında bu işte düzgün beslenme ve moral önemli. Moral bozuk olunca zaten hiç birsey düzgün gitmiyor o yüzden rezervi az olanlar üzülmesin , bana doktorlar neler neler dediler ama sonucta kendi kendime hamile kaldım ki bu ay amelıyat masasına yatacaktım.
Herkese bol şanslar, normal yolla deneyin gercekten insan vucudunun yapamayacagı birsey yok.
Not: tüp bebekte 7 yumurtam vardı 3 tanesi ilaclara cevap verdi ve büyüdü. Yumurtalarım toplanınca aynı gün 2 tanesi bozuk dendi içi boşmuş. 1 adet yumurtam cıktı neyseki döllendi ve transfer oldum. Sonuç olumsuz.
O kadar ilaç hap iğne ile topu topu 1 tane yumurtam olurken 2 ay sonrasında vucudum kendi yumurtasını yapmış ve hamile kaldım. O nedenle boşuna üzülmeyin çalışmalara başlayın :))
canım yaaa ne güzel hikaye..:) maşallah darısı bize inşallah. peki canım sende hiç belirti varmıydı. benim hiç belirti olmadığı için hiç umutlanmıyorum. test de yapmıyorum o yüzden
hay masallah ,Allah tamamına erdirsin , akşam akşam ne güzel moral oldu umut oldu ,ben de dun bir şeyler okudum beyin en iyi yumurtayı uretmede en guvenilir yoldur diyor , altın yumurtan hayırlı olsun ne güzel.Selam herkese,
Ne ararsanız var yani.
canım benim de çok hafif hassasiyet var peki akıntın varmıydıBenim sadece memelerimde hassasiyet vardı biraz ama adet geciktiği için diye düşünmüştüm belki o olabilir onun dışında hiç belirti yoktu. Bence yarın hemen test yap ben de senin gibiydim güzel sonuc aldım :) doktora bile inanmadım yanlış gördü kesin dedim. Ama olmayacak iş degil. Oluyor
yaa inan bende bu cesaretsizlik oldukça hiç test yapabileceğimi zannetmiyorum. biraz daha bekleyeyimBenim sadece memelerimde hassasiyet vardı biraz ama adet geciktiği için diye düşünmüştüm belki o olabilir onun dışında hiç belirti yoktu. Bence yarın hemen test yap ben de senin gibiydim güzel sonuc aldım :) doktora bile inanmadım yanlış gördü kesin dedim. Ama olmayacak iş degil. Oluyor
canım bide benim adetim hep geciktiği için hiç ihtimal veremiyorum. bende 2 haftadır ateş basması oluyo yanıyorum resmen birkaç dk sürüyo terliyorum sonra üşümeye başlıyorumBenim sadece memelerimde hassasiyet vardı biraz ama adet geciktiği için diye düşünmüştüm belki o olabilir onun dışında hiç belirti yoktu. Bence yarın hemen test yap ben de senin gibiydim güzel sonuc aldım :) doktora bile inanmadım yanlış gördü kesin dedim. Ama olmayacak iş degil. Oluyor
Cok sagolun ben de umut olsun diye yazdım :) darısı sizehay masallah ,Allah tamamına erdirsin , akşam akşam ne güzel moral oldu umut oldu ,ben de dun bir şeyler okudum beyin en iyi yumurtayı uretmede en guvenilir yoldur diyor , altın yumurtan hayırlı olsun ne güzel.
canım bide benim adetim hep geciktiği için hiç ihtimal veremiyorum. bende 2 haftadır ateş basması oluyo yanıyorum resmen birkaç dk sürüyo terliyorum sonra üşümeye başlıyorum
Evet akıntım var hala var, doktor olur normal dedi.canım benim de çok hafif hassasiyet var peki akıntın varmıydı
hımm benim iki gündür akıntım var ama çok değil hayırlısı olsun biraz daha geçsin öyle yapayım testi. inşallah olumlu sonuç alırım canımEvet akıntım var hala var, doktor olur normal dedi.
Beslenme ve takviyelerinden bahsedebilir misin?Selam herkese,
Ne ararsanız var yani.
Merhaba siz nerde yaptınız tedavinizi doktorunuz kimdi bende aynı durumdayımSelam arkadaşlar benim de rezervim az ilk tüp Bebek denememi yaptım 7 gun sonra sonuç alacağım umutsuzum ama bekliyorum yine de..
Beslenme ve takviyelerinden bahsedebilir misin?
Teşekkürler yanıt için sanırım çözüm yoga olmuş aylardır okuyorum forumu ve anladım ki stresi yenebilenler bu işi başarmışMerhaba, cok ozel birsey yapmadim.
Bal tarcin corekotu yaptim, bir de balli polen yedim. Onlarin yumurtaya etkisi var diye dusunuyorum.
Onun disinda yoga yaptim. Baska ozel birsey yapmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?