Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Normal yolla deneyin normal olması daha yüksek

Hamile olabılırsınız benım de oyle oldu hamile oldugumu öğrendim. Kan testi yada idrar testi yapın bence :)

Selam herkese,

Amh: 0,22. , fsh : 14,5 , 1 cm çikolata kistim var, ve üzerine de hidroselpinks...
Ne ararsanız var yani.
1 tane basarısız tüp bebek deneyimim var. Bu ay laporoskopi ile tüpüm alınacaktı.
Ancak adetim gecikti. Hiç ihtimal vermedim kan bakmadım kistlerden gecikti dedim kendime. Cunku normal yolla olma ihtimali benim için imkansızdı.
Ama imkansız diye birsey yokmuş. Doktora gittim keseyi gördüler inanmadım doktora kan testi yaptım sonra inandım. Bu kadar ihtimal varken ben bile hamile kaldıysam bu forumda hiç kimsenin hamile kalması imkansız değil. Zor günler gecirdim ama şimdi düşünüyorum aslında bu işte düzgün beslenme ve moral önemli. Moral bozuk olunca zaten hiç birsey düzgün gitmiyor o yüzden rezervi az olanlar üzülmesin , bana doktorlar neler neler dediler ama sonucta kendi kendime hamile kaldım ki bu ay amelıyat masasına yatacaktım.
Herkese bol şanslar, normal yolla deneyin gercekten insan vucudunun yapamayacagı birsey yok.

Not: tüp bebekte 7 yumurtam vardı 3 tanesi ilaclara cevap verdi ve büyüdü. Yumurtalarım toplanınca aynı gün 2 tanesi bozuk dendi içi boşmuş. 1 adet yumurtam cıktı neyseki döllendi ve transfer oldum. Sonuç olumsuz.

O kadar ilaç hap iğne ile topu topu 1 tane yumurtam olurken 2 ay sonrasında vucudum kendi yumurtasını yapmış ve hamile kaldım. O nedenle boşuna üzülmeyin çalışmalara başlayın :))

Yaaa canim evet seni hatirliyorum. Masllah yaa inan ki. Ne guzel. Hayirli ugurlu olsun. Bizlere umut oldun. Dualarini bekliyoruz

Yaaa canim evet seni hatirliyorum. Masllah yaa inan ki. Ne guzel. Hayirli ugurlu olsun. Bizlere umut oldun. Dualarini bekliyoruz

Cok tsk ederim cnm :) insallah herkes burada bebegini kucagına alacaktır. Dediğim gibi benım olduysa sizinki de olacaktır. Umarım güzel haberlerinizi alacagım sizlerinde

canım yaaa ne güzel hikaye..:) maşallah darısı bize inşallah. peki canım sende hiç belirti varmıydı. benim hiç belirti olmadığı için hiç umutlanmıyorum. test de yapmıyorum o yüzden

canım yaaa ne güzel hikaye..:) maşallah darısı bize inşallah. peki canım sende hiç belirti varmıydı. benim hiç belirti olmadığı için hiç umutlanmıyorum. test de yapmıyorum o yüzden

Benim sadece memelerimde hassasiyet vardı biraz ama adet geciktiği için diye düşünmüştüm belki o olabilir onun dışında hiç belirti yoktu. Bence yarın hemen test yap ben de senin gibiydim güzel sonuc aldım :) doktora bile inanmadım yanlış gördü kesin dedim. Ama olmayacak iş degil. Oluyor

hay masallah ,Allah tamamına erdirsin , akşam akşam ne güzel moral oldu umut oldu ,ben de dun bir şeyler okudum beyin en iyi yumurtayı uretmede en guvenilir yoldur diyor , altın yumurtan hayırlı olsun ne güzel.

canım benim de çok hafif hassasiyet var peki akıntın varmıydı

yaa inan bende bu cesaretsizlik oldukça hiç test yapabileceğimi zannetmiyorum. biraz daha bekleyeyim

canım bide benim adetim hep geciktiği için hiç ihtimal veremiyorum. bende 2 haftadır ateş basması oluyo yanıyorum resmen birkaç dk sürüyo terliyorum sonra üşümeye başlıyorum

hay masallah ,Allah tamamına erdirsin , akşam akşam ne güzel moral oldu umut oldu ,ben de dun bir şeyler okudum beyin en iyi yumurtayı uretmede en guvenilir yoldur diyor , altın yumurtan hayırlı olsun ne güzel.
Cok sagolun ben de umut olsun diye yazdım :) darısı size

canım bide benim adetim hep geciktiği için hiç ihtimal veremiyorum. bende 2 haftadır ateş basması oluyo yanıyorum resmen birkaç dk sürüyo terliyorum sonra üşümeye başlıyorum

Bence ihmal etme yine de bir test yaptır. Olumlu da olsa olumsuzda olsa. Onun sonucuna göre hareket edersin. Ona göre yediklerine dikkat edersin. Umarım güzel sonuçlar alırsın :)

Beslenme ve takviyelerinden bahsedebilir misin?

Merhaba, cok ozel birsey yapmadim.
Bal tarcin corekotu yaptim, bir de balli polen yedim. Onlarin yumurtaya etkisi var diye dusunuyorum.
Onun disinda yoga yaptim. Baska ozel birsey yapmadim.
Teşekkürler yanıt için sanırım çözüm yoga olmuş aylardır okuyorum forumu ve anladım ki stresi yenebilenler bu işi başarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…