Evet ben ameliyat olacagim icin kafamdan cikardim bir sure,Teşekkürler yanıt için sanırım çözüm yoga olmuş aylardır okuyorum forumu ve anladım ki stresi yenebilenler bu işi başarmış
Evet ben duymuştum rahiç içine ufak çizik gibi şeyler yapılıyormus embriyo tutulumunu arttırıyormuş sanırım o olabılır ama her doktor yapmıyor o nedenle az biliniyorArkadaşlar merhaba,dilerim hepimizin hikaeyisi
Artemis88 arakaşımızın ki gibi olur. Tüp bebek yaptıran arkadaşlara birşey soracağım. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce,adetin 21.günü rahim içine bir işlem yapılan oldu mu ? Bebek daha iyi tutunabilsin diye yapılan bir işlemmiş. Daha önce hiç öyle bir şey okumadım da.
Tüp bebek tedavisine başlamadan önce,adetin 21.günü rahim içine bir işlem yapılan oldu mu ? Bebek daha iyi tutunabilsin diye yapılan bir işlemmiş. Daha önce hiç öyle bir şey okumadım da.
Geçmiş olsun o zaman. İnşallah faydalı olur ameliyat.Ben bugün medistate ye gittim bana o işlem yapıldı rahim içine ufak bi çizik yapıldı. Daha önce hiç okumadım ve duymamıştım bende. O yüzden merak ettim. Sağolun :)
Teşekkür ederim.İnşallah faydalı olur. Benim Doktorum Prof.Oya Gökmen onun tedavisi bu şekildeymiş. Faydalı sonuçlar almışlar bu tedaviyle. Anestezi yok. Normal ultrason muayenesi gibi. Çizik çizilirken sinek ısırığı gibi bir acı oluyor şiddetli birşey değil. Hsg yaptırdıysanız eğer bu ondan basit geldi bana. Ödeme şuan yapmadım ben.Belki toplu bir ödeme mi olur tedavi süresinde bilmiyorum. Sizde doktorunuza sorun mutlaka.Geçmiş olsun o zaman. İnşallah faydalı olur ameliyat.
Peki nasıl geçti? Genel anestezi veriyorlar mı? Ve kaç para tutuyor analtırmısınız lütfen? bana gerekiyor mu bilmiyorum en azından aklımda tutıym
Arkadaşlar merhaba,dilerim hepimizin hikaeyisi
Artemis88 arakaşımızın ki gibi olur. Tüp bebek yaptıran arkadaşlara birşey soracağım. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce,adetin 21.günü rahim içine bir işlem yapılan oldu mu ? Bebek daha iyi tutunabilsin diye yapılan bir işlemmiş. Daha önce hiç öyle bir şey okumadım da.
Merhaba baha doktorum uygulamıştı histereskopi deniyomuşArkadaşlar merhaba,dilerim hepimizin hikaeyisi
E
Merhaba baha doktorum uygulamıştı histereskopi deniyomuş
canım test yaptım negatif çıktı. dün akşam peçete pembe gibi gördüm. adet oluyorum dedim hatta ped taktım ama sabah akıntım kahverengiye dönüştü şuan hiçbişey yok.Hamile olabılırsınız benım de oyle oldu hamile oldugumu öğrendim. Kan testi yada idrar testi yapın bence :)
Canim hayirlisi olsun oncelikle, ama yine de olman gerekirken olmadigin icin de bir doktora gorunmende fayda var . En kisa zamanda guzel haberler gelir umarim buradaki herkestencanım test yaptım negatif çıktı. dün akşam peçete pembe gibi gördüm. adet oluyorum dedim hatta ped taktım ama sabah akıntım kahverengiye dönüştü şuan hiçbişey yok.
İnşallah canim ama test yaptim ben negatif cikti acaba klomenden dolayi mi oldu böyle lekenmeler. klomen kullanmıştım.Canim hayirlisi olsun oncelikle, ama yine de olman gerekirken olmadigin icin de bir doktora gorunmende fayda var . En kisa zamanda guzel haberler gelir umarim buradaki herkesten
Merhaba arkadaşlar bende bir yil once bu forumdaydim amh im 0.02 olup dr.umun umidi kesmesine bir bebek ölümü yasamama rağmen suanda çok şükür Allah a tup bebek yolu ve en o ce Allah in izniyle kucagimda kizim:) bizde cok sıkıntılar cektik ama umudumuzu hic kaybetmedik bol dua edin(Meryem suresi) Allah hepinizin yardimcisi olsun
Hic bilmiyorum cnm ama ihmal etme doktora gorunmekte fayda varİnşallah canim ama test yaptim ben negatif cikti acaba klomenden dolayi mi oldu böyle lekenmeler. klomen kullanmıştım.
arı sütü bal polen, zeytinyağı incir, keten tohumu, bal çörekotu tarçın kürlerini deneyebilirsin.Slm kizlar yumurta kalitesi icin kur yapanlar varmi?
Tesekkurler canim :)arı sütü bal polen, zeytinyağı incir, keten tohumu, bal çörekotu tarçın kürlerini deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?