Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Teşekkürler yanıt için sanırım çözüm yoga olmuş aylardır okuyorum forumu ve anladım ki stresi yenebilenler bu işi başarmış
Evet ben ameliyat olacagim icin kafamdan cikardim bir sure,
Nasilsa martta ameliyat olacagim ondan sonra deneyecegim tekrar diye biraz kafam dagildi uzaklastim bu dusuncelerden, yoga ve nefes egzersizleri vucuda iyi geliyor. Bir de kafadan bu dusunceleri uzaklastirinca. Kimi duysam bizim gibi ugrasan ya yaZin tatilde kafasi rahatlen yada bir sure kafasindan attigi zamanlarda hamile oldugunu ogreniyor. Biraz zor tabi ama ne kadar az dusunsek o kadar iyi bu surecte.

Arkadaşlar merhaba,dilerim hepimizin hikaeyisi
Artemis88 arakaşımızın ki gibi olur. Tüp bebek yaptıran arkadaşlara birşey soracağım. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce,adetin 21.günü rahim içine bir işlem yapılan oldu mu ? Bebek daha iyi tutunabilsin diye yapılan bir işlemmiş. Daha önce hiç öyle bir şey okumadım da.

Evet ben duymuştum rahiç içine ufak çizik gibi şeyler yapılıyormus embriyo tutulumunu arttırıyormuş sanırım o olabılır ama her doktor yapmıyor o nedenle az biliniyor

Tüp bebek tedavisine başlamadan önce,adetin 21.günü rahim içine bir işlem yapılan oldu mu ? Bebek daha iyi tutunabilsin diye yapılan bir işlemmiş. Daha önce hiç öyle bir şey okumadım da.

Ben denemedim ama tek bugün konuştum bunun hakkında arkadaşımla. bu işlemin adı Paypel...rahimi çiziyorlar gibi ve bundan dolayı bebişler daha güzel yapışıyorlar. Bu işlem için özel bi araçlar lazım o yuzden belki herhangi merkezde yapmıyorlar. En fazla İsraelde yapıyorlar bu prusedürü ve o çok ta çok iyi sonuçları gösteriyor. Diyelimki rahim toprak gibi ve içine bişey koymak için hazırlıyorlar onu bu şekilde. Yani yıllarca negatif sonuçları gören hanımlar hamile kalıyorlar bu ameliyattan sonra. Çarşamba günü randevum var mutlaka doktoruma soracam bu işlem hakkında.

Ben bugün medistate ye gittim bana o işlem yapıldı rahim içine ufak bi çizik yapıldı. Daha önce hiç okumadım ve duymamıştım bende. O yüzden merak ettim. Sağolun :)

Ben bugün medistate ye gittim bana o işlem yapıldı rahim içine ufak bi çizik yapıldı. Daha önce hiç okumadım ve duymamıştım bende. O yüzden merak ettim. Sağolun :)
Geçmiş olsun o zaman. İnşallah faydalı olur ameliyat.
Peki nasıl geçti? Genel anestezi veriyorlar mı? Ve kaç para tutuyor analtırmısınız lütfen? bana gerekiyor mu bilmiyorum en azından aklımda tutıym

Teşekkür ederim.İnşallah faydalı olur. Benim Doktorum Prof.Oya Gökmen onun tedavisi bu şekildeymiş. Faydalı sonuçlar almışlar bu tedaviyle. Anestezi yok. Normal ultrason muayenesi gibi. Çizik çizilirken sinek ısırığı gibi bir acı oluyor şiddetli birşey değil. Hsg yaptırdıysanız eğer bu ondan basit geldi bana. Ödeme şuan yapmadım ben.Belki toplu bir ödeme mi olur tedavi süresinde bilmiyorum. Sizde doktorunuza sorun mutlaka.

E
Merhaba baha doktorum uygulamıştı histereskopi deniyomuş

Kizlar slm.progestan ignesini kalçadan vuran arkadaslara bir sorum var.ben ignemi burda eczaneye yaptiriyorum.Ancak simdi yurtdisinda yasadigim için orda yaptirmam cok zor.Acaba bunu kendine yapan yaptiran varmi zor mu esim yapabilirmi?yardimci olursaniz sevinirim.

Hamile olabılırsınız benım de oyle oldu hamile oldugumu öğrendim. Kan testi yada idrar testi yapın bence :)
canım test yaptım negatif çıktı. dün akşam peçete pembe gibi gördüm. adet oluyorum dedim hatta ped taktım ama sabah akıntım kahverengiye dönüştü şuan hiçbişey yok.

canım test yaptım negatif çıktı. dün akşam peçete pembe gibi gördüm. adet oluyorum dedim hatta ped taktım ama sabah akıntım kahverengiye dönüştü şuan hiçbişey yok.
Canim hayirlisi olsun oncelikle, ama yine de olman gerekirken olmadigin icin de bir doktora gorunmende fayda var . En kisa zamanda guzel haberler gelir umarim buradaki herkesten

Canim hayirlisi olsun oncelikle, ama yine de olman gerekirken olmadigin icin de bir doktora gorunmende fayda var . En kisa zamanda guzel haberler gelir umarim buradaki herkesten
İnşallah canim ama test yaptim ben negatif cikti acaba klomenden dolayi mi oldu böyle lekenmeler. klomen kullanmıştım.

masallah nereye gittin bu mucize klinik nerde?

Kızlar Arı sütü hakkında sormak istiyrum. En iyisi hangi marka? Ben aktarda Aksuvital sıparış ettim. Ama Solgar da var. hangisi daha iyi? hangisini tercih ediyosunuz?

arkadaslar dun transferim oldu alti yumurta toplandi dordu islem gordu ikisi kucukmus uc embriyo verdiler biri on hucreli birinci kalite ikincisi sekiz hucreli ucuncusu de dort hucreli ne olur dua edin dorduncu denemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…