insaallah canim hayirli haber veririmAhh canim rabbim yardimcin olsun. Embriyolarin kalitesi gayet iyiymis. Umutlu ol lutfen. Verecek olan rabbim. Ins pozitif sonuc alirsin. Bizi haberdar et
Ayy cok uzuldum.Zannedersem benim de negatif resmen yok olmak istiyorum.
Umutsuzluga düşme olumlu düşün olumlu olsun inşallah pozitifi görürsünAyy cok uzuldum.Zannedersem benim de negatif resmen yok olmak istiyorum.
Teşekkürler inşallah bundan sonraki denemede hepimiz pozitifi görür ve bebeğimizi kucagımıza alırızKötü olmuş üzüldüm.
İnşallah canım. Kendim için ne kadar dua ediyorsam sizler içinde o kadar dua ediyorum.Allah bebek isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Teşekkürler inşallah bundan sonraki denemede hepimiz pozitifi görür ve bebeğimizi kucagımıza alırız
çok hafif bi işlem. hiç korkma. genel anestezi veriyorlar hiç bişey hissetmiyorsun ve çok hafif geçiyor. korkacak bişey kesinlikle yok.ve yumurta toplama işlemi nasıl bişey :/ ilk defa deneyeceğim ben.
çok hafif bi işlem. hiç korkma. genel anestezi veriyorlar hiç bişey hissetmiyorsun ve çok hafif geçiyor. korkacak bişey kesinlikle yok.
Arkadaşlar ocak ayında ilk tup bebek denemem negatif sonuçlandı malesef.amh 0.01 iki folekulle başladık ve her aşaması çok zorlu geçti.buyuyecek mi sonra içi dolu mu boşmu oda geçti bu sefer döllenecek mi...derken hepsi oldu hatta ikiside 5 güne geldiler hemde aa kalitede bir tanesi transfer edildi biri donduruldu.cok umutluydu doktorum ama malesef negatif bitti.bi neden yok dedi doktor şans dedi.0.01 amh ile iki yumurtamda dollendi şükür bu bile mucize bence.simdi bi tane dondurulmus embriyom var öncesinde iyi hazırlanmak istiyorum tavsiyeleriniz neler?
Merhaba arkadaşım inşallah buz bebeğini kucağına alırsın
benimde Amh 0,01 çıktı testte geçen yıl yaptırdım.Fsh 15,98
benimde 2-3-4 yumurta toplanıyor fakat 2 denememdede döllenme olmadı
sen hangi merkeze gidiyorsun doktorun kim acaba?
bende döllenme aşamasına gelebilirmiyim bu bile mucize bizim gibiler için maşallah şanslısın şansın devam etsin arkadaşım meleğin kucağına gelsin
Canim hafif kanama yada lekelenme adetin birinci gunu olarak sayilmiyo. Bole dolu dolu kanamanin oldugu ilk gun birinci gun olarak sayiliyor bnm bildigim. Yinede sen hastaneyi ara bi sor hemsireyeArkadaşlar bişey soracağım ben şimdi adetin 2.günü hastaneye gideceğim adet günüm yarın normalde ama bugün çok az bir lekelenmem oldu daha önce hiç böyle bişi olmamıştı. Yarın gitsem mi hastaneye ve yumurta toplama işlemi nasıl bişey :/ ilk defa deneyeceğim ben.
kızlar ekim ayında tüp bebek için rapor aldım ama sonuç negatif oldu . doktorum şimdi tekrar rapor alamaı söyledi . 2. raporda aynı evrakları tekrar istiyorlar mı yoksa önceki raporu ilgi tutup hemen veriyorlar mı bilginiz var mı ?
Canim masllah ne guzel ikizlerin olacak demek. Kacinci tedavide oldu? Seninde mi amh degerin cok dusuktu?İnşallah isteyen herkese mevla nasip eder. Bnmde dört yumurta oldu ikisi tuttu inşallah sağlıkla kucagimiza alırız Allaha sigin mak hayırlı olanına razi olmak lazm Dualarim bütün isteyenlerle
adetin 2. veya 3. günü fsha baktırın.bir kadın doğumcuya gidin yani.eğer 10un üstündeyse amh testi yaptırabilirsiniz. o daha kesin sonuç verir...Merhaba arkadaşlar 5yıllık evliyim çok doktora gittik sebepsiz kısırlık dediler aşılama iğne tedavisi denedik olmadı bütün değerler normal folikül sayımında 4 5 tane görüldü bazı arkadaslar 7den azsa rezervinin azaldığını gösterir dedi yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar 5yıllık evliyim çok doktora gittik sebepsiz kısırlık dediler aşılama iğne tedavisi denedik olmadı bütün değerler normal folikül sayımında 4 5 tane görüldü bazı arkadaslar 7den azsa rezervinin azaldığını gösterir dedi yardımcı olur musunuz?
Günaydın kızlar... Ben de sizlerleyim artık.32 yaşındayım. Zaten biliyordum rezerv azlığını iyice tasdiklendi artık. Elimizi çabuk tutup bu ayın sonunda 3. tedavime başlıyorum. Annem 34 yaşında menopoza girmiş. Genlerimde erken menopoz da var yani. 2014 te ilk denememde 6 yumurta toplandı 5 i döllendi. 2 si transfer edildi 3 ü donduruldu. Ama negatif 2015 haziranda 3 dondurulmuş transfer edildi yine negatif. Geçen ay ank. da bir başka dr a gittik. 2011 de çekilen hsg de bir anormallik gördü. Hemen histereskopi yapıldı. rahimde doğuştan gelen çökme tespit edildi. ameliyatla yarım cm düzeltildi. Ve diğer dr lar bunu görmeden öylesine tüp bebek yapmışlar bana tekrar tekrar hayal kırıklığı...
İnşallah hepimiz için bu son olur ve kucağımıza sağlıklı hayırlı evlatlarımızı alırız.
İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın arkadaşım Ve inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olur.
Allah hepimizi iyi ve vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın.. Bende yeni başladım tedaviye onun stresi ayrı işyerinde verdiğim psikolojik savaş ayrı dert. Tedavinin birinci ayağı moral ve stressiz yaşam maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?