Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaslar dun transferim oldu alti yumurta toplandi dordu islem gordu ikisi kucukmus uc embriyo verdiler biri on hucreli birinci kalite ikincisi sekiz hucreli ucuncusu de dort hucreli ne olur dua edin dorduncu denemem
İnşallah güzel sonuçlar alırsın Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar Arı sütü hakkında sormak istiyrum. En iyisi hangi marka? Ben aktarda Aksuvital sıparış ettim. Ama Solgar da var. hangisi daha iyi? hangisini tercih ediyosunuz?
Eğriçayır kapsülü tavsiye ediyorlar genelde, beeo diye bir marka var ben onu kullanıyorum bitince belki eğriçayır alıcam.

arkadaslar dun transferim oldu alti yumurta toplandi dordu islem gordu ikisi kucukmus uc embriyo verdiler biri on hucreli birinci kalite ikincisi sekiz hucreli ucuncusu de dort hucreli ne olur dua edin dorduncu denemem

Insallah annesine simsiki tutunurlar.Rabbim gonlunuze gore versin.

Canim hayirli olsun doktorunuz kim acaba

Selam arkadaşlarım amh 0.37 bugün opu ya girdim 3 tane yumurta vardi ama 2 si alinabilmis yarin dollenip dollenmedigini soyleyecekler.. Umarim transfere kadar gidebilirim..

Çok teşekkür ederim! Buğün Anavarza bal karışımı aldım : bal polen arı sütü propolis. Eğirçayır netten bakacağım mutlaka. Aktarlarda bu markayı bulamadım alana kadar bu Arnavaz balı kullanacan

Son düzenleme:
Arkadaşlar ocak ayında ilk tup bebek denemem negatif sonuçlandı malesef.amh 0.01 iki folekulle başladık ve her aşaması çok zorlu geçti.buyuyecek mi sonra içi dolu mu boşmu oda geçti bu sefer döllenecek mi...derken hepsi oldu hatta ikiside 5 güne geldiler hemde aa kalitede bir tanesi transfer edildi biri donduruldu.cok umutluydu doktorum ama malesef negatif bitti.bi neden yok dedi doktor şans dedi.0.01 amh ile iki yumurtamda dollendi şükür bu bile mucize bence.simdi bi tane dondurulmus embriyom var öncesinde iyi hazırlanmak istiyorum tavsiyeleriniz neler?

sonuç bekleyen tüm arkadaşlara hayırlı sonuçlar diliyorum ,Allah ım bizi de ay bebek uyumuyor yok uykusuzum diye konuşurken eylesin inşallah.
Ben haziran ayında rapor çıkartıp hemen arkasından tup bebege yine yeniden başalayacağım ,öncesinde bi kaç klomen tedavisi denesem mi yoksa hiç o işlere girmeden dinlensem mi bilemedim, daha önce iki klomen denemem olmuştu ,aranızda deneyenler var mı ya da bizim gibi durumda zararı oluyor mu ?

Insallah canim insallahhhhh

Canim ben daha henus transfer asamasina gelmedim ama sana cani gonulden dua edicem. Ins son embryon hayirla sonuclanir yuzun guler.

Ahh canim rabbim yardimcin olsun. Embriyolarin kalitesi gayet iyiymis. Umutlu ol lutfen. Verecek olan rabbim. Ins pozitif sonuc alirsin. Bizi haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…