- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
İnşallah güzel sonuçlar alırsın Allah yardımcın olsun canım.arkadaslar dun transferim oldu alti yumurta toplandi dordu islem gordu ikisi kucukmus uc embriyo verdiler biri on hucreli birinci kalite ikincisi sekiz hucreli ucuncusu de dort hucreli ne olur dua edin dorduncu denemem
tesekkur ederim herkes alsin guzel haberlerİnşallah güzel sonuçlar alırsın Allah yardımcın olsun canım.
Eğriçayır kapsülü tavsiye ediyorlar genelde, beeo diye bir marka var ben onu kullanıyorum bitince belki eğriçayır alıcam.Kızlar Arı sütü hakkında sormak istiyrum. En iyisi hangi marka? Ben aktarda Aksuvital sıparış ettim. Ama Solgar da var. hangisi daha iyi? hangisini tercih ediyosunuz?
arkadaslar dun transferim oldu alti yumurta toplandi dordu islem gordu ikisi kucukmus uc embriyo verdiler biri on hucreli birinci kalite ikincisi sekiz hucreli ucuncusu de dort hucreli ne olur dua edin dorduncu denemem
Canim hayirli olsun doktorunuz kim acabaarkadaslar dun transferim oldu alti yumurta toplandi dordu islem gordu ikisi kucukmus uc embriyo verdiler biri on hucreli birinci kalite ikincisi sekiz hucreli ucuncusu de dort hucreli ne olur dua edin dorduncu denemem
Sonuç negatif 8 hücreli iki embriyo tarsfer etmişlerdi ilk test 6 çıktı sonra sıfırFaydasını görmüşmüydünüz ?
Sonuç negatif 8 hücreli iki embriyo tarsfer etmişlerdi ilk test 6 çıktı sonra sıfır
Sonuç negatif 8 hücreli iki embriyo tarsfer etmişlerdi ilk test 6 çıktı sonra sıfır
Durdane nil okur arastirma has. CanimCanim hayirli olsun doktorunuz kim acaba
Can'ım o şartları umursama ona bakmıyorlar durumun aciliyetine bakıyorlar benden hiç bir şart istemedilersimdi araştırıyordum da önce aşılama olması gerekiyor diyor, canım biz 3 kez tup bebek denedik ,aşılamayla hoppp başa dönöyle mi oluyor anlamadım valla
Merhaba, en iyisi eğriçayır diye biliyorum netten alınıyor bir bakınKızlar Arı sütü hakkında sormak istiyrum. En iyisi hangi marka? Ben aktarda Aksuvital sıparış ettim. Ama Solgar da var. hangisi daha iyi? hangisini tercih ediyosunuz?
inşallah çok sevindim öyle olmasına ,üç tüp bebek yaptıranı aşılama keser mi? tesekkür ederim cevabın için.Can'ım o şartları umursama ona bakmıyorlar durumun aciliyetine bakıyorlar benden hiç bir şart istemediler
Insallah canim insallahhhhharkadaslar dun transferim oldu alti yumurta toplandi dordu islem gordu ikisi kucukmus uc embriyo verdiler biri on hucreli birinci kalite ikincisi sekiz hucreli ucuncusu de dort hucreli ne olur dua edin dorduncu denemem
Canim ben daha henus transfer asamasina gelmedim ama sana cani gonulden dua edicem. Ins son embryon hayirla sonuclanir yuzun guler.Arkadaşlar ocak ayında ilk tup bebek denemem negatif sonuçlandı malesef.amh 0.01 iki folekulle başladık ve her aşaması çok zorlu geçti.buyuyecek mi sonra içi dolu mu boşmu oda geçti bu sefer döllenecek mi...derken hepsi oldu hatta ikiside 5 güne geldiler hemde aa kalitede bir tanesi transfer edildi biri donduruldu.cok umutluydu doktorum ama malesef negatif bitti.bi neden yok dedi doktor şans dedi.0.01 amh ile iki yumurtamda dollendi şükür bu bile mucize bence.simdi bi tane dondurulmus embriyom var öncesinde iyi hazırlanmak istiyorum tavsiyeleriniz neler?
Ahh canim rabbim yardimcin olsun. Embriyolarin kalitesi gayet iyiymis. Umutlu ol lutfen. Verecek olan rabbim. Ins pozitif sonuc alirsin. Bizi haberdar etarkadaslar dun transferim oldu alti yumurta toplandi dordu islem gordu ikisi kucukmus uc embriyo verdiler biri on hucreli birinci kalite ikincisi sekiz hucreli ucuncusu de dort hucreli ne olur dua edin dorduncu denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?