- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
Çok haklısın. BEnde özel şirkette çalışıyorum ve kontrollere falan gittiğimde millet gözümün içine bakıyor ne yapıyorum diye. bu 3. ve bu sefer müdürüm ve ben yokken yerime bakacak arkadaşım ve müdüründen başka kimseye söylemedim. Çok soru soruluyor hatta bir kadın var Allah bildiği gibi yapsın motivasyonumu kırıyor. Zaten zor bir süreç bi de bunlarla uğraşıyoruz. Artık çokta önemsemiyorum.
Canim hosgeldin. Gecmis olsun baya zor zamanlar gecirmissin. Burada hepimiz ayni durumdayiz. Allah yardmcmz olsunGünaydın kızlar... Ben de sizlerleyim artık.32 yaşındayım. Zaten biliyordum rezerv azlığını iyice tasdiklendi artık. Elimizi çabuk tutup bu ayın sonunda 3. tedavime başlıyorum. Annem 34 yaşında menopoza girmiş. Genlerimde erken menopoz da var yani. 2014 te ilk denememde 6 yumurta toplandı 5 i döllendi. 2 si transfer edildi 3 ü donduruldu. Ama negatif 2015 haziranda 3 dondurulmuş transfer edildi yine negatif. Geçen ay ank. da bir başka dr a gittik. 2011 de çekilen hsg de bir anormallik gördü. Hemen histereskopi yapıldı. rahimde doğuştan gelen çökme tespit edildi. ameliyatla yarım cm düzeltildi. Ve diğer dr lar bunu görmeden öylesine tüp bebek yapmışlar bana tekrar tekrar hayal kırıklığı...
İnşallah hepimiz için bu son olur ve kucağımıza sağlıklı hayırlı evlatlarımızı alırız.
Allahim inanmiyorum ne insanlar var. kim durduk yere bu zor yola kendini sokar. Care kalmamis ki artik tup bebek yapiyorsunuz ve bunu bi yaris olarak goruyor demek arkadasinz. Aman allahim gercekten soke oldum. Bu zor zamanda destek olacagi yerde insanlar neyle ugrasiyor. Canim sen kimseye bahsetme bi tek patronun haberdar olsun bnce. Allah yardimcimiz olsun gercektenn ama gercektennBende ailem dışında kimseye söylemedim ama işyerinden sürekli izin alıp gidince patronun kızına anlatmak zorunda kaldım.
Biri daha var beraber çalıştığım arkadaşım oda biliyor tedavi olduğumu,ve bir çocuğu var ve benden çok küçük oda şuan benimle yarış içinde önce ben doğuracağım diye böyle tiplerle uğraşıyorum. İnsanlıklarını kaybetmişler. en güzeli bu gereksizleri hayatımızdan çıkarmak.Ben artık ona da hiç bişeyimi anlatmıyorum. Allahın izniyle bilzerde güzel sonuçlar alırız tedavilerimizle. Herkese duacıyım.
Amh baktırmadım fsh e2 gayet iyi ama folikül sayımında 5tane dediler doktor az demedi beni buradaki arkadaş uyardı napim bilemedim az mı değil mi Amh baktır demedi doktor az olsa söylemez iyi 7den az olmamalıydı sizin 6folikül var benim 5neden söylemediler kiİyi bir Prof araştır bence. Amh ve Fsh a baktırdın mı ? benim o değerlerim kötü ama bende de 6 yumurta var şuan tedaviye başlıyorum 37 yaşındayım ve hala umudum var. Umudunu kaybetme sende. Buraya yazan bütün arkadaşların rezervi az zaten yalnız değilsin.
Can'ım merhaba 35 yaşa kadar normali 8-9 foliküldür fsh iyi olsa bile amh düşük çıkabiliyor ama sayıya takılma hiç önemli olan kaliteli yumurta olmasıAmh baktırmadım fsh e2 gayet iyi ama folikül sayımında 5tane dediler doktor az demedi beni buradaki arkadaş uyardı napim bilemedim az mı değil mi Amh baktır demedi doktor az olsa söylemez iyi 7den az olmamalıydı sizin 6folikül var benim 5neden söylemediler ki
Sizce ama baktırmalımıyım öle ama rezerv azalıyor annemde çok erken menopoza girmişCan'ım merhaba 35 yaşa kadar normali 8-9 foliküldür fsh iyi olsa bile amh düşük çıkabiliyor ama sayıya takılma hiç önemli olan kaliteli yumurta olması
Merhaba ,Arkadaşlar ocak ayında ilk tup bebek denemem negatif sonuçlandı malesef.amh 0.01 iki folekulle başladık ve her aşaması çok zorlu geçti.buyuyecek mi sonra içi dolu mu boşmu oda geçti bu sefer döllenecek mi...derken hepsi oldu hatta ikiside 5 güne geldiler hemde aa kalitede bir tanesi transfer edildi biri donduruldu.cok umutluydu doktorum ama malesef negatif bitti.bi neden yok dedi doktor şans dedi.0.01 amh ile iki yumurtamda dollendi şükür bu bile mucize bence.simdi bi tane dondurulmus embriyom var öncesinde iyi hazırlanmak istiyorum tavsiyeleriniz neler?
Fsh ve amh baktırdınız mı ? Baktırmadıysanız adetin 3. Günü bu testlere baktırsbılırsınız. Bir kadın doğum doktoruna gidin o sizi yönlendirecektir.Sizce ama baktırmalımıyım öle ama rezerv azalıyor annemde çok erken menopoza girmiş
Amh baktırmamak rezervi etkilemiyor kiSizce ama baktırmalımıyım öle ama rezerv azalıyor annemde çok erken menopoza girmiş
Merhaba ,
Bal , tarçın , çörek otunu karıstırıp hergün 1 kaşık yiyebilirsiniz.
Ben ballı polen de yemiştim. Bir de arı sütü var o da yumurtaya iyi geliyor .
Saglıklı beslenmeye dikkat edin insallah ikinci de güzel haberlerinizi alırız . Dondurulmuşunuz olması cok güzel. 5. Gün olması ds cok güzel. Bol şans
Amh baktırmamak rezervi etkilemiyor ki
Rezervin kaç yaşında onu gösteriyor tedavinde ona göre ilaç verir Dr bence amh bakılmadan verilen tüp bebek dozları yanlış olabiliyor demişti Dr um
Benim amh düşük mesela bu yüzden çok düşük doz ilaç alıyorum fazla alınan ilaç az olan yumurtaları içini boş yapıyor[/QUOTE
Baktırdım 2,5 yıldır hastanelerdeyim bize sebepsiz kısırlık dediler aşılama iğne tedavisi denedik tutmadı tesadüfen troid haşimato hastası olduğumu ve rahimde polip olduğunu öğrendim histeroskopi yapıldı polipleri aldırdım .Fsh ve amh baktırdınız mı ? Baktırmadıysanız adetin 3. Günü bu testlere baktırsbılırsınız. Bir kadın doğum doktoruna gidin o sizi yönlendirecektir.
Yanlış ifade etmişim folikülün azlığı rezerv azlığını gösterir demişti amh yaptırmalı mıyım ?Amh baktırmamak rezervi etkilemiyor ki
Rezervin kaç yaşında onu gösteriyor tedavinde ona göre ilaç verir Dr bence amh bakılmadan verilen tüp bebek dozları yanlış olabiliyor demişti Dr um
Benim amh düşük mesela bu yüzden çok düşük doz ilaç alıyorum fazla alınan ilaç az olan yumurtaları içini boş yapıyor
Evet tabiki rezerv az olması yumurtalik yaşının bşyolojık yaşından yaşlı olduğunu gösterir benim Dr im ulun uluğYanlış ifade etmişim folikülün azlığı rezerv azlığını gösterir demişti amh yaptırmalı mıyım ?
Bunu ilk kez duydum doktorunuz mu söyledi hangi doktora gidiyorsunuz?
Daha önce konuşmuştum bu doktorla muayene ve tüp bebek ücretini öğrenebilir miyim?Evet tabiki rezerv az olması yumurtalik yaşının bşyolojık yaşından yaşlı olduğunu gösterir benim Dr im ulun uluğ
Benim gittiğim prof amh ve fsh a çok takılmıyorum ben dedi onlar yanıltıcı olabiliyor dedi önemli olan yumurtalarının var olması ki bende 6 tane gördü ve ek bir ilaç falan vermiyorum dedi bunlar benim işimi görür dedi. Ben yarın gitcem tekrardan adetin 2.günü gel dedi.Amh baktırmadım fsh e2 gayet iyi ama folikül sayımında 5tane dediler doktor az demedi beni buradaki arkadaş uyardı napim bilemedim az mı değil mi Amh baktır demedi doktor az olsa söylemez iyi 7den az olmamalıydı sizin 6folikül var benim 5neden söylemediler ki
Çok teşekkür ederim arkadaşım, ben burada bile hiç kimseyi tanımadığım halde herkese destek olmaya çalışıyorum bir arkadaşımız güzel bir sonuç alsa kendim almış gibi seviniyorum.Ama Maalesef reel hayatta insanlar çok kötü, daha neler neler var da benim insanlığım yazmaya el vermiyor. Allah herkesin kalbine göre versin diyorum sadece.Allahim inanmiyorum ne insanlar var. kim durduk yere bu zor yola kendini sokar. Care kalmamis ki artik tup bebek yapiyorsunuz ve bunu bi yaris olarak goruyor demek arkadasinz. Aman allahim gercekten soke oldum. Bu zor zamanda destek olacagi yerde insanlar neyle ugrasiyor. Canim sen kimseye bahsetme bi tek patronun haberdar olsun bnce. Allah yardimcimiz olsun gercektenn ama gercektenn
Canim hosgeldin. Gecmis olsun baya zor zamanlar gecirmissin. Burada hepimiz ayni durumdayiz. Allah yardmcmz olsun
Benim gittiğim prof amh ve fsh a çok takılmıyorum ben dedi onlar yanıltıcı olabiliyor dedi önemli olan yumurtalarının var olması ki bende 6 tane gördü ve ek bir ilaç falan vermiyorum dedi bunlar benim işimi görür dedi. Ben yarın gitcem tekrardan adetin 2.günü gel dedi.
İnşallah isteyen herkese mevla nasip eder. Bnmde dört yumurta oldu ikisi tuttu inşallah sağlıkla kucagimiza alırız Allaha sigin mak hayırlı olanına razi olmak lazm Dualarim bütün isteyenlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?