Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kızlar ben geldim tutmayacağını bildiğim bi transfer daha geride kaldı, boylece 4. Negatif denememizi de yapmış olduk vardır herşeyde bi hayır diyip yolumuza başka bi doktorla devam edicez sanırım, bu tüp bebek işleri alışkanlık yapiyo

Günaydın kızlar. Çeçen ay AMH baktırdım 1.10 çıktı. Bir sene önce 1.54 dü. Doktorum çok iyi demişti hala tehlikeli sınırda değilsin ancak fazla uzatmak da yok çünkü o hızlı düşüyor. Aslında bu rakam çok önemli değil önemli olan yumurta sayısı. İşte ben ilk tedavi başladığım zaman benim sadece 5 yumurta vardı onlarda 3 geliştı ve dölendi. Kalitesi de iyiydi ama bebişler tutmadılar bizimle kalmak istemediler(( Şimdi ikinci tadeviyi planıyorum ve doktor bana böyle söyledi:
yumurtanın sayısı her ay değişebeliliyor. Meselela sende bu ay yumurtalık 5 tane gösteriyor önümüzdeki ay 8 tane de ğösterebilir. İşte o yuzden biz takib edelim diyor ve hangi ay 5 ten fazla gösterirse o ay başlayacaz diyor. Yani 2-3 tane yumurta için uğraşmayalım 2 denememizde tüm silahlarımızı kullanalım. Bide ben bu traşlamayı yapmak istiyorum doktorum da bunu uygun buluyor. Yani transferden önce rahimin duvarı birazcık bıçaklıyorlar) çiziyorlar tarlayı gibi. Ve bu prosedür olasılığı yükseltiyor.
İşte ben şimdi yumurtalığım performansı yükseltmek istiyorum. Bal polen aldım. Arı sütü de aldım. Tarçın zencefil yoğurtla karıştırıp yıyorum...başka daha ne olabilir acaba?

Muayene ücreti 350 tl bir kere veriyorsun ve tedavi ücretinden düşüyor rapor geçiyor 3000 tl rapor lu 5000 raporsuz
İlaçlarda değişiyor
Çok iyiymiş evlenmeden önce bahçelievlerdeydim şimdi baya uzak siz tüp bebek aşamasında mısınız kaç kez gelmem gerek acaba tüp bebek için

Siz hangi doktora gidiyorsunuz ben çayırovadayım burada fazla tüp bebek doktoru yok birde bir şeyi merak ediyorum ben 27yaşındayım tüp bebekte kaç embriyo transferi yapılıyor

Siz hangi doktora gidiyorsunuz ben çayırovadayım burada fazla tüp bebek doktoru yok birde bir şeyi merak ediyorum ben 27yaşındayım tüp bebekte kaç embriyo transferi yapılıyor

Benim medistate Prof.Oya Gökmen. Benimde ilk olacak daha transfer aşamasına gelemedim :)

Deli ya güldürdün beni yenilen pehlivan güreşe doymaz misali devam :) birgün olacak kuzum inşallah

Çok iyiymiş evlenmeden önce bahçelievlerdeydim şimdi baya uzak siz tüp bebek aşamasında mısınız kaç kez gelmem gerek acaba tüp bebek için
Ben 8 aydır ulun bey deyim bir kere toplama oldu transfer e gidemedim ama yumurta döllenmedi şimdi 2 aydır farklı bir tedavi uyguluyoruz
Ulun bey hemen tedaviye başlamaz genelde önce takviye yapar tüp bebeğe başladığında da genelde 3 4 günde bir yapıyor Bahçelievler medical park da da hasta bakıyor orda tüp bebek bölümünde ayrıca da

pes etme cnm Rabbim inşallah bizim de yüzümüzü güldürür...

pes etme cnm Rabbim inşallah bizim de yüzümüzü güldürür...
Amin tatlım inşallah bu arada vitamin takviyelerine yeniden başlıyorum aranızda arginmax women kullanan var mi ben bir ay kullanmıştım o ay 4 yumurtam olmuştu şimdi tekrar kullanmak istiyorum içinde l arginin varmış bi nevi büyüme hormonu ve özellikle tüp bebek tedavilerinde tercih ediliyormuş

Ben iki kutu kullandım günde 4 tane tok karnına aldım, birbuçuk ay sürdü, yumilere baktırmadım ama kuruluk, isteksizlik problemlerimi giderdi

Kızlar bu Arada dhea qenzim ve bir sürü ilaç ebay üzerinden yurt dışından aldım mesela qenzim 100 mg 30 tane tr de 140 tl iken yurt dışından aldığım 17 dolar :) baya gark ediyor bilginize

35 yaşındayım ve ikinci denemem degilki nde kandırıldık ist da şimdi manisada oturuyorum dr um denizli de prof dr erkan Alataş Üniv has dede hoca çok tecrübeli saolsun dermanım iz onun elinden oldu.
Hikayem ise bnm 10 yaşında bi kızım var ikinciyi istedik 2014 de hamile kaldım ama olmadı 6 haftalik kürtaj oldum bu işlemde rahim zedeler yapismis fakat hiçbi dr anlamadi bide yumurta az çıktı tup dediler denedik ama boşuna erkan bey ultrason da hemen Yapışıklıgi anladı iki kez histereskopi oldum sonra tup yaptık ve oldu çok şükür mevla herkese nasip etsin inşallah artmasına güzel Dualariniza teşekkür ederim

Kızlar bu Arada dhea qenzim ve bir sürü ilaç ebay üzerinden yurt dışından aldım mesela qenzim 100 mg 30 tane tr de 140 tl iken yurt dışından aldığım 17 dolar :) baya gark ediyor bilginize
cnm hangi siteden aldın şu an ara verdim ama başlayınca ben de ordan alayım o zaman

Merhaba kızlar ben de kuruntu mu yapıyorum diyordum ama böyle insanlar gerçekten var ya. Allah yardımcımız olsun. Sizin en azından bişey anlatmadan hayatınızdan çıkarma şansınız var. Benim eltim bunu bana yapıyor. İki tane çocuğu var. Bizden önce üçüncüyü yapmaya çalışıyo. Allaha havale ediyorum. İnşallah bebişlerimiz gelir de Allah yüzümüzü güldürür canım. Allahım dualarımıza şükrettiğimiz günleri de göstersin.

Kocaeli oturuyoruz gelmem çok sıkıntı eşim için daha da zor burda bakim doktor ben iğne ve aşılama denedim tutmadı haşimato hastasıyım sebep bu mu bilmiyorum sebepsiz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…