Muayene ücreti 350 tl bir kere veriyorsun ve tedavi ücretinden düşüyor rapor geçiyor 3000 tl rapor lu 5000 raporsuzDaha önce konuşmuştum bu doktorla muayene ve tüp bebek ücretini öğrenebilir miyim?
Çok iyiymiş evlenmeden önce bahçelievlerdeydim şimdi baya uzak siz tüp bebek aşamasında mısınız kaç kez gelmem gerek acaba tüp bebek içinMuayene ücreti 350 tl bir kere veriyorsun ve tedavi ücretinden düşüyor rapor geçiyor 3000 tl rapor lu 5000 raporsuz
İlaçlarda değişiyor
Siz hangi doktora gidiyorsunuz ben çayırovadayım burada fazla tüp bebek doktoru yok birde bir şeyi merak ediyorum ben 27yaşındayım tüp bebekte kaç embriyo transferi yapılıyorBenim gittiğim prof amh ve fsh a çok takılmıyorum ben dedi onlar yanıltıcı olabiliyor dedi önemli olan yumurtalarının var olması ki bende 6 tane gördü ve ek bir ilaç falan vermiyorum dedi bunlar benim işimi görür dedi. Ben yarın gitcem tekrardan adetin 2.günü gel dedi.
Siz hangi doktora gidiyorsunuz ben çayırovadayım burada fazla tüp bebek doktoru yok birde bir şeyi merak ediyorum ben 27yaşındayım tüp bebekte kaç embriyo transferi yapılıyor
Deli ya güldürdün beniKızlar ben geldim tutmayacağını bildiğim bi transfer daha geride kaldı, boylece 4. Negatif denememizi de yapmış olduk vardır herşeyde bi hayır diyip yolumuza başka bi doktorla devam edicez sanırım, bu tüp bebek işleri alışkanlık yapiyo
Ben 8 aydır ulun bey deyim bir kere toplama oldu transfer e gidemedim ama yumurta döllenmedi şimdi 2 aydır farklı bir tedavi uyguluyoruzÇok iyiymiş evlenmeden önce bahçelievlerdeydim şimdi baya uzak siz tüp bebek aşamasında mısınız kaç kez gelmem gerek acaba tüp bebek için
Amin canimcim amin ne yapalım allah sağlık sıhhat guc kuvvet versin hepimize bi de para tabiikiDeli ya güldürdün beniyenilen pehlivan güreşe doymaz misali devam :) birgün olacak kuzum inşallah
pes etme cnm Rabbim inşallah bizim de yüzümüzü güldürür...Kızlar ben geldim tutmayacağını bildiğim bi transfer daha geride kaldı, boylece 4. Negatif denememizi de yapmış olduk vardır herşeyde bi hayır diyip yolumuza başka bi doktorla devam edicez sanırım, bu tüp bebek işleri alışkanlık yapiyo
Amin tatlım inşallah bu arada vitamin takviyelerine yeniden başlıyorum aranızda arginmax women kullanan var mi ben bir ay kullanmıştım o ay 4 yumurtam olmuştu şimdi tekrar kullanmak istiyorum içinde l arginin varmış bi nevi büyüme hormonu ve özellikle tüp bebek tedavilerinde tercih ediliyormuşpes etme cnm Rabbim inşallah bizim de yüzümüzü güldürür...
Ben iki kutu kullandım günde 4 tane tok karnına aldım, birbuçuk ay sürdü, yumilere baktırmadım ama kuruluk, isteksizlik problemlerimi giderdiAmin tatlım inşallah bu arada vitamin takviyelerine yeniden başlıyorum aranızda arginmax women kullanan var mi ben bir ay kullanmıştım o ay 4 yumurtam olmuştu şimdi tekrar kullanmak istiyorum içinde l arginin varmış bi nevi büyüme hormonu ve özellikle tüp bebek tedavilerinde tercih ediliyormuş
Tesekkur ederim cevapladigin için çok sağolBen iki kutu kullandım günde 4 tane tok karnına aldım, birbuçuk ay sürdü, yumilere baktırmadım ama kuruluk, isteksizlik problemlerimi giderdi
Canm ama değerini bilmiyorum ama yumurta çok azdı bu ikinci denememizdiCanim masllah ne guzel ikizlerin olacak demek. Kacinci tedavide oldu? Seninde mi amh degerin cok dusuktu?
35 yaşındayım ve ikinci denemem degilki nde kandırıldık ist da şimdi manisada oturuyorum dr um denizli de prof dr erkan Alataş Üniv has dede hoca çok tecrübeli saolsun dermanım iz onun elinden oldu.hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim böyle haberler duyunca umutlanıyorum.
yaş kaç acaba kaçıncı denemendi ?ne gibi sıkıntılar yaşadın...
benim 2 denemem oldu 2015 de ikisindede döllenme olmadı 3 yumurtan
doktorun kim hangi merkeze gidiyosun cevaplarsan çok sevinirim...
cnm hangi siteden aldın şu an ara verdim ama başlayınca ben de ordan alayım o zamanKızlar bu Arada dhea qenzim ve bir sürü ilaç ebay üzerinden yurt dışından aldım mesela qenzim 100 mg 30 tane tr de 140 tl iken yurt dışından aldığım 17 dolar :) baya gark ediyor bilginize
Ebay canım orda istediğin herşey varcnm hangi siteden aldın şu an ara verdim ama başlayınca ben de ordan alayım o zaman
Merhaba kızlar ben de kuruntu mu yapıyorum diyordum ama böyle insanlar gerçekten var ya. Allah yardımcımız olsun. Sizin en azından bişey anlatmadan hayatınızdan çıkarma şansınız var. Benim eltim bunu bana yapıyor. İki tane çocuğu var. Bizden önce üçüncüyü yapmaya çalışıyo. Allaha havale ediyorum. İnşallah bebişlerimiz gelir de Allah yüzümüzü güldürür canım. Allahım dualarımıza şükrettiğimiz günleri de göstersin.Bende ailem dışında kimseye söylemedim ama işyerinden sürekli izin alıp gidince patronun kızına anlatmak zorunda kaldım.
Biri daha var beraber çalıştığım arkadaşım oda biliyor tedavi olduğumu,ve bir çocuğu var ve benden çok küçük oda şuan benimle yarış içinde önce ben doğuracağım diye böyle tiplerle uğraşıyorum. İnsanlıklarını kaybetmişler. en güzeli bu gereksizleri hayatımızdan çıkarmak.Ben artık ona da hiç bişeyimi anlatmıyorum. Allahın izniyle bilzerde güzel sonuçlar alırız tedavilerimizle. Herkese duacıyım.
Kocaeli oturuyoruz gelmem çok sıkıntı eşim için daha da zor burda bakim doktor ben iğne ve aşılama denedim tutmadı haşimato hastasıyım sebep bu mu bilmiyorum sebepsiz dedilerBen 8 aydır ulun bey deyim bir kere toplama oldu transfer e gidemedim ama yumurta döllenmedi şimdi 2 aydır farklı bir tedavi uyguluyoruz
Ulun bey hemen tedaviye başlamaz genelde önce takviye yapar tüp bebeğe başladığında da genelde 3 4 günde bir yapıyor Bahçelievler medical park da da hasta bakıyor orda tüp bebek bölümünde ayrıca da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?