Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

benimde kiz kardesim ucuncuye hamile ama insan buruluyor benden saklanmasi ne bileyim ben ugrasiyorum o kadar rabbim bize de versin canim cok zor

benimde kiz kardesim ucuncuye hamile ama insan buruluyor benden saklanmasi ne bileyim ben ugrasiyorum o kadar rabbim bize de versin canim cok zor
Canım normal şekilde olsa tabiki sorun değil. Sıkıntı inadına yapar gibi olsun diye uğraşmak başka. Şimdi mi aklına geldi diyosun yani :) tabi herşey Allahın takdiri canımcım. Seni kırmamak üzmemek için saklamışlardır kız kardeşin o senin. İnce düşünmüş ama tabi hassas olduğumuz için farklı anlaşılmış olabilir. Allahım inşallah o günleri de göstersin bize. Bizim de sınavımız böyleymiş. Olsun sabredicez. Olacak Allahın izniyle. Allahım daha kötü şeylerle sınamasın bizi. Evlatlarımızla sınamasın. Bu süreçte en güzeli güvendiğin kişilerle görüşmek. Ben eşime açık açık söylüyorum. Zaten o da farkında herşeyin. Mümkün olduğunca yalnız kalıyoruz. Zaten her hafta başka bi şehre gitmek zorundayız. Bundada böyle bi hayır var demekki :) uzak kalıyoruz bi çok şeyden.

bizi beklemeyecekler ama ne bileyim benim olmus olsaydi cocugum onun olana kadar beklerdim ilk tedavimdede ben tedavi ile hamile kaldim hemen odda istedi simdi tedaviye yogunlasiyorum artik birde kardesimin kiziyla yasit olacak sekilde kaybettim yigenimi her gordukce benim ki de yasasaydi demekten kenximi alamiyorum agirima giden soruyorum ve saklaniyor transfer gunumde soylenmesi

Kizlar transfer yapildi simdi 12 Gün bekleme maratonu başladı bakalimm sonuç ne olacak bu arada ikinci denemem 2 yumurta transfer edildi amh 0.37
Canimm hayirli olsun inanki. Ins pozitif sonuc alirsin. Burdan guzel haberler aldikca kendim hamile olmusum gibi seviniyorum. Umut oluyo bana hemde cok. Dua edecegim. Ins yuzun guler

Canim inanki uzuldum. isin icine aile bireyleride girince hele bide bole seyler olunca bu zor surec dahada zorlasiyo. Halbuki destek olmalari lazim senin yani da olmalari lazim. Bazen diyorum acaba kendileri yasamadiklari icin mi anlayamiyorlar. Insan insana zor gununde lazim. Dua ederken hic tanimadiklarima bile dua ediyorum, allhim diyorum dunyada ne kadar cocugu olmayan ugrasan kadin varsa hepsine nasip et kimse bu zorlugu yasamasin diyorum. Ama ne olursa olsun sabretmek boynumuzun borcu. Verecek olan rabbim, o isterse butun zorluklar kolaylasir. Allah yardimcmz olsun. Dua ile....

Kızlar bu Arada dhea qenzim ve bir sürü ilaç ebay üzerinden yurt dışından aldım mesela qenzim 100 mg 30 tane tr de 140 tl iken yurt dışından aldığım 17 dolar :) baya gark ediyor bilginize
bizde dhea 50 mg 100 adet 50 tl civarında mal ettik, burada 60 adet 150 tl, yalnız bir ayı buldu teslim alabilmemiz, bir de doktor reçetesi istediler teslim alabilmemiz için, coenzim + omega 3 ü de öyle alsaydık keşke dedik, gnc den kampanyada 160 tl ye almıştık.

Canım ya kıyamam sana böyle düşündüğünü bilmiyordum. İllaki beklemezler güzelim her doğum da ölüm gibi zamanı bellidir. İlkinde kıskanmış olabilir ama bu şekilde olacağını tahmin etmemiştir. Kız kardeşin sana en çok yardımı olacak kişi gücenme ona bence. Tabi aranızda ne var ne yok bilmiyorum ama. Konuş onunla. Duygularını bilsin. Sana destek olsun.

Aynen yaşamadan bilmiyorsun canım ya. Gerçekten işin özü bu. Tabi fesatlık falan başka. Ama insan başına gelmeden bilmiyo hiçbişeyi. Napalım. Biz de bunlarla başetmek zorundayız. Yine de şükür halimize.

Bizden de istediler ptt ye mail attık dün reçeteyi bekliyoruz

Canimm hayirli olsun inanki. Ins pozitif sonuc alirsin. Burdan guzel haberler aldikca kendim hamile olmusum gibi seviniyorum. Umut oluyo bana hemde cok. Dua edecegim. Ins yuzun guler

İnsaAllah arkadasim hepimizin yuzu gülsün inşaallah birgün buradaki herkes anne olur..aminnnnn. Çok teşekkür ederim canim Allah razi olsun

Bizden de istediler ptt ye mail attık dün reçeteyi bekliyoruz
eşim direk götürdü reçeteyi, bir yıl boyunca bu reçete ile alabilirsiniz demiş görevli ama ben bir daha dhea kullanmam herhalde 45 gün kullanayım yeter diyorum, sivilce, kılların siyahlaşması durumları az miktarda oluştu bende zaten etkisini 2 ay sonra falan gösteriyor diye okumuştum.

kızlar bu bu dhea bu erkek hormonları eğer doğru anladıysam?

Çok moralim bozuk kızlar. Dün zaten zor karar verip bir merkeze gittim. Rezervimin az olduğunu zaten biliyorum. Ama doktorun tek söyleyeceği olumlu birşey için gözlerinin içine bakarsın .2 yumurta gördü ve işin çok zor bir sene bile surebilir tedavin falan gibi şeyler söyledi. Bilmiyorum ben mi abartiyorum. Ama bizim bu tedavide motivasyona çok ihtiyacımız var.ben zaten korkarak gidiyorum. Sadece üzgünüm çok üzgünüm sanki hiç olmayacak gibi düşünüyorum. Anne olamiyacagim galiba

çok kızgınım böyle doktorlara biz bilmiyoruz sanki işimizin zor olduğunu
ben bu yazdan beridir doktora gidiyorum canım her seferinde ya hormonum yükseldi yada yumurtam gelişmedi
bu ayki adetimle çok şükür bir yumi elde ettik çok şükür doktorum şansı artırmak için yumiyi dondurdu
nisanda tekrar başlayacam tedaviye
sakın üzülme canım elektiriğin tutmadıysa başka doktora git bence

doktoru değiştirmek mümkün mü cnm? doktor böyle bi şeyler söylememeli ve aslında genel motivasyon o da vermeli. bir sene sürecek derken ama başarılı olacaz demeli. benimki de böyle ...biraz fazla boşuna konuşuyor ve hiç motive etmiyor.

Hiç elektirik alamadım diyebilirim. En azından 2 yumurta gördü buda birşeydir. Tekrar bir doktor arayışına girmem lazım. Bazen pes etmek geliyor içimden .

Hiç elektirik alamadım diyebilirim. En azından 2 yumurta gördü buda birşeydir. Tekrar bir doktor arayışına girmem lazım. Bazen pes etmek geliyor içimden .
Yok öyle birşey tabiiki iki yumi çok güzel canım benim tek yumurtam oluyor diye şükrediyorum
sen boşver o doktoru ankarada mı tedavi olacaksın

Doktor ve hasta bir ekiptir bence konuşurken ve tedavi surecindede biz olmalıyız. Morale ve ufacık bir umut ışığına ihtiyacımız var bizim. Olan moralim gitti bütün enerjimi söküp aldı sanki. Tedaviyi planladı ama sanki birşeyler eksikti. Merkeze giderken heyecanlıydım donusteyse ağlamaklı. Ben burda okuyorum ne mucizeler oluyor. Ben o hikayelere tutunarak umutlaniyorum. Paylaşmak rahatlamak istedim. Derdimi anlayacak sizlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…