Bana öyle demiyor zor yani diyor. Her ay bakarız yumurta hangi ay çoksa o ay toplama yaparız o yuzden bir yıl surebilir dedi.dedim ki havuz yapın. Sonu güzel olsun yeterki gelirim bir yıl dedim. Herşeye razıyım ama tek olumlu bir cümle kırmadı. Istanbul da tedavi gorecegimYok öyle birşey tabiiki iki yumi çok güzel canım benim tek yumurtam oluyor diye şükrediyorum
sen boşver o doktoru ankarada mı tedavi olacaksın
Benimki de böyle söyledi. Aynen. Her ay ay bakarız yumurta sayısını 2 tane yumurta uğraşmayalım yani. Sen hangi hastanede tedaviyi oluyorsun cnm?Her ay bakarız yumurta hangi ay çoksa o ay toplama yaparız o yuzden bir yıl surebilir dedi.
Merhaba arkadaşlar bende 3 aşılama tedavisi ve 1 iptal edilmiş toplam 2 tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım çok şükür. Benimde fazla yumurtam gelişmiyordu FSH 15,5 di benim. Ayrıca yumurtam çok çabuk gelişip erken çatlıyordu, bu da yumurtalarımın kalitesiz olmasına neden oluyordu. En son tedavimde 5 yumurtam zar zor olmuştu. Bunların ikisi döllendi ikisinide transfer ettiler ve biri tutundu. Şuan 32. gebelik haftamdayım. Ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim ol diyince oluyor inşallah.
merhaba arkadaslarMerhaba arkadaşlar bende 3 aşılama tedavisi ve 1 iptal edilmiş toplam 2 tüp bebek tedavisi sonucunda hamile kaldım çok şükür. Benimde fazla yumurtam gelişmiyordu FSH 15,5 di benim. Ayrıca yumurtam çok çabuk gelişip erken çatlıyordu, bu da yumurtalarımın kalitesiz olmasına neden oluyordu. En son tedavimde 5 yumurtam zar zor olmuştu. Bunların ikisi döllendi ikisinide transfer ettiler ve biri tutundu. Şuan 32. gebelik haftamdayım. Ümidinizi kaybetmeyin. Rabbim ol diyince oluyor inşallah.
Yaa canimm ne guzel. Inan cok ama cok mutlu oldum senin adina inan ki. 41 kere masllah. Darisi bizlerin basina ya. Ins bu bebeginide sagsalim dogurursun. Haklisin keske bebk fikrini cikarsak kafamizdan ama imkansi gibi bsy. Hele bide doktorlar umitsiz konusunca insan dha cok kafasina takiyo. Allaha emanetiz ne diyelim. Tekrar hayirli olsunmerhaba arkadaslar
Bu yaziyi yazdiktan sonra olanlari size yazmak istedim. Burda yazdigim gibi hamileydim bi kizim oldu yeni bir yasina girdi. Bu sürecte korunmadim zaten gebe kalamiyorum diye. Bu ay adetim gecikti acaba hamilemiyim diye icime bir süphe girdi idrar testi yaptim ve pozitif cikti, doktora gittik kese var henüz daha cok yeni gebeligim. O kadar sasirdik ki esimle. Yillarca bebegimiz olsun diye cabaladik simdi hic aklimizda yokken tedavisiz oldu. Cok sükür. Tabi iki cocuk pes pese olacagi icin nasil yetisecem herseye diye endise ediyorum biraz ama Rabbim bu kadarini nasip etti insallah bi kolaylik verir. Keske kafamizdan bebek istiyorum düsüncesini atabilsek o zaman hersey daha kolay oluyor. Bana doktorlar erken menepoza girebilirsin diyip durdular. Hic belli olmuyormus bu isler bunu anladim. Rabbim isteyen herkeze nadip etsin. Ayrica tedavisiz hamile kalmak ne güzelmis ne rahatmis. Rabbim bize o kadar nimet vermiski elimizden gitmeden kiymetini anlamiyoruz. Ilk gebeligim de o kadar tedavi görmeseydim tedavisiz gebe kalmanin kiymetini bilmezdim. Cok sükür.
Canim merional i bilmiyorum ama gonal f kullandim ben. Gobekten yapiyosun. Aslinda sen yapabilirsin. Cok asiri ince bi igne ve kalem seklinde zaten. Kullanimi ck kolay. Gobeginin yagli kismina birden bire batiriuosun. Bende cok korkmustum ama yapabildim inan hc bsy hissetmedim. Masllah folikul sayin gaye iyi. 10 folikulun var demekki. Ins ilaclara cevap verirsin. Bizi haberdar et gelismelerdenArkadaşlar merhaba, dün muayene oldum adetin 2. Günüydü. Solda 5, sağda 5 yumurta varmış. Bana iğne verdi gonal f 450 ml ve merional 150 ml 4 gün bunları kullanıp tekrar kontrole gitcem. Bu iğneleri kullanan varmı+ gonal göbekten yapılıyor bi şişeden iki seferlik çıkacaktı ama ikinciye içinde çok az kaldı. Hemşireye yaptırdım kendim yapamam iğneyiyanlış mı yaptı anlamadım çokta pahalı bu iğne
Canım merhaba ben de gonal f ve merional kullanıcam. 300 lük benimkisi gonal f. Bir şırıngada 300 doz var fakat ben de 150 kullanıcam. Gonal f in şırıngasında zaten göstergesi var onu 150 ye ayarlıyosun. Kendisi 150 ye gelene kadar dönüyor. Geri kalanını basmıyor. Yanlış yapmış olamaz bence. Merional zaten 150 doz bir kutusu. O da kalçadan yapılıyor. Acaba sendeki farklı tip mi? Farklı mı oluyor onu bilmiyorum da. Gonal f de alt kısımda ilacın olduğu yerdede ölçeği var zaten oradan ne kadar kaldığı görünmüyor mu?Arkadaşlar merhaba, dün muayene oldum adetin 2. Günüydü. Solda 5, sağda 5 yumurta varmış. Bana iğne verdi gonal f 450 ml ve merional 150 ml 4 gün bunları kullanıp tekrar kontrole gitcem. Bu iğneleri kullanan varmı+ gonal göbekten yapılıyor bi şişeden iki seferlik çıkacaktı ama ikinciye içinde çok az kaldı. Hemşireye yaptırdım kendim yapamam iğneyiyanlış mı yaptı anlamadım çokta pahalı bu iğne
Canim benm doktor bana en kotusunu soledi ben sizinle ilgilenemem dedi kibarca. Asiri ama siri derecede rezervin bitmis dedi. Hatta cikista baktik butun belgeri cikarmis elimize tutturdu belki baska doktora gidersiniz dedi.sana yemin ederim hayatimin en ama en kotu gunuydu. Bide allahim salak kadin hala sinirleniyorum o gicik lanet sesi hala kulaklarimda. Dunyayi basimiza yikti. Neyse biz baska bi doktor bulduk bu konuda daha tecrubeli daha pozitif konustu olmayacaksa bile icimize rahatlatyi. Simdi onla devam ediyoruZ allahu alem ya nasip olur ya olmaz ama en azindan gergin degiliz eskisi kadar. Bence icine sinmediyse hemen ama hemen degistir doktoru. Biz de biliyoz tedavinin uzun surecegini hatta yillar bile alabilecegini bunu gozune soka soka soylemenin ne luzumu var. bide tovbe esf sanki herbiri allah rolune burunmusler de can vericeklerÇok moralim bozuk kızlar. Dün zaten zor karar verip bir merkeze gittim. Rezervimin az olduğunu zaten biliyorum. Ama doktorun tek söyleyeceği olumlu birşey için gözlerinin içine bakarsın .2 yumurta gördü ve işin çok zor bir sene bile surebilir tedavin falan gibi şeyler söyledi. Bilmiyorum ben mi abartiyorum. Ama bizim bu tedavide motivasyona çok ihtiyacımız var.ben zaten korkarak gidiyorum. Sadece üzgünüm çok üzgünüm sanki hiç olmayacak gibi düşünüyorum. Anne olamiyacagim galiba
Insallah Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün. Sabah namazindan beri adet olur gibi kanamam var. Progesteron igne umarim kanamayi keser. Yarinde doktora görünecem. Hayirlisi olur insallah.Yaa canimm ne guzel. Inan cok ama cok mutlu oldum senin adina inan ki. 41 kere masllah. Darisi bizlerin basina ya. Ins bu bebeginide sagsalim dogurursun. Haklisin keske bebk fikrini cikarsak kafamizdan ama imkansi gibi bsy. Hele bide doktorlar umitsiz konusunca insan dha cok kafasina takiyo. Allaha emanetiz ne diyelim. Tekrar hayirli olsun
Çok moralim bozuk kızlar. Dün zaten zor karar verip bir merkeze gittim. Rezervimin az olduğunu zaten biliyorum. Ama doktorun tek söyleyeceği olumlu birşey için gözlerinin içine bakarsın .2 yumurta gördü ve işin çok zor bir sene bile surebilir tedavin falan gibi şeyler söyledi. Bilmiyorum ben mi abartiyorum. Ama bizim bu tedavide motivasyona çok ihtiyacımız var.ben zaten korkarak gidiyorum. Sadece üzgünüm çok üzgünüm sanki hiç olmayacak gibi düşünüyorum. Anne olamiyacagim galiba
Ben sizin gibi umut dolu hikayelerle umutlaniyorum.zor ama imkansız değil diyorum. Ümidimiz varki tedavi oluyoruz. Allah kucağına almayı nasip etsin. İnşallah bizlerde burda birilerine umut oluruz.Halt etmiş o doktor böyle doktorları duyunca yazmadan edemiyorum ben tek yumurtayla hamile kaldım acil doktorunu değiştir
Ben zaten 13 yıldır ugrasiyorum.zor olsada Allah verirse olacak diyorum. Korkuyorum zaten yine sonuç negatif olur diye. Elime tutusturmadi ama ilgisizdi. Rab bim isteyen herkese versin İnşallahCanim benm doktor bana en kotusunu soledi ben sizinle ilgilenemem dedi kibarca. Asiri ama siri derecede rezervin bitmis dedi. Hatta cikista baktik butun belgeri cikarmis elimize tutturdu belki baska doktora gidersiniz dedi.sana yemin ederim hayatimin en ama en kotu gunuydu. Bide allahim salak kadin hala sinirleniyorum o gicik lanet sesi hala kulaklarimda. Dunyayi basimiza yikti. Neyse biz baska bi doktor bulduk bu konuda daha tecrubeli daha pozitif konustu olmayacaksa bile icimize rahatlatyi. Simdi onla devam ediyoruZ allahu alem ya nasip olur ya olmaz ama en azindan gergin degiliz eskisi kadar. Bence icine sinmediyse hemen ama hemen degistir doktoru. Biz de biliyoz tedavinin uzun surecegini hatta yillar bile alabilecegini bunu gozune soka soka soylemenin ne luzumu var. bide tovbe esf sanki herbiri allah rolune burunmusler de can vericekler
Canim merional i bilmiyorum ama gonal f kullandim ben. Gobekten yapiyosun. Aslinda sen yapabilirsin. Cok asiri ince bi igne ve kalem seklinde zaten. Kullanimi ck kolay. Gobeginin yagli kismina birden bire batiriuosun. Bende cok korkmustum ama yapabildim inan hc bsy hissetmedim. Masllah folikul sayin gaye iyi. 10 folikulun var demekki. Ins ilaclara cevap verirsin. Bizi haberdar et gelismelerden
Canım merhaba ben de gonal f ve merional kullanıcam. 300 lük benimkisi gonal f. Bir şırıngada 300 doz var fakat ben de 150 kullanıcam. Gonal f in şırıngasında zaten göstergesi var onu 150 ye ayarlıyosun. Kendisi 150 ye gelene kadar dönüyor. Geri kalanını basmıyor. Yanlış yapmış olamaz bence. Merional zaten 150 doz bir kutusu. O da kalçadan yapılıyor. Acaba sendeki farklı tip mi? Farklı mı oluyor onu bilmiyorum da. Gonal f de alt kısımda ilacın olduğu yerdede ölçeği var zaten oradan ne kadar kaldığı görünmüyor mu?
Kadınlara verildiğinde östrojene dönüştüğü tespit edilmiş, deneysel bir tedavi bazı kişilerde yumi sayı ve kalitesini arttırırken bazı kişilerde işe yaramadığı söyleniyor, aslında kan testi ile DHEA oranı ölçülebiliyormuş, ilk defa amerikada bir kadın, kendisi başlamış kullanmış faydasını görmüş, doktoruna bunu kullandığını belirtmiş, sonra tüp bebek merkezleri bunu önermeye başlamışlar, bir yerlerde okumuştum.. Yapmadım demeyeyim diye başladım arı sütünü de öyle... organik aldım ama geç kaldım reglin 10. gününde elime geçti, herhalde fayda etmez bu ay...kızlar bu bu dhea bu erkek hormonları eğer doğru anladıysam?
Bende özellikle bu arı sütü çok merak eiyorum. İnternetteki yorumları çok ğüzel hep hastalıklara karşı bi ilaçmış özellikle bizim işlerimizde çok da çok yardımıcı olur güzel performans gösterir. Ben de geç kaldım bu ay tahlillerim sonuçları biraz geç çıktığından dolayı. İşte ben de demedik demeyelim diye şimdi kullanıyorum bu arı sütü. Ne diiym.... tadı değişik yumuşakça söylerken. Onu dilimin altına alıp nefes almamayı çalışıyorum ve inanılmaz faydalıymış diye düşünmeyi çalışıyorum. Etkisini birazdan öğreniriz yumartallığım ne kadar antral gösterir bu sefer izleyelim. Bide tarçınlı yoğurt. Onun tadı daha iyi çok şükür.Yapmadım demeyeyim diye başladım arı sütünü de öyle... organik aldım ama geç kaldım reglin 10. gününde elime geçti, herhalde fayda etmez bu ay...
Ben soğan kürünü yapamadım hem mideme dokunur diye hem de prosedürü çok gibi geldi, adetin bitiminde başlanıyor 15 gün sürüyor aç karna içiliyor gibi; 2. ve 3 kürleri daha farklı tarihlerde... geriliyorum ben...Biestreon un faydasını bende görmedim.1 sene günde 1 kullandım. Bol tüylenme,akne ve cilt lekesi yapıyor .Başka özelliği yok yani .Bu ılacin yaptığı faydayı soğan suyundan alabilirsiniz.Herkes için hayırlısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?