Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Hiç elektirik alamadım diyebilirim. En azından 2 yumurta gördü buda birşeydir. Tekrar bir doktor arayışına girmem lazım. Bazen pes etmek geliyor içimden .
sakın pes etme. dün ben de doktora gittim amh değerim çok düşüktü benim.0.27. ve muayenede hiç yumurta görmedi. ya pes edeceksin dedi ya zorda olsa sansını deneyeceksin dedi yada yumurta donörü. şok oldum ve bana bir an önce karar vermelisiniz dedi. ben de kararımı verip çıktım o hastaneden. daha yeni başlamışken bunları duymak zor tabi. ama pes etmek asla yok :)

Arkadaşlar merhaba,Gonal F kullanmaya başladım bugün 4.günüm olacak sol tarafımda çok fena bir ağrı başladı 2 gündür. Ara ara azalıyor, ara ara şiddetleniyor.Aynı şikayetleri yaşayanlar oldu mu ? İğneden kaynaklı mı yoksa enfeksiyon falan mı bilemiyorum ama hiç iyi değilim Yarın muayene günüm bugün doktorumu arayıp şikayetlerimi söyledim yarın tekrar muayenede bakarız dedi.

2 negatif tüp bebek denemem vardı. dün genetik test için kan verdik eşimle devlet hastanesinde. pıhtılaşma testi 1 ayda,kromozom testii 2 ayda cıkacakmış. inşallah temiz çıkar.

Canim agrinin olmasi ck guzel niye diyeceksin demekki yumurtaliklarin ilaca cevap veriyo. Folikullerin buyumuye basliyo demek. Yani bole kramp gibi gelip giden agri bu anlama geliyo. Hatta hic agrinin olmamasi kotu cunku folikkler buyumuyo diye biliyorum. Ultrason a gittiginde gorursun

Bu zorlu hemde en zorlu yolda basasrilar diliyorum size. Rabbim yardimcimiz olsun. Bende 5 aydir bununla ugrasiyorum. Git gel doktor tahlil tup bebek o bunu dedi bu sunu dedi ...inanin 5 sene yaslandim sanki.. Ama elden bsy gelmiyo derdi veren dermaninida vermistir ins deyip mucadeleye devam etmek durumundayiz.. Bide boyle munasebetsiz doktorlarla karsilasinca, sacma sapan yorumlar duyunca insanin omuzlari cokuyo ama allah var gam yok diyorum... Ins kolay yollardan gecersiniz geceriz beraber...

Aynen doktorum da öyle dedi :) Sol taraftaki yumurtalar çok güzel gelişmiş sağda pek bişi yok :/ İğnelere devam Cuma günü tekrar kontrole gidiyorum.Allah'ım sen herkese yardım et, hem heyecanlıyım,hemde umutlu.

bende Geçen sene mayıs ayından beri 5 sene yaşlandım mayısda bi hamilelik Ağustosda kürtaj aralıkda tüp bebek yumurta az sinir sinir doktor açıklamaları bıktım ya dipsiz kuyuya düştüm sanki

arkadaşlar bugün akşam test yapacam ama hiç umudum yok dünden bu yana bel ağrım var transferin dokuzuncu günü çok kötü grip oldum çok öksürdüm anlayacağınız moralmen çökmüş durumdayım belim ağrıdı mı adet olurum kaliteli embriyo tutmuyor artık ne yapacağımı şaşırdım bende şansımı istanbulda denemek istiyorum ama onun öncesi iki tane dondurulmuşum var onları denemeliyim işin aslı eşime daha çok üzülüyorum garibim benim için elinden geleni yapıyor kendi elleriyle meyve dilimliyor salata yapıyor of Allahım bu imtihan neden bu kadar ağır arkadaşlar

Arkadaslar maalesef bu severde olmadi.Umarim sizlerin olur.Pes etmek yok tekrar yola devam.Ama neden olmadi bilmiyorum.Rabbim tez zamanda yuzumuzu guldursun.Cok buyuk bir sinavdan geciyoruz..

Bende o sinavdan yeni ciktim.Insallah senin ki olumlu olur.Benimde 2 tane kaliteli embriyom vardi olmayinca olmuyor.Simdi onca ignelerin vucuttan nasil atilacagini dusunuyorum.Aff Allahim Aff diyorum ne suc islediysem...

Arkadaslar maalesef bu severde olmadi.Umarim sizlerin olur.Pes etmek yok tekrar yola devam.Ama neden olmadi bilmiyorum.Rabbim tez zamanda yuzumuzu guldursun.Cok buyuk bir sinavdan geciyoruz..
Cok uzuldum canim inanki. Kacinci denemendi? Embryolarin kalitesi neydi canim? Off valla ne diyecegimi bilemiyorum. Burdan biri mutlu haber verince dunya benim oluyo. Kotu haberle de yikiliyorum. Ne bilim bizim durumumuz daha hassas daha Buyuk bi sinav. Rabbim cektigimiz skntilarin hurmetine yuzumuzu guldursun canim. Yer gok duayla demisler. Dua edecegim sana yurekten

Canim dur bakalim hele, ins iyi haberler aliriz senden. En azindan dondurlmuslarin varmis bak sanslisin. Ins ama ins positifi gorursun. Hani hersey normal olsa da olmasa belki bu kadar koymaz. Ama bizim durumuda hersey aleyhimiZde zaten yumurta cok az gecen her ay dahada azaliyo. Ustune bide kac sefer tup bebek yapiyosun. bi arkadasim var ilk tup bebek tedavisinde hamile kaldi. Cok zor yollardan gectik falan diye konustu. Ama bilmiyoki aslinda ne sansli. Asil zor dikenli yol bizim ki. Allah sabredenlerle beraber ins. Ne diyelim. Kimileri gununu gun ederken bizim
Gibiler igne deliginden gecmeye calisiyor.

Bide bsy soracagim kizlar, malum
Bizim amh ler yerlerde. Nerdeyse hepmzinki 1 in altinda. Bu amh degrri menopoz yasini belirliyor mu acaba? Allahim bide menopozla ugrasmk durumunda kalmayalim.

Bizim amh ler yerlerde. Nerdeyse hepmzinki 1 in altinda. Bu amh degrri menopoz yasini belirliyor mu acaba? Allahim bide menopozla ugrasmk durumunda kalmayalim.
Benim ilk yaptırdığım amh 0,7 sonra zeynep kamilde yaptırdığım 0,2 çıktı. Şuan gittiğim doktor amh çok önemli değil dedi fsh la daha çok ilgilendi nedense. Benim fsh 11 lerde falan.
aklına kötü şeyler getirme bence.

amh değeri çok iyi şartlarda bakılmalıymış, örneğin sıcaklık bile sonucu etkiliyormuş, benim 0,16 çıkmıştı çok iyi bir doktora gittim bu sonuç yanlış dedi, benim gördüğüm tablo bu değil dedi, eğer bu doğruysa menapoza bir metre var demektir dedi, ancak tekrarlatmadı. AMH da değişebiliyor, sabit diyorlar ama değil, fsh kadar dalgalı olmasa da sağlıklı beslenme-yaşam-takviyeler- dvit amh ı az da olsa yükseltebiliyor, bir de forumlarda menapozunu 10 yıl öteleyenleri okuyoruz...

Bir arkadaşımızın aralık amh 1,62 iken kist problemi varmış sanırım soğan kürü ve takviyeler yapmış şubat sonucu 2,04 çıkmış...

Sagol cnm cok umitliydim olmayinca bir okadar yikildim.Napalim Allah guc versin bi daha denicem.Sen de pes etme lutfen yikilma.Bana 2 embriyo konuldu iyi kalite dediler ama olmadi.
Histeroskopi yaptirmismiydin dusunuyorum.Bakalim hayirlisi..

Sagol cnm cok umitliydim olmayinca bir okadar yikildim.Napalim Allah guc versin bi daha denicem.Sen de pes etme lutfen yikilma.Bana 2 embriyo konuldu iyi kalite dediler ama olmadi.
canım sözün bitiği yerdeyiz ama olamamasında da vardır bir hayır desemde seni teseli edemem şuan çook üzgünsün ama biz güçlü kadınlarız bu yolda tökezlesekte düşsekte yolla yine devam Allahım olmaıycağı bişeyin hayalini kurdurmazmış inş bizde kavuşucaz meleklerimize..

üzüldüm cnm ama pes etmemen güzel.inşallah biz de bir gün güzel sonuçlar alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…