- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
Arkadaslar maalesef bu severde olmadi.Umarim sizlerin olur.Pes etmek yok tekrar yola devam.Ama neden olmadi bilmiyorum.Rabbim tez zamanda yuzumuzu guldursun.Cok buyuk bir sinavdan geciyoruz..
Bak bana daha negatif sonucumu alır almaz yeni doktordan randevu aldımSagol cnm cok umitliydim olmayinca bir okadar yikildim.Napalim Allah guc versin bi daha denicem.Sen de pes etme lutfen yikilma.Bana 2 embriyo konuldu iyi kalite dediler ama olmadi.
Histeroskopi yaptirmismiydin dusunuyorum.Bakalim hayirlisi..
Igneleri yiyemedim yiye hepten Allah bullak oldukCnm bu saizen ne?Insallah sende ise yarar cnm
Büyüme hormonuymus ama yumurtaları çoğaltmak için kullaniliyormusCnm bu saizen ne?Insallah sende ise yarar cnm
kuzum benimki negatif ben ilk tup tuttu fakat kaybettim uc sefer denedim olmadi dondurulmusa guvenmiyorum yirmi sekiz gunde bir adet olurdum simdi kirka cikti amh dusuyor 1.1 cikti hayirlisiCanim dur bakalim hele, ins iyi haberler aliriz senden. En azindan dondurlmuslarin varmis bak sanslisin. Ins ama ins positifi gorursun. Hani hersey normal olsa da olmasa belki bu kadar koymaz. Ama bizim durumuda hersey aleyhimiZde zaten yumurta cok az gecen her ay dahada azaliyo. Ustune bide kac sefer tup bebek yapiyosun. bi arkadasim var ilk tup bebek tedavisinde hamile kaldi. Cok zor yollardan gectik falan diye konustu. Ama bilmiyoki aslinda ne sansli. Asil zor dikenli yol bizim ki. Allah sabredenlerle beraber ins. Ne diyelim. Kimileri gununu gun ederken bizim
Gibiler igne deliginden gecmeye calisiyor.
Saraçoğlu rezerv azlığında önce soğan kürü sonra incir kürü diyor sanırım siz de öyle mi yaptınız? Ben de bir sürü takviye alıyorum ama nedense bu ikisini yapmadım, reglin 2-12. günleri sabah akşam 2 şer adet zeytinyağında incir yedim...Var canım ben ama şöyle benim olan yumurta mi cogaltmadi tek başına (başka takviye vitaminlerle birlikte kullanınca çoğaldı ) ama erken çatlayan yumurtam oluyordu hep erken çatlama olmadı bu sayede
sadece son tüp bebek denemesinde zeytinyağlı inciri yaptım yapmadığım bişey kalmasın diyebu arada incir kuru çok ilginç bi şekilde zayıflatıyordu beni
Canım dün gittiğim doktorun bana verdiği takviyeleri görsen aklın şaşar 7 kutu hap bi tane iğne bu hapların da sabah akşam olanı var hicbisey olmaz merak etme zeytinyagli incirin çok etksisini gördüm diyemem incir kuru yaparsan daha faydasını görürsün çünkü resmen özü çıkıyor incirinkızlar bu zeytinyağlı incir nasıl yapılır?ve nasıl etkilir???? arı sütü yanında da zeytin yağlı incir yesem patlamaz mıyım?
gerçekten denemedik yemedik demeyelim bu sefer. bu ay sonunda yumurtallığım iyi performans göstermezlerse doktor almayacak beni protokole daha bir ay bekletecek (((( Lütfen tavsiye edin kızlar!!!
peki onu sade yiorlar mı kaynatıyorlar mı? bi de bişey soracam sen tarçın yiyormusun? yumutraya çok iyi etkiliyo diyorlar ıspatlamış ilaç gibi. ben yoğurtla 1 kaşık karıştırıp yiyorum her gün. tadı güzel oluyor. arı sütünden daha iyi))incir kuru yaparsan daha faydasını görürsün çünkü resmen özü çıkıyor incirin
Ben şöyle yapıyordum sabah 7_8inciri yıkayıp ikiye bölüp 2,5 su bardağı hazir su koyup kapağını kapatiyordum kaynamaya başladıktan sonra kısık ateşte 20 dakika daha kaynatip soğuması için bekletiyordum soguduktan sonra süzüp ikiye bölüp yarısını sabah aç yarısını da akşam aç karnına içiyordum, yok canım tarçın yapmadım ama çok faydalı olduğunu okumustum
Amin canim inşallahSağol canım!! bunu da yapıim yapmadığım şey kalmasın))) İnşlallah tedavimiz güzel geçer hayal ettiğimiz sonucu alırız!
İncir bana kilo yaptı, ama kür olarak belki zayıflatır :)Evet önce soğan kuru yaptım ama sadece bi kere yaptım incir kurunu de her yumurta toplama öncesi adetin ikinci günü başlayıp yumurta toplanana kadar yaptım sadece son tüp bebek denemesinde zeytinyağlı inciri yaptım yapmadığım bişey kalmasın diyebu arada incir kuru çok ilginç bi şekilde zayıflatıyordu beni
tarçının metabolizmayı çalıştırdığını biliyorumpeki onu sade yiorlar mı kaynatıyorlar mı? bi de bişey soracam sen tarçın yiyormusun? yumutraya çok iyi etkiliyo diyorlar ıspatlamış ilaç gibi. ben yoğurtla 1 kaşık karıştırıp yiyorum her gün. tadı güzel oluyor. arı sütünden daha iyi))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?