Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

soğan kürünü 3 defa, incir kürünü iki defa mı yapmak gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam, soğan kürü ilk 15 gün sonrakiler 5-7 gün, incir 21 gün yapılmalı diye okumuştum, niye böyle prosedürü var bunların ya...

Tam hatırlamıyorum ama sanırım öyleydi bende kist olmadığı için tam prosedür yapmadım açıkçası bi de tuplerim kapalı olduğu için günlerine de uymadim adetin ikinci günü doktor bakıyordu yumurta var ilaçlara başla dediğinde hem ilaçlara hem de küre başlıyordum yumurta alınmadan bi gün önce de bitiriyordum, vardır bi hikmeti

tarçının metabolizmayı çalıştırdığını biliyorum
bu belli zaten. bi de yumurtalar için kullanıyorlar yurt dışındaki doktorlar bile tavsiye ediyomuş tedaviyi başlamadan önce. günde bi kaşık. hem yumurta sayısını hem kalitesini yukseltirmış tarçın. işte bunu şimdi kullanıyorum. zarar olmaz ki. yumurta sayısını yükseltmezse an azında zayıflatır beni )))

genellikle çörek otu bal tarçın karışımını reglin 2-12. günleri kullanın deniliyor

Selam cnm sen histereskopi yaptirmismiydin? Bi de bunu neye göre belirliyor biliyomusun?Benim ultrasonda ve hsg de bisey cikmamisti buna ragmen bisey olabilirmi?Yani doktor neye göre karar veriyor.Simdiden tesekkurler

Kızlar ben kendimi çaresiz hissediyorum. Şaka yapmayı çalışıyorum hiç bişey yok gibi davranmayı çalışıyorum ama bazen umidim tamamen gidiyor. Hiç olmayacak gibi düşünüyorum ama aynı anda kabul de edemiyorum. Böyle psikolojik durum yumurtlara etkiliyor mu acaba?

stres durumumuzu en çok etkileyen şey.fsh bu yüzden düşmüyor zaten.ben artık olmazsa ilerde koruyucu aile olmayı falan düşünmeye baaşladım.belki böylesi daha hayırlı olur, bilemeyiz.Rabbim bizlere sabır, güç versin...

arkadaşlar bana istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı havuz yöntemini düşünüyorum

Kizlar fsh 10 un altindaysa sikinti olmadigi soyleniyor,, NedaFarah arkadasim 9 oldugu icin nasil rezervin azaldigini soyluyor doktor ? Zaten kan verdigimizde genelde son sinir 12,5 gorunuyor !

Kizlar fsh 10 un altindaysa sikinti olmadigi soyleniyor,, NedaFarah arkadasim 9 oldugu icin nasil rezervin azaldigini soyluyor doktor ? Zaten kan verdigimizde genelde son sinir 12,5 gorunuyor !
Canım zaten azalmaya başlamış sınırdaymışım. Yaşım da 31 olduğu için şansı düşürmemek için beklemiyor doktorlar. Ben de beklemek istemedim açıkcası. Zaten bir senedir olsaydı olurdu kendiliğinden. Bir de tek başına fsh yeterli değil zaten ultrasonla bakıyorlar rezerve. O da çok önemli. Senin de mi böyle bir sorunun var?

Bende bazen aynı duyguları hissediyorum canım.kabullenmekde istemiyorum .Allah yardımcımız olsun. İllaki etkiliyor dur elimizden geldiğince moralimizi yüksek tutmaya çalışalım.

arkadaşlar bana istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı havuz yöntemini düşünüyorum
istanbulda bülent tıraşa iyi diyorlar ama çok pahalıymış.halit fırat erden mustafa acet isimlerini de çok duyuyorum.aret kamar da ilaçsız tedaviyle çok başarılı oluyormuş.bir araştır istersen...

Nerdeyse agzimdan aldin canim. Bende ayni seyleri hissediyorum. Bazen oluyo cok rahatim herseyimallaha biraktim o isterse eninde sonunda olacak diyorum bazen de sanki butun yuk omuzlarimdaymis gibi hissediyorum. Zaten yaratilis itbariyle negatif bi insanim. Bu durum beni iyice yikti. Yumurtalsri etkiler mi etkilmez mi bilmiyorum ama eger kismetimde yoksa olmayacaksa bunu nasil atlatirim bilmiyorum. Rabbime siginiyorum...

kuzum benimki negatif ben ilk tup tuttu fakat kaybettim uc sefer denedim olmadi dondurulmusa guvenmiyorum yirmi sekiz gunde bir adet olurdum simdi kirka cikti amh dusuyor 1.1 cikti hayirlisi
Anladim canim. Gecmis olsun ins bundan sonra iyi haberler aliriz hepberaber. Inanin ozellikle,bu gruptaki herkes duamda. En zorlu grup biziz nerdeyse. Dusunsene doktorlar tup bebek yaptiracak hasta yakalamaya calisirlar ama bizim durumda bazi doktlar kabul bile etmiyo bizim gibileri. Cok aci cok kirici vede cok zor. Bazen diyorum allahim ins akintiya kurek cekmiyorumdur. Sen kabul edecegin dualri ettir bana diyorum. Ck sukur benm bi evladim var elhmdullillah. Cok yalniz cok tek basina bide bz gurbetteyiz zaten ne akraba ne kuzen hala dayi hic kimsemz yok. Hep bir basina kuzum. Diyeceksiniz sen haline sukret biz birinciyi bulamadik, inanin ki birinci ikinci farki yok. Hatta rabbim ikiz evlatlar versin hepmze. Kimsenin evladi yalniz kalmasin. Kimse yalniz yaslanmasin su yalan dunyada.

Ins canim bide allah korusun menopoza girip umudumun tamamen kaybolmasini istemyrum. En azindan simdi bi umut var. imkansiza yakinda olsa her ay bi umut iste. Her ay reglimi 4 gozle bekler oldum. Ne tuhaf hamile olmadim icin uzuluyorum ama sonrada oh be menopozda degililm die seviniyorum. Ne hale geldik

Sagol cnm cok umitliydim olmayinca bir okadar yikildim.Napalim Allah guc versin bi daha denicem.Sen de pes etme lutfen yikilma.Bana 2 embriyo konuldu iyi kalite dediler ama olmadi.
Histeroskopi yaptirmismiydin dusunuyorum.Bakalim hayirlisi..
Hayir histereskopi yaptirmadim ben. Endometriosis icin sanirim demi

kalabalık aile olmak istiyoruz aslında ikiz bebek her zaman sevimli gelmiştir derler bakımı falan zor hiç duymazdım neredeyse Allahım isteyen herkese versin kolay bir durum değil yıpranıyorsun bazen en yakınından buluyorsun en kırıcı sözleri bazen işinde başarısız oluyorsun ben eşimi çok severek evlendim bu konuda ona zarar verdiğimi çok düşünüyorum Allahtan hayırlısı artık dua bile edemez hala geldim ne yapacağını bilmeyen birisiyim hakkımızda hayırlısı

Arkadaşlar herkese merhaba,bu akşam çatlatma iğnemi olacağım. Salı günü yumurtalar toplanacak 5 tane normal görünen yumurta var. Dualarınızı eksik etmeyin. Çok heyecanlı ve umutluyum. Allah hepimizin yüzüne gülsün inşallah.

bence tek embriyo ile transfer yerine birkaç tane daha embiryo biriktirip transferi yaptırman şansını dahada yükseltir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…