Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

bence tek embriyo ile transfer yerine birkaç tane daha embiryo biriktirip transferi yaptırman şansını dahada yükseltir.
Teşekkürler tavsiyeniz için haklısınız. Bende bi tedavi daha yaptırmayı düşünüyorum şimdi zeynep kamili araştırıyorum.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah..

Kızlar canllarım! Destek için çok teşekküer ederim. Evet işimiz zor ama biz güçlü olmk zorundayız. Zaten güçlüyüz )) Birbirimize ve kendimize inanalım. Tüm şanslarımızı kullanalım. Allah hepimizi evlatsız bırakmasın yardımcı olsun.

cnm yaşadıklarımız zor.ama imtihandayız unutma.dua etmekten vazgeçme sakın.şeytan uğraşıyor bizimle bak ediyorsun ama kabul olmuyor diye.sabır işte burada başlıyor.cenneti kazanmak kolay değil.Rabbim yardımcımız olsun

inşallah çok güzel kaliteli yumurtaların toplanır...

Canim basarilar. Allah yardimcin olsun. Ins hepsi guzel embryolar olurlar. Bizi bilgilendir

Insallah sonucun güzel olur canım, benim negatifle sonuçlandı

günaydın kızlar.kür yapmaktan yoruldum artık.aslanpençesi hayıt hiçbiri işe yaramadı.fsh düşmüyor yükseliyor.en son 21di.bıraktım bitkileri bir tek zencefil suyu içiyorum.yakında onu da bırakacağım.zaten gideceğim doktor fsh bakmıyormuş.Rabbim yardımcımız olsun...

Benim düşürmüştü hayıt ve kürler 28 den 12 ye düşmüştü. Ben de bu ay tedaviye başlıcam hiç fsh ölçtürmedim 2 aydır insan kür yapmaktan da yoruluyor ben de bıraktım hepsini. Amh değerin kaç?

İnşallaj Can'ım işe yarar bana olumlu etkileri oldu :)

inşallah çok güzel kaliteli yumurtaların toplanır...

İnşallah canım benim çok umutluyum bakalım kısmet :)

Canim basarilar. Allah yardimcin olsun. Ins hepsi guzel embryolar olurlar. Bizi bilgilendir

Çok teşekkür ederim canım,inş güzel sonuç alırım-alırız hepimiz ve Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tamam bilgilendiririm mutlaka :)

Yok da canim sen oyle yazinca seni sikintiya sokmus bos yere gibime geldi ! Ultrasonda nasil durum ?

Arkadaşlar birşey soracağım yumurta toplama işleminden yaklaşık kaç gün sonra transfer yapılıyor.
Transfer işlemi ağrılı mı nasıl

Arkadaşlar birşey soracağım yumurta toplama işleminden yaklaşık kaç gün sonra transfer yapılıyor.
Transfer işlemi ağrılı mı nasıl
Embriyo gelişimine göre ortalama 3. ya da gelişimi daha iyiyse 5.gün transfer oluyor. Transfer normal muayene gibi ağrı falan yok.

Arkadaşlar benim fsh yıllardır normal değerlerde amh birkac yil önce 0.7 di.şimdiki doktorum yenilemene gerek yok dedi.bütün hormonlar normal ama tüp bebekte az ve kalitesiz yumurta çıkıyor.Bende kur lere başlayacağım.hayit tohumu,aslan pençesi,corekotu yağı ve arı sütü bal polen karışımı aldım.soğan kuruyle başlayıp incir kuruyle devam edeceğim.aynı zamanda biesteron,inofolic,previt positive,devir-3 de kullanmaya başladım.cok mu karıştırıyorum acaba bilemedim.hayit tohumu fsh düşürmek icin mi kullanıyorsunuz.

ben de inofolic hariç kullanıyorum bunları, soğan kürü yapıcam reglden sonra, soğan kürü yapılırken başka bir şey yapmayın diyorlar sanırım, dhea ve multivitamin, folbiole devam ederim ama çayları keserim sanırım

Soğan regl den sonrami başlanıyor.ben bugün regl oldum kac gun sonra baslasamki.o zaman hayit tohumunu sogandan sonra yapayım.

Soğan regl den sonrami başlanıyor.ben bugün regl oldum kac gun sonra baslasamki.o zaman hayit tohumunu sogandan sonra yapayım.
soğan kürü için reglin en erken 7. günü diyor 15 gün sürüyormuş, soğanı dörde bölün (beyaz ya da kırmızı kabuklu olmayacak) kaynamış klorsuz suya atın 5 dk kaynatın soğuduktan sonra günde iki defa yemeklerden önce için diyor... hayıt tohumunu da internette aralıksız 3 ay devam edin diyor ama forumdaki arkadaşlar regl olduktan sonra bırakılması taraftarı, fsh serbest kalıp yumileri büyütsün diye, bu durumda yumurtlamadan sonra başlamak gerekiyor...

Devrim canim nasilsin tedaviye baslamissin sanirim hayirli olsun hangi hastane ve doktordasin,hangi asamadasin
Merhaba Can'ım Regl olmayı bekliyorum başlayacağız iki aydır büyüme hormonu kullanıyorum iğnesini bakalım inşallah olumlu etkisi olur sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…