- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
kürleri sırayla yaparsanız bir sorun olmaz.hayıt ile aslanpençesini aynı anda yapmayın diyor saraçoğlu...Arkadaşlar benim fsh yıllardır normal değerlerde amh birkac yil önce 0.7 di.şimdiki doktorum yenilemene gerek yok dedi.bütün hormonlar normal ama tüp bebekte az ve kalitesiz yumurta çıkıyor.Bende kur lere başlayacağım.hayit tohumu,aslan pençesi,corekotu yağı ve arı sütü bal polen karışımı aldım.soğan kuruyle başlayıp incir kuruyle devam edeceğim.aynı zamanda biesteron,inofolic,previt positive,devir-3 de kullanmaya başladım.cok mu karıştırıyorum acaba bilemedim.hayit tohumu fsh düşürmek icin mi kullanıyorsunuz.
Merhaba Can'ım Regl olmayı bekliyorum başlayacağız iki aydır büyüme hormonu kullanıyorum iğnesini bakalım inşallah olumlu etkisi olur sen nasılsın
Saizen kullanıyorum Can'ım valla bu ay 2 tane yumurtlarmışım :) sanırım oldu bakalım ay sonu tüp bebek başlayacak inşallah kalitesine etkidi olmuşturGENOTROPİN Mİ KULLANIYORSUN CANIM HERHANGİ BİR FARK OLDU MU 2 AYDA?
AMH kaçtı ki canım senin, normalde yumurta oluşmuyor muydu?Saizen kullanıyorum Can'ım valla bu ay 2 tane yumurtlarmışım :) sanırım oldu bakalım ay sonu tüp bebek başlayacak inşallah kalitesine etkidi olmuştur
Amh 0.18 Can'ım yumurta oluyor ama döllenmiyorAMH kaçtı ki canım senin, normalde yumurta oluşmuyor muydu?
Amh 0.18 Can'ım yumurta oluyor ama döllenmiyor
Prof Dr ulun Uluğ Can'ım doktorum işlemleri medical park Bahçelievler ve jinemed de yapıyorHafi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız, nerede tedavi oluyorsun bu arada?
Evet aynen öyle ben çok araştırdım yurt dışında özellikle tüp bebek öncesi en az 2 ay genel de kullanılıyor bakalım inşallah bizle de faydası olurBen de Başkent'te profesör Hulusi Bülent beye gidiyorum. Büyüme hormonunu pek bir yer kullandırmıyor ya ondan sordum ben şaşırdım mesela aldığımızda içeriğini okuduğum zaman..
Buyume hormonu nedir kizlar bilgi verirmisiniz anlamadim benEvet aynen öyle ben çok araştırdım yurt dışında özellikle tüp bebek öncesi en az 2 ay genel de kullanılıyor bakalım inşallah bizle de faydası olur
bende 1 aydır saizen kullanıyorum cuma günü kontrolümüz var bakalım ne oldu? bunun yanında biestoron falan da kullanıyorum siz de kullanıyormusunuz?Saizen kullanıyorum Can'ım valla bu ay 2 tane yumurtlarmışım :) sanırım oldu bakalım ay sonu tüp bebek başlayacak inşallah kalitesine etkidi olmuştur
bende 1 aydır saizen kullanıyorum cuma günü kontrolümüz var bakalım ne oldu? bunun yanında biestoron falan da kullanıyorum siz de kullanıyormusunuz?
büyümü hormonu olarak biliyorum ama asıl amacı yumurtaları uyarmak için kullanılıyor diye biliyorum..ace selenyum, q enzim ve biestoron bende kullanıyorum..estofem kullanıyordum ama doktorum bıraktırdı...asıl iğnelere başlamadıkSaizen de mi büyüme hormonu? ben ACE Selenyum Q Enzim Q10 Folbiol falan kullanıyorum vitamin olarak adetime 1 hafta kala da dekort, estrofem ve genotropin adlı ilaçlara başladık..
Embriyo gelişimine göre ortalama 3. ya da gelişimi daha iyiyse 5.gün transfer oluyor. Transfer normal muayene gibi ağrı falan yok.
benim yumurta gelişiyor incir kürüyle ama 2 kere boş çıktı.bir de kist yapıyor.tavsiye ederim ama takip yaptırın kiste dönüşmesin...kızlar doktorum rezerv azlığı için incir kürünü önerdi,deneyip faydasını gören var mı araznızda
kaç yumurta toplandı cnm.döllenme için aradılar mı.,nşallah hepsi çok güzel embriyo olur...Dün yumurtalarım toplandı :) Hakikatten hiç birşey anlamadım uyuttular zaten.Bakalım transfer için ne zaman çağıracaklar.
Az önce aradılar 3 tane toplamışlardı 1 tanesi döllenmiş biri kalitesiz çıkmış diğeri küçüktü zaten yine şansımızı deneyelim demişlerdi. İçimi korku sardı şimdikaç yumurta toplandı cnm.döllenme için aradılar mı.,nşallah hepsi çok güzel embriyo olur...
Evet biesteron qenzim falan da kullanıyorum inşallah faydası olurbende 1 aydır saizen kullanıyorum cuma günü kontrolümüz var bakalım ne oldu? bunun yanında biestoron falan da kullanıyorum siz de kullanıyormusunuz?
İyi düşün Can'ım inşallah o yumurta altın yumurtadır bizim için bir yumurta bile çok önemliAz önce aradılar 3 tane toplamışlardı 1 tanesi döllenmiş biri kalitesiz çıkmış diğeri küçüktü zaten yine şansımızı deneyelim demişlerdi. İçimi korku sardı şimdiYa oda olmazsa ,yarın tekrar arayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?