Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kürleri sırayla yaparsanız bir sorun olmaz.hayıt ile aslanpençesini aynı anda yapmayın diyor saraçoğlu...

Ben de Başkent'te profesör Hulusi Bülent beye gidiyorum. Büyüme hormonunu pek bir yer kullandırmıyor ya ondan sordum ben şaşırdım mesela aldığımızda içeriğini okuduğum zaman..

Ben de Başkent'te profesör Hulusi Bülent beye gidiyorum. Büyüme hormonunu pek bir yer kullandırmıyor ya ondan sordum ben şaşırdım mesela aldığımızda içeriğini okuduğum zaman..
Evet aynen öyle ben çok araştırdım yurt dışında özellikle tüp bebek öncesi en az 2 ay genel de kullanılıyor bakalım inşallah bizle de faydası olur

Saizen kullanıyorum Can'ım valla bu ay 2 tane yumurtlarmışım :) sanırım oldu bakalım ay sonu tüp bebek başlayacak inşallah kalitesine etkidi olmuştur
bende 1 aydır saizen kullanıyorum cuma günü kontrolümüz var bakalım ne oldu? bunun yanında biestoron falan da kullanıyorum siz de kullanıyormusunuz?

kızlar doktorum rezerv azlığı için incir kürünü önerdi,deneyip faydasını gören var mı araznızda

bende 1 aydır saizen kullanıyorum cuma günü kontrolümüz var bakalım ne oldu? bunun yanında biestoron falan da kullanıyorum siz de kullanıyormusunuz?

Saizen de mi büyüme hormonu? ben ACE Selenyum Q Enzim Q10 Folbiol falan kullanıyorum vitamin olarak adetime 1 hafta kala da dekort, estrofem ve genotropin adlı ilaçlara başladık..

Saizen de mi büyüme hormonu? ben ACE Selenyum Q Enzim Q10 Folbiol falan kullanıyorum vitamin olarak adetime 1 hafta kala da dekort, estrofem ve genotropin adlı ilaçlara başladık..
büyümü hormonu olarak biliyorum ama asıl amacı yumurtaları uyarmak için kullanılıyor diye biliyorum..ace selenyum, q enzim ve biestoron bende kullanıyorum..estofem kullanıyordum ama doktorum bıraktırdı...asıl iğnelere başlamadık

kızlar doktorum rezerv azlığı için incir kürünü önerdi,deneyip faydasını gören var mı araznızda
benim yumurta gelişiyor incir kürüyle ama 2 kere boş çıktı.bir de kist yapıyor.tavsiye ederim ama takip yaptırın kiste dönüşmesin...

kaç yumurta toplandı cnm.döllenme için aradılar mı.,nşallah hepsi çok güzel embriyo olur...
Az önce aradılar 3 tane toplamışlardı 1 tanesi döllenmiş biri kalitesiz çıkmış diğeri küçüktü zaten yine şansımızı deneyelim demişlerdi. İçimi korku sardı şimdi Ya oda olmazsa ,yarın tekrar arayacaklar

İyi düşün Can'ım inşallah o yumurta altın yumurtadır bizim için bir yumurta bile çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…