- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
cnm inşallah o altın yumurta olur ve sana tutunur.gelişimi güzel olursa donduracak mısınız.havuz yöntemi düşünüyor musunuz?Az önce aradılar 3 tane toplamışlardı 1 tanesi döllenmiş biri kalitesiz çıkmış diğeri küçüktü zaten yine şansımızı deneyelim demişlerdi. İçimi korku sardı şimdiYa oda olmazsa ,yarın tekrar arayacaklar
biesteron günde 3x1 tok karnına alıyorum bakalım cuma günü kontrol var hayırlısı bakalım ne oldu kaldı :)Evet biesteron qenzim falan da kullanıyorum inşallah faydası olur
günaydın, ben dhea yı gece 75 mg olarak alıyorum, 45 günde en erken etki gösteriyormuş diye okumuştum, hatta 2- 4 ay sonra diyenler var, siz ne kadardır kullanıyorsunuz...biesteron günde 3x1 tok karnına alıyorum bakalım cuma günü kontrol var hayırlısı bakalım ne oldu kaldı :)
doğrudur canım hemen etki göstermeyebiliyormuş... benim 2.denemem aralık sonunda kürtaj olmuştum öncesinde de kullanmıştım hayırlısı bakalım..şubat ilk haftasında başlamıştım tarih kesin hatırlamıyorum ama 1,5 tüp bitti bunun yanında gün aşırı saizene de devam aynı zamanda başladım..siz ne zamandır kullanıyorsunuzgünaydın, ben dhea yı gece 75 mg olarak alıyorum, 45 günde en erken etki gösteriyormuş diye okumuştum, hatta 2- 4 ay sonra diyenler var, siz ne kadardır kullanıyorsunuz...
benim bir ay oldu daha bakalım etki göstericek mi, yumileri kaliteli yapması için alıyorumdoğrudur canım hemen etki göstermeyebiliyormuş... benim 2.denemem aralık sonunda kürtaj olmuştum öncesinde de kullanmıştım hayırlısı bakalım..şubat ilk haftasında başlamıştım tarih kesin hatırlamıyorum ama 1,5 tüp bitti bunun yanında gün aşırı saizene de devam aynı zamanda başladım..siz ne zamandır kullanıyorsunuz
Ben 1 yıl 3 ay önce ikinci çocuk için start vermiştim, yaşım 36,5, hazirandan beri yumi azlığından haberdarım, ocak ayı sonunda iyi bir doktora gideyim dedim, 3 yumi vardı, hemen tüp başlattı, ben takviyelere yeni başlamıştım ve doğal olsun istiyordum iki adet puregon 300 vuruldum sonra bıraktım, yumiler kaliteli olmazsa tüp bebekte de başarılı olmaz diye düşündüm, coenzim, arginmax woman, vitamin vb yapıyorum organik arı sütü aldım ama daha başlamadım regl olunca alayım diyorum...fshe2 kürtaj sonrası kontrol temiz çıkmıştı sonrasında kist oluştu ve adetim düzensizleşti ara ara kanamalarım olmaya başladı lekelenmeler vs.. doktorum sıkıntı yok rahat ol olur düzensizlikler olur dedi bakalım süreç nasıl ilerleyecek.. sizin durumunuz nedir? bende yumurta kalitesi için kullanıyorum bunun yanında arı sütü bal polen karışımı aldım. rabbim hepimize şifa versin inşallah...
Teşekkürler, inşallah doğal gelir, tüp bebek merkezleri de ticari olabiliyor güvenemiyorsun...fshe2 geçmiş olsun canım. ne güzel maşallah ben ilk bebek için uğraşıyorum ilk tuttu fakat 8 haftalıktı kalp atımı durdu kürtaj oldum. bende de yumurta rezerv azlığı var. bizde çok istedik doğal olsun diye yaklaşık 1 sene korunmadık dikkat ettik ama kısmet değilmiş olmadı..vitamin takviyelerine 1 ayı geçti başladım bende..bakalım hayırlısı olsun hakkımızda..ben piyasadaki organik arı sütüne güvenemedim almadım balparmağın arı sütü bal polen karışımı aldım onu kullanıyorum sağlıklı olsun bizim olsun inşallah..ben ilaçlarımı düzenli kullanıyorum doğal beslenmeye çalışıyorum öyle ( tüp bebeğe başlamadan normal kadın doğumcuya gitmiştim oyaladı beni yok şu iyi yok bu iyi sıkıntı yok şunları kullan vs ii tamam dedik 6 ay öyle oyalandık sonra tüp bebek merkezine gittik ki herşey ortaya çıktı ve bana verdiği ilaçlar bile yumurtası çok olan kişilere verilen ilaçlarmış neyse öyle bi oldu geçti) size de çok geçmiş olsun
inşallah canım hayırlısı bakalım doğal olur tüp bebek olur ne olursa olsun rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip etsin..Teşekkürler, inşallah doğal gelir, tüp bebek merkezleri de ticari olabiliyor güvenemiyorsun...
maşallah ne güzel.uzun uzun yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim bizlere umut oluyorsunuz.siz kendiliğinden adet oluyor musunuz?ben olamıyorum ilaçsız amh 0,14.merhaba arkadaşlar sizlere kendimden bahsetmek istiyorum sizlere de umut olsun istiyorum daha önce bende yazmıştım bu forumda 29 yaşındym AMH 0.2 erken menepoz teşhisi konuldu ilk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı her doktordan çıkmamda ağlaya ağlaya evin yolunu tutuyordum hiç zaman kaybetmeden tüp bebek yaptırın dediler ilk başta insan kabullenemiyor sonra kendi kendime en azından tüp bebek şansım var diyerek şükrettim rabbime sürekli araştırdım hastenenin biriyle görüşmeye gittik hayatımın ikinci şokunu da orada yaşadım dr değerlerime bakıp tedaviye başlarız ama tedavin cevap vermeyebilir yumurta oluşamaya dabilir dedi dünyam başıma yıkıldı resmen bu sayfayı takip ettim sürekli yorumları okudum rabbime sığındım elimden birşey gelmiyodu çünkü hem maddi hem manevi herşey yaptım gücümün yettiğince ....
Sonra başka bi tüp bebek merkeziyle görüşmeye gittik üniversite hastanesiydi dr gayet ılımlı yaklaştı konuştu bizimle ilk defa bi hastaneden ağlamadan çıktım eşim bile şaşırdı bu duruma kabullenmeye başlamıştm belki de rapor çıkıyormuş bize bazı evraklar verdi hazırlamamız için testler falan bir sonraki adetle gidecektik
bu arada ne duyduysam yaptım 15 gün incir suyu 15 gün nar yedim düzenli rabbime hep dua ettim inanmak çok önemli son olarak cehanda tılan köyünde bir ocak var birde oraya gidin dediler oraya gittik eşimle beraber gittik oranın külünden birde muska yazıp verdi yumurtaların çalışması için banyodan banyoya çıkarmamı söyledi olmazsa 3 4 ay içinde tekrar gel dedi hoca bir umut işte hocanın dediklerini yaptım sadece banyodan banyya çıkardım..
bir yandanda rapor için evrakları tahlilleri hepsini hazırladık bir tek adet olmam kalmıştı.5 gün bekledim adet olcakmışı gibi sancı lavoboya koşuyorum tamam oldum diyorum bakıyorum bişey yok 5 gün elde peçete dolandım resmen test yapacam korkuyorum diyorum stres yaptım ondan gecikti hehalde gecikmeside içime geliyodu az da olsa hamilelik sevincini yaşamak istedim herhade
en son arkadaşım test yap varsa çıkar yoksa biran önce tedaviye başlarsın dedi beni kendime getirdi bütün cesaretimi toplayım yaptım hiç umudum yoktu onca zaman olmadı şimdi mi olacak derken çifffftttt çizgiyi gördüm arkadaşlar benn şokkk tam biz tüp bebeğe başlamak için adet olmayı beklrken rabbim mucizemizi göndermişti bize rabbime binlee şükürler olsun bu sevincimi sizlerlede paylaşmak istedim belki bu yazdıklarım sizlerede umut olur birazz uzun oldu kusuruma bakmayın artık... hep dualarımdasınız sizleri çok iyi anlıyorum umudunuzu hiç kaybetmeyin Allah isteyince oluyo
maşallah ne güzel.uzun uzun yazdığınız için ayrıca teşekkür ederim bizlere umut oluyorsunuz.siz kendiliğinden adet oluyor musunuz?ben olamıyorum ilaçsız amh 0,14.[/QU
evet cnm benim adetlerim düzenliydi kimse kimsenin halinden anlamıyo dile kolay geliyo bazı şeyler ben sizleri çok iyi anlıyorum bende yaşadım sıkıntılı dönemler geçirdim çok şükür rabbime bol bol dua et vercek olan rabbim tanıdığım tanımadığım herkese dua ediyorum rabbim kimseyi evlatla sınamasın
güzel kardeşim asla ümitsizliğe kapılma rabbim yeterki ol desin olduramayacağı hiç birşey yok sen inancını kaybetme dua et olur Allahın izniyleevet hikayeler güzlemiş Maşallah ama asla benim böyle bi hikayem olmayacak bende böyle bir iktimal yok. Hani doğal yolda hamile asla kalamam tüplerim komle kapalıymış çünkü. Tek tüp bebek kalıyor bu durumda. maalesef
Maşallah bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah allahım isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsınArkadaslar merhaba,fsh amh gibi degerlere takilmayin siz sadece beslenmenize takviyelerinize,mumkunse spor yapmaya devam edin zaren ihtiyacimiz olan 1 tane saglikli yumurta,degerlere takilinca daha cok kadamiz karisiyor,endiselerimiz artiyor,ben 41 yasindayim 4 yillik evliyim 3 kez kendiliginden hamile kaldim ama 6.haftada düstü,3 tup yaptik tutmadi,en son 4 embriyo 5.gun cgh tarama kromozom taramasina gonderildu ama saglikli gelmedi malesef,her denemede 10- 14 yumurta toplandi ortalama,yani bendede fsh en son 13 tü ama yumurta sayim iyi blast bile olabiliyorken bu yasta birden fazla yinede saglikli olmadi,yani bir tane yumurta ve bor saglikli sperm tek ihtoyacimiz olan,allah insallah hepimize cifter çifrer saglikli yavrular versin ,isteyem herkesi sevindirsin,bende ,agnucaston,solgar omega 3,qenzimq10,elevit,saracoglunu ari sutu bal polen,isirgan otu tohumu bile kullandim hatta iyi geliyormuş diye hacamat bile yaptirdim,guttigim hocalari saymiyorum bile,demem o ki rabbim zamanini biluyor,vazgecmeden istemeye devam,bugun biriyle tanistim 7 yillik evli hic hamilelik yasamamis gecen.yil birtup bebek tedavisi olmus tutmamis,artik esimde bende vazgectik az degil 7 yil ugrastik dedi,ne zamanki olmuycak buna alisalim dedik hamile kaldim ve dogumuna 15 gun var,çok uzun yazdim ama allah ne zaman yuzumuzu guldurur bilemeyiz,pes etmeyelim,burda pekcogunuzdan yaşca buyugum sanirim benim çok az zamanim kalmisken bile boyle dusunuyorum
Maşallah bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah allahım isteyen her kadına bu duyguyu yaşatsın
İnşallah Can'ım Allah söyletti belki de belli mi olurInsallah arkadaşim henuź bebek sahibi olmak nasip olmadi ama çikmadik candan ümit kesilmezmiş,rabbim hepimizi anne yapacak ve hepimizi sevindirecek inşallah zamani geldiginde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?