Fsh amh gibi kan testlerinden ve ultrasondanRezerv azligi neyden anlasiliyor
en önemlisi ultrason bence reglin 2. ya da 3. günü alttan usg yapılıyor, sağ ve sol overde kaç folikül var diye bakılıyor, amh ve fsh da bakılıyor, ama hormonlara takılmamak lazım...Rezerv azligi neyden anlasiliyor
Doktor yumurtalarindan anlasilir kanda belli olmaz dedi fsh 3.21 benimen önemlisi ultrason bence reglin 2. ya da 3. günü alttan usg yapılıyor, sağ ve sol overde kaç folikül var diye bakılıyor, amh ve fsh da bakılıyor, ama hormonlara takılmamak lazım...
sevgili kader arkadaslarim benim husranla biten tup bebk maceramdan sonar tekrar kollari sivadim. bana 2.gun dondurulmus 2 taneydi. tecrubeli arkadaslarim sozu ozu ben simdi napiyim? Neden tutmadiklarini bilmiyorum. Yalniz gecen hafta regli olurken inanilmaz agri yasadim istgra falan darken ambulance geldi evet hamile degildim ama bu kadar siddetli agri yasamadim sanki bebk dusuruyorum gibiydi. Sizce histereskopi yaptiriyimmi? Bi de yaptiranlar ne kadar asagi yukari?
Can'ım benim yaptır ama hitereskopi de dahil rahim d yapılan tüm işlemler rezerv ş düşünebiliyorsevgili kader arkadaslarim benim husranla biten tup bebk maceramdan sonar tekrar kollari sivadim. bana 2.gun dondurulmus 2 taneydi. tecrubeli arkadaslarim sozu ozu ben simdi napiyim? Neden tutmadiklarini bilmiyorum. Yalniz gecen hafta regli olurken inanilmaz agri yasadim istgra falan darken ambulance geldi evet hamile degildim ama bu kadar siddetli agri yasamadim sanki bebk dusuruyorum gibiydi. Sizce histereskopi yaptiriyimmi? Bi de yaptiranlar ne kadar asagi yukari?
Kesinlikle yaptır derim ben hem rahime çizik te atıyorlar şansını yükseltir, benim şu an gittiğim doktor da transfer öncesi yapıyormuş fiyatını bilmiyorum henüz o aşamada değilim ama sırf histeskopi yapıyor diye tercih ettimsevgili kader arkadaslarim benim husranla biten tup bebk maceramdan sonar tekrar kollari sivadim. bana 2.gun dondurulmus 2 taneydi. tecrubeli arkadaslarim sozu ozu ben simdi napiyim? Neden tutmadiklarini bilmiyorum. Yalniz gecen hafta regli olurken inanilmaz agri yasadim istgra falan darken ambulance geldi evet hamile degildim ama bu kadar siddetli agri yasamadim sanki bebk dusuruyorum gibiydi. Sizce histereskopi yaptiriyimmi? Bi de yaptiranlar ne kadar asagi yukari?
sevgili kader arkadaslarim benim husranla biten tup bebk maceramdan sonar tekrar kollari sivadim. bana 2.gun dondurulmus 2 taneydi. tecrubeli arkadaslarim sozu ozu ben simdi napiyim? Neden tutmadiklarini bilmiyorum. Yalniz gecen hafta regli olurken inanilmaz agri yasadim istgra falan darken ambulance geldi evet hamile degildim ama bu kadar siddetli agri yasamadim sanki bebk dusuruyorum gibiydi. Sizce histereskopi yaptiriyimmi? Bi de yaptiranlar ne kadar asagi yukari?
Allah yardımcın olsun canım. Aklında birşey kalmaması adına yaptır bencede. Rahim içine çizik bende yaptırdım.Benim ilk denemem oldu bakalım çiziğin faydası olacak mı.
burda hep fsh amh konuşuluyor anlamadığım bende bir kere bu testler yapıldı sonra hep e2 ye baktı doktorum . kriteri e2 ydi .hiç fsh ye bakmadı ultrason yeterli değilmi yumurta durumunu anlamak için.bence takılmayın fsh ye bir yumurta olsun kaliteli olsun sanki bu daha önemli gibi
histeroskopiyle rahim filmi aynı şeyer mi acaba?Can'ım benim yaptır ama hitereskopi de dahil rahim d yapılan tüm işlemler rezerv ş düşünebiliyor
Benim Dr im yumurta toplayıp sonra yapıyor mesela bu riskten dolayı
aynı seyler değil hocam ,farklı işlemler.histeroskopide kamerayla rahim içi gözleniyor, rahim filminde tuplerin açık olup olmadığına bakılıyor.histeroskopiyle rahim filmi aynı şeyer mi acaba?
teşekkür ettimaynı seyler değil hocam ,farklı işlemler.histeroskopide kamerayla rahim içi gözleniyor, rahim filminde tuplerin açık olup olmadığına bakılıyor.
yok cnm. histeroskopi genel anestezi altında yapıyorlar. hahimi içerden inceliyorlar gibi düşün.histeroskopiyle rahim filmi aynı şeyer mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?