Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Rezerv azligi neyden anlasiliyor
en önemlisi ultrason bence reglin 2. ya da 3. günü alttan usg yapılıyor, sağ ve sol overde kaç folikül var diye bakılıyor, amh ve fsh da bakılıyor, ama hormonlara takılmamak lazım...

sevgili kader arkadaslarim benim husranla biten tup bebk maceramdan sonar tekrar kollari sivadim. bana 2.gun dondurulmus 2 taneydi. tecrubeli arkadaslarim sozu ozu ben simdi napiyim? Neden tutmadiklarini bilmiyorum. Yalniz gecen hafta regli olurken inanilmaz agri yasadim istgra falan darken ambulance geldi evet hamile degildim ama bu kadar siddetli agri yasamadim sanki bebk dusuruyorum gibiydi. Sizce histereskopi yaptiriyimmi? Bi de yaptiranlar ne kadar asagi yukari?

en önemlisi ultrason bence reglin 2. ya da 3. günü alttan usg yapılıyor, sağ ve sol overde kaç folikül var diye bakılıyor, amh ve fsh da bakılıyor, ama hormonlara takılmamak lazım...
Doktor yumurtalarindan anlasilir kanda belli olmaz dedi fsh 3.21 benim

ben olsam yapardım. imkanın varsa yap tabii. şansını yükseltir bi de rahimde bi engel varsa histero onu çözer. bana histeroskopi gerekmiyordu ben rahim çizdirme yaptırdım buğün.

Can'ım benim yaptır ama hitereskopi de dahil rahim d yapılan tüm işlemler rezerv ş düşünebiliyor
Benim Dr im yumurta toplayıp sonra yapıyor mesela bu riskten dolayı

Kesinlikle yaptır derim ben hem rahime çizik te atıyorlar şansını yükseltir, benim şu an gittiğim doktor da transfer öncesi yapıyormuş fiyatını bilmiyorum henüz o aşamada değilim ama sırf histeskopi yapıyor diye tercih ettim

Allah yardımcın olsun canım. Aklında birşey kalmaması adına yaptır bencede. Rahim içine çizik bende yaptırdım.Benim ilk denemem oldu bakalım çiziğin faydası olacak mı.

İnşallah Allah nasip etsin bütün isteyenlere..aynı yollardan geçtim çok zor bir süreç...dualarimizdasiniz

benimde rahime çizik atıldığında tutmustu 6+4 iken düşük oldu benim doktorumda şansı arttırdığını söylüyor.düşünen arkadaşlar deneyebilir benim doktorum ayrıca ücret almadı bu işlem için 10 dakikalık bi histeroskopi zaten.

burda hep fsh amh konuşuluyor anlamadığım bende bir kere bu testler yapıldı sonra hep e2 ye baktı doktorum . kriteri e2 ydi .hiç fsh ye bakmadı ultrason yeterli değilmi yumurta durumunu anlamak için.bence takılmayın fsh ye bir yumurta olsun kaliteli olsun sanki bu daha önemli gibi

Aynen sana katılıyorum.Bende ilk fsh ve amh çok takmıştım ,doktorum benim için önemli olan yumurtaların kalitesi sayısı ve e2 demişti.

rahim filmi HSG opak madde verilerek ard arda film çekilmesi, histereskopi operasyon diye biliyorum

kızlar aramızda Puregon kullanan var mı acaba? Ben kendime yalniş bi dozu battırdım hani ilaçın dozu abarttım. Bana bişey olmaz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…