Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar aramızda Puregon kullanan var mı acaba? Ben kendime yalniş bi dozu battırdım hani ilaçın dozu abarttım. Bana bişey olmaz dimi?
Ben kullanmıştım fazla doz mu yaptın birşey olmaz sanırım Can'ım yine de hemşireye danış istersen belki sonra ki dozunu ona göre ayarlar

Ben kullanmıştım fazla doz mu yaptın birşey olmaz sanırım Can'ım yine de hemşireye danış istersen belki sonra ki dozunu ona göre ayarlar
İnşallah bişey olmaz yarın sabah hastaneye gidip kan verecem. Ama bu kadar az yumurta olduğu durumunda bişey olmaz sanırım. Toplam 7 tane yumurtayla kesinlikle ohs olmayacam bu durumda sanırım

kızlar aramızda Puregon kullanan var mı acaba? Ben kendime yalniş bi dozu battırdım hani ilaçın dozu abarttım. Bana bişey olmaz dimi?
Puregon fsh hormonu birşey olacağını sanmıyorum

Arkadaşlar merhaba,birşeyi merak ediyorum ben daha ilk defa tüp bebek denemesi yaptım sonucu bekliyorum. Bu tüp bebek denemesini birçok defa deneyenler bu kadar masrafın altından nasıl kalkıyor.

Arkadaşlar merhaba,birşeyi merak ediyorum ben daha ilk defa tüp bebek denemesi yaptım sonucu bekliyorum. Bu tüp bebek denemesini birçok defa deneyenler bu kadar masrafın altından nasıl kalkıyor.

bak mesela ben 2ci tedavi alıyorum şimdi aynı merkezde. merkez indirim yaptı özel teklif gibi. 1400 indirdiler.
ama ilac parası falan tabii hiçkimse karşılamıyor (((( bi de biz 2 tane genetik test yaptık çok pahalı. İnşallah bu sefer tutar. Yoksa sadece bu hastane için çalışacakmış gibi olacaz.

Canım ama sen şimdi bunu düşünme. İyi düşün. Herşey iyi olacak

Son düzenleme:

İlk seferde tutsun diye dua ediyorum vallahi :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte.
Teşekkür ederim cevap için. :)

Merhaba kızlar hastalandım yarın Dr a gidiyorum ve kısmet ise başlıcaz tedaviye 3. Denemem olacak daha hiç döllenme olmadı nolur bana dua edin
hayırlı uğurlu olsun inşallah olacak allahın izniyle,olumsuz düşünmek hiç iyi gelmez bize zaten üzülüyoruz bu konudan dolayı... olumlu düşünelim olursa olur inşallah.. bende yarın başlıyorum benimki uzun protokol yumurtayı baskılayıcı iğne kullanıyorum 8 gündür...adet oldum yarın tedavinin hangi aşaması olur bilmiyorum hiç

kızlar bişe soracam , amh düşük olanların yumurtalar hep boşmu çıkıyor ? mesela benim amh 0,1 ilk tüp deneyimim olacak oyüzden bilmiyorum yani..

Hayır canım öyle birşey yok.bi sürü kişi hamile kalıyor bu durumda ki.gonlunu ferah tut
ahhh canım sağolll yüreğime inan su serptin .. burdan okuyorum ya, hemen hemen hergün... yumurtalar büyümemiş yada büyümemiş diye .. bende okadar çok üzüldümki inan... bende yumurta çıkmicak diye çok korkuyorum.. benim çikolata kistinden dolayı yumurta rezervim azalmış .. rutin kontrollerimde doktor her ay bakıyordu mesela yumurta istenilen boyuta geliyordu .. tüp tedavisinde sorun olmaz inşallah.. sizin tedaviniz nasıl gidiyor anlatabilirmisiniz rica etsem ?

Amin hepimize inşallah cankm olumlu sonuçlar olsun

Benim ilk tedavim de 2 yumurta vardı güzelce büyüdü iyi kalitede embriyo oldular bi tanesi transfer edildi negatif sonuçlandı malesef ama 5.gün iyi kalite embriyoydu kısmet değilmiş.bi tane dondurulmusum var ama onu kullanmadım 2.tedaviye başladım ilaçları kullanıyorum inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır..dua edelim birbirimize melisyasemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…