- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
bence yumurtalarının 5. güne gitmeleri çok iyiymiş canm .. şansın yüksek bence.. İNŞALLAH bu kez olacak allahın izniyle..Benim ilk tedavim de 2 yumurta vardı güzelce büyüdü iyi kalitede embriyo oldular bi tanesi transfer edildi negatif sonuçlandı malesef ama 5.gün iyi kalite embriyoydu kısmet değilmiş.bi tane dondurulmusum var ama onu kullanmadım 2.tedaviye başladım ilaçları kullanıyorum inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır..dua edelim birbirimizemelisyasemen
Canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider su gibi geçersin bütün aşamaları allah yardımcınız olsun canım dualarimdasinMerhaba kızlar hastalandım yarın Dr a gidiyorum ve kısmet ise başlıcaz tedaviye 3. Denemem olacak daha hiç döllenme olmadı nolur bana dua edin
kızlar bişe soracam , amh düşük olanların yumurtalar hep boşmu çıkıyor ? mesela benim amh 0,1 ilk tüp deneyimim olacak oyüzden bilmiyorum yani..
hayırlı sabahlar olsun inş.. bişey soracaktım sizin uzun protokolmü oldu ? kaç yumurta toplandı acaba?İlk seferde tutsun diye dua ediyorum vallahi :/ Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte.
Teşekkür ederim cevap için. :)
İyi akşamlar hanımlar.ben de aranıza yeni katıldım.yarın yumurta toplama işlemim var.yumurta sayım en son muayene de 6 gözüküyordu.sayı az bakalım Hakkı'mızda hayırlısı.rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
teşekkür ederim canm sağol yapmamaya çalışıyorum ama şimdide aklımı yiyen şey yumurta büyümüyormuş bazılarında bende de olurmu acaba yada olması şartmı anlamadım... herkez öle yazınca tedirgin oldum...merhaba,inşallah tedavin güzel olur sonuçta istediğin gibi olur. Amh a takılma bence.Stres yapma olcak mı olmayacak mı diye inşallah çok güzel olur herşey senin için :)
teşekkür ederim canm sağol yapmamaya çalışıyorum ama şimdide aklımı yiyen şey yumurta büyümüyormuş bazılarında bende de olurmu acaba yada olması şartmı anlamadım... herkez öle yazınca tedirgin oldum...
anladım canm.. inş. olumlu gider.. ALLAHIM İNŞALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN OLUMLU HABERİ ALIRSIN .. adetimin 3.günü bugün 3 gündür bal tarçın çörek otu yiyorum BAKALIM FAYDASI OLACAKMI...hepsi büyümeye biliyor zaten muayeneye gittiğinde doktor sana ne kadar büyüdüklerini söylüyor 16-22 mm arası olunca iyi deniyor ve transfer için uygun oluyor.İlaçlarını iğnelerini düzenli kullan,beslenmene dikkat et ve olumlu düşün :) bende 29 martı bekliyorum bakalım hayırlısı kan testimde ne çıkacak.
anladım canm.. inş. olumlu gider.. ALLAHIM İNŞALLAH KALBİNE GÖRE VERSİN OLUMLU HABERİ ALIRSIN .. adetimin 3.günü bugün 3 gündür bal tarçın çörek otu yiyorum BAKALIM FAYDASI OLACAKMI...
Benimde son muayenede 5 yane görülüyordu 3 tanesi toplandı 2 tanesi döllendi bir tanesi bölündü. Bir yumurta bile yetiyor. Bence yumurta azlığına takılma derim. Kaliteli olsun bir tane olsun yeter.
Bugün 7 yumurta toplandı.hayırlısı inş kaliteli gelişirler.dediğin gibi bir yumurta bile yeter kaliteli olsun. başından beri doktorum yumurtan az diye söylediği için biraz kafama taktım.
Oh maşallah :) İnşallah kaliteli olur hepsi.Güzel şeyler düşün güzel olsun.Benim doktorum 1 tane yumurta yeter bana transfer için yeter ki kaliteli olsun dedi hep.
Amin.inş.beklemedeyiz bakalım.senin transferin oldu sonuç için gününü bekliyorsun sanırım.inş.en kısa zamanda güzel haberi verirsin.
Sağol Can'ım inşallah sen de her zaman dualarımdasın Can'ım ilaçlara başladım bugün allahım yardım etsinCanım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider su gibi geçersin bütün aşamaları allah yardımcınız olsun canım dualarimdasin
Can'ım aynısı bende de var dün 2.günüm dü 16 mm yumurta 4 tane de folikül vardı bazen adet dönemin de de yumurta oluyormuş sıkma canını tedavine devam gelsin gonal f ler :)adetin 3. günü 18 mm folükül normalmi kızlar gonalefe başladım ama içim rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?