Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Can'ım aynısı bende de var dün 2.günüm dü 16 mm yumurta 4 tane de folikül vardı bazen adet dönemin de de yumurta oluyormuş sıkma canını tedavine devam gelsin gonal f ler :)
cvb'ınız için teşekkür ederim .. sizin dünkü fsh , e2 kaç çıktı acaba?

kızlar bilginiz varmı acaba ,,,ilaçların nekadarını devlet ödüyor?
selamlar diğer topikten,görünce yazayım dedim,tedavin hayırlı olur inşallah sonu da bebekli olsun..benim 3. tedavim yarım kaldı belki bilirsin...3. ve son hakkımdı...3900 tuttu raporlu 900 lira ödedim.opu ve transfer olmadı ama...

evet canım hatırladım cevabın için teşekkür ederim ..... allah büyük canım benim ..... canım raporun bayağı iyi olmuş ama ..... neyse.. vardır bunda da bir hayır .... inşallah bu kez olur ...umutsuzluğa kapılmayalım olurmu ...

Devlet ödemiyor diyebiliyorum :/ benim kullandığım ilaçlar 1750 falan tuttu oda indirimli aldım
bana hastanede ödeniyor diye söylendi canm bugün gidip öğrenecem teeşkkür ederim cevabın için...senin sonuç belli oldumu :) hadi inşallah hayılısı olsun canm... güzel haberler verirsin bizlere inşallah..

maşallah iyi herşey, mini tüp bebek mi yapılıyor?

maşallah iyi herşey, mini tüp bebek mi yapılıyor?
sağol canım ..inş güzel gider devamı... uzun protokol benimki..bugün adetimin 6. günü iğnelere devam ediyorum .. ama aklıma takılan şu oldu 18 mm folükül var dedi ya doktor, bu iyi bişeymi yoksa değilmi? doktor bişey demedi ama aklıma takılan şimdi ben iğneleri kullanıyorum ya hani diğerlerine yetişirmi normali 18 mm mi hiç bilmiyorum...

merhaba canım,öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benim test günüm yarın,çok korkuyorum negatif çıkar diye :/ Dualarınızı eksik etmeyin :)

bilgi sahibi olmamakla beraber aklıma şu geldi, hani bazı hatunlar regli biter bitmez hamiş kalıyor ya, muhtemelen onlarında regli başında bu büyüklükte yumileri oluyordur. Sanki bu durum yumurtlama günün ile alakalı gibi geldi.

merhaba canım,öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın.Benim test günüm yarın,çok korkuyorum negatif çıkar diye :/ Dualarınızı eksik etmeyin :)
canım benim ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI NASİP ETSİN .. İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN... olumsuz düşünme olumlu OLURSA SENİNDİR OLMAZSA TAKDİRİ İLAHİDİR ZAMANI VARDIR elbet... haberini bekliyoruz canm hayırlısı...

AYNENNNN BENİMDE AKLIMA BU GELDİ CANIM AMA DOKTORLAR BİLGİ VERMEYİ NEDEN SEVMEZLER ANLAMIŞ DEĞİLİM...

Canım aynen öyle, benim mesela reglin 2. Günü 17mm ve 14mm iki folikül var. Anlamadım nasıl iş ne zaman büyüdüler veya niye reglle atılmadılar. Normalde bunların 7-8 falan olup reglden sonra büyümesi gerekmiyor mu? En azından tedavilerde böyle olmalı sanırım. Hormonlar karıştığı için oluyo herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…