canım günaydın, ilk seferde çoğu kişinin negatif oluyor zaten, bu aldığın ilaçlar bir sonraki için hazırlık olacak, daha vakti var demek ki, üzüldüğünü biliyorum, atlatacağını ve yeniden yola koyulacağını da biliyorum..Arkadaşlar günaydın,benim sonuç maalesef negatif çıktı.Çok üzgünüm moralim sıfır şuan
canım benim MORALİNİ SAKIN BOZMA HİÇ BİRŞEY SENİN CANINDAN DAHA DEĞERLİ DEĞİL SAKIN UNUTMA...EVET HAKLISIN İLK SEFERDE NEDEN OLMADI DİYOR OLABİLİRSİN HATTA BEN BİLE BUNU ŞUAN DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM ,,AMA BİR GERÇEK VARKİ UMUTMAMIZ GEREKEN,,,,ÇOCUĞUMUZ OLMAZ DİYE BİR ŞEY YOK GERÇEKTEN İNAN BUNA SADECE BİZİ UĞRAŞTIRACAK ... VE BU DÖNEMDE PSİKOLOJİMİZİN ÇOK SAĞLAM OLMASI VE DİK DURMAMIZ OLDUĞUNU BİLELİM...ŞİMDİ NEGATİF ŞEYLER GELDİĞİNDE AKLINA KOV GİTSİN ... RAHAT OL DİĞER TEDAVİN İÇİN NE ZAMAN START VERECEKSİN ONA BAKALIM... YİNE AYNI HASTANEMİ OLACAK Bİ KONUŞALIM RAHATLA HAYATIM ...Arkadaşlar günaydın,benim sonuç maalesef negatif çıktı.Çok üzgünüm moralim sıfır şuan
Arkadaşlar günaydın,benim sonuç maalesef negatif çıktı.Çok üzgünüm moralim sıfır şuan
üç defa deneyip haziranda dördümcüye hazırlanan bu arada sadece bir rahim ameliyatına 2.500 tl veren biri olarak çokkkk zor bir süreç Allah hepimize kolaylıklar versin. Sırf bunun için bile her gün şükrediyorum iyiki çalışıyorum yoksa ne mümkün.Arkadaşlar merhaba,birşeyi merak ediyorum ben daha ilk defa tüp bebek denemesi yaptım sonucu bekliyorum. Bu tüp bebek denemesini birçok defa deneyenler bu kadar masrafın altından nasıl kalkıyor.
Canım moralini yüksek tut.Hayırlısı diyelim.Rabbimin vardır bir bildiği ikinci denemende inş.sağlıklı sıhhatli evlat nasip edecektir.
Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah tez zamanda emeklerinin karşılığını alırısın.üç defa deneyip haziranda dördümcüye hazırlanan bu arada sadece bir rahim ameliyatına 2.500 tl veren biri olarak çokkkk zor bir süreç Allah hepimize kolaylıklar versin. Sırf bunun için bile her gün şükrediyorum iyiki çalışıyorum yoksa ne mümkün.
Yumurtadan dolayı degilmi canım Rabbim ya safi ismiyle yumurtalarım iza can verir inşallah geçenlerde ısırgan otu tohumunu duydum ben araştırdım hasta olunca başlayacağım sende bir araştır istersen inşallah güzel haberlerı alirizselamlar diğer topikten,görünce yazayım dedim,tedavin hayırlı olur inşallah sonu da bebekli olsun..benim 3. tedavim yarım kaldı belki bilirsin...3. ve son hakkımdı...3900 tuttu raporlu 900 lira ödedim.opu ve transfer olmadı ama...
Arkadaşlar günaydın,benim sonuç maalesef negatif çıktı.Çok üzgünüm moralim sıfır şuan
üç defa deneyip haziranda dördümcüye hazırlanan bu arada sadece bir rahim ameliyatına 2.500 tl veren biri olarak çokkkk zor bir süreç Allah hepimize kolaylıklar versin. Sırf bunun için bile her gün şükrediyorum iyiki çalışıyorum yoksa ne mümkün.
histeroskopi ama rahim şeklimde sıkıntı vardı benim ,rahim filminde gördü doktorum ''T'' rahimdi normal bir rahim şekline getirildi ,basit bir histeroskopi değildi.cnm Rahim ameliyati dedigin histereskopimi?
inşallah arkadaşım hepimiz inşallah.Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah tez zamanda emeklerinin karşılığını alırısın.
ben bunu duydum daha önce, o ay yumurtlama olmasın bir dahaki ay daha çok olsun diye mi yapılıyor acababen bundan sonraki tedavimi antalya tup bebekte karar verdim,hatta doktora da karar verince telefonda görüştüm.bana tedaviye gelmeden önceki ay doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini telefonla yeniden görüşelim gelmeden ilaç kullanımını planlayalım sonraki ayda da tedaviye başlarız dedi.yumurta yetmezliğinde ben tedaviyi bu şekilde yapıyorum dedi.doktor kemal özgür bu arada ,merak ettiğim sizlerden bu şekilde tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullanan fayda gören varmı bana ilginç geldi nette araştırdım kullandıran merkezler varmış .
ben de öyle düşündüm neden diye de sormadım kendisine sonra aklım başıma geldi,mutlaka gelmeden önceki ay arayın dedi bakalım her gün yeni bilgi maşallahımız var...böyle böyle halledeceğiz inşallah.ben bunu duydum daha önce, o ay yumurtlama olmasın bir dahaki ay daha çok olsun diye mi yapılıyor acaba
aynen canım yumurtalr yüzünden...2 negatif ve şimdide yarım kalan bir tedavi...şu anda birşey yapamıyorum..ama ısırgan tohumu aklımın bir köşesinde dursun...önceliğim ilaçlar yüzünden olamadığım reglimYumurtadan dolayı degilmi canım Rabbim ya safi ismiyle yumurtalarım iza can verir inşallah geçenlerde ısırgan otu tohumunu duydum ben araştırdım hasta olunca başlayacağım sende bir araştır istersen inşallah güzel haberlerı aliriz
şimdi üzüldünüz haklı olarak..ama biraz zaman geçince Allah ın izniyle o gücü tekrar kendinizde bulacaksınız..inanın hiç tedavi olmamış gibi bir yenisine başlıcaksınız..Allah bilir yaa belkide doğalından olur...Sanki bütün umudumu kaybettim gibiteşekkür ederim desteğin için.
Allah yardımcımız olsun elbet bu süreci atlatıp bizde evlatlarımıza kavuşacağız kurumuş dallara can veren Rabbim elbet bizim yumurtalar ada can verecektir inşallah güzel günler çok yakindaaynen canım yumurtalr yüzünden...2 negatif ve şimdide yarım kalan bir tedavi...şu anda birşey yapamıyorum..ama ısırgan tohumu aklımın bir köşesinde dursun...önceliğim ilaçlar yüzünden olamadığım reglim
ahh canım yaşamam gereken şeyler yaşıyorum elbette vardır Rabbimin bir bildiği. bize düşen tevvekkül edip beklemekAllah yardımcımız olsun elbet bu süreci atlatıp bizde evlatlarımıza kavuşacağız kurumuş dallara can veren Rabbim elbet bizim yumurtalar ada can verecektir inşallah güzel günler çok yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?