Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Zemberek 61 çok üzüldüm ben sonucunu çok bekliyordum bi de seninki gibi duvar çizdirme yaptırdım . Canını sıkma cnm. Bu da olabilir maalesef. Kendini toparla. Arı sütü falan doktor ne derse. ve yola devam. Üzme kendini. Allah yardımcın olsun

Bende çok umutluydum ve doktorum da çok güzel herşey demişti hayal kırıklığına uğradım İnşallah sizlerin sonuçları güzel olur da bize de moral olur bir nebze.

Can'ım üzülme sakın yol uzun zor ama elbet her gecenin sabahı var şükür yumurtan oldu döllendi transfer oldun elbet poz de göreceğin Zaman olacak

Can'ım üzülme sakın yol uzun zor ama elbet her gecenin sabahı var şükür yumurtan oldu döllendi transfer oldun elbet poz de göreceğin Zaman olacak
canım tedavin nasıl gidiyor inş büyümüştür minişler..

arkadaşlar şimdi bu topiğin başından başladım okumaya, rezervi az olup ta hamiş kalan var mı diye, çok çabalamışlar ama kalmışlar, kimi doğal, kimi tüple..

Canım aynı durum bende de oldu. biri 14 diğeri 11mm olan 2 büyük yumurta gördü doktor tedaviye başlayamam diğerlerini baskılar dedi ve nisana kaldı benim tedavim. Bana genatropin kullandırmıştı sanırım o çok büyüttü yumurtaları.. Sen herhangi bir ilaç kullanmış mıydın?

tam aydınlatıcı olması açısından ayrıntılı yazim canım .. benimki doğum kontrollü uzun protokol.. dediğim gibi doğum kontrol hapıyla başladım önce ,,,,sonra yumurta baskılayacı iğneyle devam etti(15 gün oldu hala devam) ve gonalef iğneyede adetin 3. günü başladım onada devam ... bugün adetimin 8. günü.. adetin 10. gününde de Dr. kontrole çağırdı..buarada dr. sadece e2 nin önemli olduğunu söyledi yani 40'ın altında olsun bu bana yeter dedi, benim ki 4 çıktı folükül için olumsuz bişey sölemedi ... şimdilik bukadar canım.. cuma günü yine yeni haberler veririm inş.

canımm inşallah kaliteli yumurtaların ve embriyoların olur...gonal f yanında başka iğnen var mı?

canımm inşallah kaliteli yumurtaların ve embriyoların olur...gonal f yanında başka iğnen var mı?
amin canım benim inşallah... allah tüm isteyenlere versin inşallah...canm şuan kullandığım iki tane iğne... gonapeptyl ve gonafel canım .. sadece bunlar benim ilaçlar... sen neler yapıyosun?yani moralini sağlam tut olacak bak gör...

tedavim yok şu anda canımcım...yarım kaldı 3. biliyorsundur belki...şimdi taşınma işten ayrılma meseleleri falan var gündemimde. artık tedavi nasıl olur ne zaman olur hiç bilmiyorum....
şifa olsun iğneler...

evet canım biliyorum demek istediğim başka hastanede dememen daha faydalı olur gibi geldi bana canım sonuçta 3 kez denenmiş, en azından ilerleme olmalıydı gibi geliyor bana... kaç yumurta toplanmıştı senin? transfer olmuşmuydu?bence içine sinen bir üniversite hastanesinde denesen ?... ben okadar çok kişiyle konuştumki canm. 0,01 amhla , çok yüksek fsh görmüş kişilerin ikiz hamileliğinede şahit oldum...ik denemesinde yada ikinci denemesinde v.s yani...

Merhabalar oncelikle araniza yeni katildim basarisiz bir yumurta toplama faciasi yasadim e2 falan bakilmadi hic hatta dr bana senin gibi hastalar bizim icin basarimizi dusurdugu icin risk dedi sonra bana tedavide adetin ucuncu gunu klomen ile basladi sonra iki iken uc oldu galiba ama folukul mu degil mi belli degil dedi iki tane 150 lik gonol f verildi sonra iki tane orgulaton ve ovitrela sonuc uc yumurta ve hic toplanamama bunun uzerine ben dr u degistirdim Yücel Karaman a gidiyorum bugun ilk muanemdi ama sekiz gun once ilk gorusmemizi yaptik o zamn bana coenzim Q 10 ve biosteron dha verildi bugun 1 sagda 3 solda olmak uzere 4 folukulum olustu bes gunluk prugen 375 verildi pazartesi tekrar kontrol unutmadan e2 im 22 amh 0,04 yasim32 insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz

canım tedavin nasıl gidiyor inş büyümüştür minişler..
Can'ım bir tane anarşik varmış önden giden 16 mm diğerleri de 7.5 mm ve 11.5 mm olmak üzere 4 yumurta var inşallah bakalım cuma ya kadar daha da büyür bugün iğnelerin 4. Günüydü Nasıl normal mi boyutları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…