canım herşey yolunda çççok sevindim boyutlar gayet güzel sabah aç karınla zetyın yağda bir gece bekletilmiş kuru incir tüket artı bol bol hurm ye canım Allahın izniyle inş büyüyüp kaliteli dölencekler...Can'ım bir tane anarşik varmış önden giden 16 mm diğerleri de 7.5 mm ve 11.5 mm olmak üzere 4 yumurta var inşallah bakalım cuma ya kadar daha da büyür bugün iğnelerin 4. Günüydü Nasıl normal mi boyutları
tedavin hayırlı uğurlu olsun .. benimde amh 0,1... özele gittiğimde yumurta takibinde dr. banada klomen kullndırtmıştı ama yaramamıştı çatlamada olmadı yani.. sonra zor hasta grubu olduğumu anlayıp hemen üniversite hastanesine gittim ..prof bakar bakmaz anladı ne klomen verdi ne de başka bişey aşılama falan olmaz dedi hemen tüp bebek dedi.. amh'ın gerçekten bi anlamı yok bu durumda çünkü 0,01 ile ikiz hamilelikler ilk denemede yada ikincide kalanlar oluyor .. önemli olan emin ellerde doğru tedavi... hııı bende şimdi ilkinde hamile kalırım yada kalamam ..hocanın başarısızlığından değil bu, ilaçlara ne tepki vereceğimizi bi tek allah sonrasında da doktorlar bilirler, demek istediğim bıkmadan usanmadan denemeliyiz... doktor bana gonalı 225 olarak yapmamı istedi, bunun yanında gonapeptyl'i de yumurta baskılayacı olarak verdi... siz yumurta baskılayacı kullandınızmı? sizin 4 folükül de gayet güzel önemli olan bir tanesinin gelişimi tamamlaması okadar....e2 istedi doktor sadece, 4 çıktı , fsh doktor istemedi ama ben yinede istedim çünkü normalde yüksek çıkardı bu defa 4, 77 çıktı .. faydası inşallah vardır bilemicem artık...Merhabalar oncelikle araniza yeni katildim basarisiz bir yumurta toplama faciasi yasadim e2 falan bakilmadi hic hatta dr bana senin gibi hastalar bizim icin basarimizi dusurdugu icin risk dedi sonra bana tedavide adetin ucuncu gunu klomen ile basladi sonra iki iken uc oldu galiba ama folukul mu degil mi belli degil dedi iki tane 150 lik gonol f verildi sonra iki tane orgulaton ve ovitrela sonuc uc yumurta ve hic toplanamama bunun uzerine ben dr u degistirdim Yücel Karaman a gidiyorum bugun ilk muanemdi ama sekiz gun once ilk gorusmemizi yaptik o zamn bana coenzim Q 10 ve biosteron dha verildi bugun 1 sagda 3 solda olmak uzere 4 folukulum olustu bes gunluk prugen 375 verildi pazartesi tekrar kontrol unutmadan e2 im 22 amh 0,04 yasim32 insallah hepimiz olumlu sonuclar aliriz
ilk ikisini gata da denedim transfer oldu negatif ikiside...sonuncu başkent üniversitesi hastanesinde. ankarada kalsaydım taşınmasaydım kesinlikle bu hastanede devam ederdim.çünkü hoca çok iyi ve ilgili. histereskopide olmuştum.ama yumurtalar kalitesiz oldu. o yüzden opu ve transfer olmadı .evet canım biliyorum demek istediğim başka hastanede dememen daha faydalı olur gibi geldi bana canım sonuçta 3 kez denenmiş, en azından ilerleme olmalıydı gibi geliyor bana... kaç yumurta toplanmıştı senin? transfer olmuşmuydu?bence içine sinen bir üniversite hastanesinde denesen ?... ben okadar çok kişiyle konuştumki canm. 0,01 amhla , çok yüksek fsh görmüş kişilerin ikiz hamileliğinede şahit oldum...ik denemesinde yada ikinci denemesinde v.s yani...
ilk iki tedavinde transferin olmuş canım, başarılı olmuş yani büyümüş ?ilk ikisini gata da denedim transfer oldu negatif ikiside...sonuncu başkent üniversitesi hastanesinde. ankarada kalsaydım taşınmasaydım kesinlikle bu hastanede devam ederdim.çünkü hoca çok iyi ve ilgili. histereskopide olmuştum.ama yumurtalar kalitesiz oldu. o yüzden opu ve transfer olmadı .
istanbulda Aret Kamar ve Emre Karatekelioğlu düşük amh yüksek fsh ta az ilaçla kaliteli embriyo elde etmeye yönelik tedavi uyguluyormuş.durum uygun olursa oraya gitmeyi düşünüyorum.ama işte şu an mecburi beklemedeyim.
valla bende folikül görülüyor ancak büyümüyor bunu 3 tedavidede gördüm.kalite içinde takviye falan kullandım ama bilmiyorum olmadı hiç.
Sağol Can'ım inşallah bakalım incir yiyordum iğnelere başlayınca bıraktımcanım herşey yolunda çççok sevindim boyutlar gayet güzel sabah aç karınla zetyın yağda bir gece bekletilmiş kuru incir tüket artı bol bol hurm ye canım Allahın izniyle inş büyüyüp kaliteli dölencekler...
Merhaba. Benimde uzun protokol. Adet duzenleyici cyclo-progynova kullandım. Adetin 21. Gunu genotropin günaşırı ve dheatam aydınlatıcı olması açısından ayrıntılı yazim canım .. benimki doğum kontrollü uzun protokol.. dediğim gibi doğum kontrol hapıyla başladım önce ,,,,sonra yumurta baskılayacı iğneyle devam etti(15 gün oldu hala devam) ve gonalef iğneyede adetin 3. günü başladım onada devam ... bugün adetimin 8. günü.. adetin 10. gününde de Dr. kontrole çağırdı..buarada dr. sadece e2 nin önemli olduğunu söyledi yani 40'ın altında olsun bu bana yeter dedi, benim ki 4 çıktı folükül için olumsuz bişey sölemedi ... şimdilik bukadar canım.. cuma günü yine yeni haberler veririm inş.
Merhaba. Benim fsh 14 ile basladı 33 e cıktı 5 ayda. Amh 0.2 .dr um bana tup bebege baslamadan dhea kullandırdı 6 ay. Sonra gıttıgımde, adetın21. Gunu baslıyoruz dedi ama ben 18. Gununde erken regl oldum. Bunun uzerıne adet duzrnleyıcı cycloprogynova kullandım. 21. Gun genotropin gün aşırı. Adetle hergün. Adetin 3. Günü genotropin, gonopeptyl (3gun)ve festomon_meroional karışımı iğne ve ferome mi adını unuttugum 2 hap kullandım. Pazartesi kontrolüm var. Bakalım neler olmuş.Canım aynı durum bende de oldu. biri 14 diğeri 11mm olan 2 büyük yumurta gördü doktor tedaviye başlayamam diğerlerini baskılar dedi ve nisana kaldı benim tedavim. Bana genatropin kullandırmıştı sanırım o çok büyüttü yumurtaları.. Sen herhangi bir ilaç kullanmış mıydın?
Canım aynı durum bende de oldu. biri 14 diğeri 11mm olan 2 büyük yumurta gördü doktor tedaviye başlayamam diğerlerini baskılar dedi ve nisana kaldı benim tedavim. Bana genatropin kullandırmıştı sanırım o çok büyüttü yumurtaları.. Sen herhangi bir ilaç kullanmış mıydın?
Canim merhaba senin de bebeklerin ikiz sanirim ben de dun öğrendim tek yumurta transfer olmuştu ama bebekler çift cikti tek yumurta ikizi dedi doktor ben de hala inqnamiyorum sevilmesine çok sevindim ama çok korkuyorum çift gebelik riskli bir de bende miyim da var bir de bende çok klasik AĞRIDI vekasiklarda başka oluyor bir de bu hafta ara ara lekelenme oluyor sende de olmismuydu çok korkuyorum
Tesekkur ederim cnm iyi olmaya calsyrum. moralimi bozmamaya calisyorum. Fsh hormonum her gecen ay yukseliyo. 7 ile baslmstm 14 e ckti. Allah yardmcmz olsn.Vicdanazabi nasılsın? Tedavi nasıl gidiyor?
fsh ın çok yüksek değil, sende biliyorsun o yumurtaları uyarmak ve büyütmek için yükseliyor, 90 fsh ile, 120 fsh ile doğal gebelik elde edenler var, senin ki de doğala yakın bir süreç zaten, hiç takılma fsh her ay değişiyor, çok farklı sebeplerden artıp azalabiliyor, önemli olan foliküller ve kaliteli yumi yakalamak...Tesekkur ederim cnm iyi olmaya calsyrum. moralimi bozmamaya calisyorum. Fsh hormonum her gecen ay yukseliyo. 7 ile baslmstm 14 e ckti. Allah yardmcmz olsn.
kızlar hastaneden geldim.. gülümi üzülümi şaştım kaldımsanırım artık üzülmeyi vücudum kaldırmıyor :)) gülesim geliyor hiç üzülesim yok... prof. hoca baktı, 1 tane çikolata kistim varmış 18 mm. 1 tane de 15 mm folükül varmış .. çikolata kistlerim rezervime zarar veriyormuş.. hocaya dedimki ben aylarca 4 yada 5 folükül görünüyordu nerde hocam bunlar diye ,, hocada kızım belli olmazki bu ay böyle, gelecek ay değişir dedi.. iğneleri bırakma dedi.. pazartesi günü tekrar bakacam durumuna dedi ona göre karar verecem dedi aynı zamanda e2 de isticem dedi...yaaa işte durum budur kızlar...
adana balcalı hastanesi canım.. sen ?Nerede tedavi oluyorsun canım sen?
Canım üzülme diyemem ki, daha geçen ay o çatal da iptal oldu tedavim,ama du bakalım 1 olsun senin olsun, altın yumurtan o senin neden altın embriyo olmasınkızlar hastaneden geldim.. gülümi üzülümi şaştım kaldımsanırım artık üzülmeyi vücudum kaldırmıyor :)) gülesim geliyor hiç üzülesim yok... prof. hoca baktı, 1 tane çikolata kistim varmış 18 mm. 1 tane de 15 mm folükül varmış .. çikolata kistlerim rezervime zarar veriyormuş.. hocaya dedimki ben aylarca 4 yada 5 folükül görünüyordu nerde hocam bunlar diye ,, hocada kızım belli olmazki bu ay böyle, gelecek ay değişir dedi.. iğneleri bırakma dedi.. pazartesi günü tekrar bakacam durumuna dedi ona göre karar verecem dedi aynı zamanda e2 de isticem dedi...yaaa işte durum budur kızlar...
Nerede tedavi oluyorsun canım sen?
kızlar hastaneden geldim.. gülümi üzülümi şaştım kaldımsanırım artık üzülmeyi vücudum kaldırmıyor :)) gülesim geliyor hiç üzülesim yok... prof. hoca baktı, 1 tane çikolata kistim varmış 18 mm. 1 tane de 15 mm folükül varmış .. çikolata kistlerim rezervime zarar veriyormuş.. hocaya dedimki ben aylarca 4 yada 5 folükül görünüyordu nerde hocam bunlar diye ,, hocada kızım belli olmazki bu ay böyle, gelecek ay değişir dedi.. iğneleri bırakma dedi.. pazartesi günü tekrar bakacam durumuna dedi ona göre karar verecem dedi aynı zamanda e2 de isticem dedi...yaaa işte durum budur kızlar...
Iyi akşamlar arkadaşlar.Ne yazık banada doktorum rezervimin az olduğunu söyledi Fsh en yüksek 14,62.amh 1.1 şuan tüp bebek tedavisindwyim ignemin beşinci günü kontrolde beş yumurta göründüğünü söyledi ama dolu mu boş mu bilemeyiz dedi önceden bana beş yumurta var deseler ne kadar çok derdim ama doktorum bunla bile çok umutlu değil sanki.Bu süreçte çok yeniyim hiç bişey bilmiyorum ama umutluyum burda okuduklarım insanı heycanlandiyor bir yumurta ile anne olanlar demekki ki olabiliyor umutsuz olmamalıyım diyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?