Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım herşey yolunda çççok sevindim boyutlar gayet güzel sabah aç karınla zetyın yağda bir gece bekletilmiş kuru incir tüket artı bol bol hurm ye canım Allahın izniyle inş büyüyüp kaliteli dölencekler...

tedavin hayırlı uğurlu olsun .. benimde amh 0,1... özele gittiğimde yumurta takibinde dr. banada klomen kullndırtmıştı ama yaramamıştı çatlamada olmadı yani.. sonra zor hasta grubu olduğumu anlayıp hemen üniversite hastanesine gittim ..prof bakar bakmaz anladı ne klomen verdi ne de başka bişey aşılama falan olmaz dedi hemen tüp bebek dedi.. amh'ın gerçekten bi anlamı yok bu durumda çünkü 0,01 ile ikiz hamilelikler ilk denemede yada ikincide kalanlar oluyor .. önemli olan emin ellerde doğru tedavi... hııı bende şimdi ilkinde hamile kalırım yada kalamam ..hocanın başarısızlığından değil bu, ilaçlara ne tepki vereceğimizi bi tek allah sonrasında da doktorlar bilirler, demek istediğim bıkmadan usanmadan denemeliyiz... doktor bana gonalı 225 olarak yapmamı istedi, bunun yanında gonapeptyl'i de yumurta baskılayacı olarak verdi... siz yumurta baskılayacı kullandınızmı? sizin 4 folükül de gayet güzel önemli olan bir tanesinin gelişimi tamamlaması okadar....e2 istedi doktor sadece, 4 çıktı , fsh doktor istemedi ama ben yinede istedim çünkü normalde yüksek çıkardı bu defa 4, 77 çıktı .. faydası inşallah vardır bilemicem artık...

Son düzenleme:
ilk ikisini gata da denedim transfer oldu negatif ikiside...sonuncu başkent üniversitesi hastanesinde. ankarada kalsaydım taşınmasaydım kesinlikle bu hastanede devam ederdim.çünkü hoca çok iyi ve ilgili. histereskopide olmuştum.ama yumurtalar kalitesiz oldu. o yüzden opu ve transfer olmadı .
istanbulda Aret Kamar ve Emre Karatekelioğlu düşük amh yüksek fsh ta az ilaçla kaliteli embriyo elde etmeye yönelik tedavi uyguluyormuş.durum uygun olursa oraya gitmeyi düşünüyorum.ama işte şu an mecburi beklemedeyim.
valla bende folikül görülüyor ancak büyümüyor bunu 3 tedavidede gördüm.kalite içinde takviye falan kullandım ama bilmiyorum olmadı hiç.

ilk iki tedavinde transferin olmuş canım, başarılı olmuş yani büyümüş ?

Sağol Can'ım inşallah bakalım incir yiyordum iğnelere başlayınca bıraktım

Merhaba. Benimde uzun protokol. Adet duzenleyici cyclo-progynova kullandım. Adetin 21. Gunu genotropin günaşırı ve dhea
Merhaba. Benim fsh 14 ile basladı 33 e cıktı 5 ayda. Amh 0.2 .dr um bana tup bebege baslamadan dhea kullandırdı 6 ay. Sonra gıttıgımde, adetın21. Gunu baslıyoruz dedi ama ben 18. Gununde erken regl oldum. Bunun uzerıne adet duzrnleyıcı cycloprogynova kullandım. 21. Gun genotropin gün aşırı. Adetle hergün. Adetin 3. Günü genotropin, gonopeptyl (3gun)ve festomon_meroional karışımı iğne ve ferome mi adını unuttugum 2 hap kullandım. Pazartesi kontrolüm var. Bakalım neler olmuş.

Merhaba ikizmibebeklerinuz,bende deger 9.gun 780 cikti ikiz gibi duruyor.

Tesekkur ederim cnm iyi olmaya calsyrum. moralimi bozmamaya calisyorum. Fsh hormonum her gecen ay yukseliyo. 7 ile baslmstm 14 e ckti. Allah yardmcmz olsn.
fsh ın çok yüksek değil, sende biliyorsun o yumurtaları uyarmak ve büyütmek için yükseliyor, 90 fsh ile, 120 fsh ile doğal gebelik elde edenler var, senin ki de doğala yakın bir süreç zaten, hiç takılma fsh her ay değişiyor, çok farklı sebeplerden artıp azalabiliyor, önemli olan foliküller ve kaliteli yumi yakalamak...
bende gelecek ay tüp için start vereceğim artık hazır hissediyorum, coenzimq10+omega3 60 adet kullandım, arginmax 2 kutu kullandım, multivitamin kullandım, dhea ikinci ayımdayım, folbiol alıyorum, organik arısütü kullanıyorum, bal, çörek otu, tarçın karışımı, incir, ceviz, sebze meyve yemeye yürüyüş yapmaya çalışıyorum, şimdi soğan kürü başladım, ama rahmimi incelteceğinden korkuyorum,benim rahim 6mm çıkmıştı, daha erken yapmalıydım aslında ama bunu da yapmadım demeyeyim diye yapıyorum.

kızlar hastaneden geldim.. gülümi üzülümi şaştım kaldım sanırım artık üzülmeyi vücudum kaldırmıyor :)) gülesim geliyor hiç üzülesim yok... prof. hoca baktı, 1 tane çikolata kistim varmış 18 mm. 1 tane de 15 mm folükül varmış .. çikolata kistlerim rezervime zarar veriyormuş.. hocaya dedimki ben aylarca 4 yada 5 folükül görünüyordu nerde hocam bunlar diye ,, hocada kızım belli olmazki bu ay böyle, gelecek ay değişir dedi.. iğneleri bırakma dedi.. pazartesi günü tekrar bakacam durumuna dedi ona göre karar verecem dedi aynı zamanda e2 de isticem dedi...yaaa işte durum budur kızlar...

Nerede tedavi oluyorsun canım sen?

Canım üzülme diyemem ki, daha geçen ay o çatal da iptal oldu tedavim,ama du bakalım 1 olsun senin olsun, altın yumurtan o senin neden altın embriyo olmasın
Rabbim gönlündekini önüne koysun inşallah tez vakitte iyi şeyler duyalım senden

Merhaba herkese, ben 1,5 senedir Evliyim. 33 yaşındayım ve yaklaşık 1 aydır takip ediyorum siteyi. Benim için herşey çok hızlı gelişti. Fsh da aşırı yükselmelerle başlayan test sürecim, amh 0.08 lerde çıkınca bir tüp bebek doktoru bana kıbrısı düşünürmüsün demeye getirdi. Hiç bilmediğim bir Dünya'nın içine girdim. Şimdi içimde tek yumurta ile döllenen embryomla bekliyorum. Burada takip ederken havuz sistemini okudum. Doktorum 11 gün iğne tedavisinden sonra büyütebildiği tek yumurtayı kullandı. Bu yumurta altın madenindeki tek altın parçası olabilir dedi. Ne dondurma ne de havuz sisteminden bahsetti. Değerlerim çok yüksek ve düşük olduğu için mi yoksa tamamen duygusal sebepler mi bilemiyorum tabi. Umarım testim olumlu sonuçlanır ve Yaşadığım süreçte karşılaştıklarımı sizlerle paylaşırım. Allah isteyen herkese evlat sahibi Olmayı nasip etsin...

Iyi akşamlar arkadaşlar.Ne yazık banada doktorum rezervimin az olduğunu söyledi Fsh en yüksek 14,62.amh 1.1 şuan tüp bebek tedavisindwyim ignemin beşinci günü kontrolde beş yumurta göründüğünü söyledi ama dolu mu boş mu bilemeyiz dedi önceden bana beş yumurta var deseler ne kadar çok derdim ama doktorum bunla bile çok umutlu değil sanki.Bu süreçte çok yeniyim hiç bişey bilmiyorum ama umutluyum burda okuduklarım insanı heycanlandiyor bir yumurta ile anne olanlar demekki ki olabiliyor umutsuz olmamalıyım diyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

Canım benim sıkma canını bu tedavide üzüntü yasak biliyorsun. anlamadığım tedaviye başlamadan muayane etmedi mi doktor kisti şimdi gördü Benimde ilkbaşlarda 4 bi yerde 3 bi yerde gördüler toplakrken 3 tane toplandı.Allah yardımcın olsun.

merhaba canım,burada herkeste rezerv azlığı var maalesef.Benim fsh 16 amh 0,2 çıkmıştı en son. Bu değişkenlik gösteriyor ruh haline göre bile değişiyor. Önemli olan yumurtaların olması ve e2 değerin.Güzel düşün inşallah güzel olur herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…