- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
inşallah canım ... çok sağol....içim yandı içim acıdı o an anlatamam içimin acıdığını ..bi yandan da gülüyorum hoca okadar iyi ki ben gülerken içimin acısını gördü , kızım dur hele dedi , bu ay böyle oldu dedi... ama yinede o bir yumurtana bakacam paztesi kan değerlerine de bakacam dedi...seninde allah gönlüne versin inşallahhh... allahım tüm çocuğu olmayanların gönlünün muradını versin inşallah.. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ...Canım üzülme diyemem ki, daha geçen ay o çatal da iptal oldu tedavim,ama du bakalım 1 olsun senin olsun, altın yumurtan o senin neden altın embriyo olmasın
Rabbim gönlündekini önüne koysun inşallah tez vakitte iyi şeyler duyalım senden
sağol canım ....evet sölediğin çok mantıklı ..benimde aklıma yatmıyor bu durum ... şöyleki,, adetin 3. günü baktığında 1 tane 18 mm folükül var demişti..( hocanın asistanı ..hatta sizlerlede paylaştım) neyse iğnelere devam ettim,,, 10. günü gittiğimde yani dün, 18 mm çikolata kisti ve 15 mm folükül dedi hoca...Canım benim sıkma canını bu tedavide üzüntü yasak biliyorsun. anlamadığım tedaviye başlamadan muayane etmedi mi doktor kisti şimdi gördüBenimde ilkbaşlarda 4 bi yerde 3 bi yerde gördüler toplakrken 3 tane toplandı.Allah yardımcın olsun.
tedavin hayırlı uğurlu olsun canm, allah gönlüne göre versin inşallah..günaydın kızlar.ben de 19 nisanda başka bir doktora gideceğim adana başkente.inşallah hayırlı güzel sonuçlar alabilirim bu yeni doktordan.sürekli takip ediyorum sizleri.Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün en yakın zzamanda...
inşallah canım ... çok sağol....içim yandı içim acıdı o an anlatamam içimin acıdığını ..bi yandan da gülüyorum hoca okadar iyi ki ben gülerken içimin acısını gördü , kızım dur hele dedi , bu ay böyle oldu dedi... ama yinede o bir yumurtana bakacam paztesi kan değerlerine de bakacam dedi...seninde allah gönlüne versin inşallahhh... allahım tüm çocuğu olmayanların gönlünün muradını versin inşallah.. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ...
beslenmene dikkat et,sigarayıda bırakmaya hazırlan..herşeye zararlı sen daha iyi bilirsin..sağol canım ....evet sölediğin çok mantıklı ..benimde aklıma yatmıyor bu durum ... şöyleki,, adetin 3. günü baktığında 1 tane 18 mm folükül var demişti..( hocanın asistanı ..hatta sizlerlede paylaştım) neyse iğnelere devam ettim,,, 10. günü gittiğimde yani dün, 18 mm çikolata kisti ve 15 mm folükül dedi hoca...
tedavin hayırlı olsun..inşallah herşey daha iyi olur bu sefer bu tedavinin sonu bebekli olur...günaydın kızlar.ben de 19 nisanda başka bir doktora gideceğim adana başkente.inşallah hayırlı güzel sonuçlar alabilirim bu yeni doktordan.sürekli takip ediyorum sizleri.Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün en yakın zzamanda...
sağol canm seninde yüzün gülsün inşallah..peki e2 yüksek çıkarsa yumurta dolu olduğu anlamına geliyor?beslenmene dikkat et,sigarayıda bırakmaya hazırlan..herşeye zararlı sen daha iyi bilirsin..
birde bu çikolata kisti aynı normal foliküle benziyor, belli bir zaman geçmeden ayırt edilemiyor.o yüzden ancak şimdi anlamıştır.inşallah e2 yeterli olurda pazartesi o yumurtanı toplar dr un.Allah hayırlısını versin, yüzünü evladınla güldürsün.
aynen canım sanırım 100-150 gibi bir değer de dolu olduğu anlamına geliyor.sağol canm seninde yüzün gülsün inşallah..peki e2 yüksek çıkarsa yumurta dolu olduğu anlamına geliyor?
inşallah rabbim hayırlısını versin doluysada boşsada allahın bir bildiği vardır...aynen canım sanırım 100-150 gibi bir değer de dolu olduğu anlamına geliyor.
tek tesellimiz Rabbimizin bizi bizden daha iyi bildiği şüphesizinşallah rabbim hayırlısını versin doluysada boşsada allahın bir bildiği vardır...
folikülleriniz büyüdükçe e2 ninde artması lazım. toplama zamanı en az 100-150 değer gerekir folikül başına. sizinkide artıyor demekki yumurtalar dolu oluyor.Arkadaşlar ben bu bu e2 ile ilgili pek bişey anlamadım yüksek olmamasi lazım diye duydum ben aletinin 3 günü Ignelere başladım iğneyi üç gün kullandıktan sonra e2 481 çıktı bu sonuç nasıl bir sonuc
canm az önce bi yazı okudum e2 yüksek çıksada toplanmadan anlaşılmıyormuş sence doğru olabilirmi?folikülleriniz büyüdükçe e2 ninde artması lazım. toplama zamanı en az 100-150 değer gerekir folikül başına. sizinkide artıyor demekki yumurtalar dolu oluyor.
Çok teşekkür ederim bu umut verici bişey o zamn Neden doktorlar anlatmiyor r ki bunları muayene sırasında beş yumurta n var gibi inş boş değildir dedi kaç gündür iç içim yiyor ne zor bir süreçtir Allah yardcimsi oldu herkesinfolikülleriniz büyüdükçe e2 ninde artması lazım. toplama zamanı en az 100-150 değer gerekir folikül başına. sizinkide artıyor demekki yumurtalar dolu oluyor.
canım zaten dr az çok folikülün şeklinden ve bu değerden toplayalım der, ancak hani değer yüksek olupta döllenme olmayan yada gelişimi duran embriyo olabilir. bu da tabiki ancak lab. ortamında belli olur.canm az önce bi yazı okudum e2 yüksek çıksada toplanmadan anlaşılmıyormuş sence doğru olabilirmi?
maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah..dr hem umut vermek istemez çok fazla hemde aksi bir durumda galiba bizleri çok üzüp hayal kırıklığına uğratmak istemiyor. o nedenle.aminnnnÇok teşekkür ederim bu umut verici bişey o zamn Neden doktorlar anlatmiyor r ki bunları muayene sırasında beş yumurta n var gibi inş boş değildir dedi kaç gündür iç içim yiyor ne zor bir süreçtir Allah yardcimsi oldu herkesin
anladım canım evet gayet mantıklı... doktorda zaten paztesi bakalım dediğide ondan galiba..canım zaten dr az çok folikülün şeklinden ve bu değerden toplayalım der, ancak hani değer yüksek olupta döllenme olmayan yada gelişimi duran embriyo olabilir. bu da tabiki ancak lab. ortamında belli olur.
canım ben soğan kürünü hiç yapmadım ama inciri yaptığımda 5 tane folükül olmuştu ama adetimde gecikmişti bilemicem , yalnız soğan kürünü öncelikle yapman sanırım çok daha iyi olur nacizane fikrim benim bu....Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlıyorum incir kürü ve soğan kürü yapmayı düşünüyorum ikisini beraber uygulasam zararı olurmu bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?