Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlıyorum incir kürü ve soğan kürü yapmayı düşünüyorum ikisini beraber uygulasam zararı olurmu bilgisi olan varmı
aynı anda yapılamayacağını okudum...önce soğan sonra incir...birde ilaç kullanacaksınız hiçbirini yapmayın bence..nasıl etkileşim olacak bilemiyoruz çünkü...

Çok sağolun dün doktorumla görüşmeye gitmiştim 4. Denemem için 15 nisanda gel dedi bu ay başlamaz diye düşünüyodum panik oldum

Çok sağolun dün doktorumla görüşmeye gitmiştim 4. Denemem için 15 nisanda gel dedi bu ay başlamaz diye düşünüyodum panik oldum
rica ederim canım olacak allahın izniyle daha önceleri emriyo olmuş sanırım bu bile çookk güzel diye düşünüyorum.. işte zorlu grubuz beslenmemiz güzel olmalı strestende olabildiğince uzak kalmamız gerekiyor... ben artık buna dikkat ediyorum..

Kızlar salı opu oluyorum :) 2 tane 18 mm diğerleri 15 13 11 bakalım e2 498 p4 1.6 çıktı inşallah bu sefer doludur yumurtalar esra kardeşiniz dua bekler sizden
allah bu sefer yüzünü güldürsün canımm GÖZÜNAYDINN..!! hayırlısıysa ikiz evladın olur inşallahhhh.... bahar ayı sana bereket getirsin!!! uğurlu olsun inşallah .... AMİNNNNN ... ALLAH BÜYÜK ... BİZE GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAHH....

Allah razı olsun Can'ım inşallah hepimiz için 3 . Tedavi.m daha transfer olamadım inşallah bu sefer güzel olur kaç aydır kullandığım vitaninler iğneler etki eder

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlıyorum incir kürü ve soğan kürü yapmayı düşünüyorum ikisini beraber uygulasam zararı olurmu bilgisi olan varmı
Soğan kürüne dikkat et bence rahim duvarını inceltebilirsin. İnce olursa transfer gercekleşmiyor.

kesinlikle spor bizim için şart hocam,ben de plates yapıyorum evde kendimi o kadar iyi hissettiriyor ki,doğru bir karar vermişssiniz ne güzel...

Kızlar salı opu oluyorum :) 2 tane 18 mm diğerleri 15 13 11 bakalım e2 498 p4 1.6 çıktı inşallah bu sefer doludur yumurtalar esra kardeşiniz dua bekler sizden
canım e2 çook güzel en az iki tanesi dolu çıkar büyük bir ihtimale diğer iki taneside yetişir e2 salı gününe kadar yükselir 3 veya 4 doluda çıkabilir inş hepsi dolu çıkar dölenir tutunurlar annesine..ççok mutlu oldun senin adına...

Ay yavrum Nasıl Mutlu ettin beni :) inşallah canım benim allahım hepimizin yumurtalarına can versin inşallah

Ay yavrum Nasıl Mutlu ettin beni :) inşallah canım benim allahım hepimizin yumurtalarına can versin inşallah
dün en yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldın onunda bir çocuğu vardı ikinci çocuk olmuyordu bir düşük yaptı sonrası iki sene olmadı şimdi hamiş ..transfer öncesi bu haber beni çook üzdü onun adına çook sevindim kesinlikle kıskançlık değil üzülmem.. benim bebişlerim tutnmasa benim için çook büyük yıkım olur..

Üzülme sakın bizim sınavımız bu ben bu ara hergün hamile haberi alıyorum Bebek hediyeleri alıp görmeye gidiyorum içim Nasıl var ya.. Arkadaşlarım da birgün bana gelecek mi ben bu duyguyu yaşayacak mıyım diye.. Çok zor canım Allah biliyor ya içimi bitip bilmek bilmeyen bir arzu istek umut

Arkadaşlar bugün doktora gittim toplamd yedi yumurta dedi ikisi küçük dedi e2. 1068 çıktı salı günü toplanacak bu bana yumurtaların dolu olduğunu mu gösteriyor

Devrim senin AMH kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…