- 11 Aralık 2014
- 690
- 768
- 103
siz fshınız ve amh kaç acaba ?Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlıyorum incir kürü ve soğan kürü yapmayı düşünüyorum ikisini beraber uygulasam zararı olurmu bilgisi olan varmı
aynı anda yapılamayacağını okudum...önce soğan sonra incir...birde ilaç kullanacaksınız hiçbirini yapmayın bence..nasıl etkileşim olacak bilemiyoruz çünkü...Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlıyorum incir kürü ve soğan kürü yapmayı düşünüyorum ikisini beraber uygulasam zararı olurmu bilgisi olan varmı
Fsh enson 10 du amh 0,40siz fshınız ve amh kaç acaba ?
Çok sağolun dün doktorumla görüşmeye gitmiştim 4. Denemem için 15 nisanda gel dedi bu ay başlamaz diye düşünüyodum panik oldumcanım ben soğan kürünü hiç yapmadım ama inciri yaptığımda 5 tane folükül olmuştu ama adetimde gecikmişti bilemicem , yalnız soğan kürünü öncelikle yapman sanırım çok daha iyi olur nacizane fikrim benim bu....
Teşekkür ederim doğru söylüyosunuz yanlış bişey yapmamayımaynı anda yapılamayacağını okudum...önce soğan sonra incir...birde ilaç kullanacaksınız hiçbirini yapmayın bence..nasıl etkileşim olacak bilemiyoruz çünkü...
rica ederim şifa olsunTeşekkür ederim doğru söylüyosunuz yanlış bişey yapmamayım
rica ederim canım olacak allahın izniyle daha önceleri emriyo olmuş sanırım bu bile çookk güzel diye düşünüyorum.. işte zorlu grubuz beslenmemiz güzel olmalı strestende olabildiğince uzak kalmamız gerekiyor... ben artık buna dikkat ediyorum..Çok sağolun dün doktorumla görüşmeye gitmiştim 4. Denemem için 15 nisanda gel dedi bu ay başlamaz diye düşünüyodum panik oldum
canım , benim fsh 40 bile gördü yani .. 4' üde gördü.... amh 0,1 düşün yani ... ama biliyomusun olacak olduktan sonra bunlar hikaye diye düşünüyorum..Fsh enson 10 du amh 0,40
allah bu sefer yüzünü güldürsün canımm GÖZÜNAYDINN..!! hayırlısıysa ikiz evladın olur inşallahhhh.... bahar ayı sana bereket getirsin!!! uğurlu olsun inşallah .... AMİNNNNN ... ALLAH BÜYÜK ... BİZE GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAHH....Kızlar salı opu oluyorum :) 2 tane 18 mm diğerleri 15 13 11 bakalım e2 498 p4 1.6 çıktı inşallah bu sefer doludur yumurtalar esra kardeşiniz dua bekler sizden
Allah razı olsun Can'ım inşallah hepimiz için 3 . Tedavi.m daha transfer olamadım inşallah bu sefer güzel olur kaç aydır kullandığım vitaninler iğneler etki ederallah bu sefer yüzünü güldürsün canımm GÖZÜNAYDINN..!! hayırlısıysa ikiz evladın olur inşallahhhh.... bahar ayı sana bereket getirsin!!! uğurlu olsun inşallah .... AMİNNNNN ... ALLAH BÜYÜK ... BİZE GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN İNŞALLAHH....
Soğan kürüne dikkat et bence rahim duvarını inceltebilirsin. İnce olursa transfer gercekleşmiyor.Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlıyorum incir kürü ve soğan kürü yapmayı düşünüyorum ikisini beraber uygulasam zararı olurmu bilgisi olan varmı
kesinlikle spor bizim için şart hocam,ben de plates yapıyorum evde kendimi o kadar iyi hissettiriyor ki,doğru bir karar vermişssiniz ne güzel...kızlar ben şimdi ceviz, arı sütü pal polen , yoğurt ,kuru üzüm sadece bunlarla beslenecem sigarayıda çok içiyordum onuda günde bikaçtaneye düşürüyorum...çünkü bende çikolata kisti oluyor vücudum yapıyor , sağlıksız beslenme kist yapıyor ... sporada yazılacam bugün kızlar... hem psikolojim değişir hemde vücudum yenilenir... inşallah bizlere allah hayırlısını versin kızlar ...
canım e2 çook güzel en az iki tanesi dolu çıkar büyük bir ihtimale diğer iki taneside yetişir e2 salı gününe kadar yükselir 3 veya 4 doluda çıkabilir inş hepsi dolu çıkar dölenir tutunurlar annesine..ççok mutlu oldun senin adına...Kızlar salı opu oluyorum :) 2 tane 18 mm diğerleri 15 13 11 bakalım e2 498 p4 1.6 çıktı inşallah bu sefer doludur yumurtalar esra kardeşiniz dua bekler sizden
Ay yavrum Nasıl Mutlu ettin beni :) inşallah canım benim allahım hepimizin yumurtalarına can versin inşallahcanım e2 çook güzel en az iki tanesi dolu çıkar büyük bir ihtimale diğer iki taneside yetişir e2 salı gününe kadar yükselir 3 veya 4 doluda çıkabilir inş hepsi dolu çıkar dölenir tutunurlar annesine..ççok mutlu oldun senin adına...
dün en yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldın onunda bir çocuğu vardı ikinci çocuk olmuyordu bir düşük yaptı sonrası iki sene olmadı şimdi hamiş ..transfer öncesi bu haber beni çook üzdü onun adına çook sevindim kesinlikle kıskançlık değil üzülmem.. benim bebişlerim tutnmasa benim için çook büyük yıkım olur..Ay yavrum Nasıl Mutlu ettin beni :) inşallah canım benim allahım hepimizin yumurtalarına can versin inşallah
Üzülme sakın bizim sınavımız bu ben bu ara hergün hamile haberi alıyorum Bebek hediyeleri alıp görmeye gidiyorum içim Nasıl var ya.. Arkadaşlarım da birgün bana gelecek mi ben bu duyguyu yaşayacak mıyım diye.. Çok zor canım Allah biliyor ya içimi bitip bilmek bilmeyen bir arzu istek umutdün en yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldın onunda bir çocuğu vardı ikinci çocuk olmuyordu bir düşük yaptı sonrası iki sene olmadı şimdi hamiş ..transfer öncesi bu haber beni çook üzdü onun adına çook sevindim kesinlikle kıskançlık değil üzülmem.. benim bebişlerim tutnmasa benim için çook büyük yıkım olur..
Üzülme sakın bizim sınavımız bu ben bu ara hergün hamile haberi alıyorum Bebek hediyeleri alıp görmeye gidiyorum içim Nasıl var ya.. Arkadaşlarım da birgün bana gelecek mi ben bu duyguyu yaşayacak mıyım diye.. Çok zor canım Allah biliyor ya içimi bitip bilmek bilmeyen bir arzu istek umut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?