Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Sağol kuzum Allah razı olsun inşallah hepimizin
cnm inşallah yumişlerin dolu ve kaliteli çıkar hepsi döllenir ve sana tutunur inşallah.isminle dua ediyorum gelişmelerden haberdar et bizi.e2 değerin çok güzel maşallah ben daha hiç 150 yukarısını göremedim..

Amin Can'ım sağol haber vereceğim inşallah güzel haberler veririm :)

Yaşın genç demek ki bu değerlere göre yumurtaların harika büyümüş benim de AMH 0,6 ve benim en fazla 5-6 yumurtam oluyor Hulusi hoca gerçekten işini biliyor bakalım benim bu sefer kaç tane olacak :)
34 yaşındayım Can'ım inşallah dolu dolu olsun yumurtaların

Kızlar salı opu oluyorum :) 2 tane 18 mm diğerleri 15 13 11 bakalım e2 498 p4 1.6 çıktı inşallah bu sefer doludur yumurtalar esra kardeşiniz dua bekler sizden
Canım benim inşallah emeklerin boşa gitmez dualarım seninle çok umutluyum ben inşallah Allahın izniyle olacak bu sefer :) biZi habersiz bırakma

Kızlar salı opu oluyorum :) 2 tane 18 mm diğerleri 15 13 11 bakalım e2 498 p4 1.6 çıktı inşallah bu sefer doludur yumurtalar esra kardeşiniz dua bekler sizden
Allah yardımcınız olsun..inşallah sağlıklı embriyo olur hepsi ...eskiden çok çok konuşurduk..siz hatırlarsınız beni :)

inşallah Allah gönlünüzden geçeni önününüze koysun...duacınızım..

Kızlar ben de yarın akşam gidicem doktora bakalım neler söyleyecek yeni doktorum, saizen ise yaradı mi acaba meraklardayim esracigimda ise yaramış gibi maşallah
inşallah şifa olur size de...saizen büyüme hormonu muydu..çok bilgim yokta bu konuda...

inşallah şifa olur size de...saizen büyüme hormonu muydu..çok bilgim yokta bu konuda...
Evet canım ben de ilk defa kullandım bi de biesteron kullanıyorum doktorum iğnenin tek başına ise yaramayacağını söyledi bakalım neler olacak, ben de seni hatırlıyorum sanki daha öncelerden sen neler yapıyorsun?

kızlar hangi doktorlara gittiniz gidiyorsunuz ve hangi şehirdesiniz
dr araştırıyorum izmirde ahmet zeki ışık duydunuzmu
Ben İrenbe'de Kaan Bozkurt'a gidiyordum hamile kaldım ama bebek gelişmedi Kaan Bey'in davranış ve tavırlarından hiç memnun kalmadım, İrenbe'yi de beğenmedim. Ahmet Zeki Işık'a gitmeye başladım yeni kürtaj olduğum için tedaviye daha sonra başlayacağız ama 3 kere görüştüm mükemmel bir doktor ve mükemmel bir insan olduğunu düşünüyorum sonuç başarısız da olsa Ahmet Hoca'nın en iyisini yapacağına inanıyorum ama lütfen kaan bozkurt'a gitmeyin

2 negatif 3. tedavimde yarım kaldı...yumurtalar kalitesiz büyüdü...25 inde 34 olucam.bu arada taşınıyoruz...şu anda tedaviye yoğunlaşamıyorum ne yazık kii..sizlerin iyi haberleriyle mutlu oluyorum..
dhea yı bende kullandım faydasınıda sanırım fsh üzerinde gördüm...3,5 a kadar düşürdü...ama işte ne yazıkki yumurtalar hem kalitesiz hemde yavaş büyüdü
inşallah gönlünüzce olur herşey...takipçinizim

Taşındığın yer uğurlu gelir inşallah canım ben de 4. Negatifi gördüm ve 36 yim bu beşinci tedavim olacak yani (bir iptali saymıyorum tabii ) asla pes etme tatlım ınan allah o gücü veriyor daha gencsin benim arkadaşım ben diyeyim 7 sen de 8. Tedavisinde hamile kaldı ve yaşı 39 o yüzden sakin moralini bozma

Hatırlamaz mıyım tabiki hatırlıyorum duam da bile varsın kuzum inşallah sağol Allah razı olsun hepimiz için güzel haberler gelsin inşallah :)

Allah maddi manevi yardımcımız olsun...gerçekten tekrar tekrar deneyebilenlere o azimlerine hayranım..maşalla Allah o sabırdan bizlerede versin...inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…