Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlar herkese merhaba,dün adet oldum bugün doktora gittim tekrardan.Hemen başlayalım dedi ben kendimi hazır hissetmiyorum dedim. :/ bir sonraki ay başlayacağım sanırım.Bana bu sürede kullanmam için biosteron 25mg verdi. Bunu kullanan var mı ? Bir faydası olur mu ?

Olur tatlım ben kullandım sayı değil kalite artırıcı bu... Ben kullanmıştım..

bende kullanıyorum dördüncü kutuya başladım iki kutuyu bu siteden aldım aldığım kişi beni aradı beş ay kullanmış defalarca deneme yapmış yumurtası dollenmiyormus bile şimdi ikizlere hamile inşallah sağlıkla doğarlar darısı bizlere inşallah

İnşallah faydasını görürüm bende.Benim ilk gebeliğim normaldi dr.kalitesiz yumurta döllendiği için düşük olacak demişti.Ve öyle olmuştu. Bu ilacı kullanırsam belki yine normal hamile kalırım diye umudum var nedense. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

KO enzim q10 içtin mi peki canım sen?

canım bugün dr. gittim .. neyse baktı çikolata kisti olmuş oda yumurtlamayı bozuyormuş... tedavi iptal oldu.. biesteron verdi bunun yanında d vitamini de verdi.. yumurta kalitesine etkili dedi hoca..

Insallah tutanacak Gulnevacim ne zaman transferin?Belli oldu mu? Bakarsin ikiz annesi olursun :)

Canım benim inşallah sende faydasını görürsün.
aminn canım benim inşallah ... biliyomusun acı da bir yere kadar sanırım.. inan artık üzülmeye takatim yokk... biesteronu içecem bakalım ne olacak...daha öncede kullanmıştım bence faydası var canm... ama tüp bebek yaptırmamıştık geçen yıldı...

Ayy benimde yarin dokuz da opu çok korkuyorum ilk defa olcak .Hem ne yasacagim nasıl olcak canım yanacak mi hem yumurtalar kalitelimi korkusu hakkımda hayırlısı

Ayy benimde yarin dokuz da opu çok korkuyorum ilk defa olcak .Hem ne yasacagim nasıl olcak canım yanacak mi hem yumurtalar kalitelimi korkusu hakkımda hayırlısı

Korkulacak bişey yok hanımlar.stres yapmayın.zaten anestezi veriyorlar anında uyuyorsunuz.bitiminde uyanıyorsunuz ve hiçbirşeyin farkında olmuyorsunuz:)can yanması bir yana hiçbirşeyi hissetmiyorsunuz.umarım kaliteli yumurtalarınız olur ve sonrasında güzelce döllenip kaliteli embriyolar olur ve transferiniz iyi geçer.Allah yardımcınız olsun.

Herşey opu kadar basit olsa ben baya yaşadım :) derdim kaliteli yumurta Can'ım Allah razı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…