- 8 Ocak 2016
- 467
- 703
- 103
Arkadaşlar herkese merhaba,dün adet oldum bugün doktora gittim tekrardan.Hemen başlayalım dedi ben kendimi hazır hissetmiyorum dedim. :/ bir sonraki ay başlayacağım sanırım.Bana bu sürede kullanmam için biosteron 25mg verdi. Bunu kullanan var mı ? Bir faydası olur mu ?
Arkadaşlar herkese merhaba,dün adet oldum bugün doktora gittim tekrardan.Hemen başlayalım dedi ben kendimi hazır hissetmiyorum dedim. :/ bir sonraki ay başlayacağım sanırım.Bana bu sürede kullanmam için biosteron 25mg verdi. Bunu kullanan var mı ? Bir faydası olur mu ?
İnşallah faydasını görürüm bende.Benim ilk gebeliğim normaldi dr.kalitesiz yumurta döllendiği için düşük olacak demişti.Ve öyle olmuştu.Bu ilacı kullanırsam belki yine normal hamile kalırım diye umudum var nedense. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
KO enzim q10 içtin mi peki canım sen?
cnm Esram Allah yuzun baksin insallah dolu dolu olur yumurtalarin..Kızlar salı opu oluyorum :) 2 tane 18 mm diğerleri 15 13 11 bakalım e2 498 p4 1.6 çıktı inşallah bu sefer doludur yumurtalar esra kardeşiniz dua bekler sizden
canım bugün dr. gittim .. neyse baktı çikolata kisti olmuş oda yumurtlamayı bozuyormuş... tedavi iptal oldu.. biesteron verdi bunun yanında d vitamini de verdi.. yumurta kalitesine etkili dedi hoca..Arkadaşlar herkese merhaba,dün adet oldum bugün doktora gittim tekrardan.Hemen başlayalım dedi ben kendimi hazır hissetmiyorum dedim. :/ bir sonraki ay başlayacağım sanırım.Bana bu sürede kullanmam için biosteron 25mg verdi. Bunu kullanan var mı ? Bir faydası olur mu ?
Canım benim inşallah sende faydasını görürsün.canım bugün dr. gittim .. neyse baktı çikolata kisti olmuş oda yumurtlamayı bozuyormuş... tedavi iptal oldu.. biesteron verdi bunun yanında d vitamini de verdi.. yumurta kalitesine etkili dedi hoca..
dün en yakın arkadaşımın hamilelik haberini aldın onunda bir çocuğu vardı ikinci çocuk olmuyordu bir düşük yaptı sonrası iki sene olmadı şimdi hamiş ..transfer öncesi bu haber beni çook üzdü onun adına çook sevindim kesinlikle kıskançlık değil üzülmem.. benim bebişlerim tutnmasa benim için çook büyük yıkım olur..
aminn canım benim inşallah ... biliyomusun acı da bir yere kadar sanırım.. inan artık üzülmeye takatim yokk... biesteronu içecem bakalım ne olacak...daha öncede kullanmıştım bence faydası var canm... ama tüp bebek yaptırmamıştık geçen yıldı...Canım benim inşallah sende faydasını görürsün.
Eşime vermişti ondan.Ben kullanmadım
kızlar yumurtanın döllenebilmesi için kaç mm olması gerekiyor.
Oy yerim seni ben Can'ım benim inşallah yavrumcnm Esram Allah yuzun baksin insallah dolu dolu olur yumurtalarin..
Ayy benimde yarin dokuz da opu çok korkuyorum ilk defa olcak .Hem ne yasacagim nasıl olcak canım yanacak mi hem yumurtalar kalitelimi korkusu hakkımda hayırlısı
Ben beğendim bile. Anastezi veriyorlar ve sen tatlı tatlı gidiyorsun. Gelince kendini yeni doğan gibi hissediyorsunAyy benimde yarin dokuz da opu çok korkuyorum ilk defa olcak .Hem ne yasacagim nasıl olcak canım yanacak mi hem yumurtalar kalitelimi korkusu hakkımda hayırlısı
Herşey opu kadar basit olsa ben baya yaşadım :) derdim kaliteli yumurta Can'ım Allah razı olsun inşallahKorkulacak bişey yok hanımlar.stres yapmayın.zaten anestezi veriyorlar anında uyuyorsunuz.bitiminde uyanıyorsunuz ve hiçbirşeyin farkında olmuyorsunuz:)can yanması bir yana hiçbirşeyi hissetmiyorsunuz.umarım kaliteli yumurtalarınız olur ve sonrasında güzelce döllenip kaliteli embriyolar olur ve transferiniz iyi geçer.Allah yardımcınız olsun.
Aynen öyle!Herşey opu kadar basit olsa ben baya yaşadım :) derdim kaliteli yumurta Can'ım Allah razı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?