Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

gunsa D devrim82 hadi kızlar güzel haberler bekliyoruz sizden inşallah yumurtalariniz dolu dolu olur ilk aşamayı allahın izniyle hemencecik atlatirsiniz ben de bu ay vitaminlere antioksidanlara ve biesterona devam edicem bi de saizene, önümüzdeki ay tekrar bakicak hakkımızda hayırlısı artık

Can'ım benim sağol kuzum Allah razı olsun inşallah saizen kullanan iki hastası biri tüp Bebek'le biri iğneyi kullanırken hamile kalmış doktorumun bu da bana moral oldu inşallah birimde güzel yumurtalarımız olur :)

Eklentiler

• image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 60
Çok etkilendim Gerçekten Allah ol dedikten sonra hiç bişey engel değil umarım seninde benim de yarın güzel haberlerimiz olur

Herşey yolunda gitsin inşallah, estrofem kullanıyor musunuz, bu ilacı kullananlardan da hamiş kalanları okuyorum forumlarda...

Günaydın arkadaşlar,inşallah herkes iyidir.Bugün güzel haberler bekliyoruz :) fshe2 ben kullanmıştım estrofem günde 3 tane

Benimde bir iki yumurtayla sağlıklı embriyo oluyor ama tutunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…