- 22 Eylül 2011
- 949
- 1.233
- 133
Can'ım benim sağol kuzum Allah razı olsun inşallah saizen kullanan iki hastası biri tüp Bebek'le biri iğneyi kullanırken hamile kalmış doktorumun bu da bana moral oldu inşallah birimde güzel yumurtalarımız olur :)
Çok etkilendim Gerçekten Allah ol dedikten sonra hiç bişey engel değil umarım seninde benim de yarın güzel haberlerimiz olurCan'ım benim sağol kuzum Allah razı olsun inşallah saizen kullanan iki hastası biri tüp Bebek'le biri iğneyi kullanırken hamile kalmış doktorumun bu da bana moral oldu inşallah birimde güzel yumurtalarımız olur :)
Aynen Can'ım sen sabah ben öğlen :) ikimiz de güzel haberler verelim inşallahÇok etkilendim Gerçekten Allah ol dedikten sonra hiç bişey engel değil umarım seninde benim de yarın güzel haberlerimiz olur
Aynen Can'ım sen sabah ben öğlen :) ikimiz de güzel haberler verelim inşallah
Herşey yolunda gitsin inşallah, estrofem kullanıyor musunuz, bu ilacı kullananlardan da hamiş kalanları okuyorum forumlarda...Can'ım benim sağol kuzum Allah razı olsun inşallah saizen kullanan iki hastası biri tüp Bebek'le biri iğneyi kullanırken hamile kalmış doktorumun bu da bana moral oldu inşallah birimde güzel yumurtalarımız olur :)
Yumurta toplama dan sonra vermişti bana da estrofem Can'ım geçen seferHerşey yolunda gitsin inşallah, estrofem kullanıyor musunuz, bu ilacı kullananlardan da hamiş kalanları okuyorum forumlarda...
Benimde bir iki yumurtayla sağlıklı embriyo oluyor ama tutunmuyorcanım rezervimiz azaldığı için fazla yumurta olmuyo..ama bizede tek yumurta ve sperm yeterli zaten canım...güzel gelişsin bitane olsun bizim olsun..bu şekilde tek yumurtayla tek emriyoyla tüp bebekte başarılı olanda çook var...canım senin fsh ve amh testi yapıldımı sana bunlara mutlaka yaptırman lazım bunlar bizimyumurta rezervimizi gösteren testler.. canım burdaki arkadaşşarımızın çoğu ve bende aynı durumlardayız tüp bebek başlasakta tedavimiz iptaler oluyo yumurta büyümediği için...ben iki kere tüp bebek yaptırdım canım aylarca bekledim yumurtalarım büyüsün diye ama zamanı gelince inan büyüyo yumurta ve transfer aşamasına kadar geliyosun...benim iki denememde de tek yumurtayla dölendi emriyo oldu ama tutmadı nasip değilmiş canım...
rahim kalınlığı yetmiyor olabilir mi?Benimde bir iki yumurtayla sağlıklı embriyo oluyor ama tutunmuyor
cnm yumurta toplama işlemin oldu mu nasıl geçti.kaç yumurta toplanmış...Yumurta toplama dan sonra vermişti bana da estrofem Can'ım geçen sefer
hangi aşamada kullanmıştın, östrojen içeriyormuşGünaydın arkadaşlar,inşallah herkes iyidir.Bugün güzel haberler bekliyoruz :)fshe2 ben kullanmıştım estrofem günde 3 tane
3 de kuzum bekliyorum aç bitap saatin gelmesinicnm yumurta toplama işlemin oldu mu nasıl geçti.kaç yumurta toplanmış...
hangi aşamada kullanmıştın, östrojen içeriyormuş
bal ile karıştırıp yersen kilo yapabilirmiş, ben sade tüketiyorum arı sütünü....Kızlar bu polen arisutu kilo aldırmıyorum benim kilo vermem gerekte
canım inş hepsi sağlıklı dölenir güzel haberlerini beklyoruz Allah yardımcın olsun..3 de kuzum bekliyorum aç bitap saatin gelmesini
inşallah güzel sayıda ve kalitede yumurtaların toplanır ve hepsi döllenir cnm...3 de kuzum bekliyorum aç bitap saatin gelmesini
Amin Can'ım Allah razı olsuncanım inş hepsi sağlıklı dölenir güzel haberlerini beklyoruz Allah yardımcın olsun..
Amin kuzum inşallah Allah razı olsuninşallah güzel sayıda ve kalitede yumurtaların toplanır ve hepsi döllenir cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?